Jeg kan på det varmeste anbefale Sandra! Jeg er hele vejen igennem blevet mødt med stor forståelse og anderkendelse! Igennem forløbet havde jeg mange personlige ting at kæmpe med der til tider gjo... Leggi di più

Stor skuffelse at jeg kort efter forløbsstart blev hårdt ramt af corona, for det var mit eget problem og forløbet kunne ikke sættes på pause eller refunderes på anden vis. Jeg kom derfor aldrig igang... Leggi di più

En stor anbefaling herfra. Har været igang siden marts 2025, og har været tilfreds lige siden. Jeg har både kostplan, træningsplan og personlig træning. Kostplanen er blevet tilrettet under hele for... Leggi di più

Jeg har haft rigtig god erfaring Sandra. Madplanerne var super nemme at følge, og det gjorde en stor forskel i hverdagen. Jeg kunne endda på farten hurtigt smutte ind i Rema og købe et “to go”-måltid,... Leggi di più

1. Servizio per il fitness e l'alimentazione

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Personlig træning, kostplaner, trænings programmer og online forløber

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,3

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Et forløb hos Sandra er alt

Et forløb hos Sandra er alt, hvad jeg havde brug for, efter mange års søgen efter bare, at 'være almindelige' og 'spise almindeligt'.
Gode kostplaner og super coaching 👏🤩
Kan kun anbefale det 👍🤩

27 settembre 2021

Meget mere end kostvejledning og træning

Et forløb hos Sandra vil være noget af det bedste, du nogensinde gør for dig selv. Det er så meget mere end bare kostvejledning og træningsprogrammer. Det vil ændre dit liv, og det mener jeg.

Jeg er måske lidt en anden type klient end Sandra normalt har flest af. Jeg har aldrig været hvad man typisk ville kalde overvægtig, og har altid trænet og været i form. Første gang, jeg overvejede at kontakte Sandra, var, at jeg godt kunne bruge et skub til at tage min træning til næste niveau og optimere på min kost, hvis jeg fik lidt hjælp. Så kom Corona og jeg mistede al motivation for træning… så kontaktede jeg Sandra. Hun spurgte til mit mål og jeg sagde, at det ikke nødvendigvis var at tabe mig, men jeg ønskede at få strammet op på min krop. Nu står jeg her 10 mdr senere og er 11,5 kg lettere fra 70-58,5 kg - uden at det overhovedet var fokus!

Dog vil jeg sige, at det slet ikke er det jeg vil tage med mig fra det her forløb. Det er selvfølgelig en del af det, men det er ikke det, der har været i fokus. Det er alt det udenom som Sandra coacher dig i, lærer dig og giver dig redskaber til. Det er virkelig kommet bag på mig, hvor meget jeg er vokset mentalt og hvor meget jeg har rykket mig på mindset og positiv indstilling - og hvad disse ting har af effekt på din kost og træning! Og ikke mindst dit liv!

Det er mine vaner, der har ændret sig, og som jeg er blevet bevidst om, og som jeg har lært, hvor stor effekt har på ens rejse og udvikling! Det er dét, som jeg vil tage med mig og som har gjort hele forskellen for mig!

Der er intet der er usundt eller forbudt! Det handler om vaner, mængder og balance - det vil Sandra lære dig.

Sandra, jeg er dig evig taknemmelig ❤️

24 settembre 2021

Sandra Rosendahl, er en fantastisk coach og kan varmt anbefales.

Jeg har været i et forløb hos Sandra i 4 måneder og det er gået over al forventning! Jeg havde fulgt Sandra på de sociale medier i noget tid, og synes at hendes tilgang til mad, træning og livstil var inspirerende og derfor valgt jeg at starte hos Sandra.
Sandra er en utrolig nærværende og lyttende coach, hun er god til at sætte sig ind i dit sted og det betyder meget når man er igang med en livsstilsændring. Jeg har til tider været udfordret fysisk, da jeg lider af en nervesygdom som påvirker mit smerteniveau og udholdenhed, dette har Sandra altid haft i mente og mine planer har været skræddersyet til mit niveau.
Jeg synes på intet tidspunkt at mit forløb har været en “sur pligt” som desværre har været min erfaring fra tidligere forløb, jeg har været i.
Jeg har nydt rejsen og det har virkelig meget at sige. Noget der også har betydet meget for mig er, at det man spiser både ser lækkert ud og self. Også smager godt, og det må man sige at Sandra’s kostplaner opfylder. Sandra bruger nemlig også en del tid på at udvikle nye lækre opskrifter, hver uge. Hvilket jeg er kæmpe fan af!!
Derudover har jeg fået en masse gode værktøjer med mig videre, via Sandra’s coaching som også var en del af mit forløb. Jeg har kun rosende ord at sige om Sandra og jeg kan varmt anbefale hende til alle der står og overvejer at starte i et forløb - om det er en livsstilsændring, et vægttab eller motivation til at komme igang med træningen, så er hun kompetent og du er i gode hænder.

9 settembre 2021

Ud over alle forventninger!

Jeg har nu været i forløb hos Sandra i lidt over 3 måneder og det har været ud over alle forventninger! Jeg begyndte hos hende fordi jeg elskede hendes positivitet og gode energi, og jeg tænkte at det var lige præcis sådan en person jeg ville have med mig på sidelinjen mens jeg starter på min livsstilsændring.

Det som jeg personligt mener gør Sandra til en fantastisk coach er at hun også arbejder med vaneændring, da det virkelig også spiller en stor rolle når man vælger at ændre sin hverdag på denne måde.

Hos Sandra er man i dialog stort set hver evig eneste dag. Hun kommer med udfordringer og skubber en til altid at have en positiv tankegang, hvilket er SÅ skønt. Derudover er hendes planer super lækre og lige til at gå til.

Der er ikke én dårlig ting, jeg kan skrive om hende, hun er bare super sød og en fantastisk coach :D

6 agosto 2021

Du vil ikke fortryde

Jeg overvejede længe, om en online coach var noget for mig og søgte nettet tyndt. Jeg faldt for Sandra og har ikke fortrudt det på noget tidspunkt.

Det kræver meget af dig selv - du kommer ikke sovende til det og det skal man være indstillet på. Sandra er en super god støtte og god til at motiverer, men hun kan ikke gøre arbejdet for dig. Du skal tage ansvar for dig selv og så skal du nok nå langt!

Madplanen er lækker, træningsplanerne er overskuelige. Du får en opdateret kost- og træningsplan hver måned - på den måde sikre hun, at du ikke køre død i de samme ting. Sandra laver også små "opgaver" undervejs i dit forløb, der får dig til at tænke over hvorfor dine vaner er som de er.

Et forløb hos Sandra handler ikke kun om vægttab, men i ligeså høj grad vaneændring og ændring af dit mindset :-)

Ja det koster lidt - men det er en investering i dig selv, så pengene er godt givet ud!

9 luglio 2021

Den bedste investering i mit liv og i mig

Jeg har netop afsluttet seks måneders online coaching forløb hos Sandra, og hold da op en forskel! Sandra er enorm nærværende og man kan altid få fat på hende. Hun har givet mig så mange gode redskaber som man nemt kan bruge i sin hverdag, og hvor det rent faktisk VIRKER! Havde jeg vidst hvor jeg var i dag mentalt for seks måneder siden eller længere tid, havde jeg startet meget før. Jeg har lært at finde min stopknap. Jeg har lært at udtrykke mig, blive en mere positiv person og jagte drømme! Sandra, du har 100% mine varmeste anbefalinger. Tøv ikke med at starte, du får så meget ud af det! TUSIND TUSIND TAK❤️❤️🙏🏼

31 maggio 2021

Sandra kan varmt anbefales

Sandra kan varmt anbefales! Jeg har nu været i et forløb hos hende i 3 måneder og der er allerede sket store fremskridt! Hun er god til at give redskaber og generelt god til at vejlede og støtte... Og bedst af alt, rigtig god til at rose! Kæmpe anbefaling herfra! ❤️

27 gennaio 2021

Kæmpe anbefaling herfra!

Jeg kan virkelig ikke anbefale et forløb hos Sandra nok! ☺️ Hun er en knalddygtig coach og formår at møde folk i øjenhøjde. Jeg har haft et online forløb igennem snart 6 måneder og jeg er super tilfreds. Sandra giver meget mere end bare kostplan og træningsplan - med hende får man værktøjer til at ændre sine vaner, tankegang og indstilling til mad og krop. Så jeg vil sige at et forløb hos Sandra giver resultater både fysisk og mentalt. Hun ser hele mennesket og ikke bare vægten - og hun lærer det videre til hendes klienter ☺️ Den varmeste og største anbefaling herfra!

21 gennaio 2021

Et forløb hos Sandra, er en af de bedste ting, jeg har gjort for mig selv ☺️

Et forløb hos Sandra er en af de bedste ting, jeg har gjort for mig selv. ❤️

Sandra er sød, imødekommende, lyttende og super inspirerende.
Lige fra start har jeg følt mig i helt trygge hænder hos hende.

Under hele forløbet har mine kostplaner og træningsprogrammer taget udgangspunkt i mig og min hverdag og dermed været overskuelige og realistiske.

Udover den fysiske sundhed, har der været fokus på min mentale sundhed, som er mindst lige så vigtig. Sandra har fået mig til at stoppe op og reflekterer over vaner og handlinger. Hun har støttet mig igennem både de hårde og fede dele af processen. Hun har delt sine tips og tricks og fået mig tilbage på sporet, når der har været brug for det. ☺️

I forløbet hos Sandra har jeg bl.a. lært at intet mad er forbudt at spise, det handler om at finde en balance. Man behøver ikke nødvendigvis at ændre nye vaner over en nat og være god til alt fra start, det må gerne tage tid og deles op i små mål undervejs.

Et forløb hos Sandra kan varmt anbefales ❤️💪🏼

12 gennaio 2021

Sandra er en fantastisk coach

Sandra er en fantastisk coach. Jeg har været i et forløb siden august 2020. Og jeg fortryder ingenting! Jeg har tidligere været haft en personlig coach med kostplan og træning, men det fungerede ikke for mig.
Sandra er en coach som sætter sig i sine klienters sted. Hun ser dem i øjenene og er imødekommende og en fantastisk støtte hele vejen igennem.
Jeg har lært meget om mig i dette forløb og lært hvad min krop har behov for, men samtidig kunne spise hvad jeg har lyst til og det er vigtigt for mig.
Jeg kan varmt anbefale dette fantastiske kvindemenneske til alle andre. I er i meget trygge hænder!

11 gennaio 2021

Vane coaching

Jeg har fået vane coaching hos Sandra og det kan varmt anbefales! Jeg har før haft forløb med fokus på træning og at spise efter en kostplan men det var ikke holdbart fordi jeg ikke arbejdede med mine vaner. Det har jeg gjort hos Sandra og det er den bedste beslutning. Selvom det er svært at forklare sine vaner, så forstår Sandra dem lige præcis og ved hvad der skal til for at arbejde med dem. Det har hjulpet mig meget i min hverdag at få sat fokus på mine vaner og få redskaber til hvordan jeg skal arbejde med dem. Det virker så uoverskueligt at ændre sine vaner, men det er det ikke med den gode hjælp fra Sandra!

8 gennaio 2021

Jeg har nu været i forløb hos Sandra i…

Jeg har nu været i forløb hos Sandra i 5 måneder, og ærligt jeg havde aldrig troet at mit liv kunne blive så væsentligt forbedret. Jeg har tabt 23 kg, men det betyder ikke så meget. Det der betyder noget, er alt den energi, og velvære jeg oplever. Jeg vågner op hver morgen uden smerter, jeg kan lege med mine børn, jeg har mentalt overskud til at være der for min familie, og ikke mindst jeg tage hånd om mig selv. Sandra har virkelig givet mig de redskaber jeg har manglet, og vil 110 procent anbefale hende.

8 gennaio 2021

Er så glad for mit forløb hos Sandra

Er så glad for mit forløb hos Sandra. Man gør sit vægttab i sit eget tempo, og hun hjælper en hele vejen.
Hun er super dygtig og laver gode kost- og træningsplaner.
Det er ikke uoverskueligt, og der er masser af opskrifter at vælge imellem, så man kan spise varieret.
Jeg er godt på vej på min vægttabs rejse, og det var ikke sket uden Sandra.
En super coach.

Jeg er så taknemlig

Jeg er så glad og ovenud lykkelig for mit valg/investering i Sandra😍
Hun er yderst kompetent og forstå virkelig at sætte sig ind i det man har brug for eller kæmper med.
Hun er virkelig en inspiration og god menneske kender🤩

Det er nu 11 mdr siden at jeg stoppede mit forløb og jeg har stadig en lyst til at forsætte ud af den sunde livsstil, samt træne og være god ved mig selv.
Jeg har stadig dage der er hårde, men nøj en god balance jeg har fået i livet og sikke en glæde og en glad krop jeg har hver dag!☺️

Tak for dig og din coaching Sandra!❤️

18 novembre 2020

Sikke en skøn anmeldelse🙏🏼

Tusinde tak fordi du har givet dig tid til at skrive omkring din oplevelse og hvor er det dejligt at læse det stadig går så godt ❤️

Den bedste beslutning⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har været SÅ tilfreds med mit forløb og er så glad for min nye livstil!! Igennem hele forløbet har Sandra givet mig opbakning og coaching, hvor jeg ikke har været i tvivl om noget. Madplanerne byder på mange forskellige retter af virkelig lækkert mad. Og SUPER motiverende med Sandres personlige video hilsner, som gøre at man mental er klar på at blive ved med at hænge i☺️ Sandra er yderst professionel og ved 100 % hvad hun taler om. Jeg håber at andre vil gøre brug af hendes onlineforløb!
For mig har det været det HELE værd🤩

6 novembre 2020

Hej Jeanette,

Tusinde tak fordi du har givet dig tid til at skrive mig en anmeldelse. 🙏🏼🤩
Det har været skønt at følge din rejse og udvikling!

Jeg er så glad for at havde haft muligheden for at hjælpe dig 😊❤️

De bedste hilsner Sandra Rosendahl

Jeg kan varmt anbefale Sandra

Jeg kan varmt anbefale Sandra!

Sandra er super motiverende, forstående og imødekommende Coach!

Hun er en virkelig god online Coach og meget professionel!
Hun sætter sig ind i din situtation!
Hun lytter til ens behov og arbejder udfra, hvad der passer bedst til dig!
Sandra har givet mig et godt indblik i min kost!
Kostplanen er meget varierede, som gør man ikke blive træt af den, da den os skifter hver måned.
Hos Sandra er der os plads, til at ses med venner, til vin og hygge!
Så hvis du har brug, for hjælp til en livsstilsændring, så kan jeg anbefale Sandra!

5 novembre 2020

Risposta di Sandrarosendahl

Tusinde tak for den god anbefaling :)
Jeg er glad for at kunne hjælpe og det har været en fornøjelse at arbejde med dig ★

Søger du en dygtig coach, så skal du vælge Sandra🙋‍♀️

Jeg har de sidste 5 måneder været i et forløb med Sandra, hun er faglig dygtig og har styr på det hun laver, hun har et positiv syn på livet og er rigtig god til at huske en på de vigtige ting i livet.
Jeg vil anbefale Sandra hvis man overvejer et vægttabsforløb/ online forløb med en coach.
Det som var/er vigtig for mig da jeg skulle vælge hende var at det ikke KUN er vægttab der fokus på men også vaner, ens livs/mad histore men også at det er er en livsstilsændring og ikke en slankekur..
Sander er motivende og støtten og god til at hjælpe også på de trælse dage..

18 settembre 2020

Tusinde tak ☺️
Det har været en fornøjelse at arbejde med dig, du har gjorde det så godt og sikke et flot resultat .. 10 kilo og 50 centimeter indtil videre ☺️

Du har ændret en masse vaner, du et lykkes med at tabe dig, du er blevet så god til at give dig selv en masse godt 🤩🙏🏽

Jeg har været igennem et online…

Jeg har været igennem et online trænings forløb, i 6 måneder hos sandra. Jeg må sige at det er det bedste valg, jeg nogen sinde har taget. Det har givet mig en hel ny hverdag. Hun er rigtig dygtig til sit arbejde. Både som træner og som coach. Hun skriver og fortæller tingene lige ud. Og selvom man har haft en dårlig uge, op på hesten igen og videre 😊 også er det virkelig noget lækkert mad, i alle de opskrifter man får med på sin vej. Hun kan kun anbefales her fra. 5 stjerne her fra

18 luglio 2020

Kompetent, støttende og nærværende coach

Jeg har kun gode ord at sige om Sandra og hendes coaching. Sandra har hjulpet mig med at ændre vaner som lå dybt forankret i mig, og fokus har været ligeså meget på det mentale som det fysiske. Med hendes hjælp har jeg fået et sundere blik på kost og træning og har lært min krop bedre at kende. Sandra har taget hånd om de udfordringer som har vist sig undervejs i forløbet og været en fantastisk støtte. Sandra's nærværende opmærksomhed har fungeret som en konstant motivator, og med hendes coaching har jeg set ændringer og nået mål jeg end ikke turde drømme om, uden at føle jeg gik på kompromis. Jeg vil i allerhøjeste grad anbefale Sandra hvis man søger en kompetent, støttende og motiverende coach - jeg er ovenud lykkelig for at jeg tog denne beslutning.

13 luglio 2020