Hei, Jeg handlet på nettet og det har vært en veldig positiv og behagelig opplevelse! Gode priser og god kvalitet, enkel bestilling og rask levering, god og rask hjelp og kundevennlig veiledning d... Leggi di più
Købte opskrift og garn hos Salkavalka og modtog hurtigt min bestilling som var præcis så skøn som jeg havde håbet🌸 Jeg kan godt lide at opskriften, af hensyn til ophavsretten, kun kan købes som u... Leggi di più
Købte en strikkeopskrift. Fint nok. Men i vores digitale tid burde det være unødvendigt at man skal betale 39 kr ekstra for at få den tilsendt med gammeldags post, som jeg tilmed skulle i postbutikke... Leggi di più
Islandske naturprodukter og lækkert håndværk Hos Salkavalka.dk finder du stort udvalg af ægte Islandske lammeskind, lækre uldtrøjer, historiske smykker & brugskunst, håndplukket fra det nordiske lande og øvrige samfunde over hele verden.
algade 35, 4500, nykøbing sj, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Stort udvalg af dejlig strik.
Fik hvad jeg bestilte. Desværre fik jeg bestilt i forkert størrelse, men den er sendt retur og jeg afventer med glæde på den rigtig størrelse.

Risposta di Salkavalka
Jeg beder om en opskrift på dansk og får den på islandsk - helt ubehjælpeligt!

Risposta di Salkavalka
Fine ting på hjemmesiden og hurtig ekspedition.

Risposta di Salkavalka
Vi har i mange år købt VARMAs angora og lammeuld sokker, og de er favoritter i hele familien. Fik god service og hurtig levering fra SalkaValka.

Risposta di Salkavalka
Der var action på bestillingen lynhurtigt-
mener, garnet var mig i hænde dagen efter. 🙆♂️

Risposta di Salkavalka
Dejligste butik i Nykøbing Sjælland med flotte kvalitets varer. Personlig og venlig betjening , så kun de bedste anbefalinger herfra.

Risposta di Salkavalka
Hurtig levering og modtageren blev glad for de fine handsker.
Der mangler dog en rubrik i jeres webshop, hvor man kan skrive at det er en gave og tilføje en anden modtageradresse.

Risposta di Salkavalka
Fin service, hurtig levering, mit køb er top kvalitet. tak for jer!

Risposta di Salkavalka
En lille hilsen og et bolsje var toppen af kransekagen på en perfekt handel. Salkavalka får mine bedste anbefalinger herfra.

Risposta di Salkavalka
Bestillingen gik som smurt. Kort tid efter, at min bestilling blev lagt, modtager jeg en fin mail om, at der vil forekomme en forsinkelse, da varen er på vej fra Irland, men at de forventede, at den skulle komme indenfor 2 uger, og det gjorde den. Rigtig god service.

Risposta di Salkavalka
God service. Glemte at skrive velkomst koden på de 10% på bestillingen, og de fik Salkavalka hurtig ordnet.

Risposta di Salkavalka
Den bestilte bluse var alligevel ikke på lager i min størrelse. Jeg blev ringet op og fik foreslået en tilsvarende bluse i en lidt anden model, men i den ønskede farve. Den viste sig at være helt rigtig.
Med i pakken var to par matchende sokker.
Tak for dem!

Risposta di Salkavalka
Jeg har flere gange handlet hos salkavalka. Har altid oplevet god service og hurtig levering. Rigtig god vejledning ved tvivl om størrelser. Har modtaget flere lækre uld sweatre derfra og anbefaler det gerne til andre. Har flere gange modtaget de lækreste uldstrømper som gave med min ordre.
Klar anbefaling herfra.

Risposta di Salkavalka
De lavede en helt udstilling med bamser og sendte billederne til mig da den jeg havde bestilt for udsolgt.
Meget personlig, god og hurtig kundeservice.

Fantastisk fine sager
Alt var helt perfekt, her vil jeg gerne handle igen 🤗
Ps jeres honningkage var så lækker - mums 😋

Risposta di Salkavalka
Det var en god oplevelse at handle hos Salkavalka. Fik tilsendt en dejlig pakke med den ønskede vare ,bare 2 dage efter min bestilling, som jeg kunne hente i ønskede pakkeshop.
Handler helt sikkert hos Salkavalka igen.

Risposta di Salkavalka
Den fine og hurtige hjælp jeg fik, billeder med centimeter mål.
Samtaler i telefon.
Nu har jeg fået, den mest fede skjorte, jeg kan bo i