Bestellen via de site ging goed. Miste wel de pasvormomschrijving van de vest. Het afleveren is goed gegaan. Alleen miste ik een mail van DHL dat het in mijn brievenbus paste en dus niet meteen daar h... Leggi di più

Du milde... Saint Tropez's chancer for at overleve som netbaseret handelssted, er vist rigtigt dårlige. Bestilte for mere end 2 døgn siden 2 cardigans. Modtog derefter autosvar, der bekræftede ordren... Leggi di più

Schon vor längerer Zeit habe ich vor Ort einen Pulli von Saint Tropez gekauft. Mit der Qualität bin ich sehr zufrieden. Farbe und Sitz sind immer noch einwandfrei. Außerdem gefällt mir sehr gut, daß s... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento donna

Saint Tropez blev grundlagt i 1986 som et dynamisk high street-fashionbrand i kystbyen Hornbæk, ofte omtalt som Danmarks svar på Saint Tropez i Frankrig. Vores kollektioner er designet til kvinder, der er unge – eller unge af sind – og som ønsker at føle sig styrkede gennem det, de har på. Silhuetter, pasformer, materialer og farver er nøje udvalgt for at inspirere hver enkelt kunde til selvsikkert at udtrykke sin personlighed. Vi mener, at mode skal føles lige så godt, som det ser ud, med ubesværede styles, du vil elske at bære hver dag, og priser, der overrasker positivt. Saint Tropez tilbyder en komplet garderobe af alsidige styles – fra sæsonens statement-items til tidløse favoritter, designet til at blive brugt igen og igen. Med et stærkt fokus på tilgængelig mode fortsætter Saint Tropez med at udvikle sig i takt med den moderne livsstil ved at omsætte trends til kollektioner med langvarig appel. Saint Tropez was established in 1986 as a dynamic high street fashion brand in the seaside town of Hornbæk, often referred to as Denmark’s answer to Saint Tropez in France. Our collections are designed for women who are young or young at heart and who want to feel empowered through what they wear. Silhouettes, fits, fabrics, and colours are thoughtfully crafted to inspire every customer to confidently express their personality. We believe fashion should feel just as good as it looks, with effortless styles you’ll love to wear every day and prices that pleasantly surprise. Saint Tropez offers a full wardrobe of versatile styles, from seasonal statements to timeless favourites designed to be worn again and again. With a strong focus on accessible fashion, Saint Tropez continues to evolve with the modern lifestyle by translating trends into collections with lasting appeal.

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Pænt tøj, men dårlig kvalitet

Jeg har efterhånden købt nogle stykker tøj i Saint tropez da jeg synes de har nogle flotte ting. Søde kjoler, fede prints og pæne cardigans. Jeg har indtil videre 2 kjoler, 2 bluser og 2 cardigans, alle ting jeg har haft i maks. 1/2 år. Og ALLE ting er gået op i syningerne. Cardigans'ne er gået op på alle 4 ærmer samme sted så de faktisk er ubrugelige.

Så pæne ting, men ikke pengene værd. Så her køber jeg ikke tøj igen.

26 aprile 2018

Sød kundeservice men desværre er meget …

Sød kundeservice men desværre er meget af tøjet jeg har købt gået op i sygningeren, knapper falder af og bluser går helt ud af form. Det er ikke okay, og kommer nok til at betyde at jeg ikke køber tøj der igen.
Og bare lige: jeg har vasket det som man skal og ikke gjort noget mærkeligt med det.

1 dicembre 2017

Virkelig god oplevelse på webshoppen

Startede dårligt, men endte perfekt..

Jeg startede i lyngby storcenter med at gå ind, men ingen havde tid til at hjælpe, og hende som stod der, stod på mobilen...
Jeg endte med at gå og havde haft en dårlig oplevelse..

Men da jeg så ville på deres webshop, fordi de altid har så fede tilbud, var der den bedste betjening!
Jeg havde problemer med at logge på, hvor jeg så ringer til Saintropez, jeg snakkede med en meget sød dame, tror hun hed Mie. Hun var hjælpsom og hjalp med det samme! fedttt!!!!
Jeg bestilte pakken en mandag og der var udsalg, men jeg fik den allerede onsdag! Lige sådan et sted man vil handle, høflighed og venlighed er virkelig vigtigt! og det mærkede jeg da især her!
Kan klart anbefales på webshoppen!

10 agosto 2017

Fantastisk service

Fantastisk Service.
Jeg havde bestilt bukser på web shoppen, som var for små og skulle byttes.
Jeg sendte bukserne retur og bestilte er par nye, efter at have skrevet med den søde medarbejder hos Saint Tropez, Mie, som derefter annullerede fragtomkostningerne på de nye bukser.
Det var super god service og jeg fik svar med det samme, da jeg skrev.
Tak for god service og dejligt tøj til en super pris.

26 aprile 2017

The shop does not give any warranty

The quality of the clothes is bad. I bought a t-shirt that broke after one use and they refused to refund it on the grounds that the t-shirt was discounted. The warranty applies to all goods whether they are discounted or not, so the shop does not respect the law. I got a bill with the amount on it, so that I can use when buying there again, but I could not get cash.

19 febbraio 2017

Virkelige dårlige returregler, ringe service.

Hvis man køber en udsalgvare hos Saint tropez, har man låst sine penge. Man kan simpelthen ikke få pengene retur på trods af at man overholder de sølle 8 dages returret og har sin bon med. Handler der aldrig mere, så dårlig kundeservice vil jeg ikke støtte.

8 gennaio 2017

Ingen kundeservice

I Gilleleje havde ekspedienten så travlt med at tale privat i telefonen at der ikke var tid til at, yde nogen kundeservice. Men tilgengæld fik jeg da tips til hvad jeg skulle have til aftensmad. Ved at overhøre samtalen. Da der var gået Ca 5 min. gik jeg uden at købe noget

3 gennaio 2017

Service i Saint Tropez butik på Hellerup Strandvej supergod

Som mor til 4 med job handler jeg efterhånden mest på nettet. Var under tidspres, men fik fantastisk kundeservice i denne butik på Strandvejen af to supersøde og kompetente piger. Gik hjem med bukser og fire toppe til, så fint. Skjorter i 100 pct silke til fantastisk pris.
Havde lige forinden forladt en anden forretning på Strandvejen pga horribel service! Godt gået!

17 novembre 2016

Fabelagtig kundeservice

Var inde i butikken i Spinderiet, Valby, for at finde en top til firmafesten. Fik al den hjælp jeg havde brug for med stil og styling. Super sød og kompetent medarbejder! Plejer at handle på nettet, men fremover vil jeg besøge den fysiske butik. Den personlige betjening var guld værd for mig.

20 ottobre 2016

Fantastisk kundeservice

Min mor havde desværre smidt en tilgode seddel, hun havde fået da hun byttede en gave, væk. Hun var virkelig ked af det og prøvede at kontakte kundeservice. Her fik hun fat i en utrolig hjælpsom og sød pige, der forstod min mors situation.
Kundeservice hjalp os via telefon med at finde ud af hvornår den oprindelige gave var køb, og hvornår den var byttet til en tilgodeseddel, (Det var noget af et arbejde ;-)) hvor stort et beløb det drejede sig om, og sammen fik vi altså lavet et nyt gavekort. Det var en fantastisk service der strakte sig langt ud over, hvad man kunne forvente.

7 ottobre 2016

Superkundeservice

Købte i ferien en cardigan i Ringsted outlet men bor selv i Midtjylland. Da trøjen har en mangel sender jeg forespørgsel om hjælp til hovedkontoret. Der går ikke 5 timer før jeg har svar retur og bliver serviceret så godt som jeg havde ønsket men bestemt ikke forventet. Super service der gør at min tillid til at handle der igen er intakt. Og så er det også nogle lækre ting de har.

26 luglio 2016

Saint Tropez Outlet Ringsted

Jeg har i dag handlet hos Saint Tropez Outlet i Ringsted og jeg fik den bedste service. Jeg har aldrig før oplevet sådan en fantastisk service i en tøjbutik. Det var en ren fornøjelse, at finde nyt tøj til klædeskabet, hvilket jeg kan takke den søde assistent for. Hun var rigtig god til, at finde det tøj der lige præcis passede til mig. Jeg er meget taknemmelig for alt den hjælp jeg fik til at finde det tøj jeg havde behov for.
Det er hvert fald ikke sidste gang jeg handler der - det kan kun anbefales.

27 febbraio 2016

Fantastisk service

Jeg købte en cardigan på et åbningstilbud i Rødovre, men efter få ganges brug og en enkelt vask, begyndte syningen i ærmet at gå op. Jeg tog derfor tilbage til butikken for at høre om de havde mulighed for at reparere den, men kvinden ved disken tilbød mig med det samme en ny cardigan - allerede inden jeg havde nået at finde min kvittering frem. Skøn service og dejlig hjælpsom ekspedient der uden spørgsmål eller brok hjalp mig med en ny lækker cardigan.

16 novembre 2015

Usmidig og uintelligent

Købte for en uge siden et par busker i Saint Tropez på Lyngby Hovedgade. Er glad for bukserne, og kasserer derfor min bon. Et par dage efter har jeg så bukserne på for første gang, og syningen i skridtet går op - hele vejen. Jeg opsøger butikken, men afvises på en meget nedladende måde. Reglerne er klare, ingen bon - ingen ombytning. Jeg forstår jo godt behovet for dokumentation, men havde forventet at jeg som minimum var blevet tilbudt at mine bukser kunne repareres. Nu stod jeg med et par nye og ret dyre busker - og følte mig til grin og temmelig dårligt behandlet. Jeg tænker samtidig, at detailhandlen et langt stykke hen ad vejen selv er ude om at online handel i stigende grad er forbrugernes fortrukne. Her ville du automatisk have dokumentation, hvis det skulle vise sig, at du havde købt en defekt vare. Detailhandlen burde for længst have introduceret digitale kvitteringer, evt i form af en sms løsning, så vi ikke skulle have pungen proppet med kvitteringer - eller som det så blev udfaldet for mig denne gang : bare at leve med at jeg ikke havde den lille papirlap og måtte acceptere at jeg var blevet solgt en vare, der var defekt. Behøver jeg at sige, at jeg har sat mine ben i en Saint Tropez butik for sidste gang.

3 novembre 2014

Fantastisk service og gode medlemsfordele

Havde fundet en masse lækre sager i Saint Tropez på Amagerbrogade og da jeg kom til kassen og ville betale fik jeg set, at mit gavekort var udløbet 3 måneder tidligere.
Alligevel valgte de søde ekspedienter at tage imod det som delvis betaling :-)
Desuden fik jeg rabat på en trøje og en lækker neglelak med oveni, da jeg er Saint Tropez Friends medlem.

27 settembre 2014

Meget, meget nemt...

Jeg vidste hvad jeg gik efter .- nogle bluser jeg havde set i en fysisk butik men som havde min størrelse udsolgt.
Bestilte om tirsdagen og torsdag var de leveret i min postkasse - alt var som forventet.

7 aprile 2014