Bestellen via de site ging goed. Miste wel de pasvormomschrijving van de vest. Het afleveren is goed gegaan. Alleen miste ik een mail van DHL dat het in mijn brievenbus paste en dus niet meteen daar h... Leggi di più

Du milde... Saint Tropez's chancer for at overleve som netbaseret handelssted, er vist rigtigt dårlige. Bestilte for mere end 2 døgn siden 2 cardigans. Modtog derefter autosvar, der bekræftede ordren... Leggi di più

Schon vor längerer Zeit habe ich vor Ort einen Pulli von Saint Tropez gekauft. Mit der Qualität bin ich sehr zufrieden. Farbe und Sitz sind immer noch einwandfrei. Außerdem gefällt mir sehr gut, daß s... Leggi di più

Som mor til 4 med job handler jeg efterhånden mest på nettet. Var under tidspres, men fik fantastisk kundeservice i denne butik på Strandvejen af to supersøde og kompetente piger. Gik hjem med bukser... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento donna

Saint Tropez blev grundlagt i 1986 som et dynamisk high street-fashionbrand i kystbyen Hornbæk, ofte omtalt som Danmarks svar på Saint Tropez i Frankrig. Vores kollektioner er designet til kvinder, der er unge – eller unge af sind – og som ønsker at føle sig styrkede gennem det, de har på. Silhuetter, pasformer, materialer og farver er nøje udvalgt for at inspirere hver enkelt kunde til selvsikkert at udtrykke sin personlighed. Vi mener, at mode skal føles lige så godt, som det ser ud, med ubesværede styles, du vil elske at bære hver dag, og priser, der overrasker positivt. Saint Tropez tilbyder en komplet garderobe af alsidige styles – fra sæsonens statement-items til tidløse favoritter, designet til at blive brugt igen og igen. Med et stærkt fokus på tilgængelig mode fortsætter Saint Tropez med at udvikle sig i takt med den moderne livsstil ved at omsætte trends til kollektioner med langvarig appel. Saint Tropez was established in 1986 as a dynamic high street fashion brand in the seaside town of Hornbæk, often referred to as Denmark’s answer to Saint Tropez in France. Our collections are designed for women who are young or young at heart and who want to feel empowered through what they wear. Silhouettes, fits, fabrics, and colours are thoughtfully crafted to inspire every customer to confidently express their personality. We believe fashion should feel just as good as it looks, with effortless styles you’ll love to wear every day and prices that pleasantly surprise. Saint Tropez offers a full wardrobe of versatile styles, from seasonal statements to timeless favourites designed to be worn again and again. With a strong focus on accessible fashion, Saint Tropez continues to evolve with the modern lifestyle by translating trends into collections with lasting appeal.

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Mijn aankoop is super

Mijn aankoop is super, mooi materiaal en juiste maat.

11 ottobre 2025

Hallo Regina

Hartelijk dank voor uw recensie!
We zijn blij te horen dat u een goede ervaring met onze service heeft gehad.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Gerne 5 Sterne

Sehr schöne Weste in guter Qualität und Verarbeitung. Die Lieferung erfolgte umgehend.

6 ottobre 2025

Hallo,

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der Qualität und Verarbeitung der Weste sowie mit der schnellen Lieferung zufrieden sind.

Wir hoffen, Sie haben lange Freude an Ihrem Einkauf.

Mit freundlichen Grüßen,
Team Saint tropez

Størrelser er ikke til å stole på

Blusene jeg har kjøpt er størrelse Xl og L. Det viser seg at Str Xl er mindre enn str. L. Det er skuffende.

26 settembre 2025

Hej Ivana

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at størrelserne ikke levede op til dine forventninger – det skal selvfølgelig ikke være sådan, at en XL føles mindre end en L.

Vi tager din feedback alvorligt og sender den videre til vores produktteam, så vi kan arbejde på at forbedre størrelseskonsistensen fremover.

Tak igen for din anmeldelse – vi håber, du vil give os en ny chance i fremtiden.

De bedste hilsner,
Team Saint tropez

Fin sæt

Fin sæt, god pris og hurtig levering til døren!!

22 settembre 2025

Hej Bente

Team Saint Tropez

Varan uppfyllde mina förväntningar och…

Varan uppfyllde mina förväntningar och levererades snabbt

15 settembre 2025

Hej Berit

Team Saint Tropez

Efter beställning snabb leverans.

Efter beställning snabb leverans.
eftersom jackan var för stor.
Detbytet skedde också friktionsfritt och snabbt. Kan man kalla service!

11 settembre 2025

Hej Eva Chatarina

Tusind tak for din positive anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at både leveringen og ombytningen af jakken gik hurtigt og problemfrit. Det glæder os, at du er tilfreds med vores service.

Team Saint Tropez

Bluser, der passer mig perfekt

Jeg har efterhånden købt en del bluser hos jer. Efter megen søgen fandt jeg endelig en pasform, der passer mig perfekt. En bluse med trekvart lange ærmer i god kvalitet - de er svære at finde andre steder.

9 settembre 2025

Hej Lis

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har fundet en pasform og kvalitet, der passer dig perfekt, og at vores bluser lever op til dine forventninger.
Det betyder meget for os at vide, at vores kunder er tilfredse.

Team Saint Tropez

Model werkt voor mij niet.

Trui is van dezelfde stof als wat ik gewend ben van Saint Tropez, dus prima. Het model echter heeft aan de onderkant twee splitjes, waardoor hij wijd uitstaat.

8 settembre 2025

Hi Brechtje

Thank you for your feedback!
We are glad to hear that you are happy with the fabric. We take note of your comments regarding the design and the splits at the bottom, and we will keep them in mind for future improvements.

Söt blus och snabb leverans

Söt blus och snabb leverans

4 settembre 2025

Hej Wivi-Anne

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse! Smuk og brugernem hjemmeside, hurtig levering og lækker kvalitet af tøj til gode penge.

6 agosto 2025

Hej Sille

Perfekt pasform!

Perfekt pasform!
Jeg er virkelig glad for Saint Tropez – tøjet har en super god pasform og fin kvalitet. Man får meget for pengene. Klart en favorit i garderoben!

23 luglio 2025

Hej Anna

This company is a scam

Scam! does not reply to my mails I ordered 2 dresses two months ago - no dresses, no money, no reply!

21 luglio 2025

Dear Ta Ku

We are not a scam and we are sorry if you haven't received your order. If you placed an order and you didn't receive it, you have to contact the customer service, they can search for the whereabouts of your order. The e-mail address is
cs-en@sainttropez.com

Wendy

Flotte varer til super priser

Flotte varer til super priser.

Jeg har købt to kjoler og to strik sæt i strib og jeg lever i det.

10 luglio 2025

Hej Simone

Super

Super! Quick shipping, nice clothing and easy return.

25 maggio 2025

Hello
Thank you very much for your review, we greatly appreciate it.

Nice to hear.
Wishing you a good day.

Conni

hurtig levering og skønt tøj

18 aprile 2025

Hej

Conni

Good lesson - you get what you pay for….

Dress is pure nylon- feels like a kids kite Dress is advertised as pink - it’s more of a brown but my biggest complaint is there is no obvious way to return it!

Any ideas? No packing slip

10 marzo 2025

Hi,
Thank you for your feedback.

We are sorry to hear that the dress did not meet your expectations.
For information, all information on how to return an item is always included in the package. 😉
If, by mistake, this information is missing, you are always welcome to contact our customer service at cs-en@sainttropez.com – they are always ready to help.

We wish you a great day.

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk, de svare ikke på mail, og det tager 5 dage før de bekræfter at varen er sendt. På trods af at de lover 2-3 dages levering. Skodbutik

4 ottobre 2024