Valutata 5 stelle su 5

Zonder dralen na melding van defect apparaat na 11 maanden, een nieuwe geheel gratis sturen. Échte service bestaat nog!

Valutata 5 stelle su 5

Voor camera reserve accu's gekocht, die totaal niet functiomeerden. Ze bleven in het accuvak zitten waardoor een schroevendraaier nodig was ze te verwijderen en ze waren in paar uur leeg. Na 1 mail kw... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Trust pilot gebruik ik niet meer. Een bedrijf wat klanten laat betalen om hele slechte recensies weg te halen en goede te promoten, daar wil ik niets mee te maken hebben en hun recensies zijn dan ook... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per la fotografia

Informazioni fornite da varie fonti esterne

www.saake-shop.nl - voor al uw camera-accu's, accu-opladers en geheugenkaarten.

4,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,6

Tutte le recensioni

61 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Teleurstellende levertijd!

Het inpakken is proper gedaan.

Levertijd is teleurstellend; ik heb optijd besteld maar te laat aangekregen.

Ik had dit nodig op vakantie.
De datum is de datum van bestelling.

16 luglio 2024
Logo di Saake-shop.nl

Risposta di Saake-shop.nl

Geachte heer Van Noten,

Bedankt voor uw beoordeling!

Ik heb even de track-trace gegevens bekeken. U bestelde op 16 juli en uw bestelling werd ook op 16 juli verzonden. Vervolgens werd het reeds de volgende ochtend, op 17 juli, bij u afgeleverd:

16-07-2024 16:10 - Nederland 0.100 Aangekondigd bij GLS
16-07-2024 20:55 Hub Utrecht Nederland 1.0 Doorgestuurd naar GLS depot
17-07-2024 05:11 Puurs BE 610 België 2.0 Aangekomen op GLS depot
17-07-2024 08:34 Puurs BE 610 België 11.0 Onderweg - geladen voor aflevering
17-07-2024 09:39 Puurs BE 610 België 3.0 Afgeleverd Afleverinformatie:NOTEN

Wellicht is uw teleurstelling om de bestelling van een andere webshop? Bij ons betreft het een oplader met frontjes voor een JVC camera.

Team Saake-shop / Bastiaan

KLASSE !

Zoals altijd wordt de bestelling in recordtijd afgehandeld. Gelukkig ( indien mogelijk ) verpakt in stevige enveloppes, die door de brievenbus passen en niet in veel te grote dozen.
Het was weer een uitstekende aanbieding.
KLASSE

5 luglio 2024

Heel tevreden!

Snelle verzending. Ik zocht een oplader voor een camera van bijna 20 jaar oud en vond deze hier voor een prima prijs met gratis verzending. Erg blij mee!

18 maggio 2024
Valutata 2 stelle su 5

Reactie op het antwoord van Saake:

Accu voor camera besteld, de verkeerde wordt geleverd, retour gezonden en men zou de juiste opsturen en helaas...weer een andere geleverd.Is Saake naast specialist in camera accessoires ook specialist in het versturen van andere artikelen dan besteld?

Antwoord: ik heb NIET om de ChiliPower verzocht! Maar om de NP-BG1 zoals afgebeeld op de site van Bol.com.
Als u contact met de klant had opgenomen om mede te delen dat de bestelde accu niet op voorraad was, dan had de klant deze review niet hoeven schrijven. U had vóóraf kunnen uitleggen en geruststellen, dat was wel zo netjes geweest.
Met vriendelijke groet.

10 maggio 2024
Logo di Saake-shop.nl

Risposta di Saake-shop.nl

Geachte mevrouw van Os,

We betreuren het dat u dit zo ervaart maar dat we expres verkeerde artikelen versturen is natuurlijk een beetje vreemd om te stellen.
De eerste zending betrof een accu met minder mAh dan beloofd, dat was een fout vanuit onze kant, waarvoor onze excuses!

De tweede zending was een ChiliPower accu op uw verzoek, welke u ontving. Hebt u die accu gepast? U bestelde accutype NP-BG1 en mogelijk stond er NP-FG1 op de accu. Dat zijn dezelfde accu's. Vroeger (meer dan 10 jaar geleden) had de NP-FG1 accu een andere chip dan de NP-BG1 accu, vandaar dat er toen 2 verschillende accu's waren. Inmiddels, met de huidige technologie is dat niet meer nodig en zit er één goede chip in waardoor NP-BG1 en NP-FG1 100% dezelfde accu's zijn. Als u met ons contact had opgenomen in plaats van direct een beoordeling te schrijven, hadden we u dat kunnen uitleggen en gerust kunnen stellen.

Team Saake-shop / Martin

Update nav uw reactie: u vroeg om de NP-BG1 en ontving deze. Ik weet niet of het aan mij ligt, maar ik volg u niet meer. Ik wil graag dat u geholpen wordt en een accu hebt die werkt in uw camera en volgens mijn informatie is dat het geval. Zo niet, mailt u mij dan even direct op info@saake-shop.nl dan ronden we het af. Op dit forum heen en weer reageren schiet niet op.

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige ervaring, fantastische ondersteuning!

Geweldige ervaring! Bestel twee accu's voor mijn Nikon D90. Accu's in huis, passen slecht, hebben geen lading, miskoop dacht ik. Teruggestuurd met gedetailleerde omschrijving van de klacht. Reactie van Saake-Shop is dat ik het verkeerde type heb besteld. Tegelijk melden ze dat ze de juiste accu's voor mijn D90 zullen opsturen. Die zijn binnen gekomen en functioneren geweldig! Heel blij mee!

19 marzo 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più