Ribena solbær light Før et riktigt godt produkt , nu er det virkelig blevet dårligt , det har ingen smag af den gamle version Nu med blandings forhold1+5. Så ærgeligt, en meget dårlig ide I lig... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg købte for et par dage siden, hvad jeg troede var helt almindelig appelsin juice i netto, så jeg rigtig kunne hygge mig søndag morgen. Jeg hælder et glas op og hvilken skuffelse. Jeg har købt en... Leggi di più
Blev noget skuffet, da jeg i weekenden købte - hvad jeg troede var appelsin juice. Det viste sig at være vand, tilsat en smule smag, forklædt i de gode gamle juice kartoner. Jeg troede ellers Rynkeb... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Vestergade 30, 5750, Ringe, Danimarca
- info@rynkeby.dk
- www.rynkeby.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg er desværre som alle andre blevet…
Jeg er desværre som alle andre blevet narret af Rynkeby til at tro at deres "Frugtdrik" var deres alm. juice produkt. Rynkeby har bevidst valgt at lave de nye drikke i kartoner der er identiske med deres juicer, derfor er vi så mange der er faldet i. Frugtdrikken er bare dårlig saftevand
Appelsindrik fra wish?
Vi skulle bruge en liter appelsinjuice i en snæver vending, og tog en med fra hylden med Rynkeby logoet på, da kvaliteten normalvist har været fin på deres produkter.
Produktet så ganske vist en anelse “tyndt” ud da det blev hældt op i glasset, men efter at have smagt på det var enhver tvivl da forsvundet om at appelsinjuice var det da i hvert fald ikke. Og ikke nok med det, det smager ganske forfærdeligt. Syntetisk. Grelt.
Det smager som om man har bestilt det fra wish.
Jeg interesserer normalt mig ikke for produktanmeldelser. Jeg er ovenikøbet revisor, som i øjeblikket er i gang med det absolut travleste tidspunkt på året. Og alligevel har jeg bevidst valgt at tage tid ud fra min sparsomme fritid denne søndag, for at Google mig til hvordan jeg kunne efterlade kritik af dette produkt. Ikke fordi jeg er specielt sur over at mit morgenmåltid manglede et element, men fordi dette produkt er så åbenlys et forsøg på bondefangeri (et forsøg som i dette tilfælde lykkedes), at min følelse af retfærdig harme nærmest ingen ende vil tage.
Øv spild af penge
Øv. Rynkeby Multifrugt. Smager som den billigste Fun saftevand. 🤮🤥. Det blev sidste gang vi købte den.
Så skal vi til at finde en ny favorit juice.
Forslag modtages med kyshånd.
Lige til at hælde i vasken
Det nye “frugtdrik” smager forfærdeligt. Ingen naturlig smag af frugt, men til gengæld masser unaturlig smag af sødestoffer.
Hældte både appelsin og æble direkte i vasken. Føj.
Forbruger vildledning
Føj, sælger dårlig saftevand, på næsten samme karton, som deres alm juice, og til samme pris !
Den værste juice på markedet er…
Den værste juice på markedet er Rynkeby. I stedet for at drikke det, tager vi det i pulverform og blander det med vand for at få samme smag. Absolut ikke drikkeligt.
Købte forleden som jeg plejer rynke…
Købte forleden som jeg plejer rynke appelsin , troede det var juice . Men kan nu se nederst på kartonet , står der frugt drik 😳😳😳det smager som et glas tynd appelsin saft
😳godt nok dyre dråber , og utrolig Rynkeby vil ligge sit ellers gode brand på sådan et produkt
Hold fingere fra Rynkeby
Hold fingere fra Rynkeby. Virke dårlig oplevelse med denne frugt-drik🤬
Bondefangere
Bondefangere! Man forventer ikke en gang saftevand, proppet med kunstige sødemidler når man ser et Rynkeby logo. Det er virkelig et selvmål og man fortjener Intet andet end modvind når man forsøger at fuppe folk sådan! Jeg har nu hældt 3 liter “frugt saft” i vasken, og håber at andre ikke begår samme naive fejl som jeg og køber deres kunstige saftevand i den tro at der er bare den mindste kvalitet at spore og at det nærmer sig juice bare en anelse . Det var mit sidste rynkeby indkøb ihvertfald…
Ikke juice, men saftevand…
Havde man kunne skrive minus havde jeg gjordt det, efter at de har lavet deres gode juice om til dårlig saftevand…
Frugtdrik, som i dårlig saft rynkeby allerede har fortyndet med sødemidler
Ligesom så mange andre her. Lod jeg mig nare af at i stedet for juice er jeres "frugtdrik" som der står i hjørnet ikke en juice men en tynd dårlig saft med sødemiddel. Det forventer man ikke når appelsin og æble står med stor tydelig skrift på en rynkeby karton. Købte stort ind til en børnefødselsdag. Virkelig spild af penge. Virkelig dårlig oplevelse.
Saftevand i stedet for juice
Hej Rynkeby
Så sidder jeg her, lørdag morgen, og skal nyde min morgenmad sammen med dejlig appelsinjuice, da jeg hverken drikker kaffe eller te.
Og hvad får jeg hældt op i mit glas? Appelsinsaftevand!!!
Hvorfor pokker er varemærket Rynkeby pludselig blevet nedgraderet til at blive et saftevandsmærke???
Jeg havde aldrig forestillet mig at jeg skulle nærlæse en karton fra Rynkeby for at få den juice jeg plejer. Jeg har altid kun skulle forholde mig til om jeg ville have almindelig juice eller om det skulle være "16 søde appelsiner", som jeg faktisk synes er for sød, men aldrig havde jeg troet at jeg skulle forholde mig til at der kunne være saftevand i en karton hvor der plejer at være juice...
Det er sgu en ommer, Rynkeby!
Rynkeby solbær
Rynkeby solbær, til blanding 1:4 af forsiden fremgår ikke at der er tale om et light produkt, først i indeholds fortegnelse står der light. Snyd og bedrag smager ganske forfærdelig.
ALT FOR DYRT PRODUKT
Har prøvet at kontakte kundeservice for at få en udtalelse om deres prissætning på deres "naturlig??!" Tomatjuice, dog uden resultat.
Kan undrer mig at det er nødvendigt at kalde juicen for naturlig. Prisen er direkte latterlig høj, der kan købes økologisk juice til langt under halv pris af hvad Rynkeby skal have for deres ikke økologiske "mærkevare" produkt.Der er jo trods alt kun tale om tomatpure og mon deres adskiller sig i oprindelse væsentligt fra andre produkter? Og igen vel og mærke ikke økologisk og så i¨til den pris!
Naturlig Grønsager
Naturlig Grønsager?
Men indeholder 72% tomatpure og minimal grønsager, og for at gøre produktet endnu mere falsk, usundt, er der aroma tilføjet.. Og det smager dårligt: postevand med ketchup i. Latterlig!
En grønsager saft skulle indeholder jævn fordelt mange grønsager og uden aroma!
Det skulle hedder "Drikbar Ketchup" istedet, da alm. ketchup "kun" indeholder ca. 69% tomatpure. Useriøs.
Har fået det af helvedes til
Har fået det af helvedes til efter jeg drak deres hyldeblomst på plastikflaske
Den smagte dog godt
Kedelig æblesaftevand
Har købt nogle nogle Rynkeby Æble (juice) med flotte billeder af friske æbler i tro om at den da inderholder hvad der svarer til rigtig æblejuice.
Er vildt skuffet .. Det er nok det tyndeste glas æble drik (saftevand) jeg har smagt ever. Finder iøvrigt efterfølgende ud af at det ER færdigblandet saftevand tilsat både citron, sukker og vand. Et produkt som er svært sammenligningt med rigtigt æblejuice lave på æbler, som vi normalt for lavet af egne æbler fra haven.
Pas på
Pas på
Mange af deres produkter er ikke juice, men kaldes “drik” fordi der bl.a. er tilsat sukker. Kunne det ikke være muligt for os at købe nogle af de ting uden sukker?!
Kunne I ikke lave en granatæblejuice? Mange mennesker vil gerne leve sundt, og I har virkelig chancen for at gør en god forretning her...
Virkelig god kundepleje
Virkelig god kundepleje. Havde købt juice i Bilka og finder ud af, en af dem var defekt i pakningen ved låget, havde ikke gemt kvittering så skrev istedet til Rynkeby, og blev mødt af forståelse og virkelig god kundepleje, som Jeg var virkelig tilfreds med. Tak for det.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.