Ribena solbær light Før et riktigt godt produkt , nu er det virkelig blevet dårligt , det har ingen smag af den gamle version Nu med blandings forhold1+5. Så ærgeligt, en meget dårlig ide I lig... Leggi di più

Jeg købte for et par dage siden, hvad jeg troede var helt almindelig appelsin juice i netto, så jeg rigtig kunne hygge mig søndag morgen. Jeg hælder et glas op og hvilken skuffelse. Jeg har købt en... Leggi di più

Bondefangere! Man forventer ikke en gang saftevand, proppet med kunstige sødemidler når man ser et Rynkeby logo. Det er virkelig et selvmål og man fortjener Intet andet end modvind når man forsøger... Leggi di più

1,4

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,4

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeres såkaldte “frugtdrik”

Jeres såkaldte “frugtdrik”, er det ret meget falsk markedsføring. Det har absolut intet med rigtig frugtjuice at gøre, trods kartonen er præcis magen til jeres rigtige juice.
Det smager af vand og der er så meget sukker i, at ens tænder nærmest bliver ætset væk på stedet.
Det må i simpemthen kunne gøre bedre…. så lav da en ny emballage, så forbrugeren ikke bliver narret.

23 settembre 2023

Gift

hvad sker der kan i så se at få fjernet aspartam fra jeres produkter det er gift og kræft fremkalden i burde bare lukkes lige nu

11 settembre 2023

Hvordan kunne I dog...?

Hvordan kunne I dog gøre det?
Sende sådan en omgang udrikkelig "frugtdrik" på markedet med det gamle hæderkronede Rynkeby-navn og logo på kartonen.
Smager som det skinbarlige kemi - syntetisk og i bedste fald på niveau med de allerbilligste af de velkendte vandfortyndbare læskedrikke på markedet.
Varedeklarationen forklarer alt!
Syrligt pjask - et skammeligt og uklædeligt eftermæle at hæfte på den tidligere ejer af Rynkeby mosteri, hæderskvinden Dagmar Andreasen.
Aldrig, aldrig mere Rynkeby!

7 settembre 2023

Udrikkelig saftevand

Har købt Rynkeby Juice i rigtig mange år- men tror det stopper nu- kan se de også kalder det frugtdrink nu og ikke juice - det giver mening - men den er komplet udrikkelig - minder om det fortyndede saftevand man får på billige hoteller- øv øv øv- så bedre at sætte prisen op- men det her er tæt på bedrageri 🤨

3 settembre 2023

Juice smager nu af vand med lidt smag

Har altid elsket deres juice, men omkring det seneste 1/2 år eller mere er det ligesom de har lavet opskriften om eller valgt at fortynde juicen helt vildt. Det smager mere af vand med lidt smag. Ikke nogen god oplevelse. Først var det appelsin juicen nu også multidrikken. Øv

2 settembre 2023

Klam ananassaft og akavet markedsføring...

Støtter op omkring ulækker og sur smag/lugt i deres Favoritsaft med ananassmag. Jeg har flere gange måtte lugte til det i ren frustration over, om det var mig, der var noget galt med. Det produkt skal pilles af hylderne med det samme! Kan stadigvæk købes, kan jeg se. Har desværre hældt det i afløb, men man burde overveje at tage fat i sundhedsmyndighederne, hvis andre har produktet endnu. Og nu vi er ved det, så kan de der frugtdrikke måske også blive anmeldt for vildtledende markedsføring. Fair nok at lave en frugtdrik, men at pakke den ind i traditionelt emballage, det er altså at snyde forbrugerne, Men mon ikke det giver sig selv, når de fleste efterhånden har købt produktet ved en fejl. Så hellere køb fx. Sunjoy. hvis man ønsker frugtdrik.

27 agosto 2023

Useriøs kundeservice og dårligt produkt

Jeg har købt 3 flasker “Rynkes Favoritter” med ananassmag, som ved åbning indenfor holdbarhed smagte og lugtede direkte sundhedsskadeligt af sur, gammel maling. Ikke bare appetitligt, men udrikkeligt.

For god ordens skyld henvendte jeg mig til Rynkeby. Deres svar var, at de var opmærksomme på problemet og at produktet er taget ud af sortiment igen, fordi “produktet mister sin smag af ananas når holdbarhenden nærmer sig udløb”. Rynkeby tilbyder mig en kompensation, som jeg takker ja til.

Fin og hurtig kundeservice, omend jeg ikke godkender præmissen om at “produktet mister sin smag af ananas”. Det smager direkte sundhedsskadeligt, og har ikke bare “mistet sin gode smag af ananas”. I min optik burde produktet været taget af hylderne straks.

Jeg venter på min kompensation, som desværre ikke dukker op. Efter 9 dage rykker jeg Rynkeby for min kompensation. Jeg får at vide at økonomiafdelingen er ferielukket, men kan forvente min kompensation den efterfølgende uge. Efter yderligere to ugers venten, rykker jeg endnu engang for mine penge. De beklager (igen) og vil vende retur. Jeg har intet hørt.

Nu er det en måned siden jeg reklamerede over produktet, og jeg har stadig ikke modtaget den kompensation, som blev lovet. Det er heldigvis kun et mindre beløb jeg bliver snydt for – men Rynkebys useriøse kundeservice og deres elendige produkt, fortjener kun én meget lille stjerne.

25 luglio 2023

Nu bliver Rynkeby blacklistet

Nu bliver Rynkeby blacklistet. Både juice og saft har fået “ny smag”, og det smager af H….. til, og den nye smag dækker over at der nu sødes med Aspartan - Føj

14 agosto 2023

NUL ⭐️

NUL ⭐️
Håber der er en direktør som har fået sparket.
Vedkommende der sagde 'Go" til det sprøjt
Et fantastisk produkt og Goodwill smadret i grådighedens tegn
Øv.....

29 luglio 2023

Kan man give minus i stjerner?

Kan man give minus i stjerner?
Nu har vi købt Rynkeby appelsin juice, i stedet for den " billige" Kingsway. Appelsin juice smager virkelig ikke særlig godt. Det smager syntetisk. Den "BILLIGE" juice vi normalt køber bliver faktisk lavet samme sted som Rynkeby.
Vestergade 30 i Ringe.
Så nu er det slut med at give lidt ekstra for at få en god juice.

31 luglio 2023

Har længe drukket Rynkebys Solbærsaft…

Har længe drukket Rynkebys Solbærsaft og synes den var det bedste der findes. Så kom der en ny indpakning og en ny smag. Føj den smager syntetisk. Og det er så fordi de har puttet Aspartam i. Det var så sidste gang jeg købte det.
Hvem sidder og bestemmer det, de er godt nok dygtige.

28 luglio 2023

Vildledende Juicekarton

Jeg købte en karton appelsinjuice…troede jeg. Der var appelsiner overalt på den klassiske Rynkeby-karton.
Det passede godt med overskriften “Appelsin”.
Jeg skulle have læst det med småt. Kartonen indeholder 20% appelsinjuice og 80% syntetisk saftevand med sødemiddel. Føj!
Hvilken leder hos Rynkeby har fået den profitable ide ?

23 luglio 2023

Juice=saftevand

Jeg hælder et glas op og hvilken skuffelse. Jeg har købt en liter opblandet saftevand. Kigger på kartonen hvor der står frugtdrik, men kartonen ligner på alle andre måder almindelig juice. Jeg vil ALDRIG mere købe et Rynkeby produkt..!

21 luglio 2023

Skuffet på skuffet.

Skuffet på skuffet.. nu er det anden gang jeg står op til morgen brunch og til stor skuffelse opdager at den lækre juice er udskiftet med saftevand, det er altså noget en vandet fornøjelse.. selv børnene gider ikke drikke det.
Lad dog være at bruge de gamle karton logo som tilhørte lækker juice i høj kvalitet, en skuffelse som denne mister i simpelthen bare kunder på..
og grunden dertil er at kunden prøver at købe et nyt mærke i stedet for det vante.. og vupti og mums hvor er det lækkert!! Og måske billigere??
….I skal skynde jer at få logoet på disse kartoner ændret
….og print en plakat til salgs opstilling ved de kartoner som sælges i butikkerne, så det tydeliggøre at det er “saftevand”
….print også en plakat til det nye logo’
“ gør kunden opmærksom på at i gjorde en fejl og undskyld for den skuffelse det var været at stå op til☀️”

21 luglio 2023

Hovedløs Marketing afdeling, sådan ødelægger man et produkt

Ved ikke hvad de folk i deres marketing afdeling laver, men de må tror at deres kunder er dumme…..
De fjerner 15 procent af flaskernes indhold i deres Tørst serie, og sætter tilbudspriserne op med 20 procent i bla. Bilka. Og når man ringer til dem og spørger ind til hvorfor, giver de en forklaring om at de gør det for at prisen ikke skal stige på produktet…. Øhhh godmorgen mand økseskaft… det var så lige hvad i gjorde, i satte tilbudspriserne op og smed mindre i flaskerne…. Jeg har købt min sidste flaske af det…… hilsen en trofast kunde af produktet…

12 luglio 2023

Frugtdrik?

Blev noget skuffet, da jeg i weekenden købte - hvad jeg troede var appelsin juice. Det viste sig at være vand, tilsat en smule smag, forklædt i de gode gamle juice kartoner. Jeg troede ellers Rynkeby var et premium brand, men det har den nye ejer åbenbart ikke ønsket at føre videre.

På Rynkeby.dk, skriver de ellers fortsat "Rynkeby er en konkurrencedygtig markedsledende virksomhed, som har produkter, der er værd at betale ekstra for." Hvilket efter min mening, nok må siges at være en smule vildledende.

8 luglio 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito