Köpte Rustas hundbajspåsar. Snyggt lila med trevligt tryckt dekor. Det absolut sämsta som skådats. Dåligt perforerade så de är svåra att riva av. Ändå är de sköra och går extremt lätt sönder.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Först och främst: det står att den rymmer 4 l, men den rymmer bara 2 liter, så det är helt klart direkt fel och därmed rejält vilseledande. Den ger bra med fukt, och är ganska tyst, men nu har jag h... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Rusta har många fantastiska produkter och priset, men undvik att beställa via deras hemsida då dem har mycket dåliga villkor. Jag besätllde t.ex. en slev för 39kr, fick betala 59kr för frakt. Sedan va... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Hos oss hittar du ett brett sortiment av högkvalitativa produkter till fenomenala priser
Svezia
- www.rusta.se
Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Le persone hanno visualizzato anche
Super schönes Angebot
Super schönes Angebot , man kann immer wieder Schnäppchen erhaschen und mit der Mitgliedschaft zusätzlich noch Euros sparen .
Angebot ist sehr vielfältig und das ganze Jahr über abwechslungsreich zu jeder Jahreszeit und Anlässe wie Ostern , Weihnachten und Sonderangebote .
Immer wieder gern . Wir sind regelmäßig dort zum stöbern und einkaufen.
Lg aus der Lutherstadt Wittenberg
Immer ein Erlebnis!!!
Immer ein Erlebnis! Finde immer etwas
Schönes!
Besökte Rusta Bromma Blocks igår…
Besökte Rusta Bromma Blocks igår eftermiddag 8 april. Ingen personal fanns i butiken. Ringde på klockan i kundservice. Ingen kom. Befann mig i butiken i ca 30 min. Letade efter någon att fråga men den enda personal jag hittade satt i den enda öppna kassan och hade fullt med kunder i kö. Kändes märkligt och absolut underbemannat.
Trevlig personal i butik total…
Trevlig personal i butik total katastrof om man ringer kundservice för de varor man beställt online.
Avråder hemleverans
Jag beställde utemöbler med hemleverans som tyvärr var katastrofal från början till slut. Och det finns ingen kundtjänst som man kan ringa för att få hjälp akut under leveransmomentet utan då får man fylla i ett formulär och få svar inom 48 tim. Den kundtjänst som går att ringa till ville inte vara behjälpliga heller att ge råd om hur man ska gå vidare. Jag är väldigt förvånad över att Rusta som i övrigt är så bra ändå har så dåligt upphandlad hemleveransprocess.
Svag klagomålshantering
Påtalar till kundtjänst att det systematiskt felskyltas i butiken i Mjölby. Att man som kund känner sig lurad, och att det lett till extra kostnader. När man som stammis påtalar sådant borde de ha bättre service än att bara vbf till butiken. Det blir ju bättre för dem men inte för kunden. Så chansen att de får mer värdefull feedback från kund, är liten samt att de tappar en stammis.
Har alltid gillat Rusta och deras…
Har alltid gillat Rusta och deras produkter. Har varit medlem och haft koll på mina inköp via mina sidor. Plötsligt började en okänd person registrera sina inköp på mitt medlemskap via mitt telefonnummer. Inköpen som inte var mina hamnade i Kivra. Jag var i kontakt med kundtjänst som makulerade Inköpen som fanns men de fortsatte att komma. Kontaktade kundtjänst igen som den här gången menade att någon bara ha råkat säga fel telefonnummer (fem gånger). Avslutade medlemskapet och har även slutat handla på Rusta, det blir Dollar store istället där jag hittar motsvarande produkter. Jag ogillar att man ska stå i kassan och säga sitt telefonnummer när man istället kan skanna ett id-kort.
Es ist sehr angenehm dort einzukaufen
Es ist sehr angenehm dort einzukaufen! Alles ist sehr übersichtlich gestaltet und das Personal ist super freundlich!
We found everything we were looking…
We found everything we were looking for. The branch was tidy and clean.
Seit Beginn an sind wir Kunden bei…
Seit Beginn an sind wir Kunden bei Rusta. Ein sehr wichtiger Punkt für uns ist die Qualität des Personals. Fachlich und menschlich haben sie ein hohes Niveau. Keine Frage wird belächelt, notfalls wird man direkt zum Ausstellungsstück geführt.
Die Auswahl der Waren ist sehr groß bei guter Qualität und unschlagbarem Preis.
Tolle Angebote
Tolle Angebote, super freundliche und hilfsbereite Mitarbeiter.

Lille Sverige i Bremen…
Günstige Angebote die auch vorrätig sind und nicht schon am ersten Tag aus sind. Hilfsbereites Personal. Super Produkte. Und Hurra, Bettwäsche mit den Maßen:150x200 cm!

Risposta di Rusta
Ich bin sehr zufrieden mit der Rusta…
Ich bin sehr zufrieden mit der Rusta Filiale in Jena. Ich gehe da gerne einkaufen und auch bei Problemen werde ich durch den Support oder Mitarbeiter schnell weiter geholfen.

Laminatgolv besviken!!
Helt värdelöst när det kommer till deras laminatgolv, spricker enkelt !

Risposta di Rusta
Butiken vill jag ska BEVISA elfel på hårfön inköpt för 2 månader sen. Får ej reklamera hårfön med elfel trots kvitto
Köpte en hårfön i november i Lunds butik för 500kr. 7/2 försökte jag reklamera (dvs byta till en annan hårfön) pga att den startade av sig själv o stängdes av sig själ vid några tillfällen. Ett tillfälle låg den i dotters säng. Livsfarligt!! Butikspersonalen utsatte sedan mig för ett polisförhör. De startade fönen i butiken o sa det är inget fel på den. De vill jag ska åka hem starta fönen o vänta tills den stänger av sig och samtidigt filma. De erbjöd sig även att lägga fönen påslagen på disken bakom kassörskan o låta den ligga där påslagen i flera timmar under uppsyn av en kassörska som har ryggen emot. De uppgav att de inte kan reklamera tillbaka till leverantören eftersom felet inte är synligt. De vill därför kunna sälja den på nytt till kund. De vill inte förlora pengar på denna reklamation eftersom de inte kan lämna den åter till leverantören! Jag blev utsatt för ett polisförhör av två anställda. Den ena kvinnan hade en stor snus i munnen o bröstade upp sig. De uppgav att de skulle förlorat pengar på denna reklamationen. Och det måste vara minst 100 st som är trasiga för att de ska gå att reklamera. Jag frågade om de vill att bostaden ska börja brinna pg av att elfelet ska bevisas. De vill jag ska lägga ner fönen när den är påslagen o filma tills den stängs av. Trots att jag förklarat att det hänt ett fåtal gånger under ca 2 månader. Jag fick åka hem igen med fönen.
Tidigare under dagen hade jag jag handlat varor för 1000kr. Handlar ofta där men kommer aldrig sätta min fot i den butiken o aldrig köra någon dit heller som vill ha skjuts eller bärhjälp!
Fick hjälp av annan butik 8/2. Ska man behöva köra från Lund till Malmö??

Risposta di Rusta
Sämsta e handel någonsin.
Jag beställde från rusta e handel.jag trodde att det fungerade.men när jag insåg att rusta e handel inte fungerade.då avbröt jag min beställning.jag fick då pengar återbetalt genom klarna swish.jag kommer inte beställa i från rusta e handel igen.paket blir inte levererat.dom har satt isystem att skylla på försenad leverans.detta upprepar dom om och om igen.detta har pågått i flera års tid.ett sätt att slippa leverera beställningen.dom har en opålitlig e handel.man kan få vänta 14dagar på sin beställning eller 1 månad.om man ens får nån beställning alls.man kan säga att man blir lurad på sin beställning.jag var tvungen att hotar dem med polisanmälan och konsumentverket för att få pengarna återbetalt.detta gjorde jag till klarna kundtjänst.plötsligt fick jag då swish återbetalning genom klarna kundtjänst.

Usla Rustas hundbajspåsar
Köpte Rustas hundbajspåsar. Snyggt lila med trevligt tryckt dekor.
Det absolut sämsta som skådats.
Fel tillverkade så vissa saknar botten. Knytöglorna / hantagen delar sig så det finns inget att bära i. Detta är skitpåsar i alla avseenden än det avsedda.
Märket är Pet Club

Risposta di Rusta
Alles was ich einkaufen wollte war…
Alles was ich einkaufen wollte war vorhanden. Die Kassiererin war sehr freundlich.

Höll 10 dgr, rymmer 2 l - inte 4
Den ger bra med fukt, och är ganska tyst, men nu har jag haft den i 10 dagar, och den har redan börjat krångla och stänger av när den är halvfull.
Och "stänger av sig automatiskt" är en sanning med modifikation; den stänger av sig men står och blinkar rött så man väcks av det.

Risposta di Rusta
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.