Valutata 1 stelle su 5

HANDLA ALDRIG CHOKLAD PÅ DOLLAR STORE !!! Var på Dollar Store i Jönköping och köpte två stora påsar med choklad ägg för att fylla upp påskäggen med. Handlade samma påsar där förra året och do... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Pass upp för hundleksakerna på Dollarstore. Vi köpte ett hundben i gummi till vår Papillon som den lyckades bita sönder på 2-3 minuter. Resultatet blev en hel del gummibitar som hunden lätt kunnat f... Leggi di più

1. Piattaforma di commercio online

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hitta din närmsta butik och öppettider på www.dollarstore.se.

1,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Vi var i hässleholm på…

Vi var i hässleholm på dollarstore2026-04-12 jag min pappa tänkte vi kollar om vi kanske hittar något som passar os körde 4mil hemm i från till hässleholm
De var inget som var intressant att köpa där jag köpte en champo bara..Medans pappa gick med händerna i fickan förbi kassan så började en ung blond kassörska tatuerade i kroppen att trakassera min pappa av allt möjligt sedan började en annan tjej också ung lång låtsades att hon la in läsk i kylen plötsligt började hon med att hoppa på min pappa vf utan som helst anledning på pappa min pappa lider av cancer Diabetes massa andra tunga kroniska sjukdomar inte nog med bara jag bad bodde kassörskan och hennes kollega som flyg fram på min pappa att sluta ny omedelbart att trakassera honom hotta honom inte nog med de börjsde att hottade mig också att jag inte fick handla mitt champo och så vidare
Dessa två tjerna var absolut inte friska psykiskt i huvudet så här behandlar man inte kunder i butiken spelar ingen roll vilken butik man befinner sig på min sambo har jobbat 23 år på Ica aldrig trakasserat någon varken ungdomar elr någon äldre elr frågat någon fy har ni inte handlat på Ica för samtidigt hon inte polis som kassörska att ställa dumma frågor vill kunder komma in på ica men inte hitta de dom vile handla då brukar de hälsa med ett fint lende så gör alla andra kassörskorna som jag bemötter hälsa med glädje detta är samma sak på Ica maxi willys överallt hälsar arbetarna fint på kunderna så var de inte alls i på dillarstore i hässleholm trakesseier hott sökte efter bråk mott min pappa sedan försökte de med mig men där satt jag stopp sq ni har gått för långt ny ska ni veta inte nog mott oss jag såg hur otrevliga dessa två unga tjerna var även mott andra kunder som var före oss jag tycker dessa ska få sparken direkt från sitt jobb inte påstå att de äger dollarsore butiken de va så de bettede sig.

12 aprile 2026

Dåligt bemött i Säffle

Igår var vi på Dollarstore i Säffle och personen i kassan var under all kritik. Hon borde inte få arbeta som butiksbiträde med den dåliga attityden. Hon tog betalt två gånger för flera av sakerna vi köpte. Jag gick tillbaka och påtalade detta, ordagrant sa jag att ni slog in dessa sakerna två gånger. Hon svarar då att det inte är hennes fel utan att deras kassamaskin är trasig och slår alltid in saker dubbelt. Stämmer det så är det fruktansvärt dåligt.

5 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

HANDLA ALDRIG CHOKLAD PÅ DOLLAR STORE…

HANDLA ALDRIG CHOKLAD PÅ DOLLAR STORE !!!
Handlade samma påsar där förra året och dom var bra.
Väl hemma öppnade jag en påse ... tog ut ett chokladägg... skalade av foliet ifrån ägget och där ligger det ett riktigt blekt gammalt... stenhårt... nästan vitt chokladägg.
Vidrigt... äckligt !!
Misstänker att det har legat i butiken sen förra påsken eftersom likadana påsar fanns till försäljning då. Jag förväntar mig att köpa färskt godis när jag handlar i en butik.
Påsarna kostade 49.90 st.
Aldrig mer godis på Dollar Store !!!

3 aprile 2026

Dubbeldebitering

Dollarstore Östersund Den 19/3 blev jag dubbeldebiterad i kassan, när det krånglade. Fick fylla i ett återbetalning dokument , men har nu efter nästan 14 dgr inte fått igen pengarna‼️ hur svårt kan det vara nu? Ingen stor summa men 359kr är mycket för en pensionär.

19 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Värsta personalen som finns!

Värsta personalen som finns!

Jag frågar snällt om grejer och hon blickar mig med ett segt svar, nej. Jag går iväg med ilska eftersom det enda hon gjorde var att blicka mig och skämma ut mig. Jag skå gå till kassan och möter hennes blick ett tag och då hör jag henne säga till den andra personalen att hon ska kolla kameran om jag snodde något?? Jag vill skälla ut henne men hon gömmer sig bakom personal dörren medans den andra personalen är precis som henne, en oförskämd person. Noll stjärnor om jag kunde ge. Värsta stället någonsin, kommer aldrig tillbaks, dom tror att du är en tjuv när du egentligen vill köpa några grejer.

28 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Väldigt nöjd

Dom få gånger jag har handlat på dollarstore så har det vart bra. Även kunnat ringa till butik och dom har vart trevliga och gett ett bra bemötande. Billiga är dom med. Så det har vart bra alla gånger, priserna stämmer med.

11 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Fruktansvärt att komma till kassan för…

Fruktansvärt att komma till kassan för andra gången, inget hej inget leende bara en som tuggar tuggummi och ser bedrövad ut. Detta är en ung kille som nu har varit otrevlig, jag kom tillbaka första gången och påpekade snällt att det var fel, jag hade betalat för mycket, han svar var att det kunde jag sagt innan att det var annat pris. Så det var tydligen mitt fel .idag var han bara otrevlig både mot mej och andra.Sista gången jag sätter min fot där så länge han är kvar

5 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Dollarstore i Halmstad är en katastrof

Dollarstore i Halmstad är en katastrof. Min dotter och hennes kompisar vill ofta åka dit och när jag ändå är där händer det att jag köper lite grejer. Det skyltas och märks upp om billiga saker med nedsatt pris, men när man kommer till kassan så stämmer det nästan aldrig. Idag var det fyra kunder inklusive mig som ifrågasatte och fick rätta priset i kassan. Dessutom har de en man i kassan som är sjukt otrevlig mot många kunder och jag misstänker att han slår in fel pris med flit. Alla gånger han sitter i kassan när jag betalat har han gjort fel. Senast idag. Tog fyra popcornpåsar för 10:- nedsatt pris,i kassan slog han in 10:-styck alltså 40:- Fick säga till honom att det var fel. Detta har hänt så sjukt många gånger med samma personal i kassan. Dessutom har han varit otrevlig när man påpekat att priset är fel.

24 gennaio 2026

Skräp

Skräp! Köpte överstrykningspennor till min dotter. 4 av 6 pennor så torra att de inte går att använda. Det är inte billigt, det är lurendrejeri.

12 gennaio 2026

Rekommenderar inte

Backaplan!
En butikschef som hotar med att kolla kameror och skriker på anställda. Kollegor som är vän privat med chefen får sova i lokalen efter en utekväll. ( hänt upprepade gånger) Rekommenderar ingen denna arbetsplats då det pågår en psykisk mobbning dagligen och du kommer bli psykiskt misshandlad av cheferna. Distriktschefen är vän med butikschef privat så henne kan man tyvärr inte heller få någon hjälp med något av

31 dicembre 2024
Valutata 2 stelle su 5

Dåligt kundbemötande

Var på er butik i Värnamo idag. Ville fråga en ur personalen en fråga så jag gick fram och sa ”ursäkta?” Utan att titta på mig så tog hon upp sin tfn och ringde en kollega. Jag hörde att de pratade om arbetsrelaterade saker. Jag stod där en stund men eftersom hon inte ens sa hej utan totalt ignorerade mig så gick jag därifrån. Handlade porslin och frågade tjejen i kassan om de hade något papper att sätta runt varorna. Hon sa att ”om” det finns så står det i en korg under kassan. Men det var tomt och hon sa bara ”nä då finns det inte”. Jag tog reklamblad istället på eget initiativ. Tycker överlag att det är dåligt bemötande i den butiken. Personalen borde ”se” kunderna och hälsa, kanske klämma fram
ett leende? De har ju ändå valt ett serviceyrke med kundkontakt?

25 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Varan började brinna, battetier som smäller

Köpte en vara som började brinna då innehållsförteckningen om antalet ljus var otydlig. Vi köpte även batterier från Dollarstore som small och när vi kom till butiken så fick vi svaret ”det är ju erat fel” inte vårat. Han tog batteriet och sa att den inte exploderat utan att den ser hel ut. Batteriet var öppet och gröna kanter. Så besviken, ingen mer shopping på dollarstore hoss oss

Hemsk Kundservice

28 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Dollartore tornby linköping är väldigt…

Dollartore tornby linköping är väldigt dåliga på att prismärka sina varor. Jag köper inget som jag inte vet priset på. Frågade en i kassan om vad produktera kostade men kunde inte svara. Så jag avstog och köpte i en annan butik.saknas ju inte direkt konkurens.

23 ottobre 2025

Hemskt och farligt

Hemskt och farligt! Köpte en serveringsfat i trä och en steckspade i trä Dollarstore i Uppsala Stenhagen. Hemma ville jag förstås skölja av dem innan användning. Så snart det kommer under vatten så börjar de lukta riktigt riktigt illa, en blandning av kemikalier och avlopp(?)! När de väl torkade så blev ytan ojämn och massa små stickor av trä lossnade. Tillbaka till butiken och bemöttes av väldigt otrevlig personal som vägrade ta varorna tillbaka!!! Anklagade mig för att jag själv förstörde varorna!??

10 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Jag har vid 3 tillfällen blivit lurad…

Jag har vid 3 tillfällen blivit lurad genom att man i kassan slagit in produkten 2 gånger . Och det har alla gånger varit den dyraste produkten. Senast en förpackning med vinglas, som kostade 80:- På kvittot scannades det in X2= 160:- Den sista gången bad jag att få tala med chefen, "tyvärr var han just då på lunch". Mailade då till DollarStore och fick som svar att man skulle tala med chefen.😖 Kanske är det inte likadant överallt. Detta är DollarStore i Gränby Uppsala. Min uppmaning: ta alltid kvitto och kolla innan du lämnar affären.

10 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Det är verkligen inte sant att de är…

Det är verkligen inte sant att de är billiga, åtminstone inte längre på många saker. Lösgodis är billigt äckligt godis och mycket dyrare än Hemmakväll som har fräscht mycket bättre godis. Läsken är dyr. De har ofta inte ens prismärkt varor. Allt är en stor bluff, du kan hitta mycket billigare ställen att gå till! Gå inte hit! Dollarstore Toftanäs Malmö . Några billiga grejer så lurar de dig på resten! 🤬

27 settembre 2025

Otrevlig personal

Idag var jag och min son i er butik i Helsingborg för att handla leksaker. Min son frågade en anställd om det fortfarande var rea på leksakerna. Kvinnan som arbetade där skrek på honom och svarade att det inte var någon rabatt. Hon var väldigt otrevlig!!!!!! Min son är 11 år, inte ett litet barn.

Jag brukar handla hos er varje vecka – rengöringsmedel, leksaker och presenter – men efter detta bemötande kommer jag aldrig mer att handla hos er.

6 settembre 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più