Veldig fornøyd med rikstv, har hatt strim ca ett år, og liker funksjonene i appen. Rikstv(som er strim) har akkurat samme. Skjønner ikke hvorfor folk klager på at de skrur opp prisen etter ett år,... Leggi di più
Har nå chattet med riks-tv. De skal ha betalt for 2 ekstra måneder pluss inneværende måned ved oppsigelse. Styr unna dette «firmaet» de er kjeltringer på lik linje som fortum. «Fakturasystemet er s... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Except for NRK1, NRK2, NRK3/NRK Super and the NRK radio channels, all broadcasts in the Norwegian DTT network are encrypted.
Økern Torgvei, Oslo, Regno Unito
- www.rikstv.no
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Styr unna!
De har en oppsigelsestid på inneværende mnd pluss to mnd frem i tid... Snakket med kundeservice og div konsulenter ga motstridende opplysninger samt inntrykk av inkompetanse og uprofesjonalitet. De hadde fortjent et massesøksmål så vi hadde fått vekk rukkelet
Pratet akkurat med disse svindlerne
Pratet akkurat med disse svindlerne, de er totalt useriøse i samtaler, vil anbefale å ligge lengst mulig unna dette selskapet som terroriserer kunder med falske faktura.
De som jobber der er direkte tilbakestående og tror de kan alt om fakturering, de er rett og slett helt idioter. Først og fremst, en purring/inkassovarsel kan kun gjelde for krav som allerede er forfalt. Fremtidige fakturaer som ikke er forfalt kan IKKE legges til i en purring for å øke beløpet eller beregne ekstra renter/gebyrer på fremtidige betalinger som i utgangspunktet ikke er purret eller forsinket. Praksisen her er ulovlig.
Jeg håper at det blir gruppesøksmål mot rikstv og at dette selskapet blir lagt ned fortest mulig.
De påstår også at de ikke har fått betalt når det er trukket 2500 fra konto, de lyver og sprer falsk informasjon.
Elendig
Elendig, lurer folk med prissettingen. Prisene for tv pakker når man sjekker Riks TV gjelder ikke for eksisterende kunder. Det står med liten skrift heeelt neederst på siden, bla deg ned til det stopper. ...bevisst villedende markedsføring!! har flyttet fra borettslag til hus og trodde (mener) jeg hadde sagt opp min eksisterende avtale. Ble et nytt kundeforhold i det nye huset, men neida...det er det samme kundeforholdet sier de. Da må jeg si opp da, så får min samboer bli "Ny kunde"...grrr...
Veldig fornøyd med rikstv
Rikstv(som er strim) har akkurat samme.
Skjønner ikke hvorfor folk klager på at de skrur opp prisen etter ett år, og må ver kunde i inneværende mnd, pluss 2mnd. Aka 3mnd oppsigelse. Det kommer veldig godt fram i avtalen du signerer.
Jeg tegnet nå steamabo i 12 mnd for 329kr mnd. Etter 12mnd så stiger prisen til 599.
Men det er jeg fullt klar over, siden jeg leste avtalen før jeg signerte.
Sleipe
Sleipe. Setter opp prisen med det dobbelte etter 1 års tid. Styr unna.
Styr unna!!!!
«Fakturasystemet er sånn» «står i kontrakten»
De leverer også treg ustabil og dårlig tv-linje samt klønete og dårlig tv-boks og fjernkontroll.
Ingenting virker som det skal
Ingenting virker som det skal. Dessverre er de 14 dagers angrefrist forbi. SÅ ikke fornøyd.
SVINDEL
Vi fikk ikke regning på over 2 år etter bindingstiden via et annet selskap var ferdig så vi trodde abonnementet var avsluttet. Plutselig fikk vi en regning på 3000kr. Vi tok det aldri i bruk da vi egentlig ikke trengte det. Å kreve penger så lenge etter uten noen regninger tidligere er SVINDEL. Kundeservice var heller ikke til hjelp. Kommer til å spre ordet til alle jeg kjenner om hvor elendig riks tv er. Ingen bør velge rikstv.
Flink kundebehandler
Medarbeideren som hjalp meg med å flytte programkort og boks til nytt abonnement gjorde det kort og enkelt.
Køen på på kundeservicen var også under 2 minutter så jeg slapp og vente i 2 timer (ta hintet Telenor)
Ellers er jeg veldig fornøyd med pakken og innholdet som RiksTV tilbyr.
Skulle installere en ny smartboks og…
Skulle installere en ny smartboks og måtte kontakte en kundebehandler for hjelp til dette. Dette var mellom 10.00 og 12,00 9.9.05. At dette tok lang tid var min skyld. Jeg hadde gjort en feilkopling på boksen, og i tillegg gitt feil info om TVn. Hvorfor jeg skriver dette, er fordi jeg ble uhøflig mot den første k.behandleren, og vil derfor be om unnskyldning. Begge K.behandlere utviste stor tålmodighet og hjelp.
Det er superviktig for RiksTV å sette…
Det er superviktig for RiksTV å sette opp prisen på basispakken for å tjene mer penger men når de avslutter basispakken og samtidig setter ned prisen med mer enn 200 kr på nytt abonnement da tier de stilt og håper at en ikke skal oppdage dette
Det er svindel
Dårlig oppførsel.
Først og fremst synes jeg at foretaket kunne ha såpass dannelse at de kan nedverdige seg til normal oppførsel, å svare på réelle innlegg. Men som antydet i innlegget, intet svar etter 1 mnd. Så i dette tilfellet duger ikke Trustpilot.
Foreldrene mine har vært kunder i over…
Foreldrene mine har vært kunder i over 10 år og betalt altfor mye. 749 kroner i mnd for basis. I tillegg betalte de ekstra for ekstra tvkanaler som skulle være inkludert i abm i følge selger.
2 mnd oppsigelsestid!!
I tillegg får nye kunder bedre pris enn foreldrene mine som har vært trofaste kunder i flere år.
Hadde en samtale på telefon i sted hvor moren min atter en gang ble lurt trill rundt til å tegne nytt abm med binding til høyere pris enn nye kunder får. Hun sa hun ville tenkte litt på det, men da sa han at han allerede hadde ordnet nytt abm mens de snakket, uten ordentlig bekreftelse. Hårreisende å overhøre en sånn samtale!
Fikk ny fjernkontroll i dag som ikke…
Fikk ny fjernkontroll i dag som ikke kobler seg til selv om jeg følger medfølgende bruksanvisning og også har prøvd en annen som ligger på riks tvs hjemmesider. Litt rart at de har 2 ulike bruksanvisninger og veldig dumt at ingen av dem funker
Elendig signal kanaler forsvinner lite…
Elendig signal kanaler forsvinner lite hjelp å få bortsett fra ny antenne med kabel som ikke hjalp noe svindyrt og repriser som har gått så lenge jeg har hatt rtv.
Huffameg.
Jørn V.
Det var dyrt fra før så øker de prisen…
Det var dyrt fra før så øker de prisen til nesten 1000kr måneden. For 1000kr kan man ha de fleste strømmetjenester og man slipper 20 % tiden er reklame.
To måneder pluss inneværende måned i oppsigelse. Få selskap som har dette i dag. Prisen står ikke i stil til hva linærtv bør koste.
Dålig
Dålig support, det står på hjemmesiden at de har åpningstider på lørdager men ringer man får man svar. Stengt.
Har alltid betalt for abonnement hos…
Har alltid betalt for abonnement hos Rikstv. Plutselig kommer det purring på abonnement som er betalt. Sitter bare med kvittering i hånden. Tok kontakt med det virker som dem betviler hva kunden sier. Håpløst når en kvittering ikke er god nok for dette selskapet. Så jeg lurer nå på hvor dem gjør av pengene som er innbetalt. Stenge tv kortet når alt er betalt. Anbefaler virkelig ikke Riks tv. Svindel.
Gode produkter, god service
Produktene er bra, mange muligheter for å se på TV (antenne, dekoder/strømmeboks, app, nettleser).
Bildekvaliteten kan variere noe, men sjelden noe stort problem. Det å passere 50 hjelper ikke på synet uansett...
Jeg ser at mange er misfornøyde med kundeservice, men jeg har alltid fått rask og god hjelp hvis det har vært problemer.
Dame på over 80 år sitter uten TV signaler.
Dette er noe med det verste jeg har vert borti.
Mor mi gikk over til Nextgentel med tilhørende Rikstv, problemet er at tv signalene ikke fungerer, tvskjermen er så uklar at det går ikke å se på tv.
Det er tatt flere telefoner både til Nexgentel og Rikstv men de klarer ikke fikse tv signalene.
Resultatet er at ei dame på over 80 år sitter helt alene uten tv og får ikke benytte andre tv leverandører fordi Nexgentel har sperret nettverket for andre og forlanger nesten 5000,- for oppsigelse, enda vi ringte og klaget dagen etter at hun byttet fiber leverandør.
Dette er absolutt helt for j... og lavmål å behandle gamle mennesker på denne måten, det er helt uhørt og de fortjener ingen stjerner i det hele tatt.
Rikstv bør ikke inngå avtaler med så utrolig dårlig fiber leverandør.