Han som ringte sa at Allente ville virke på samme måte som Strim, at det kunne brukes på en Chromecast. Men det kan det ikke; de har ingen app for Chromecast. For å bruke det måtte jeg brukt telefo... Leggi di più
Styr una dette selkapet. eg fikk oppretta en ekstra abonemment (på samme adresse, samme epost, samme telefonnummer) uten at eg har spurt om det, og nå må slitte meg i hjel for å få allente til å le... Leggi di più
Ja, denne gangen - endelig!! telefonen fungerte og jeg ble oppringt. Også kundebehandler var vennlig og imøtekommende. Fikk endelig tilpasset for meg abon. for et år. Melder at uansett jeg kommer ik... Leggi di più
Informazioni su Allente Norge AS
Allente er en underholdningsleverandør som tilbyr TV, streaming og bredbånd til det nordiske markedet
Allente – all entertainment ble til etter sammenslåingen av Viasat og Canal Digital, to varemerker som du sikkert kjenner og som har tilbudt nordiske hjem TV-underholdning av høy kvalitet i over 20 år
Med Allente samler du all favorittunderholdningen din, TV-kanaler og streamingtjenester, på; ett og samme sted. Enklere, smidigere og mer oversiktlig – dessuten til en bedre pris
Du velger selv om du vil ha TV via parabol eller fiber, og med Allente-appen kan du se på TV hvor du vil, når du vil på alle skjermene dine – fritt i hele EU/EØS.
Dessuten tilbyr Allente raskt, enkelt og stabilt bredbånd opp til 1000 Mbit/s.
Norvegia
- allente.no
Le persone hanno visualizzato anche
Meget useriøst firma
Meget useriøst firma. Nesten helt umulig å si opp sitt abonnement da de trenerer og bare fortsetter å sende nye fakturaer. Etter at jeg sa opp mitt abonnement så har de sendt meg fakturaer for 4725,- som jeg har måttet betalt pga. de har sendt til inkasso og laget mye problemer for meg.
STAY AWAY!
Hold dere unna
Prøve å forstå noen som har det litt…
Prøve å forstå noen som har det litt vanskelig
Sette pris på gode kunder.
Allente har ingen app for Chromecast.
Men det kan det ikke; de har ingen app for Chromecast.
For å bruke det måtte jeg brukt telefonen og caste det til Chromecasten fra den. Det blir for tungvindt.
Bestilling kansellert.
Raskt og kontakte deg og svar på det eg trong å vite
Raskt og svar på det eg trong å vite . Svare kom på SMS .:)
For mye fakturert
Hyggelig og imøtekommende saksbehandler. Henvendelsen gjaldt feil i faktura. De fleste fakturaene som jeg mottar fra Allente inneholder feil og nesten uten unntak går de i min disfavør.
Uredelig forretningsmetoder og trakassering av kunder
Hold dere langt unna Allente! Dette selskapet opererer med villedende salg og fakturaer som ikke ligner på det som ble avtalt. Det er umulig å nå gjennom med fornuft, og de stjeler timevis med energi.
Det mest sjokkerende er deres kyniske bruk av trusler. Selv med en pågående sak i Brukerklagenemnda, fortsetter de å sende ulovlige trusler om inkasso og stenging. De ignorerer bevisst sine egne vedtekter og god inkassoskikk for å prøve å skremme penger ut av folk.
Dette er ikke bare rot, det er ren utmattelsestaktikk og maktmisbruk mot vanlige forbrukere. Styr unna om du vil beholde sjelefreden!
Super service,raskt svar på telefonen…
Super service,raskt svar på telefonen og gode priser og kundevennlig
Fungerer frem til man skal si opp
Fungerer frem til man skal si opp. Da er de utrolig vanskelig å komme gjennom til.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Jeg har forsøkt løse en avtale som ble…
Jeg har forsøkt løse en avtale som ble inngått på et abonnement som ikke ble innfridd.
Dette har skjedd hver gang jeg har blitt forespeilet en bedre avtale, over én periode.
Hver gang jeg har fått ny faktura har de vært på full pris. Denne gangen la kundebehandleren på røret ennå jeg hadde
dokumentasjon på avtalen.
Vi har hatt masse problemer med å koble opp kanalene derfor ikke brukt andre kanaler enn Viaplaysport
Vi har hatt abonnement der i 30 år (tidligere Canal digital som vi aldri hadde problemer med)
Skal dere ha Allente så i hvert fall anbefaler jeg ikke legg avtalen på fast trekk. For da kan dere ikke følge opp om de gir dere betingelser dere er lovet. Jeg hadde en bedre avtale jeg skulle få på et år. Tilfeldigvis gikk inn og så hva jeg var trekt, det var full abonnement. Kranglet flere mnd for å bli kreditert det de skyldte. Det jeg ble kreditert fikk jeg ny faktura på. Så måtte ta enda en omgang med de før saken ble løst. Da skyldte de på tekniske problemer. Denne runden her også skyldte de på det samme.
Jeg har også sendt kopi av alt på mail til support. Hjelper ingenting.
Jeg har aldri opplevd et verre firma.
Styrr langt unna dem.

Løsningsorientert…
Løsningsorientert kunderådgiver/behandler. Forklarte alle mulige måter å løse oppgaven på. Forsto godt hvor mitt problem sto i. Super Løsningsorientert.

Har vær kunde hos Alente i 6 år
Har vær kunde hos Alente i 6 år, men sist høst kjøpte min samboer ny tv og fikk 1000kr i rabatt om hun tegnet Alente abonnement. I den forbindelse sa jeg opp mitt og fortsatte med henne som bruker. Senere tok jeg over hennes abonnement og administrere dette. Nå har vi flyttet og fått Teliaplay i veggen, så jeg skulle si opp Alente. Men det viste seg å være vanskeligere enn forventet. Så etter over 6 år som abonnement blir jeg sittende igjen med å måtte betale abonementsavift i bindingstiden fram til september. Så mitt tips til andre som tenker å bruke Alente: Har du mulighet, velg en annen løsning igjennom et annet firma med folk som betjener telefoner, har fleksibilitet ovenfor kunder og viser forståelse for at uforutsette situasjoner kan oppstå.
Så Alente, takk for meg…..

Risposta di Allente Norge AS
Svindlet kunde.hadde satt pris på at dere ikke…
Jeg hadde satt pris på at dere ikke svindlet kunder slik at de velger å avslutte abonnementet.
Jeg har vært kunde i mangen år men aldri mer. Svindelen begynte i Mai 2025 og vil holde på i 12 mnd.

Risposta di Allente Norge AS
Allente skriver at de vil undersøke…
Allente skriver at de vil undersøke saken videre vi kan ringe kundeservice . ringe dit har vi forsøkt i 3 mnd uten at noen der er i stand til å løse saken. Der er null hensikt å ringe dit. Det er ekstremt frustrerende

Risposta di Allente Norge AS
Ikke mottatt produktet og…
Ikke mottatt produktet og kundebehandler ber meg bare vente når jeg ikke får logget inn i appen…..

Risposta di Allente Norge AS
Min side stemmer ikke med beløpet …
Min side stemmer ikke med beløpet prøver å ringe kundeservice men de er ufine .Istedenfor å stenge abomanget kunn man betale 130 kr på neste faktura for å løse problemet. Dårlig kundeservice.

Endelig god opplevelse.
Melder at uansett jeg kommer ikke til noen videre udvidelser av kanaler som var striden.

Risposta di Allente Norge AS
Abbonoment skulle stoppe etter april…
Abonnement skulle stoppe etter april måned, men bli likevel fakturert for mai. Har sikkert ringt i værtfall fem ganger pga feil på faktura. Bli aldri kunde der igjen. Arrogant og frekk kundebehandler ville ikke se i kundelogg hva som hva avtalt.