1,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Har ringt Allente idag igen

Har ringt Allente idag igen. Flera månader och de vill inte hjälpa till. E faktura är klart med banken 4 ggr. Fortfarande säger Allente att banken inte gör rätt. Allente vill att man betalar pappersfaktura på 79kr. De vägrar att hjälpa en. Anmäler Allente till konsumentverket imorgon och varnar alla om deras oseriösa metoder.

30 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Den sämsta leverantör vi någonsin haft

Den sämsta leverantör vi någonsin haft! Krångligt, fungerar inte, vi som kunder ska rätta in oss och acceptera samt betala en tjänst som inte fungerar! Upprepad kontakt där vi påtalat att det inte fungerat. Timmar i telefonkö, kopplad mellan olika avdelningar. Riktigt dåligt bemötande! När vi väl lessnar ur och ska säga upp abbonemanget så är även den processen riktigt dåligt hanterad och ett ifrågasättande av varför vi ska avsluta tjänsten! Jag har jobbat med kundservice i hela mitt yrkesverksamma liv och har aldrig varit med om något liknande, ni borde skämmas. Ta aldrig ett abonnemang via denna fruktansvärt undermåliga leverantör!

30 dicembre 2025

Håpløs!

Har hatt trøbbel fra første dag med trådløs nett, har hatt kontakt med de mange ganger, og svaret er, "Dersom jeg trenger service, må jeg betale for dette selv"!
Prisen er altfor høy, for stort sett repriser, og meget dårlig kvalitet.

18 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Jeg har aldrig været udsat for værre og…

Jeg har aldrig været udsat for værre og ubehøvlet kundeservice, nu har jeg igennem 3 timer prøvet at opsige mit abonnement, og bliver stillet rundt af den ene uduelige medarbejder efter den anden….. stadig ikke lykkedes at opsige mit abonnement, men fu… det, jeg betaler bare ikke mere, … håber de mister alle deres kunder…. ALLE

28 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Jag investerade €17 900 i en handelsplattform som verkade helt legitim och reglerad. Allt fungerade smidigt tills jag försökte ta ut mina pengar – då stängdes mitt konto utan förklaring, och all kommunikation upphörde.

När jag började undersöka möjliga rättsliga vägar hittade jag 𝐙𝐝𝐓𝐑𝐄, nämnt i flera dokumenterade återvinningsfall. Deras team agerade metodiskt och professionellt: de granskade mina bevis, spårade transaktionerna och förklarade varje steg av den juridiska processen med tydlighet och transparens.

Efter tre veckor fick jag den officiella bekräftelsen på att mina €17 900 hade återbetalats i sin helhet. 𝐙𝐝𝐓𝐑𝐄 lovar inte mirakel – de levererar rättvisa, dokumenterad bevisning och verkliga resultat.

16 agosto 2025

Katastof

Helt makalöst företag som inte alls håller vad dom lovar men är riktigt bra på att skicka fakturor som dom inte alls ska skicka. Dessutom lägger dom på mer och mer avgifter. Tjänsten i sig funkar ok men men långt i från bra.

Kundtjänsten verkar inte veta vad dom gör och vid några tillfällen har dom varit rent av otrevliga och okunninga. Det känns som dom har satt i system att lura folk på pengar tyvärr.

25 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Væste og mest uforskammede…

Væste og mest uforskammede "kundeservice".

Vælger at opsige mit abonnement, inden opsigelses dagen, men nu afkræver mig fuldt beløb for en måned jeg ikke ønskede.

15 luglio 2024

kreditupplysning???

En leverantör av 12 kanaler o två valfria streaming tjänster som inte har någon bindningstid men av nån suspekt och konstig anledning tar en kreditupplysning på en…. När man registrerar sig, återigen lägger stor tyngd på orden ”INGEN BINDNINGSTID” men ändå tar man en kreditupplysning på folk

13 maggio 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più