Ribe Cykellager Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,0

Dårlig service.Betalte 175,- kr for fejlfinding på el cykelbatteri,Fik en forklaring på at ledningen skulle sættes i batteri først og så til strømstik.Så skulle den bare lade i nogle timer.Intet resul... Leggi di più

Vi besøgte Ribe Cykellager for et par år siden og fik en meget kompetent information om elcykler. Vi besluttede derfor, at skulle vi en dag købe elcykler ville vi handle i Ribe. Det har vi nu gjort og... Leggi di più

En fantastisk god oplevelse at blive modtaget i jeres butik med energi og uddeling af stor viden om cykler, til trods for at vi fortalte, at vi kun ville have inspiration og viden til hjælp for en se... Leggi di più

Kun gode oplevelser ved køb af min dejlige Koga cykel for et par uger siden. God vejledning om produkterne, god pris, levering mm. Ved en fejl sendte de en forkert størrelse cykel, hvilket blev håndte... Leggi di più

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Bestilt søndag aften - leveret mandag med deres egne servicebiler.
Der er så ingen sms service eller oplysninger om reklamationsret i forbindelse med forsendelsen.

19 febbraio 2021

En god oplevelse i en Corona tid

Jeg har været hjemsendt i gennem en længere periode. Mens jeg har været hjemme har jeg ikke været god til at få noget motion. Jeg har tidligere cyklet meget så jeg gik på Ribe Cykellagers hjemmeside og fandt en god cykel (TREK), fik betalt. Dagen efter blev jeg ringet op af forretningen at den cykel jeg havde købt var der leveringstid på men de kunne tilbyde mig en up-grade af cyklen for den samme pris. Jeg fik cyklen leveret om fredagen så det har bare fungeret hele vejen. Jeg valgte blandt andet Ribe Cykellager fordi de kommer ud på hjemadressen og laver service på cyklen.

11 febbraio 2021

Godt sted at handle

Altid en god oplevelse at handle der. Fik bestilt en for lille cykelhjelm. Samme dag som jeg sendte den retur, sendte Ribe en ny afsted. Vi stoler heldigvis på hinanden.

26 gennaio 2021

Defekt cykel.

Er skuffet Over at en så dyr cykel allerede er defekt.
Har ikke kørt på cyklen overhovedet.
Syntes ikke ekspedienten, havde den fornødene erfaring, så blev ikke rådet rigtig.
Så er skuffet.
Cyklen er stadig til reparation, hvornår den kommer retur vides ikke.

12 dicembre 2020

Super butik

Super butik, med stort udvalg og god vejledning fra de ansatte.
Gratis montering af ekstra udstyr og levering til min adresse.
Kan kun anbefales.

12 dicembre 2020

Lynhurtig ekspedition

Lynhurtig ekspedition, havde min hometrainer dagen efter bestilling. Rigtig god service, blev ringet op samme dag og fortalt at varen var ved at blive afsendt. Absolut ikke sidste gang jeg handler der.

17 novembre 2020

Kommer hen med min 9 måneder gammel…

Kommer hen med min 9 måneder gammel cykel og viser dem der er rust i forgaflen. Mekaniker tager så en hobbykniv og skrammer det af, jeg er lidt måløs, da jeg tænker nu begynder det da rigtig og ruste.
For så lavet et service og forgaflen bliver sendt ind og Trek sir der skal en ny til, den er dog i rest ordre, der går 3 måneder og så skulle den komme hjem. Jeg ringer så til jer efter 3,5 måned. I snakke frem og tilbage med Trek, det viser sig så, det slet ikke er Trek der står for det, det er mærket på forgaflen.
Den bliver så sendt ind igen, nu mener de så det bare er sten slag, så er jeg da godt nok træt af at i står og skraber i det med en hobby kniv.....

16 novembre 2020