Ribe Cykellager Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,0

Dårlig service.Betalte 175,- kr for fejlfinding på el cykelbatteri,Fik en forklaring på at ledningen skulle sættes i batteri først og så til strømstik.Så skulle den bare lade i nogle timer.Intet resul... Leggi di più

Vi besøgte Ribe Cykellager for et par år siden og fik en meget kompetent information om elcykler. Vi besluttede derfor, at skulle vi en dag købe elcykler ville vi handle i Ribe. Det har vi nu gjort og... Leggi di più

En fantastisk god oplevelse at blive modtaget i jeres butik med energi og uddeling af stor viden om cykler, til trods for at vi fortalte, at vi kun ville have inspiration og viden til hjælp for en se... Leggi di più

Kun gode oplevelser ved køb af min dejlige Koga cykel for et par uger siden. God vejledning om produkterne, god pris, levering mm. Ved en fejl sendte de en forkert størrelse cykel, hvilket blev håndte... Leggi di più

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super srvice

Min Gacelle cykel begyndte at svigte med bremserne jeg kontaktede Ribe cykkellager de mente at det skulle nye bremseklodser på men da chaføren kom kunne han hurtig se at der var tale om en justering af bremserne og sagde at jeg nok ville få en regning på det jeg tog fat i Ribe Cykkellager og sagde at de kunne de havde sagt i telefonen at det kunne jeg selv havde klaret men inden der var gået en time blev jeg ringet op af en venlig dame og sagde at det koster mig ikke noget det er en del at den service de yder det kalder jeg super service tak for det 😁😁😁 Kynde fra i går

17 novembre 2021

dårlig behandling hos Ribe Cykellager

jeg købte en Batavus elcykel hos Ribe Cykellager og fandt hurtigt ud af at medbringe et reservebatteri for ikke at 'løbe tør for strøm'. Ergo anskaffede jeg mig et par ekstra, hvoraf det ene imidlertid ikke længere duede, mens det andet, duelige-, mistede håndtaget. Jeg bad derfor esbjergafdelingen om at få flyttet håndtaget fra det defekte til det duelige batteri. Afdelingen lukkede imidlertid kort tid efter, hvorfor jeg henvendte mig til ribeafdelingen, hvor cyklen i øvrigt var købt.
Jeg afleverede batterierne i butikken med henblik på at få flyttet håndtaget. Senere fik jeg at vide, at batterierne var sat ud på parkeringspladsen ved butikken (også det gode batteri). Jeg fik herefter oplyst, at der var nogen der havde fjernet batterierne Nu står jeg uden batteri til min elcykel og Ribe Cykellager vil hverken tale med mig eller besvare mine sms'er desangående og har efter eget udsagt 'blokeret' mine henvendelser. Godt der findes andre cykelforretninger!

13 settembre 2021
Logo di Ribe Cykellager

Risposta di Ribe Cykellager

En gang i mellem bliver man overrasket over, hvad man skal stå model til og finde sig i. Din mand og ikke dig selv, henvender sig til vores forretning i Ribe, med henblik på at få flyttet et håndtag på et batteri, over på et andet batteri. Det er der naturligvis ingen problem i og vi aftaler, at han skal komme ind med batterierne. Da han kommer med batterierne, ser vi at det ene er defekt og har kraftig udvidet sig. Et ustabilt batteri kan afgive sundheds skadelige dampe (der er lugt fri) eller bryde i brand. Da det derfor udgør en sikkerhedsrisiko for vores personale, siger vi med det samme, at vi ikke kan udføre reparation og vi beder din mand om, at tage batterierne med igen og aflevere dem til destruktion, hurtigst muligt også for jeres hans egen skyld. Ca. 3 uger efter henvender din mand sig igen, denne gang pr. tlf. til vores værksted og taler med en medarbejder, der ikke har haft noget med ovenstående at gøre, og helle ringen kendskab har til sagen. Igen vil han have et håndtag flyttet. De aftaler at han skal komme ind med batterierne. Det gør han en lørdag ca. kl. 1300. Han går ind i vores butik, smider en stof pose på disken og uden at vente på en ekspedient og til stor overraskelse for vores kunde rundt i butikken og personale, udbryder han højt, at her er der noget der skal ud på værkstedet og forlader forretningen hurtigst igen. I posen ligger der de samme batterier, som vi engang har afvist at behandle, dog kan vi se at det anden batteri også er begyndt at bule op på mitten. Vi forsøger at få kontakt med din mand, men han er kørt. Vi ringer omgående til ham på hans mobil nummer, flere gange (som vores medarbejder på værkstedet har fået af ham da han ringede ind). Han vælger ikke at tage den, vi ringer på jeres privat nummer, også uden resultat. Derefter skriver vi en SMS til ham, og skrive at vi naturligvis stadig ikke vil lave de defekte batterier, som han en gang tidligere har fået at vide og at vi ikke vil have defekte batterier liggende inden for, på grund af sikkerhedsrisikoen og brandfaren. Da det er weekend ligger vi batterierne uden for forretningen, så han kan komme og henter dem. Batterierne er væk søndag formiddag og vi går kraftig ud fra, at det er jer selv, der har hentet dem. Vi har en åben miljø kasse uden for til gamle batterier, der skal til genbrug, batterier der er slidt op, men som man ikke kan se fejler noget i modsætning til jeres og der er aldrig forsvundet nogen ! Vi har gentagende gange besvaret henvendelser fra din mand efter følgende, både på sms og mail. Det korte af det lange er, at din mand godt ved bevæggrunden for hvorfor vi ikke vil lave batterierne, alligevel agere han som han gør, hvilket er fuldstændig uacceptabelt.