Fik en palle briketter leveret i fredags - som altid er både service og produkt i top. Personlig og venlig betjening, hvor man altid telefonisk kan ændre i sin bestilling. Varen bliver leveret præci... Leggi di più
Hvor er det bare dejligt med et firma, der leverer både tørt brænde, god telefonisk og skriftlig betjening samt opringning fra chaufføren dagen før levering. Og som samtidig har en terrængående pall... Leggi di più
Service og kvalitet helt i top! Her er et firma der i den grad ved noget om god service! Har lige modtaget 1 tårn ovntørret bøg, flot kvalitet og stablet til perfektion på pallen. Og samtidig en... Leggi di più
Tak for det dejligt tørre bøgebrænde. Det er meget tørt - hvorfor det "springer" ved kløvningen. Levering var tilfredsstillende. Stablingen er perfekt udført. Vi ses måske en anden gang - såfremt... Leggi di più
Roskilde Brændesalg tilbyder: Fyringsklart ovntørret brænde. Lufttørret brænde, klar til brug. Forskellige slags briketter. Træpiller i 6mm og 8mm. God,kyndig vejledning om fyring og udvalg. Opringning eller mail før levering. Fast chauffør ved udbringning. Brænde, træpiller eller briketter køres på anvist plads.
Marbjerg Byvej 21, 4000, Roskilde, Danimarca
- gert@rbsalg.dk
- www.rbsalg.dk
Kvalitetsbrænde og super service ved levering
Har fået et brændetårn fra Roskilde Brændesalg leveret for første gang. Hurtig levering og en super service minded chauffør som var meget hjælpsom i forbindelse med at få brændetårnet bugseret ind a flisegangen.
Brændet er meget tæt pakket og af god kvalitet.
Fin service
Som sædvanlig en god betjening. Brændet er fint og blev sat hvor jeg ønskede det. En helt igennem fin behandling. Ingen tvivl om at de er foretrukne brændeleverandør
Skarp pris og levering til tiden
Skarp pris og levering til tiden. Kan anbefales!
Excellent delivery
Excellent delivery - the wood was placed exactly were I requested - and done with a smile.
God oplevelse
Rigtig professionel oplevelse, god kundeservice:) og især chaufføren Peter, der kom med vores brænde, han var virkelig serviceminded og rigtig sød:)
De bedste anbefalinger herfra
Service og kvalitet helt i top!
Her er et firma der i den grad ved noget om god service!
Har lige modtaget 1 tårn ovntørret bøg, flot kvalitet og stablet til perfektion på pallen. Og samtidig en palle Fågelfors briketter.
Meget imødekommende chauffør, der med sin palleløfter satte begge tårne af præcis hvor vi gerne ville have dem.
Vi vil helt klart bruge Roskilde Brændesalg fremover!
Alt til UG!
Ikke så meget at sige andet end:
Super betjening.
Super levering.
Dette sted vil jeg helt klart anbefale!
Køb af briketter.
Bestilte 2 paller briketter Mandag.
Havde dem leveret mandagen efter.
Ringede og snakkede med Gert og fik en super service.
Super levering, helt ind til døren.
Dejlig overskuds agtig chauffør.
Kan klart anbefales.
Levering af briketter til tiden.
Levering af briketter til tiden.
Men desværre elendig brændværdi, jeg har brugt dobbelt så mange briketter som jeg plejer at fyre med, så det er sidste gang jeg køber briketter 😠 øv
Suveræn service og god kvalitet👏
Suveræn service ved køb af Fågelfors briketter.
Nemt med ordre, serviceopkald fra Gert, leverance af fragtmanden med smil og transport helt på plads ind i garagen.
Kan klar anbefale - og vil bruge Roskilde Brændesalg fremover. TAK👏👏
God forretning med styr på tingene.
Der var styr på kontakten svarer altid telefonen eller mail, kan kun anbefale at handle hos dem.
Vi var heldige at få en palle briketter…
Vi var heldige at få en palle briketter til en god pris med levering. Og selv om de var 1 dag forsinket så syntes jeg de skal havde 5 af 5 stjerner, pengene blev først trukket dagen efter levering. Vognmanden var utrolig flink og kunne køre vores palle lige derhen hvor vi ønskede det. Så helt klart et sted vi handler igen.
I får 5 STORE stjerner
I får 5 STORE stjerner - jeg ville ønske jeg kunne give mange flere! Brændet er tiptop, og kun overgået af jeres fantastiske service og kundebehandling.
Stjernebrænde
Har købt ovntørret bøgebrænde. Det er stjernebrænde😊
Hurtig levering og fantastisk chauffør
Har nu flere gange købt ovntørret Brænde fra Roskilde brændesalg
Vi har hver gang modtaget varen hurtigt til lovet tid.
Kvaliteten har altid været super.
I dag fik vi igen 2 tårne, og oplevelsen fik lige et ekstra hak opad.
Chauføren havde en specielturck med så han kunne køre tårnene helt op til hvor vi skal stable brændet
Vi vil ikke betænke os på igen at bruge Roskilde Brændesalg- kan varmt anbefales.
Meget flink chauffør.
Meget flink chauffør. Han blev forsinket, men ringede med det samme og beklagede. Og uheld kommer vi vel alle sammen ud for. Pallen med briketter blev stillet helt ind i laden præcis der hvor jeg ønskede at den skulle stå.
Bestilte 2 tårne brænde
Bestilte 2 tårne brænde, fik besked om levering dagen efter, og brændet blev leveret efter 4 dage. Da jeg ikke var hjemme og kunne anvise plads, sendte jeg en skitse. Da chaufføren kom til min bopæl, ringede han for at bekræfte, og da han havde sat brændet, fik jeg en sms med billede af placeringen.
Det er fremragende service, og kvaliteten på brændet er helt i top.
Har købt 1 Palle træbriketter
Har købt 1 Palle træbriketter. De er så våde at de er umulige at tænde. Har skrevet til Roskilde Brændesalg og bedt ham om at ringe mig op. Intet svar på mail og ingen opringning. Man skal altså sejle sin egen sø