Fik en palle briketter leveret i fredags - som altid er både service og produkt i top. Personlig og venlig betjening, hvor man altid telefonisk kan ændre i sin bestilling. Varen bliver leveret præci... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Hvor er det bare dejligt med et firma, der leverer både tørt brænde, god telefonisk og skriftlig betjening samt opringning fra chaufføren dagen før levering. Og som samtidig har en terrængående pall... Leggi di più
Service og kvalitet helt i top! Her er et firma der i den grad ved noget om god service! Har lige modtaget 1 tårn ovntørret bøg, flot kvalitet og stablet til perfektion på pallen. Og samtidig en... Leggi di più
Tak for det dejligt tørre bøgebrænde. Det er meget tørt - hvorfor det "springer" ved kløvningen. Levering var tilfredsstillende. Stablingen er perfekt udført. Vi ses måske en anden gang - såfremt... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Roskilde Brændesalg tilbyder: Fyringsklart ovntørret brænde. Lufttørret brænde, klar til brug. Forskellige slags briketter. Træpiller i 6mm og 8mm. God,kyndig vejledning om fyring og udvalg. Opringning eller mail før levering. Fast chauffør ved udbringning. Brænde, træpiller eller briketter køres på anvist plads.
Informazioni di contatto
Marbjerg Byvej 21, 4000, Roskilde, Danimarca
- gert@rbsalg.dk
- www.rbsalg.dk
De leverer varen
De leverer varen, godt og tørt brænde, leveret under udfordrende adgangsforhold... og det er 3. år i træk
Pænt tørt brænde ,perfekt leveret .
Pænt og tørt bøgebrænde, lidt mange store stykker der skal flækkes en ekstra gang, men godt brænde.
Vognmanden der leverede fortjener ros, brændetårnet blev kørt helt ind i indkørslen hvor jeg havde anvist, indkørslen er med fast sammenkørte ærtesten, men det klarede den bredhjulede palleløfter uden problemer.
Det er lige før jeg ikke nænner
Det er lige før jeg ikke nænner, at futte brænde fra Roskilde Brændesalg af. Det er virkelig godt. Tørt og pænt pakket.
Har prøvet, at ville spare et par kroner ved, at købe fra en anden leverandør, -og fået tårne hjem hvor det midterste træ var råddent! Det gør jeg aldrig igen.
Hurtig, nemt, godt
Hurtig bestilling, fantastisk placering i indkørsel præcis hvor den skulle være 20 meter inde på grunden, godt træ. Eneste der trækker ned er tiden ikke passede og jeg derfor ikke var hjemme til afleveringen.
Vil helt klart bestille herfra igen.
Fin og nem hjemmeside
Fin og nem hjemmeside.
Mangler dog at få oplyst levering lidt tidligere end dagen før.
Hurtig og smidig levering.
Vi bestilte
Vi bestilte, det kom som lovet med venlig chauffør
Et sted man vil bruge igen pga af oplevelsen. De er IKKE de billigeste skal dog siges
Nem bestilling - gode priser
Nem bestilling, gode priser og meget hurtig levering. Varen var ganske tilfredsstillende.
Købte er brændetårn som blev leveret og sat flot langt ind i vores indkørsel.
Varm anbefaling :)
Hurtig levering, fik placeret leverancen nøjagtig hvor jeg ville.
Så er det en fornøjelse at handle.
Fantastisk brændekvalitet
Fantastisk brændekvalitet - som sædvanlig. Levering efter få dage.
Dog problemer med den store truck, der ikke havde strøm nok. Det var lige før, jeg ikke havde fået brændetårnet på plads. Flot af chaufføren, at det næsten lykkedes.
FÅ NU LAVET DEN TRUCK - OK?!!!
MEN: Helt sikkert det bedste sted på Sjælland at købe brænde!
Super service i forbindelse med…
Super service i forbindelse med levering og lækkert tørt brænde i gode stykker
Lækkert brænde og helt igennem…
Lækkert brænde og helt igennem fantastisk placering af tårnene. Deres specialiceret gaffel truck, kunne komme omkring skarpe hjørner med snæver passage og begrænset højde. Og deres chauffør havde i den grad “ja hatten” på. Han var profesionelle, service minded og løsnings orienteret.
//Den tilfredse tilbagevendende kunde!
Super tilfreds ❤️
Fint og tørt brænde
Fint og tørt brænde. Hurtig og venlig betjening. Det bedste sted jeg har købt brænde.
Super service ved levering af brænde
Super service! Brændetårn leveret lige til døren - endda kørt hen over en stor græsplæne. Optændingsposer lagt under et halvtag så det kunne ligge i tørvejr😊 Vi har brugt Roskilde Brændesalg før og gør det helt sikkert igen!
Go’ brændekvalitet og meget hjælpsomme…
Go’ brændekvalitet og meget hjælpsomme ved afhentning af brænde 😊
Super hurtig levering
Super hurtig levering , og rigtig godt man kan få kørt sit brænde ind på aftalt sted 👍
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.