Bestilte cykel online og fik den leveret 3 hverdage efter bestilling, hvilket var langt over forventning. Hvis jeg boede tættere på Aarhus, så havde jeg helt sikkert handlet fysisk hos Rask Cykler. Be... Leggi di più
Jeg købte min første racercykel hos Rask Cykler tilbage i September. Jeg har sidenhen haft brug for at skifte dæk og slange, hvilket ikke lykkes for mig selv derhjemme, men med kyndig hjælp fra Rask c... Leggi di più
Super god service og hjælpsom professionel rådgivning. Depositum blev sat af på særlig cykelkonto - indtil afhentning, og cyklen ankom til tiden som lovet. Lækker klargjort cykel.
Fantastisk oplevelse hos Rask Cykler. Vi fik en super service, hurtig ekspedition og en meget professionel behandling hele vejen igennem. Den model vi ønskede, kunne afhentes allerede senere samme... Leggi di più
Rask Cykler. Nørregade 18-20, 8000 Århus C Tlf. 86130555 mail@rask-cykler.dk
Nørregade 18-20, 8000, Århus C, Danimarca
- mail@rask-cykler.dk
- www.rask-cykler.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Det kunne ikke blive bedre.
Jeg stod og skulle skifte min gamle racercykel, og jeg havde nogle ønsker omkring det udstyr der skal være på den. Jeg gik ned til Rask Cykler da jeg havde fået lavet service på den gamle cykel, og var rigtig godt tilfreds.
Jeg kom til at tale med Peter omkring mine ønsker. Det viste sig hurtigt at så blev det ikke en standart cykel, men en der skulle bygges op fra bunden. Peter regnet på prisen og hvornår den kunne være færdig, forudsat at de dele de ikke havde hjemme kom hjem til tiden. Den var færdig til tiden og prisen holdte. Og hold op den er flot.
Service og fremtidige cykle vel blive købt ved Rask Cykler.
RYSTET!
Jeg har gennem flere år været kunde ved Rask Cykler, og benyttet mig af deres værksted når mine cykler trængte til service. Om end prislejet er i den dyre ende, så har jeg altid været fuldt ud tilfreds.
For knap et par måneder siden handlede jeg for første gang i deres butik, da jeg købte en mtb. I den forbindelse var min kæreste og jeg i butikken, hvor jeg blev ekspederet af ejeren.
Efter lidt snak frem og tilbage blev vi enige om en pris på 20.000 kr.
Da jeg sjældent køber cykler i den prisklasse, var både min kæreste og jeg meget opmærksomme på, hvad sælgeren sagde og hvilke garantier der blev givet i forbindelse med salget. Ejeren sagde ordret: "jeg kan garantere dig for, at din cykel ikke bliver sat yderligere ned. Den bliver ikke solgt billigere hos os". Der blev handlet, og jeg gik derfra med en følelse af at have gjort en god handel.
Ca. 2 uger senere ser jeg til min store overraskelse, at Rask Cykler nu har udsalg på min cykel og sælger den for 17.500 kr, altså 2.500 kr under hvad jeg betalte. Jeg følte mig selvsagt noget snydt, da præmissen for selve salget var, at jeg med ro i sindet kunne handle velvidende at cyklen ikke pludselig blev sat ned. Derfor gik jeg straks til Rask Cykler med den klare forventning om at få refunderet de 2500 kr. Ejeren var ikke at træffe den pågældende dag, men jeg fik besked om at han ville kontakte mig snarest muligt, så vi kunne løse problemet. Fair nok.
Der går nogle uger og jeg bliver ikke kontaktet. Jeg tager endnu engang ned i butikken, hvor jeg træffer ejeren. Han kunne ikke huske hvad han havde sagt eller ikke i forbindelse med handlen, men efter lidt diskussion om hvordan handlen var foregået forklarer ejeren at han vil tage kontakt til forhandleren, Cannondale, mhp. at få dem til at refundere de 2.500 kr, og derefter ville han kontakte mig pr. telefon.
Jeg gik derfra skuffet over ikke øjeblikkeligt at have fået refunderet de 2500 kr. som jeg havde krav på, og at jeg nu igen skulle vente i uvished. Dog var jeg fortrøstningsfuld i den tro, at jeg selvfølgelig fik refunderet mine penge.
14 dage går og jeg hører intet fra ejeren. For tredje gang tager jeg ned i butikken, hvor jeg træffer ejeren. Nu har piben imidlertid fået en helt anden lyd. Ejeren kan nu, knap 2 måneder efter salget, pludselig huske ordret hvad han sagde i forbindelse med handlen, og han nægter nu at have sagt som jeg beskrev ovenfor. Yderligere nævner han, at en af hans mekanikere nu kan bekræfte ordret, hvad han sagde i forbindelse med handlen. Prikken over i'et kom, da ejere. slutteligt beskyldte min kæreste og jeg for at "huske det vi ville huske".
Jeg blev spist af med en refusion på 800 kr, og ikke de 2.500 kr jeg havde krav på. Jeg blevet lovet at pengene senest ville figurere på min konto tirsdag d. 11 august, men de figurerede først på kontoen fredag d. 14 august. Endnu et løftebrud.
Et helt igennem rædselsfuldt og utroværdigt forløb. Ene og alene pga. ejeren sætter jeg aldrig mine ben i butikken igen.
Svar tirsdag d. 18/8:
Din subjektive holdning om, at jeg har gjort en "rigtig god handel" ved at handle med dig, har intet med denne sag at gøre.
Humlen i denne sag er, at du har brudt de garantier du gav mig i forbindelse med handlen.
At du nu pludselig har besluttet dig for at nægte hvad du sagde i forbindelse med handlen er utroværdigt og dårlig kundebehandling. At du gentager løgnen igen og igen gør den ikke sand.
Det er korrekt at jeg forklarede dig, at jeg i kraft mit arbejde kender til den mest basale jura, og gjorde dig i den forbindelse opmærksom på at din mundtlige garanti er ligeså gældende som havde den været på skrift. Det ved du også som indehaver af en virksomhed.
Det er ærgerligt at denne situation er opstået, da jeg tidligere havde gode erfaringer med Rask Cykler. Den kundebehandling du har vist mig, gør at jeg Rask Cykler er et overstået kapitel for mit vedkommende. Ej heller vil jeg give dig og din forretning varme anbefalinger i cykelmiljøet.

Mangel på service
Jeg var nede for 3 uger siden og aflevere min cykel efter en punktering. Mekanikeren kiggede hurtigt på dækket og skrev en lapning ind i systemet og så kunne jeg ellers hente min cykel efter tre dage.
Blot 14 dage efter jeg havde hentet min cykel, punkterer jeg igen på samme dæk. Det undrer mig, at det kunne ske så hurtigt, men man kan jo være uheldig. Jeg går ned til Rask cykler igen for at få den lappet endnu engang - jeg nævner, at det undrer mig meget, at den allerede er punkteret igen, da jeg aldrig har punkteret på den før.
Denne gang får jeg så at vide, at dækket er helt slidt - at det aldrig ville nytte noget at lappe dem, men at der simpelthen skal et nyt dæk til. Jeg prøver så at forklare dem, at jeg var nede for blot 14 dage siden og at det undrer mig, at de ikke dengang fortalte mig, at dækket var slidt istedet for blot at lappe den. Et dæk slides jo ikke op på 14 dage. Jeg får her at vide, at mekanikeren fra den sidste lapning helt bestemt må have tilbudt mig et nyt dæk, da jeg var nede med den første gang. Jeg svarer dertil, at det har han ikke - for så havde jeg selvfølgelig takket ja til et nyt dæk. Jeg er jo ikke interesseret i at blive ved med at rende dernede og at skulle undvære min cykel. Den nye mekaniker holder på, at jeg helt bestemt må være blevet tilbudt at købe et nyt dæk, da jeg var nede første gang.. Jeg prøver igen igen at fortælle, at jeg altså ikke er blevet tilbud et nyt dæk, men om ikke de kan slå lidt af prisen for det nye dæk for at gøre op for den første lapning, da jeg synes, det er rigtig dårlig service, at de nævnte det slidte dæk første gang, men istedet bare tager penge for noget, de VED ikke holder. Mekanikeren giver sig ikke, men da jeg er afhængig af cyklen, afleverer jeg den og venter på det nye dæk. Jeg tænker her at jeg kan snakke med dem i butikken om det, når jeg afhenter cyklen og at de dér måske vil være forstående overfor den manglende service.
Da jeg afhenter cyklen for anden gang, skal jeg først ind og betale. Inden jeg overhovedet når at sige noget omkring problemet med det slidte dæk, slår han prisen ind og det nye dæk og det bliver 40 kroner mere end aftalt med mekanikeren. Det er intet problem at betale 40 kroner ekstra, men jeg synes virkelig ikke, det er okay at love en pris og så bagefter ligge mere oveni uden at informere om det.
Alt i alt er jeg virkelig skuffet over deres service. Jeg synes, det er dårlig stil ikke at informere om, at dækket er helt slidt og at det aldrig vil nytte noget at lappe den i første omgang. De havde mit nummer på "bestillingen", så hvis det er gået op for mekanikeren at dækket var slidt, da han stod og lappede den, kunne de bare have ringet og informeret om situationen og spurgt om jeg ikke hellere ville købe et nyt dæk.
Alt i alt en rigtig øv oplevelse. Kommer i hvert fald aldrig der med mine cykelproblemer igen - og anbefaler bestemt ikke stedet til andre.
****** OPDATERING ******
Efter min anmeldelse har Rask Cykler arbejdet på at gøre skaden god igen. Det har refunderet de udgifter jeg har haft ved en lapning og den merpris jeg betalte for et nyt hjul. Desuden har de sponsoreret et gavekort på 200,- som kan bruges efter eget ønske.
Jeg er glad for, de har gjort noget for at rette op på deres fejl. Det er bestemt positivt. Jeg er glad for deres efterfølgende håndtering af problemet!

Fint arrangement
For dem der er lidt og de der er mere interesserede i at vedligeholde og reparere sin cykel, er det rigtig god og informativ demonstration givet af nogle dedikerede mekanikere.
Kanon service
Rask cykler tog sig god tid til levering af ny cykel og satte cyklen op til mig personligt. Rar og imødekommende personale.
Fedeste cykelbutik i Aarhus
En af de bedste cykelbutikker i Aarhus, Med stort udvalg af cykler til alle behov...
Super god oplevelse!
Leveret af butikken selv til adressen og overleveret i hånden. Absolut en god oplevelse.
Dyr cykel reperation.
Har købt to nye cykler i butikken, men da skivebremserne på den ene begynder hyle, indleveres cyklen til reparation, hvor fejlen i to omgange uden held, forsøges udbedret, skiver renset og slebet, nye klodser - uden at fejlen er afhjulpet samlet pris 1009,50 kr.

Risposta di Rask Cykler
God handel der var værd at køre efter!
Venlig, imødekommende, grundig og professionel service i større butik med stort udvalg. Kan klart anbefales herfra!
Ingen slinger i valsen
Hurtig og nem handel, mine dæk blev skiftet som ønsket uden at jeg skulle betale for arbejdsløn.
God service - man har lyst til at vende tilbage
Jeg købte min citybike derinde i 2011, og har siden da gjordt det meste arbejde på min cykel selv, men de giver gerne gode råd, hvis man kommer ind og spørger dem.
Jeg vil helt sikkert vælge dem, næste gang min cykel skal til eftersyn :)
Super kommunikation og service
Købte en Cultima-cykle til en god pris, som stod klargjort da jeg kom og ville prøve den. Fik god rådgivning og ekstra udstyr monteret på stedet. Kan anbefales!
Really good
They were really good when I went there to buy a new mountain bike. Also went to an evening they had where I learned how to take care of my bike.
Højt kvalificeret rådgivning om MTB
Jeg fik en rigtig fin vejledning og gode råd, da jeg blot spurgte til et tilbud de havde. Oplevede at "tid" ikke havde nogen betydning, i forhold til at give en dybtgående introduktion til fordele og ulemper.
Endte naturligvis med at købe MTB der ;-)
Super service og faglig rådgivning ...
Rask Cykler fulgte op på min bestilling inden for en time ( på en lørdag) , at cyklen ikke var på lager men man ville telefonisk vende tilbage med et leveringstidspunkt, det skete så kommende hverdag ..service har hele vej igennem været super og imødekommende. og man var tilknyttet samme person hele vejen igennem. Så man følete at man var i trygge hænder.
Super god service
Havde tilmeldt mig et skruekursus og blev nødt til at aflyse. Rask-Cykler annullerede min ordre og pengene var retur på min konto dagen efter.
Helt igennem kanon service.
Super service
Bestilte om fredagen og fik min nye lækre MTB om mandagen i tip top stand.
Kan varmt anbefale Rask Cykler og handler der helt sikkert næste gang der skal opgraderes
Super service
Betjening, vejledning, butik mm - alt kører upåklageligt.