Fremragende service og fine rammer. RammeShoppen har et meget stort udvalg af forskellige billedrammer og størrelser, som jeg ikke har fundet andre steder. Der leveres på 2 dage, og da en stor og dyr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nem bestilling, hurtig levering. Rammerne var godt pakket ind. Den var allerede 3. gang, jeg bestilte rammer til min kunst til udstillinger. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten og prisen, især, når j... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg modtog hurtigt de varer jeg havde bestilt. Varene - nogle refleksfri plexiglasplader var præcis som jeg forventede, og derudover var de billige. Det er 2. gang jeg handler refleksfri plexiglas... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg bestilte et “komplet sæt med 2 toplister og 2 bundlister”, hvilket jeg forstod som ophæng til to plakater. Det viste sig, at delene tilsammen kun udgør én top- og én bundliste til én plakat. Ku... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bestil online dine billedrammer i standard- og specialmål. Find også passepartout og andet ramme- og boligtilbehør.
Ove Jensens Alle 31, 8700, Horsens, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Varerne præcist som beskevet på nettet og passepartout i korrekt udskæring. Hurtigt og problemfrit.

Risposta di RammeShoppen.dk
Kanon go service og rigtig hurtig levering ☺️☺️

Risposta di RammeShoppen.dk
Overskuelig hjemmeside og venlig og imødekommende betjening ved afhentning.
I. Hartkopf

Risposta di RammeShoppen.dk
Der var fuld service fra 1. kontakt pr. Tlf. ang. en manglende vare på nettet . De lovede at den ønskede ramme ville komme på lager næste dag , og det holdt !
Så den 1. Bestilling af en ramme ( hvis den ønskede svigtede ) nåede også at blive annulleret !

Risposta di RammeShoppen.dk
Købte 2 70x100 rammer i eg med refleksfri glas.
Må desværre konstatere jeg var virkelig skuffet over kvaliteten på rammerne. De fremstår billige både i udseende og det træ der er brugt. Ift. Til det refleksfri glas gav det heller ikke den ønskede virknlng, eller snarere mere end ønsket da der synes for lidt gennemsigtighed så billedet fremstår sløret / svagt.

Risposta di RammeShoppen.dk
Hurtig levering, og en vare der svarer 100% til forventningerne.

Risposta di RammeShoppen.dk
Fuldt ud tilfreds med vores køb. Hurtig ekspedition af vores ordre, og varen levede 100% op til forventningerne. Virksomheden kan varmt anbefales!

Risposta di RammeShoppen.dk
Jeg bestilte en ramme på specialmål. Hjemmesiden havde tydelig vejledning i hvordan opmåling skulle foretages, leveringen var lynhurtig og rammen passer perfekt. Glimrende kundeoplevelse.

Risposta di RammeShoppen.dk
I mine øjne et firma, som hundrede procent lever op til mine forventninger.
Lynhurtig levering. Jeg bestilte en billedramme, som designmæssigt var helt i top. Jeg kan kun anbefale Rammeshoppen på det bedste.

Risposta di RammeShoppen.dk
Billedrammen var af den kvalitet, jeg havde forventet. Varen blev leveret i løbet af et par dage. Alt var som det skulle være.

Risposta di RammeShoppen.dk
Bestilte passepartout i specialmål. Var nervøs da jeg hentede meget stor pakke, men indholdet passede perfekt til de mål jeg havde skrevet, så det var bare emballage resten 😉

Risposta di RammeShoppen.dk
Jeg har benyttet Rammeshoppen en del gange efterhånden, og er imponeret over den hurtige levering. Desuden er det let at finde det rette passepartout til de forskellige mål.

Risposta di RammeShoppen.dk
En meget imødekommende og hurtig kundeservice, da jeg skulle have byttet en vare, som i første omgang ikke svarede til forventningerne.
Varen blev ombyttet og forsendelse var fra dag til dag.

Risposta di RammeShoppen.dk
Vil helt sikkert bruge den mulighed igen, for at få en ramme der passer. Rammen er så fin😀

Risposta di RammeShoppen.dk
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.