RammeShoppen.dk Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Fremragende service og fine rammer. RammeShoppen har et meget stort udvalg af forskellige billedrammer og størrelser, som jeg ikke har fundet andre steder. Der leveres på 2 dage, og da en stor og dyr... Leggi di più

Nem bestilling, hurtig levering. Rammerne var godt pakket ind. Den var allerede 3. gang, jeg bestilte rammer til min kunst til udstillinger. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten og prisen, især, når j... Leggi di più

Jeg modtog hurtigt de varer jeg havde bestilt. Varene - nogle refleksfri plexiglasplader var præcis som jeg forventede, og derudover var de billige. Det er 2. gang jeg handler refleksfri plexiglas... Leggi di più

Jeg bestilte et “komplet sæt med 2 toplister og 2 bundlister”, hvilket jeg forstod som ophæng til to plakater. Det viste sig, at delene tilsammen kun udgør én top- og én bundliste til én plakat. Ku... Leggi di più

1. Arredatore d'interni

Bestil online dine billedrammer i standard- og specialmål. Find også passepartout og andet ramme- og boligtilbehør.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

96 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Første men ikke sidste gang jeg handler…

Første men ikke sidste gang jeg handler i RammeShoppen. Super tilfreds både med bestilling samt hurtig levering/troværdighed. Tak igen.

28 luglio 2025

Risposta di RammeShoppen.dk

Det er skam os, der takker Bo :-) også tusind tak for de pæne ord. De betyder meget for os.

Super hurtig levering

Super hurtig levering, både varen og den beskyttende indpakning var perfekt.
Kan varmt anbefales.

29 luglio 2025

Risposta di RammeShoppen.dk

Rigtig dejligt at høre Benny :-) tusind tak.

Meget tilfreds kunde

Har både købt blindrammer, D-ringe og nu også passepartout i specialmål, ved Rammeshoppen, og jeg er meget tilfreds med alle mine køb. Da jeg skulle købe blindrammerne, var jeg lidt i tvivl ang. samling af rammen, og hvordan canvas-stoffet skulle vende, og der fik jeg god udførlig vejledning fra værkstedet, over telefonen. Det var bare rigtig dejligt, med sådan en omgang venlig og effektiv service. Nu her, da jeg skulle bestille mit passepartout, fik jeg ikke indtastet målene korrekt, men fik sendt en email som hurtig blev besvaret, og dagen efter, var mit passepartout med helt korrekte mål klar i pakkeposten, meget velindpakket, i støttende emballage, for at undgå buk og skader på passepartoutet. Så meget tilfreds kunde.

30 luglio 2025

Risposta di RammeShoppen.dk

Tusind tak for din ros Pernille, det betyder rigtig meget for os. Vi vægter god service og vejledning meget højt og det er dejligt at høre det bliver værdsat.

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter, som passer på mål og har en høj kvalitet. Selv hvis fragten skulle skabe en sjælden skade, så er de klar til at hjælpe så et nyt glas er klar indenfor ganske få dage. Kort sagt - rigtig god service.

29 luglio 2025

Risposta di RammeShoppen.dk

Tusind tak for de pæne ord Erik :-) de betyder rigtig meget for os.

Bestilte en ramme med bestemte mål

Bestilte en ramme med bestemte mål, allerede dagen efter blev pakken sendt afsted. Dog lidt dyrt at betale 100kr i gebyr for ekstra indpakning til glas.

Samlet set et meget fint produkt

21 luglio 2025

Risposta di RammeShoppen.dk

Dejligt at høre Simon, tusind tak. Med hensyn til pakketillæg for glas er det desværre nødvendigt da risikoen for at de vil gå itu uder transport er noget større end ved rammer med akrylglas.

De fremsendte tryk er af meget lav…

De fremsendte tryk er af meget lav kvalitet og opløsning.

22 luglio 2025

Risposta di RammeShoppen.dk

Det er vi meget kede af at høre og det er ikke noget vi normalt får reklamationer på. Vi bestræber os altid på at have absolut høj kvalitet. Jeg kan se du har ønsket pengene retur og at det er sket. Ellers sender vi naturligvis altid en ny vare, hvis noget ikke er som det skal være.

Hurtig levering

18 luglio 2025

Risposta di RammeShoppen.dk

Dejligt at høre Jens :-) vi sætter en stor ære i hurtig levering så det er godt at høre det bliver værdsat.

Super smuk ramme

Super smuk ramme. Jeg bestilte rammen om aftenen og allerede dagen efter, fik jeg besked om at den var klar til afhentning.
De var super søde i butikken til at vejlede.
Kan klart anbefales 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

1 luglio 2025

Risposta di RammeShoppen.dk

Tusind tak for din ros Sophie :-) det betyder rigtig meget for os :-)

Ordentlig pakket

Ordentlig pakket. Hurtig levering. Alt OK.

20 giugno 2025

Risposta di RammeShoppen.dk

Rigtig dejligt at høre Susanne :-) tusind tak.

Yderst tilfreds med RammeShoppen.dk

Yderst tilfreds med RammeShoppen.dk. Tilfreds med varen og fik den leveret allerede dagen efter.

12 giugno 2025

Risposta di RammeShoppen.dk

Det er vi rigtig glade for at høre Line :-) tusind tak. Det betyder meget for os.

Perfekt oplevelse

Købte 8 rammer, hvoraf en desværre var blevet beskadiget under transporten. En mail til Rammeshoppen og dagen efter var en ny ramme fremme i pakkeshoppen
Nemt at handle - fine varer og en uforlignelig service

13 giugno 2025

Risposta di RammeShoppen.dk

Tusind tak Peder, din ros betyder meget for os :-)

Dårlig kvalitet af svæverammer

Træet er mildest talt i en sørgelig forfatning, det ligner
lister som har stået et fugtigt sted.
Det ser ud som om det er skimmel man har prøvet at fjerne,
og hjørner som ikke er lukket pænt af.
Så 3 stk svæverammer som ser sådan ud på bagsiden alle 3 til ca 4.300kr

13 marzo 2025

Risposta di RammeShoppen.dk

Hej Charlotte, det er vi fuldstændig uforstående overfor og håber du vil sende os nogle fotos af rammerne så vi kan se dem. Det er bestemt ikke et problem vi ellers hører om. Vores lister står ikke noget fugtigt sted og har heller ikke noget skimmel på sig. Hvis hjørnerne er gået lidt fra skyldes det sansynligvis at de er blevet trykket i fragten og det skal man naturligvis reklamere over ved at ringe til os eller sende os en mail. Jeg kan ikke umiddelbart se vi lige har haft nogen ordre på svæverammer til en med dit navn men den kan jo være bestilt i et andet navn :-)

5 stjerner for produkt og kundeservice.

Har indtil videre købt 8 trærammer specialmål med refleksfri plexiglas. Jeg har altid været tilfreds med både kundeservice og produktet.
Gid der var udsalg/tilbud.

19 maggio 2025

Risposta di RammeShoppen.dk

Dejligt at høre du er glad for vores specialrammer :-) vi bruger ikke rigtig udsalg eller tilbud da vi foretrækker at have skarpe priser altid.