Fremragende service og fine rammer. RammeShoppen har et meget stort udvalg af forskellige billedrammer og størrelser, som jeg ikke har fundet andre steder. Der leveres på 2 dage, og da en stor og dyr... Leggi di più
Nem bestilling, hurtig levering. Rammerne var godt pakket ind. Den var allerede 3. gang, jeg bestilte rammer til min kunst til udstillinger. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten og prisen, især, når j... Leggi di più
Jeg modtog hurtigt de varer jeg havde bestilt. Varene - nogle refleksfri plexiglasplader var præcis som jeg forventede, og derudover var de billige. Det er 2. gang jeg handler refleksfri plexiglas... Leggi di più
Jeg bestilte et “komplet sæt med 2 toplister og 2 bundlister”, hvilket jeg forstod som ophæng til to plakater. Det viste sig, at delene tilsammen kun udgør én top- og én bundliste til én plakat. Ku... Leggi di più
Bestil online dine billedrammer i standard- og specialmål. Find også passepartout og andet ramme- og boligtilbehør.
Ove Jensens Alle 31, 8700, Horsens, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Hurtig levering og produktet lever op til mine forventninger.

Risposta di RammeShoppen.dk
Venlig og hurtigt hjælp da jeg havde bestilt en forkert størrelse. Det blev rettet inden forsendelsen og rammen kom med post til privatadressen få dage efter. God kvalitet og god og hurtig service.
Varen var hurtigt fremme. Vel emballeret. Alt var som beskrevet.

Risposta di RammeShoppen.dk
Fandt min ramme i egetræ så den matchede andre møbler, med tilvalg af "galleri glas", så købspris lå lidt over de billigste rammer på nettet. Men nok også en ramme/glas i bedre kvalitet.
Leveringstid i top.
Dog var båndet omkring kassen strammet så meget, at jeg frygtede en skade på rammen. Men slap med skrækken, så stor tilfredshed herfra.

Risposta di RammeShoppen.dk
Rigtig fin ramme. Den passer fint til min plakat i A2 format.
Nem bestilling og hurtig levering👌

Risposta di RammeShoppen.dk
Den bedste online butik og service jeg har mødt i årevis
Super hurigt og ingen slinger da der var en fejl på den ramme vi havde fået tilsendt
Du får en ny og vi sender med det samme
Så fantastisk 🤩🤩

Risposta di RammeShoppen.dk
Meget hurtig levering og kvalitet på tilskårne passepar- tout

Risposta di RammeShoppen.dk
Nemt at bestille og hurtig levering

Risposta di RammeShoppen.dk
God og nem hjemmeside og virkelig hurtig levering.

Risposta di RammeShoppen.dk
Fantastisk hjemmeside som gør det super let at bestille rammer på mål.
Produkter er virkelig gode og til en fornuftig pris

Risposta di RammeShoppen.dk
Rammen kan ikke holde plakaten inde det er noget møg 👎

Risposta di RammeShoppen.dk
hurtig ekspedition. Høj kvalitet af de leverede varer og endda til en fornuftig pris - RammeShoppen får min 100% anbefaling, det er ikke sidste gang jeg handelr med dem.

Risposta di RammeShoppen.dk
Virkelig professionel og god service, de bedste produkter!

Super produkt. God kommunikation med kundeservice. God og hurtig levering

Risposta di RammeShoppen.dk
Har brugt RammeShoppen flere gange og lever helt op til mine forventninger og så er der bare hurtig og effektiv levering …

Risposta di RammeShoppen.dk
Nem bestilling og hurtig levering. Varen levede helt op til forventningerne på baggrund af beskrivelse/billede på hjemmesiden. Desværre havde rammen, jeg købte, en 4 cm ridse i glasset, men valgte at beholde rammen, da jeg ikke gad bøvle med at sende retur.

Risposta di RammeShoppen.dk
Mit køb, passepartoutpap skåret som jeg har bestilt.
Super god hjemmeside, hvor man kan regulere i størrelsen efter behov.
Hurtig levering.
Ingen problemer her
Tak for det
Hilsen Lis

Risposta di RammeShoppen.dk
Hurtig levering, varen var som beskrevet og den var godt pakket ind. Helt som det skulle være intet at klage over.