Wat een topbedrijf, henk heeft mij telefonisch uitstekend geholpen ondanks drukt in de showroom en tim niks ander dan lof voor het leveren. De meubels zijn heel nice. Iedereen van puurteak hartstikk... Leggi di più
Vandaag onze prachtige loungeset mogen ontvangen van Puurteak.nl Op aanraden van bekende en de online reviews te hebben gelezen toch maar afgereisd naar Apeldoorn. Vol op keuze in zowel tuinmeu... Leggi di più
Vorige week voor eerste keer contact opgenomen met Puurteak, nadat we lang het internet aan het afschuimen waren... Zeer vriendelijke vlotte communicatie. We kozen voor puurteak omdat het er zo degeli... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hadden enige jaren terug een teaktafel model napoli aangeschaft. In een van de planken onstond een scheur. Wisten niet zo goed wat te doen en hebben puurteak gebeld. Zij hebben tafel opgehaald, de... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Puurteak.nl Tuinmeubelen vindt u de grootste collecte teakhouten tuinmeubelen direct uit voorraad leverbaar. Op onze website vindt u een totaaloverzicht van de collectie, maar natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom in Apeldoorn. Daar kunt u rustig komen proef zitten op de mooie tuinstoelen, tuinbanken of ligbedden van teak hout. Onze meubelen worden met eigen vervoer bij u thuis afgeleverd. Wij vragen niet om een aanbetaling, het totaalbedrag kan bij de aflevering per pin of contant voldaan worden. Graag tot ziens !
Lange Amerikaweg 73, 7332BP, Apeldoorn, Paesi Bassi
- 0555400998
- info@puurteak.nl
- www.puurteak.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Geweldig assortiment. Super klantvriendelijk!
Eind 2018 op zoek naar een brede boomstamtafel. Nou, dat was zoeken naar een naald in een hooiberg. Totdat we die naald toch vonden in de Puurteak hooiberg. Berg hooi hadden ze niet, maar wel een berg tafels in hun enorme magazijn, waar we vrijelijk mochten gluren. In eerste instantie werd ons door de vriendelijke verkoper verteld dat het bijna niet mogelijk was om een blad te vinden die minimaal 130cm breed was of hij moet wel erg lang zijn - wij waren op zoek naar max 250cm lang. Toen we teleurgesteld naar de uitgang liepen, viel ons oog op een blad welke was ingeklemd tussen andere tafels en toen ik ernaar wees, was de verkoper zelf ook verbaasd. ze hebben namelijk zoveel tafels staan. Maar wij hadden onze tafel gevonden! Snel geleverd en genieten maar. Totdat 2 weken geleden Ik vond dat de tafel aan één zijde op de hoeken naar beneden is gaan hangen. Contact opgenomen met Puurteak. Dacht dat ik wel met het standaard “het-is-een-natuurproduct” praatje zou worden afgewimpeld, maar niets is minder waar. Ze namen mijn klacht serieus. Wouter (super aardige gast) heeft tafel binnen 1 week opgehaald en weer na 2 weken teruggebracht. Ze hebben echt moeite gedaan door de tafel te schaven En te schuren en een scheur Is opgevuld. Tafel hangt nog iets, maar we kunnen hier zeker mee leven. En “als er weer iets is, dan belt u ons toch gewoon weer” werd door Wouter geroepen terwijl hij de deur uitliep. Klantvriendelijkheid bij dit bedrijf is er één van een klasse apart. 5 sterren dubbel en dwars waard.
Familie Jonkman
Heb een 5 jaar oude tuintafel van…
Heb een 5 jaar oude tuintafel van Puurteak en 3 latjes waren helemaal verbogen (had ik water op laten staan). Op het moment dat ik ze vroeg of ze wellicht deze latjes verkochten, kreeg ik de mededeling dat ze er 3 hadden staan en dat ik die zo kan komen ophalen. Dat is nog eens service met een glimlach!
Wat is dit een ongelofelijk klantvriendelijk bedrijf! Van harte aanbevolen!
Banken naar denemarken
Hebt voor 2. keer mooie bank, etc gekocht en laten naar mijn adres in kopenhagen sturen. Heel blij en tevreden met service van begin tot einde van Puurteak. Ik heb in denemarken niet zo mooie banken (Bergamo) konnen vinden tot zo een goede prijs. Jane Hedaa, Kopenhagen.

Risposta di Puurteak Meubelen
Heel goede service vanaf begin tot…
Heel goede service vanaf begin tot einde!
Correcte firma, goede kwaliteit teak-meubelen, betaalbaar...
Vriendelijke en professionele mankrachten bij levering.
Een vraag = direct antwoord
Een echte aanrader!
Super tevreden
Super tevreden van zowel product, communicatie als levering. Een stenen wasbak besteld. Echt een pracht-exemplaar!!
Ontzettend mooie tafels!
Ontzettend mooie tafels!! (De boomstam tafels, zo mooi dik!! En heel goed afneembaar. Elke keer als ik ze nat maak twijfel ik of ik ze in de ie zal zetten, dan worden ze zo sprekend!
ook heerlijke soepele en zachte geiten vellen! Mijn dochter van twee gebruikt ze graag om mee te spelen en onder te verstoppen en lekker te liggen😍😍
Ook de service bij het afhalen was helemaal top! Ze werden op de goede plek in elkaar gezet, en ik kreeg nog uitgebreide informatie over hoe ik ze kan schoonhouden en behandelen! 👍👍👍👍👍
Super
Kundig advies snelle reacties en opsturen van voorraad artikels op foto’s prettige en niet dwingende informatie geen verkoop druk nette communicatie correcte afspraken snelle levering en afhandeling maar het belangrijkste een heel mooie combinatie van tafel en zeer bijpassende stoelen die precies bij onze smaak passen chapeau ga zo door puurteak
Topservice
In mei 2016 kochten wij een set van 6 blokstoelen en een tafel. Al geruime tijd zat er een barstje in één van de planken van het tafelblad. Door intrekkend vocht begon dit te krom te trekken. Wij namen contact op met Puurteak, dus bijna 3.5 jaar na aanschaf. De tafel werd opgehaald, vakkundig gerepareerd en weer bezorgd. Dit alles kosteloos. Topservice dus.
Geweldige zaak wat een mooie spullen
Geweldige zaak wat een mooie spullen. Als je iets anders wil dan standaard tafels moet je hier wezen. Ook wat prijs betreft niet duur en mooi.
G de Graaf
Mooie producten met een erg goede bezorg service
Mooie producten met een erg goede bezorgservice!
Prachtige producten
Prachtige producten!
Super goede service, snel, behulpzaam en mooi kwaliteit boomstam/hout. Heel erg blij mee, dikke 10.
Super blij!
Ontzettend snelle levering, binnen een week! Goed mee gedacht over de juiste plaatsing, goede communicatie en ontzettend vriendelijk
Absolute top
Absolute top. Met professionaliteit en passie wordt de klant uitstekend geholpen. Alle communicatie tijdens de verkoop tot na de levering is uitstekend. Jacob en Annemarie Schneider
Inderdaad regelrechte aanrader.
Inderdaad regelrechte aanrader.
Op allerlei gebied een dikke 10.
Uitermate vriendelijk, informeel en professioneel. Weten waar ze over praten en leveren kwaliteit. Werken met afspraak= afspraak. Je kunt hier 100% op bouwen.
Ons meubilair is nog niet compleet dus komen absoluut terug. Nogmaals dank voor alles David (verkoper) 👍👌
Onovertroffen producten en service
Ja, het bestaat nog! Mensen die een prachtig eerlijk product leveren, met vriendelijk en eerlijk advies, stipte levering door een heel correcte en vriendelijke chauffeur en dat alles ook nog voor een mooie prijs! Zó blij met deze prachtige meubelstukken!
Een aanrader! Hele prettige ervaring
Zo ontzettend blij met mijn bestelling! Ze zijn niet duur, laten alles goed weten via de mail en de levering was snel! Echt een top bedrijf!!!
Pronkstuk in huis
Erg prettig bedrijf. Snelle levering. Goeie communicatie. De service is zeer goed. Alles kan in overleg zowel telefonisch en via de app.
Wat ook zeer prettig is, is betalen bij levering, bij vragen of advies kun je altijd contact opnemen.
De tafel is prachtig, helemaal zoals verwacht we zijn er zeer tevreden mee en genieten er enorm van. Het is een pronkstuk in huis.
Nieuwe 3 meter lange tafel besteld met…
Nieuwe 3 meter lange tuintafel besteld met bijpassende bank almede enkele andere accessoires.
Verkoper was erg hulpvaardig en professioneel.
We mochten in het magazijn kijken. Gigantisch magazijn, fantastisch te zien.
Bezorging ging conform afspraak en keurig op tijd.
Keurige bezorger. Professioneel en efficiënt de spullen geleverd en geplaatst.
Dit was onze 2e bestelling.
Kom in de toekomst graag weer eens terug.
Hartelijk dank,
fam. Dijkman
Professioneel bedrijf met prachtige boomstamtafels
Al ongeveer een half jaar waren we op zoek naar een Suar boomstamtafel. Heel wat plaatsen bezocht, maar bij Puurteak staan toch echt de mooiste tafels. Het aanbod is groot. In de winkel wordt echt de tijd voor je genomen om tot een goede keuze te komen. De bezorging was vlot en werd gedaan door een vriendelijke gast die voorzichtig en nauwkeurig te werk ging. Heel erg tevreden met onze tafel en de bijbehorende service. Top!
Super goede bediening en heeeeeel…
Super goede bediening en heeeeeel veeeeel keus!!!!!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.