Wat een topbedrijf, henk heeft mij telefonisch uitstekend geholpen ondanks drukt in de showroom en tim niks ander dan lof voor het leveren. De meubels zijn heel nice. Iedereen van puurteak hartstikk... Leggi di più
Vandaag onze prachtige loungeset mogen ontvangen van Puurteak.nl Op aanraden van bekende en de online reviews te hebben gelezen toch maar afgereisd naar Apeldoorn. Vol op keuze in zowel tuinmeu... Leggi di più
Vorige week voor eerste keer contact opgenomen met Puurteak, nadat we lang het internet aan het afschuimen waren... Zeer vriendelijke vlotte communicatie. We kozen voor puurteak omdat het er zo degeli... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hadden enige jaren terug een teaktafel model napoli aangeschaft. In een van de planken onstond een scheur. Wisten niet zo goed wat te doen en hebben puurteak gebeld. Zij hebben tafel opgehaald, de... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Puurteak.nl Tuinmeubelen vindt u de grootste collecte teakhouten tuinmeubelen direct uit voorraad leverbaar. Op onze website vindt u een totaaloverzicht van de collectie, maar natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom in Apeldoorn. Daar kunt u rustig komen proef zitten op de mooie tuinstoelen, tuinbanken of ligbedden van teak hout. Onze meubelen worden met eigen vervoer bij u thuis afgeleverd. Wij vragen niet om een aanbetaling, het totaalbedrag kan bij de aflevering per pin of contant voldaan worden. Graag tot ziens !
Lange Amerikaweg 73, 7332BP, Apeldoorn, Paesi Bassi
- 0555400998
- info@puurteak.nl
- www.puurteak.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Puur teak is geweldig
Puur teak is een super mooi bedrijf met een grote diversiteit aan meubelen en accessoires. We mochten zelfs in de opslag snuffelen om te kijken of we daar nog een geschikter exemplaar konden vinden. Geen opdringerig verkoop gedrag en de verkoper had ook veel kennis van de producten die hij verkoopt.
Levering kon heel snel plaats vinden maar omdat ons huis nog niet klaar was konden we een datum afspreken die ons uit kwam. Dus: top service!!
Super vriendelijke, gezellige en heel veel kennis over de onderhoud van de tafel hebbende chauffeur.
In één woord: geweldig!
Na lang zoeken eindelijk HIER geslaagd
Wat een prachtig bedrijf, een bedrijf waar je met plezier rustig door de showroom kunt lopen
Ook volop keuze in producten die op één of andere manier bijzonder zijn
Goed geholpen, je krijgt de ruimte en zeker niet opdringerig.
Na lang zoeken, hier eindelijk onze twee bijna identieke waskommen gevonden en nog meer ...

Boomstamtafel
Zojuist onze boomstamtafel geleverd. Wat een prachtige tafel! Een juweeltje in ons huis.
Puurteak komt afspraken na, en levert zeer snel uit. Aardige mensen, en fijn contact via de app.
Dinsdag onze boomstamtafel uitgezocht
Dinsdag onze boomstamtafel uitgezocht, en donderdag binnen de opgegeven tijd al geleverd!
Geweldige club mensen die doen wat ze zeggen en geen hocus-pocus.
Dankzij advies en begeleiding (en heerlijke koffie) hebben we nu een fantastische tafel.
Wauw wat een fantastische winkel
Wauw wat een fantastische winkel! Wat een mooie spullen. Goede service en heel vriendelijk geholpen. Dat was het ritje vanuit Haarlem meer dan waard. Super bedankt

Risposta di Puurteak Meubelen
Prachtige boomstamtafel en bankje…
Prachtige boomstamtafel en bankje hebben wij gekocht bij puurteak.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Thuis afgeleverd en binnen in elkaar gezet door vakkundige bezorger.
Ruim op tijd geïnformeerd over bezorgmoment en werd een half uur voor aankomst gebeld dat de bezorger eraan kwam.
Ook werd er een vochtmeter meegeleverd met bijbehorende uitleg.
Zeer tevreden en zal dit bedrijf iedereen aanraden.
Zeer tevreden
Tafel ongeschuurd uitgezocht, foto’s ontvangen na het schuren en voor levering. Netjes bezorgd op het juiste moment door een zeer vriendelijke en behulpzame bezorger.
Zeer tevreden met onze tafel.

Risposta di Puurteak Meubelen
Wij zijn super blij met onze…
Wij zijn super blij met onze boomstamfafel, met stoelen en de krukjes!! Ook de worteltafel staat te schitteren binnen.
Super leuk, maar ook heel goed geholpen in de winkel. Chauffeur heeft netjes een berichtje gedaan, omdat het wat tegen zat.
Hij heeft alles netjes gemonteerd en op z’n plaats gezet, kregen nog goed advies. al met al heel
netjes en vriendelijk geholpen.

Risposta di Puurteak Meubelen
Wij zijn blij met onze mooie ronde…
Wij zijn blij met onze mooie ronde boomstamtafel.
Deze week gekocht via website en vandaag (drie dagen later) geleverd. Sneller kan gewoon niet!
De levering was netjes en wij kregen bruikbare tips voor onderhoud.

Absolute aanrader..!
Mooie robuuste en toch elegante tafel met 6 stoelen aangeschaft van perfecte kwaliteit. Hier achter in de tuin heeft de uiterst vriendelijke chauffeur onze tafel gemonteerd en op z’n plek gezet. Ziet er werkelijk te gek uit. Afhandeling en communicatie zowel online als telefonisch gaat prima.
Absolute aanrader..! 👍🏻
Vorig jaar mooie set tuinstoelen en…
Vorig jaar mooie set tuinstoelen en ronde tafel gekocht. Vorige maand brak spontaan een lat in een van de stoelen. Gebeld, geen probleem! Stoel is opgehaald en vorige week weer keurig gerepareerd terug bezorgd in Nijmegen. Super garantie zoals je dat helaas niet overal meer aantreft, maar wel bij PuurTeak. Dank

Risposta di Puurteak Meubelen
Helemaal blij met onze mooie…
Helemaal blij met onze mooie boomstamtafel.
Vorige week gekocht. Gister geleverd!! Vriendelijk geholpen en super snelle levering!!

TOPSERVICE
Vorige week een schitterende boomstam bank gekocht.Binnen 3 dagen al geleverd.
Bij aflevering vond ik 1 poot niet mooi, de bezorger heeft een foto genomen van de poot die ik wel mooi vond en de maat goed gemeten.
De volgende dag kreeg ik al een foto van een poot met de vraag of ik deze wel mooi vond.
Monteur heeft de poot vandaag omgewisseld.
TOPSERVICE!!!
Super snelle levering en heel…
Super snelle levering en heel vriendelijke super
Super snelle service en helemaal als…
Super snelle service en helemaal als verwacht! Dus een echte aanrader
Vriendelijk personeel en goede service!
Vriendelijk personeel en goede service! Artikel was snel en met zorg naar ons toegestuurd. Helaas moest onze prachtige schaal worden omgeruild omdat deze niet het juiste formaat had en ook dit ging allemaal zeer voorspoedig. Wij zullen in de toekomst zeker weer iets bestellen bij Puurteak!
Wat een geweldig bedrijf
Wat een geweldig bedrijf. Vorig jaar een tafel gekocht waar we achteraf niet zo blij mee waren. Deze konden we na een jaar gebruik voor het volledige bedrag ruilen tegen andere meubels. Topservice! Echt een aanrader voor prachtige meubels!
Bankje verstuurd naar Duitsland
We hebben via internet in Nederland een bankje gekocht terwijl we in zuid Duitsland wonen. Het hele proces van kopen en versturen is prima verlopen en we hebben nu een heel mooi bankje in de tuin staan

Risposta di Puurteak Meubelen
Aankoop tuinbank Washington 225 cm.
Aankoop tuinbank Washington 225 cm.
Wij zijn super tevreden met onze nieuwe bank. Ze ziet er prachtig uit, is mooi afgewerkt (zonder lelijke zichtbare schroeven zoals bij vele andere banken), ze zit gemakkelijk, echt wat we zochten. Het is niet zomaar een bank maar heeft een specifieke uitstraling.
We waren echt al heel lang op zoek naar een tuinbank met deze kwaliteiten.
Na een lange zoektocht kwamen we op jullie site terecht. We waren zo enthousiast dat we hem onmiddellijk bestelden.
Ook de levering was helemaal in orde.
Een zeer tevreden klant.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.