Van der Garde Tuinmeubelen Recensioni 282

TrustScore 5 su 5

4,8

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben ontzettend tevreden met deze prachtige granieten parasolvoet van Vandergarde. De kwaliteit is echt top – het graniet is stevig, zwaar en mooi afgewerkt. Je merkt meteen dat het om een duurzaa... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Na een zeer moeizame levering door Van de Hoef Logistiek Ede kreeg ik een loungetafel met een barst in het keramiek blad. Daarna door Van der Garde perfect opgelost en door de eigen bezorging prima o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

top service snelle levering aardige bezorgers ook voor de aankoop telefonisch goed te word gestaan al met al een goede ervaring van ons 5 sterren

Valutata 5 stelle su 5

We zijn erg tevreden over de snelle levering van onze bestelling. Is altijd spannend iets bestellen via internet. Er staat nu een mooie bank in de tuin! En in afwachting van de zomer straks een f... Leggi di più

4,8

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 4 stelle su 5

Na een zeer moeizame levering door Van…

Daarna door Van der Garde perfect opgelost en door de eigen bezorging prima op de afgesproken tijd een nieuwe tafel gebracht en de ander weer mee teruggenomen.

7 aprile 2026
Valutata 4 stelle su 5

Prettig geholpen in mooie showroom

Ik zocht een specifieke afmeting van een parasol. Van de Garde was een van de weinigen die wel te kunnen leveren alleen was die toen niet op voorraad. Maar ze hebben me goed geholpen door een soortgelijk exemplaar te showen en mij een aanbod te doen voor parasol+hoes+verrijdbare voet tegen een goede prijs. Hij werd ook nog bezorgd. Super blij mee.

19 marzo 2026

Aanbevolen!

Er staat nu een mooie bank in de tuin!
En in afwachting van de zomer straks een fijne parasol.

28 marzo 2026

Aanrader

Verrassend grote zaak, midden in Opheusden, met veel keuze in zeer uiteenlopende producten. Vriendelijke verkoopster, geen aanbetaling nodig en leverbaar op afroep.

16 marzo 2026
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più