L'azienda ha risposto
De afgelopen 2 zomer vakanties hebben wij ons all inclusieve hotel geboekt via Prettigreizen.nl Alles is soepel en fijn gegaan. Wij zijn tevreden en raden iedereen aan. Het hotel wat wij hebben gebo... Leggi di più
Ik reis al jaren met Prettig Reizen, allereerst vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast ook een hele goede klantenservice die helpt met een pakketreis samenstellen. Ook hebben ze gelij... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Letterlijk doen wat je zegt, zorgen dat mensen Prettig Reizen🍀. Wij gaan met mijn ouders van 90 en 86 een week naar Turkije en dankzij de adequate medewerking van deze organisatie wordt dit de (laats... Leggi di più
U kunt uw vakantie veilig en vertrouwd bij Prettig Reizen online boeken. Sinds 2007 zijn wij als Nederlandse touroperator op de markt en hebben wij heel veel gasten een fantastische vakantie bezorgd. Wij zijn aangesloten bij het Garantiefonds Consumenten voor de Toeristische Sector (GCTS.NL) en Erkend leerbedrijf SBB. Verder werken wij samen met de verzekeringsmaatschappij Allianz Global Assistance. Prettig Reizen heeft in april 2016 twee maal een Zoover Award ontvangen voor zowel de 'beste zonvakantie aanbieder 2016' als de 'meest klantvriendelijke reisorganisatie'.
Scritti dall'azienda

Waterlandlaan 81, 1441 RS, Purmerend, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Om te beginnen heb ik de prijs vergeleken en via prettig reizen was het de goedkoopste. En ten tweede komen ze betrouwbaar over

Risposta di Prettig Reizen
Elk jaar weer prettig reizen. Omdat het zo goed geregeld is.
Toppers, vertrouwelijk en denken heel goed mee met alle wensen en welk vakantie passend is. Ik boek al jaren bij prettigreizen en heb alleen maar postitieve ervaringen gehad. Dankjewel prettigreizen en tot de volgende vakantie!!
Alles is soepel en fijn gegaan. Wij zijn tevreden en raden iedereen aan. Het hotel wat wij hebben geboekt was ook het goedkoopste via prettigreizen
Al jaren reis ik met Prettig reizen. Altijd goed en snel contact. Vooral handig met only hotel boekingen. Nooit problemen gehad bij al mijn boekingen.
Op tijd berichten door gegeven betalingen gingen goed als ik contact wilde maken ging ook makkelijk en was de goedkoopste aanbieder voor het zelfde hotel waar we naar toe gingen dan de andere site’s
Ik boek al een paar jaar ben zeer te vreden of de service en en de afhandeling nooit problemen ervaren.
Ik zou iedereen aanreden om via prettigreizen te boeken. Heb altijd goede ervaringen mee gehad...
Goed geregeld en scherp in de prijzen dus zeker een aanrader
Gemakkelijk en snel te boeken alleen bij vragen achteraf is de klantenservice beperkt bereikbaar. Vragen worden ook niet direct beantwoord waardoor je er vaker achteraan moet gaan. Ook het ontvangen van de reisdocumenten ging niet vanzelf. Ik heb zelf contact opgenomen hiervoor. Reisspecificatie is niet gemakkelijk in een oogopslag af te lezen. Verder wel een fijne vakantie gehad. Wellicht dat we de volgende vakantie weer via prettig reizen zullen boeken. We hebben een voucher gekregen ter waarde van €75,-.

Risposta di Prettig Reizen
Alles is vlot gegaan, de relatie met Prettigreizen, de transfer, de hotel, alles in prima staat! Veel bedankt Prettig Reizen!

Risposta di Prettig Reizen
Alles was gewoon Perfect zoals afgesproken en belooft
Gr Admir R