Preston Palace Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Altijd zeer goede ervaringen gehad,maar nu we dit jaar voor de 3e keer bij Preston palace waren was het een zware tegenvaller! Chagrijnig personeel, en veel onrust onder het personeel onderlin... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Kirmes könnte ein wenig länger gehen. Beim Abendessen teils kalte speisen. Ansonsten eine schöne Anlage und Wetterunabhängig. Bis 1:00Uhr sollte es alles geben. Leider um 0:45 bereits nicht mehr. M... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben 2 prachtige dagen gehad.fijne kamer met balkon ,airco,tv,douche heerlijk bed. Heerlijk gegeten en leuke dingen gedaan .in zwembad geweest,live muziek, muziek bingo,kermis enz .personeel was... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Personeel is vriendelijk. Kamer was netjes en schoon. Alleen mis ik als toetje vla en bij de snackbar een keer een verandering ipv doritos iets van gewone chipje paprika etc

Dettagli dell'azienda

1. Hotel
  2. Ristorante americano
  3. Centro divertimenti
  4. Ristorante con buffet
  5. Ristorante italiano
  6. Piscina

Scritti dall'azienda

Preston Palace is hét All-inclusive Family Resort van Nederland, gelegen in Twente. Ontdek het vernieuwde all-in concept. Nóg meer beleving, alle faciliteiten onder één dak en gastvrije service op maat. Met een subtropisch zwemparadijs, diverse restaurants, barstraat, animatie, bioscoop, spelfaciliteiten, familieshows en zelfs een kermis. Fantastisch voor de hele familie. Daarom meerdere malen bekroond tot Familiehotel van het jaar.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

380 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

215 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Onredelijk

4 giugno 2026

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf niet aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Helaas kunnen wij op basis van uw review niet achterhalen wat de reden van uw beoordeling is.

Mogen wij u daarom vragen om uw ervaring nader toe te lichten via marketing@prestonpalace.nl, onder vermelding van uw boekingsnummer? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Prima hotel

Prima hotel. Veel te doen.
Familiekamer vonden we wel aan de kleine kant. Kids lagen in een smalle nis, kusje geven was niet mogelijk. Kamer vonden we ook wat smoezelig, met name de badkamer.
Bij het diner in Midtown was de steak bedorven. Dat werd wel vervangen, maar wel met diverse smoesjes.
Verder een leuk verblijf gehad.

22 maggio 2026

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u een leuk verblijf heeft gehad en heeft genoten van de vele mogelijkheden binnen ons resort.

Wel vinden wij het jammer om te lezen dat bepaalde onderdelen van uw verblijf niet geheel aan uw persoonlijke verwachtingen hebben voldaan. Heeft u dit ter plaatse gemeld voor een uitleg en/of vlotte oplossing? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting, inclusief uw boekingsnummer en kamernummer, naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

It was simply amazing

It was simply amazing!

Clean, good restaurants, funny things to do and an awesome atmosphere! Well done guys!

21 maggio 2026

Dear Guest,

Thank you for staying at our resort and for sharing your experience.

Thank you very much for your fantastic review and kind compliments. We are delighted to read that you enjoyed the cleanliness, our restaurants, the many activities, and the wonderful atmosphere throughout our resort.

We will gladly share your compliments with our colleagues. We hope to welcome you again in the future.

We look forward to seeing you again at Preston Palace.

Kind regards,

Valutata 5 stelle su 5

Goed eten, mooie hotel kamers

Goed eten, veel faciliteiten voor jong en oud. Goede bedden, prachtig zwembad, vriendelijk personeel.
Helaas niet zulks lekker bier. Ze schenken Grolsch en dat is niet mijn favoriet.

25 maggio 2026

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van het eten, de comfortabele hotelkamer, de vele faciliteiten, het zwembad en de gastvrijheid van onze medewerkers.

Wij waarderen het ook dat u uw persoonlijke voorkeur met betrekking tot het bier met ons deelt. Smaken verschillen gelukkig, maar we zijn blij dat dit uw verblijf niet in de weg heeft gestaan.

Hygiene slecht

Hygiene slecht, medewerkers zwembad arrogant, eten open buffet standaard weinig assortiment.. zal niet meer komen

26 maggio 2026

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Het is jammer om te lezen dat uw verblijf niet aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Wij nemen uw beoordeling mee in onze evaluatie. Mocht u uw ervaring verder willen toelichten, dan ontvangen wij graag uw boekingsnummer en uitgebreide toelichting via marketing@prestonpalace.nl.

Valutata 4 stelle su 5

Het eten drinken was allemaal perfect…

Het eten drinken was allemaal perfect alleen jammer dat je moet aangeven waar en hoe laat je wil eten min puntje in het schippers café was regelmatig een artiest achter de bar dit mag niet meer sinds januari je merkt daardoor dat het café niet meer zo druk is dan voorheen maar voor de rest is het gewoon goed daar

22 maggio 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van het eten en drinken tijdens uw verblijf en dat u verder een prettig verblijf heeft gehad.

Bedankt ook voor het delen van uw persoonlijke bevindingen. Wij waarderen het dat u de moeite neemt om uw ervaring met ons te delen en nemen uw opmerkingen mee in onze evaluaties.

Tips en tops

Lekker eten, genoeg keuze in drinken en gezellig entertainment. Verbeterpuntjes: het pizza maken was wel erg simpel en er werd weinig vertelt door de begeleider wat ze moesten doen. En er zijn in de kermis ondertussen wel heel erg weinig gratis apparaten. Dat vind ik wel raar voor een all in concept.

24 maggio 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van het lekkere eten, het ruime aanbod aan drankjes en het entertainment.

Bedankt ook voor uw tips en verbeterpunten over het pizza maken en de kermisattracties. Onze kermis is daarnaast ook toegankelijk voor gasten zonder all-inclusive verblijf, waardoor niet alle apparaten binnen het all-inclusive concept vallen. Uw opmerkingen nemen wij mee in onze evaluaties.

Valutata 5 stelle su 5

Heel netjes geholpen met het inchecken

Heel netjes geholpen met het inchecken. De kinderen vonden het de beste vakantie van hun leven. Ze vroegen al meteen wanneer we terug konden gaan.

24 maggio 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat geweldig om te horen dat jullie zo fijn zijn geholpen bij het inchecken en dat de kinderen zo enthousiast waren over hun vakantie. Dat is een prachtig compliment voor ons team!

Valutata 4 stelle su 5

het was een goede ervaring alleen het…

het was een goede ervaring alleen het diner in het restaurant was minder was niet heel warm en een beetje smakeloos

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad. Jammer dat het diner niet geheel aan uw persoonlijke verwachting heeft voldaan. Wij nemen uw feedback mee in onze evaluatie.

Valutata 2 stelle su 5

Tja….

Kamer helemaal oké, Ontbijt ook! Maar dan volgt de rest…bij geen enkel restaurant krijg je een fatsoenlijk diner!
Daarnaast is er voor de kinderen super veel te doen, maar all inclusief mag je dit niet noemen! Overal moet je betalen. Neem dus maar een dikke portemonnee mee.

Omdat wij onze sleutels kwijt waren (yes ik know…stupid) en inplaats van dit te melden bij de receptie, hebben wij onze tijd besteed aan het vinden van de sleutels! En waren wij wat later bij de uitgang. Denk je dan dat je eruit mag? Nee eerst ff terug naar de receptie, weer ff geld neer klappen en dan pas mag je eruit!

Mwah…niet de moeite waard om nog eens terug te komen.

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat de kamer en het ontbijt naar wens waren.

Jammer om te vernemen dat andere onderdelen van uw verblijf niet volledig aansloten op uw persoonlijke verwachtingen. Ons resort biedt een uitgebreid all-inclusive aanbod met veel faciliteiten, entertainment en activiteiten voor jong en oud. Daarnaast zijn er enkele extra activiteiten waarvoor een aanvullende vergoeding geldt. Deze informatie vermelden wij vooraf op onze website en in de Preston Palace app, zodat gasten hiervan op de hoogte zijn.

Wat betreft uw ervaring bij vertrek: binnen ons resort hanteren wij bepaalde procedures rondom toegang en uitcheckmomenten. Wanneer gasten bijvoorbeeld een sleutel kwijt zijn geraakt, mogen zij uiteraard altijd onze collega’s benaderen. Wij helpen dan graag mee om samen tot een passende oplossing te komen.

Wij waarderen het dat u de moeite heeft genomen uw ervaring met ons te delen en nemen uw feedback mee in onze evaluaties.

Valutata 1 stelle su 5

Het personeel is heel onvriendelijk

Het personeel is heel onvriendelijk. Ik zou niet meer terug gaan. Ik heb het heel slecht ervaren.

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat jammer om te vernemen dat uw verblijf niet aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan en dat u onze service als onvriendelijk heeft ervaren.

Gastvrijheid en klantgerichtheid vinden wij erg belangrijk, daarom waarderen wij het dat u uw ervaring met ons deelt. Heeft u dit ter plaatse gemeld voor een uitleg en/of mogelijke oplossing? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer en kamernummer naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Wij vinden het jammer dat u uw verblijf op deze manier heeft ervaren en danken u alsnog voor uw feedback.

Valutata 2 stelle su 5

De vakantie verliep prima

De vakantie verliep prima, tot de afhandeling bij de balie. Daar werd mij medegedeeld dat ik had verlengd tot 19.00uur.(dat had ik uiteraard niet gedaan) dus had ik op dat moment tegen 12.00uur op tijd uitgechekt.
mijn taxi kwam omstreeks 12.30 uur. Toen wij de slagboom van uw hotel passeerde werden wij terug gestuurd door de portier omdat wij ons bij de balie(opnieuw) moesten aanmelden.
Daar kregen wij te horen dat wij €20,00 extra moesten betalen voordat wij konden vertrekken. Wij hebben daartegen geprotesteerd. Maar de balie medewerkster bleef op haar standpunt dat wij het bedrag van €20,00 extra moesten betalen naast onze hotelkosten van bijna € 700,00
Uiteraard een zeer slechte service een vernietigende reclame voor het hotel(Ik ga niet meer daar naartoe omdat ik mij gediscrimineerd voelt)
vriendelijke groeten.

11 maggio 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat uw vakantie verder prima is verlopen en dat u van uw verblijf heeft kunnen genieten. Jammer dat u het vertrek en de communicatie hierover als minder prettig heeft ervaren.

Bij een regulier verblijf geldt dat de hotelkamer beschikbaar is tot 11:00 uur. Preston Palace werkt met een all-inclusive concept, waardoor het verblijf en gebruik van de faciliteiten na uitchecktijd uitsluitend mogelijk is middels een verlenging tegen bijbetaling. Wanneer gasten na 11:00 uur nog in het resort aanwezig zijn zonder geregistreerde verlenging, wordt gevraagd dit alsnog bij de receptie in orde te maken. Het spijt ons dat hierover tijdens uw vertrek onduidelijkheid is ontstaan.

Graag willen wij uw ervaring met onze collega’s verder doornemen. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer en kamernummer naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Valutata 1 stelle su 5

Eigentlich eine schöne Indoor Kirmes, aber…

Eigentlich eine schöne Indoor Kirmes, gutes Preis-Leistungs-Verhältnis, aber leider eine sehr unfreundliche „Managerin“ und zwei weitere „Mitarbeiter“, die willkürlich Menschen des Ladens verweisen, ohne evtl. Kartenguthaben, verbleibende Besuchszeit, o.ä. auszugleichen! Sehr respektlos und frech und für mich und meine Kinder eine Erfahrung, die wir zum Glück noch nie erlebt und so schnell auch nicht wieder erleben möchten! Wir wurden wie „Schwerverbrecher“ vor die Tür begleitet!

14 maggio 2026

Sehr geehrte Frau Sabine,

vielen Dank, dass Sie Ihre Erfahrung mit uns geteilt haben. Wir erkennen uns in der von Ihnen geschilderten Darstellung der Situation nicht wieder.

Aus Respekt vor Ihrer Privatsphäre sowie der Privatsphäre anderer Beteiligter werden wir öffentlich nicht näher auf den Vorfall eingehen.

Mit freundlichen Grüßen,

Angelique

Verblijf

Hele fijne plek om er tussen uit te gaan. Alles is verzorgd en je hebt genoeg keuzes voor het ontbijt lunch of diner. De kamer was schoon. Zitten in onze eigen agenda te kijken wanneer we weer kunnen gaan

11 maggio 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat geweldig om te lezen dat u zo heeft genoten van uw verblijf en dat alles naar wens was verzorgd. Fijn dat u heeft kunnen genieten van de uitgebreide keuzes tijdens het ontbijt, de lunch en het diner en dat de kamer schoon en verzorgd was. Extra leuk om te horen dat u alweer in de agenda kijkt voor een volgend verblijf én ons beoordeelt met 5 sterren!

Leuk uitje gehad

Handige en snelle automatische incheck, prima kamer, schone badkamer en lekker assortiment eten. Ook leuk dat je tussendoor nog een koekje of ijsje kan kiezen.
We hebben ons goed vermaakt met het activiteitenaanbod. Vooral voor gezinnen is het leuk, maar ik zag ook vriendengroepen en familiefeestjes. Leuk gevarieerd publiek. En personeel leek met plezier te werken.
Wel jammer dat je op de kermis voor veel dingen moet bijbetalen. Voor de gokkasten is dat logisch, maar de autospelletjes en ringwerpen enzo voor de kinderen zou ik liever gratis zien. De prijsjes zijn toch flut. En jammer dat je restgeld/punten op je speelkaart niet kan cashen.

8 maggio 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat leuk om te lezen dat u zo’n geslaagd uitje heeft gehad! Fijn dat de snelle automatische check-in, de nette kamer, het gevarieerde eten en alle activiteiten zo goed zijn bevallen. Ook uw compliment over onze collega’s waarderen wij enorm.

Leuk dat u daarnaast het diverse publiek in ons resort heeft opgemerkt. Preston Palace is een bestemming voor jong en oud! Wat betreft de kermis: deze faciliteiten zijn ook apart verkrijgbaar voor gasten zonder all-inclusive verblijf, waardoor voor een aantal attracties en spellen een bijbetaling geldt. Uiteraard waarderen wij uw feedback hierover en nemen wij dit mee in onze evaluatie.

Valutata 4 stelle su 5

Wij hebben en prettig verblijf gehad

Wij hebben en prettig verblijf gehad. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt, de lunch en het diner (Ribbelton) waren erg lekker en uitgebreid, met volop keuze voor iedereen. De kamer was netjes en schoon. Al met al een aanrader!

8 maggio 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat u een prettig verblijf heeft gehad en zo tevreden bent over de vriendelijkheid van onze collega’s. Ook leuk om te horen dat het ontbijt, de lunch en het diner in Ribbleton goed in de smaak vielen en dat de kamer netjes en schoon was.

Hartelijk dank voor uw mooie 4/5 beoordeling en aanbeveling!

Prima

Schone kamers, vriendelijk personeel en er is genoeg te doen. Wel jammer dat je extra moet betalen voor de speelhal; de prijzen hadden wat lager mogen zijn. Helaas viel het eten bij de pizzeria erg tegen, de pizza was erg vet en het vet droop er letterlijk vanaf. Dit ook gemeld bij het personeel, maar er werd geen alternatief of oplossing aangeboden. Zwembad was top en niet al te druk. Daar houd ik van.

7 maggio 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat u heeft genoten van de schone kamers, het vriendelijke personeel en het zwembad.

Wij begrijpen dat het jammer was dat de speelhal niet binnen het all-inclusive aanbod valt. De speelautomaten zijn daarom tegen betaling beschikbaar. Daarnaast bedankt dat u uw ervaring over de pizzeria tijdens uw verblijf heeft gemeld. Graag ontvangen wij, indien gewenst, uw uitgebreide toelichting met boekingsnummer en kamernummer via marketing@prestonpalace.nl.

Hartelijk dank voor uw mooie 4/5 beoordeling.

Valutata 5 stelle su 5

Alles was goed en genoeg

Alles was goed en genoeg.
Mij zo'n verlies zijn telefoon met OV chipkaart en 20 eur.
Ik kom naar receptie en daar was de telefoon met ov chipkaart en de geld.
Zeker terug komen.
Bedankt.

6 maggio 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat alles goed en naar wens was tijdens uw verblijf.

Daarnaast zijn wij erg blij om te horen dat de verloren telefoon, OV-chipkaart en het geld weer terecht zijn gekomen via onze receptie. Wat fijn dat dit goed is afgelopen!

Hartelijk dank voor uw mooie 5/5 beoordeling en leuk om te lezen dat u zeker nog eens terug wilt komen.

Valutata 3 stelle su 5

speelautomaten

Wel goed verzorgt alles,alleen dat er veel speelautomaten staan waar dan toch weer voor betaald moet worden vind ik jammer als je met kinderen heen gaat want die zeuren dan alsnog om geld.

6 maggio 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat u alles als goed verzorgd heeft ervaren.

Wij begrijpen goed dat de speelautomaten erg aantrekkelijk zijn voor kinderen tijdens een verblijf bij ons. Deze speelautomaten vallen buiten het all-inclusive aanbod en zijn daarom tegen betaling beschikbaar.

Bedankt dat u de moeite heeft genomen uw ervaring en feedback met ons te delen.

Gister om 16:45 uur ingecheck

Gister om 16:45 uur ingecheckt. Netjes geholpen aan de balie. Op naar de kamer. Viel niet tegen alleen dat de deurstoppers niet meer werken doordat de deur(en) hard dichtvallen. Vervolgens weer naar de lift, mijn vrouw is invalide en heeft een rollator. Toen de lift kwam, met twee kinderen die dachten ze al beneden waren, gingen ze gauw de lift weer in en wilde ze de deur weer dichtdoen. Daar heb ik een voet tussen gezet en gezegd dat dit niet netjes was. Vervolgens wilde ze niet meer met ons met de lift mee. Ouders let op je kinderen. Bij het restaurant was het vlees koud en hard. We hebben wel lekker in een barretje gezeten want de rest was gewoon te druk. Op de kamer aangekomen wilde we gaan slapen. Rennende en gillende kinderen tot 00:00 uur. Tot 03:15 uur dichtslaande deuren en hard praatende mensen. Slecht geslapen, vroeg en ontbijten en gauw naar huis.

7 maggio 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan en dat u hinder heeft ervaren van de drukte en geluidsoverlast tijdens de nacht.

Wanneer u geluidsoverlast ervaart, mag u altijd contact opnemen met de hotelreceptie zodat onze collega’s direct met u mee kunnen kijken naar een passende oplossing.

Daarnaast vinden wij het vervelend om te horen dat ook het diner niet volledig naar wens was. Mogen wij u vragen om uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer en kamernummer te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Beau

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più