Preston Palace Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 3 stelle su 5

Altijd zeer goede ervaringen gehad,maar nu we dit jaar voor de 3e keer bij Preston palace waren was het een zware tegenvaller! Chagrijnig personeel, en veel onrust onder het personeel onderlin... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Personeel is vriendelijk. Kamer was netjes en schoon. Alleen mis ik als toetje vla en bij de snackbar een keer een verandering ipv doritos iets van gewone chipje paprika etc

Valutata 3 stelle su 5

Kirmes könnte ein wenig länger gehen. Beim Abendessen teils kalte speisen. Ansonsten eine schöne Anlage und Wetterunabhängig. Bis 1:00Uhr sollte es alles geben. Leider um 0:45 bereits nicht mehr. M... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Hotel
  2. Ristorante americano
  3. Centro divertimenti
  4. Ristorante con buffet
  5. Ristorante italiano
  6. Piscina

Scritti dall'azienda

Preston Palace is hét All-inclusive Family Resort van Nederland, gelegen in Twente. Ontdek het vernieuwde all-in concept. Nóg meer beleving, alle faciliteiten onder één dak en gastvrije service op maat. Met een subtropisch zwemparadijs, diverse restaurants, barstraat, animatie, bioscoop, spelfaciliteiten, familieshows en zelfs een kermis. Fantastisch voor de hele familie. Daarom meerdere malen bekroond tot Familiehotel van het jaar.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

380 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

237 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Familieweekend

Zijn met 16 pers. in drie generaties, op zaterdag 20 en zondag 21 juni te gast geweest. 1 overnachting gehad in prachtige kamers met goede airco( het was n hele hete dag),ook in de rest van het complex prima klimaat.Verzorging was zeer veelzijdig en boven verwachting. Ook op speciale dieetwensen(glutenvrij en lactosevrij) wordt heel goed en vriendelijk gereageerd. Volop keuze ook hierin.
Doordat er s'avonds een WKwedstrijd van oranje was ,hebben we ook heel gezellig met z'n allen in een feestelijke sfeer met zelfs bitterballen en kaas met vlaggetjes, van de overwinning genoten. De volgende dag heerlijk wezen zwemmen, en alle dingen waar we zaterdag niet aan toe gekomen waren gedaan.Na een afsluitend, gezamenlijk diner moe maar zeel voldaan naar huis gegaan. Wij hebben genoten; voor ieder wat wils en net druk genoeg om gezellig te zijn/blijven. Dikke pluim voor het personeel: vriendelijk,hulpvaardig geduldig en vooral "grappig"( gevoel voor humor)

20 giugno 2026

Beste mevrouw Bom,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u samen met drie generaties heeft genoten van een geslaagd familieweekend bij Preston Palace.

Het doet ons veel plezier dat de kamers, de airconditioning, ons all-inclusive aanbod en de aandacht voor speciale dieetwensen zo goed zijn bevallen.

Ook is het geweldig om te lezen dat de sfeer tijdens de wedstrijd van het Nederlands elftal heeft bijgedragen aan een onvergetelijke beleving.

Uw mooie complimenten voor onze collega's geven wij met veel plezier door. Dank u wel voor uw waardering en de dikke pluim!

Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Personeel & piranhas zwembad

Het wat oudere personeel trekt alleen maar een zure bek. Ook meerdere racisten tegengekomen hier, inclusief personeel.

Piranhas in stress, zag er eentje frantiek rondzwemmen.

23 giugno 2026

Beste heer/mevrouw,

Wij vinden het belangrijk om iedereen met respect te behandelen en verwachten dat ook in de manier waarop ervaringen met ons worden gedeeld.

Wij verzoeken u daarom uw ervaring zonder grove bewoordingen te omschrijven, zodat wij uw bevindingen zorgvuldig in behandeling kunnen nemen en kunnen bespreken met de betreffende afdeling(en).

Mogen wij u vriendelijk vragen om uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Wilt u daarbij ook aangeven of u uw bevindingen tijdens uw verblijf heeft gedeeld met een dienstdoende manager?

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Valutata 5 stelle su 5

Service is sterk verbeterd/bebouwing in…

Service is sterk verbeterd/eten verbeterd/vebouwing in het gebouw/vriendelijk personeel. Niets was teveel/prijs kwaliteit goed/
Beveiliging erg goed.mooie kamer

20 giugno 2026

Beste mevrouw Vonk,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenbeoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw verblijf en dat u de verbeteringen in onze service, het eten en ons resort heeft opgemerkt.

Daarnaast doet het ons veel plezier dat u onze vriendelijke collega's, de mooie kamer en de prijs-kwaliteitverhouding zo waardeert. Ook uw compliment over onze beveiliging stellen wij zeer op prijs.

Dank u wel voor uw mooie woorden. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Gezellig en goed

Alles is goed geregeld, maar mis alleen nog een
Goede muziek om te dansen.
Gewoon een gezellig bandje, Nederlands en Engelstalig. .

17 giugno 2026

Beste gast,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het delen van uw persoonlijke ervaring.

Wat fijn om te lezen dat u uw verblijf als gezellig heeft ervaren en dat alles goed geregeld was. Daarnaast bedanken wij u voor het meedenken en het delen van uw wens met betrekking tot het muziekaanbod.

Iedereen beleeft entertainment op zijn eigen manier en wij waarderen het dat u de moeite heeft genomen dit met ons te delen.

Dank u wel voor uw mooie waardering. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Valutata 4 stelle su 5

We hadden een schone moderne kamer met…

We hadden een schone moderne kamer met uitzicht op de ingang. Was een super nachtje weg. Enige nadeel vind ik dat je voor avondeten moet reserveren en wij daardoor alleen nog maar bij de pizzeria konden eten. Daar was ook nog de verkeerde tijd doorgeven. Dus we werden echt weg gekeken.

18 giugno 2026

Beste mevrouw Van Erp,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat u heeft genoten van uw schone en moderne kamer en dat u een super nachtje weg heeft gehad.

Het is jammer om te lezen dat het diner niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan. Om ervoor te zorgen dat al onze gasten de mogelijkheid hebben om te dineren in het restaurant van hun voorkeur, kunnen reserveringen voor het diner al vanaf een week voor aankomst worden gemaakt via onze gastenapp.
Daarnaast ontvangen gasten hierover vooraf informatie.

Wij zijn benieuwd of u uw ervaring met betrekking tot de restaurantreservering en de doorgegeven tijd tijdens uw verblijf heeft gedeeld met onze collega's, zodat er mogelijk direct naar een oplossing gekeken kon worden.

Mocht dit niet het geval zijn, dan ontvangen wij graag uw uitgebreide toelichting inclusief boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl, zodat wij uw ervaring kunnen bespreken met de betreffende afdeling.

Valutata 5 stelle su 5

Jammer dat er geen live muziek meer is…

Jammer dat er geen live muziek meer is in de boot vinden heel veel mensen die wij spraken

16 giugno 2026

Beste heer Woortman,

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenbeoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van uw verblijf en met veel plezier terugkijkt op de sfeer en het entertainment binnen ons resort.

In de Scheepsbar kunt u nog altijd genieten van gezellige achtergrondmuziek die perfect aansluit bij de maritieme sfeer. Samen met onze gezellige gasten zorgt dit iedere dag weer voor een fijne en ontspannen ambiance.

Daarnaast hebben wij inmiddels een vernieuwd Preston Palace Central met een podium waar diverse shows plaatsvinden, gezellige bingo's worden georganiseerd. En in onze barstraat waar iedere avond karaoke op het programma staat. Gezellig en wij hopen dat u dit ook kan waarderen.

Nogmaals dank voor uw mooie woorden en de waardering die u ons met 5 sterren geeft. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Valutata 5 stelle su 5

We hebben 2 prachtige dagen gehad.fijne…

We hebben 2 prachtige dagen gehad.fijne kamer met balkon ,airco,tv,douche heerlijk bed. Heerlijk gegeten en leuke dingen gedaan .in zwembad geweest,live muziek, muziek bingo,kermis enz .personeel was vriendelijk en waren goed met bediening,schone kamer, enz .we gaan zeker weer terug maar dan langer hebben alles nog niet gezien en gedaan

17 giugno 2026

Beste mevrouw Sprangers,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u twee prachtige dagen bij ons heeft gehad en heeft genoten van de comfortabele kamer, het eten, de vele activiteiten en ons entertainmentaanbod.

Daarnaast doet het ons veel plezier dat u onze vriendelijke collega's en de service zo waardeert. Uw complimenten geven wij graag door aan het team.

Wat leuk dat u nog niet alles heeft kunnen ontdekken tijdens uw verblijf. Wij kijken ernaar uit u nog eens te mogen verwelkomen voor een langer verblijf, zodat u nog meer van ons resort kunt genieten.

toppie

Was voor de 9de keer hier dit keer zonder mijn broer die helaas is overleden maar nu met een goede vriendin dit keer. Zij en ik zeker hebben heerlijk genoten van alles. Het eten was prima. Het personeel was toppie altijd vriendelijk en behulpzaam. Enkel een klein min puntje ik miste de doekjes voor je gezicht/douchen te wassen. Tja de prijs is iets aan de dure kant maar dat is te overzien. Op naar de volgende keer. Een hele grote dikke pluim voor al het personeel

19 giugno 2026

Beste heer/mevrouw Wesdorp,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en voor uw bezoek aan ons resort. Allereerst willen wij u veel sterkte wensen met het verlies van uw broer. We kunnen ons voorstellen dat dit bezoek daardoor een bijzondere betekenis voor u had.

Wat fijn om te lezen dat u samen met uw vriendin heeft kunnen genieten van uw verblijf en dat het eten, de faciliteiten en de vriendelijkheid en behulpzaamheid van onze collega's zo gewaardeerd werden. Uw grote pluim voor ons personeel geven wij dan ook graag door.

Bedankt dat u uw persoonlijke ervaring met ons heeft gedeeld. Wij kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Valutata 1 stelle su 5

Tijdens mijn bezoek op 4 juni werd ik…

Tijdens mijn bezoek op 4 juni werd ik onterecht aangesproken op iets wat uitliep op een discussie. Bij vertrek werd ik, terwijl ik 100% nuchter was, door de beveiliging bedreigd met het bellen van de politie wegens rijden onder invloed volledig zonder aanleiding. Uit hun eigen reactie blijkt dat dit "uit voorzorg" kan gebeuren bij een "vermoeden." Dit is geen veiligheidsmaatregel, dit is intimidatie.

Na het indienen van een klacht ontving ik een reactie die de feiten verdraait en de verantwoordelijkheid volledig bij de gast legt. Geen echte oplossing, geen geloofwaardige excuses.

Niet te verwachten van een resort dat zich op gastvrijheid laat voorstaan.

4 giugno 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van uw ervaring.

Wij vinden het spijtig om te lezen dat uw bezoek niet aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Om uw feedback zorgvuldig te kunnen beoordelen, ontvangen wij graag uw uitgebreide toelichting inclusief uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben afgelopen weekend 4 dagen met…

Ik ben afgelopen weekend 4 dagen met mijn gezin geweest en wat hebben we met zijn alle genoten
Super veel te doen,schone kamers,vriendelijk personeel,en heerlijk gegeten je komt er niks te kort je kunt van s ochtens 7 tot s avonds 12 uur zoveel eten als je wilt
Het was geweldig!!!!

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u samen met uw gezin zo heeft genoten van uw vierdaagse verblijf. Uw complimenten over de schone kamers, het vriendelijke personeel, de vele activiteiten en het uitgebreide eten en drinken waarderen wij enorm. Geweldig om te horen dat het u aan niets heeft ontbroken en dat u zo'n fantastische tijd heeft gehad.

Valutata 5 stelle su 5

Leuke avond en nacht uit geweest

Leuke avond en nacht uit geweest.
Heerlijk bed. Lekker eten en even heerlijk ontspannen.
Gauw weer eens doen

Beste meneer Kasper,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van een leuke avond en nacht weg, het lekkere eten, het heerlijke bed en de ontspannen sfeer. Daar doen we het graag voor!

We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen in Preston Palace.

Valutata 5 stelle su 5

Het was heel leuk en heel goed verzorgd…

Het was heel leuk en heel goed verzorgd personeel ook heel vriendelijk

Beste mevrouw Nijland,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u zo'n leuke tijd heeft gehad en dat alles goed verzorgd was. Ook uw compliment over de vriendelijkheid van onze medewerkers waarderen wij enorm.

Graag tot ziens in Preston Palace!

Valutata 5 stelle su 5

Met een groep volwassenen een uitje van…

Met een groep volwassenen een uitje van zaterdagmiddag tot zondagmorgen bij Preston Palace gehad. We hebben ons prima geamuseerd! Het eten ( Midtown ) was prima! Het personeel was vriendelijk en volop aanwezig. Het was niet goedkoop maar we hebben ons prima geamuseerd!

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat u zich samen met uw gezelschap zo goed heeft geamuseerd tijdens uw verblijf. Fijn dat het eten bij Midtown in de smaak viel en dat u onze collega's als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren.

Valutata 5 stelle su 5

Preton Palace is heel goed vakantie…

Preton Palace is heel goed vakantie bedrijf
Is op alle gebied goed
Vriendelijk personeel in het gehele bedrijf. Goed eten Alle eten is goed met zorg berijd
Aan de slaapkamers was niks op aan te merken
De artisten die optraden deden hun best
Mijn vriedin en ik hebben ons geweldig vermaakt
Tot de Volgende keer Frans en Francien

3 giugno 2026

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u en uw vriendin zo hebben genoten van uw verblijf. Uw complimenten over ons vriendelijke personeel, het eten, de hotelkamer en het entertainment waarderen wij enorm. Geweldig dat u zich zo goed heeft vermaakt.

Valutata 4 stelle su 5

Na vele keren op bezoek bij Preston…is dit hotel een aanrader

Na vele keren op bezoek bij Preston Palace te zijn waren wij nog steeds heel erg tevreden en zoude we graag nog eens terug willen komen.Het enigste minpuntje dat wij bij het italiaanse restaurant Enzo zijn gaan eten.We hebben beide pizza besteld maar we kregen een enorme korst rondom en van binnen heel erg dun en heel vochtig.We hebben gemerkt dat vele mensen niet erg tevreden waren.Zo moet je volgens ons geen pizza eten.Verder waren wij zeer tevreden.Groetjes van Peter en Joke uit Waalwijk

1 giugno 2026

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw trouwe bezoeken aan Preston Palace. Wat fijn om te lezen dat u ook deze keer weer een prettig verblijf heeft gehad en graag nog eens terug wilt komen.

Het is jammer om te lezen dat uw diner in restaurant Enzo niet geheel aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Heeft u dit tijdens uw bezoek gemeld bij onze collega's? Zij kijken namelijk graag direct mee naar een passende oplossing wanneer iets niet naar wens is.

Het was geweldig.

We waren met 8 personen en iedereen heeft het geweldig gehad. Zowel de kleintjes als alle volwassenen. Goed geslapen en zalig gegeten.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat zowel de kleintjes als de volwassenen een geweldige tijd hebben gehad. Fijn dat u goed heeft geslapen en heeft genoten van het eten.

Super verblijf in Preston Palace

Deze constructie is gewoon super.

31 maggio 2026

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo enthousiast bent over uw verblijf. Geweldig dat u onze all-inclusive formule als super heeft ervaren.

Valutata 1 stelle su 5

Onvriendelijk personeel

Onvriendelijk personeel
Ze zijn alleen maar op geld uit daar!
We voelen ons flink genaaid.
Oplichters!

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Het is jammer om te lezen dat uw verblijf niet aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Heeft u uw ervaringen tijdens uw verblijf gemeld voor een uitleg en/of vlotte oplossing ter plaatse? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling.

Mogen wij u daarom vragen om uw uitgebreide toelichting, samen met uw boekingsnummer en kamernummer, te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Valutata 2 stelle su 5

Teleurstellende ervaring bij Preston…

Teleurstellende ervaring bij Preston Palace:
Gisteren zijn wij met een groep van 11 personen naar Preston Palace geweest. Helaas kijken wij zeer negatief terug op dit bezoek.
Wat voor ons het zwaarst weegt, is dat drie personen uit onze groep na het bezoek ziek zijn geworden. Omdat deze personen dezelfde dag bij Preston Palace hebben gegeten en kort daarna klachten kregen, hebben wij sterk het vermoeden dat dit verband houdt met ons bezoek. Dit heeft een grote impact gehad op onze ervaring en heeft ervoor gezorgd dat wij met een vervelend gevoel terugkijken op de dag.
Ook het eten liet veel te wensen over. Het warme eten was vaak slechts lauw in plaats van goed warm. Het vlees was opvallend taai en daardoor niet smakelijk. De desserts leken rechtstreeks uit de vriezer te komen en waren nog zo hard dat ze nauwelijks te eten waren.
Daarnaast vinden wij het misleidend dat Preston Palace zich presenteert als een all-inclusive resort, terwijl je voor verschillende onderdelen alsnog moet bijbetalen. Daardoor voelt het all-inclusive concept verre van compleet.
Met een groep van 11 personen hadden wij ons verheugd op een gezellige en onbezorgde dag, maar door de tegenvallende kwaliteit van het eten, de extra kosten en het feit dat meerdere personen uit onze groep ziek zijn geworden, bleef er uiteindelijk vooral teleurstelling over.
Voor ons is dit een reden om niet meer terug te keren naar Preston Palace en wij zullen het resort dan ook niet aanbevelen aan familie, vrienden of kennissen.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Wat jammer om te lezen dat u met een teleurgesteld gevoel terugkijkt op uw bezoek. Dat is uiteraard niet de ervaring waarop u had gehoopt met uw gezelschap.

Heeft u uw bevindingen tijdens uw verblijf gemeld voor een uitleg en/of mogelijke oplossing ter plaatse? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling. Mogen wij u daarom vragen om uw uitgebreide toelichting en boekingsnummer naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Valutata 5 stelle su 5

ZEER leuk personeel top verblijf

ZEER leuk personeel , goede ontvangst en voor ieder wat wils , top eten is ook nog super bereidt , ja en faciliteiten wie verwacht er een kermis binnen SUPER

3 giugno 2026

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw enthousiaste beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van de ontvangst, ons personeel, het eten en de vele faciliteiten. En inderdaad, een indoor kermis blijft voor veel gasten een leuke verrassing!

Bedankt voor uw mooie woorden en graag verwelkomen wij u opnieuw voor een topverblijf.

Beau

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più