Wij zijn zeer tevreden over de meubels die wij aankochten. Zeer goede en vriendelijke verkoopster die erg behulpzaam was en bij de afhaling van een gedeelte ook de behulpzaamheid van de jongen in h... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na heel lang twijfelen over een salon heb ik met behulp van Sabine zondagnamiddag mijn beslissing kunnen nemen. Super vriendelijk en behulpzaam in alle opzichten. Kreeg ook heel veel tips voor het o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We brachten gisteren een bezoek aan prenuptia in Genk voor de aankoop van een boxspring, extra matras en kleerkast. We werden hierbij geholpen door de vriendelijk Filiz, die een gedegen kennis van zak... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vandaag 31/07/2026 zeer goed geholpen door Sabine. Tafel en stoelen waren we al snel uit. Voor de zetel twijfelde ik nog om deze al onmiddellijk mee te bestellen omdat ik nog niet zeker was ov... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Prenuptia werd in Limburg opgericht in 1945 door Prosper Lus & Maria Remans. Op meer dan 70 jaar is er veel veranderd. Met ondertussen 2 meubelswinkels tegenover elkaar. Een winkel gespecialiseerd in alles voor Wonen. De andere gespecialiseerd in alles voor een goede nachtrust. Beide winkels gelegen op de Hasseltweg in Genk.
Hasseltweg 240, 3600, Genk, Belgio
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Op 2 mei zijn we langsgekomen en hebben we een zetel, keukentafel en zes prachtige stoelen gekocht, mede dankzij de fantastische hulp van Sabine. We kregen een duidelijke en professionele uitleg, en ze nam echt de tijd voor ons. Haar geduld, creativiteit en meedenkendheid maakten het verschil.
Het was een bijzonder aangename ervaring en we kijken er enorm naar uit om binnenkort zeker nog extra aankopen te doen. Zeker een aanrader!

Risposta di Prenuptia
Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. We werden geholpen door Sabine. En waren hier voor een zetel, een eettafel en stoelen. Ze heeft ons goed geholpen met precies te vinden wat we zochten, een duidelijke uitleg te geven en dat met veel enthousiasme. We zijn zo super tevreden dat we zeker terug komen!

Risposta di Prenuptia
Wij kochten een keukentafel en werden erg vriendelijk geholpen door Kyara.

Risposta di Prenuptia
Vriendelijke en behulpzame medewerker. John gaf veel tips en dacht zelf creatief mee.

Risposta di Prenuptia
Er is zoveel keuze, voor iedereen zijn smaak vind je iets! Sabine heeft mij vandaag heel goed geholpen en begeleid met de koop van mijn eettafel en stoelen. Het was een aangename en leuke ervaring, ze doet haar werk super. Bedankt Sabine en team!

Risposta di Prenuptia
Wat een fantastische klantenbeleving, uit de grond van mijn hart en dikke dank je wel aan verkoopster Sabine. Niet alleen voor haar advies en kennis, maar ook haar leuke manier van aanpak, haar openheid en de totale klantbeleving. Ze heeft niet alleen goed geïnformeerd en verkocht, maar ook op de aandachtspunten gewezen. We kijken nu al uit naar onze nieuwe zetel!

Risposta di Prenuptia
Omdat we op zoek waren naar nieuwe meubels kwamen we bij jullie terecht...
Op een gegeven moment werd ons gevraagd of we hulp konden gebruiken..
Dat was inderdaad zo...
Haar naam was Sabine.
Op al onze vragen kregen we een eerlijk antwoord..
We spraken onze wensen uit en zij bracht ideeën aan waar we ons direct in konden vinden...
Geen enkele moeite was voor haar teveel..
Uiteindelijk hebben we een Grote eet tafel, 8 stoelen, 2 barkrukken, twee salon zetels en twee salon tafels besteld...
We kijken er naar uit hoe mooi alles gaat staan in ons nieuwe appartement..
Wij komen zeker terug voor de verdere aankleding van ons interieur 🙂

Risposta di Prenuptia
Vanuit onze noden, wensen ons modellen getoond die eraan voldeden, zodat we onze weg vonden in hun aanbod
Sabine heeft ons mooi geholpen bij de samenstelling

Risposta di Prenuptia
Na veel rondzoeken hebben we bij Prenuptia eindelijk onze goesting gevonden. Onze interieurexperte Sabine loodste ons vlot door het hele assortiment recht naar de zithoek en eetkamer die over een aantal weken in onze living zullen staan. Dankjewel en we kijken er al naar uit! Groetjes

Risposta di Prenuptia
Fijne verkoopster, propere winkel, vriendelijk personeel!!

Risposta di Prenuptia
Kyara heeft ons fantastisch geholpen bij de aankoop van onze living en eetkamer. Alles verliep zeer vlot en ze hielp goed in het geval van twijfel om ook alternatieven te bekijken. Haar vriendelijkheid gaf meteen vertrouwen en heeft ons overtuigd om onze bestelling te plaatsen. Heel tevreden met de vriendelijke service!

Risposta di Prenuptia
Zeer ruim aanbod en mooie toonzaal. De keuze was gemakkelijker door het advies van Sabine. Zeer vriendelijke vrouw. Onze stoelen van H H zullen mooi bij onze salon van H H passen

Risposta di Prenuptia
Dank zij Sabine is onze keuze om stoelen van Henders en Hazel makkelijker geworden. Vorige keer heeft ze ons ook al goed geholpen met de keuze van onze mooie salon.

Vlotte en duidelijke communicatie. Mia is een toppertje 👌

Risposta di Prenuptia
Wij willen heel graag en met een fijn gevoel de zeer aangename en vriendelijke mevrouw Sabine bedanken bij de aankoop van onze zetels. Alles op een rustige maar toch zo fijne manier. Nogmaals bedankt.
Yvan en Marcella
Courant-Jacobs

Risposta di Prenuptia
Prachtige zetel gekocht. Heel vriendelijk geholpen door Sabine. Heeft ons alles zeer goed uitgelegd , heel behulpzaam en niet opdringerig want daar houden wij niet van . Zeer tevreden dus !

Risposta di Prenuptia
Zeer goed geholpen met onze aankoop. Uitstekend geïnformeerd door de verkoopster Katja

Risposta di Prenuptia
Dankjewel aan verkoopster Sabine, door haar extra moeite hebben we toch nog de zetel kunnen bestellen die we in gedachten hadden …

Risposta di Prenuptia
Goede uitleg door verkoper John en zeker niet opdringerig. Liet ook alle mogelijke combinaties zien om toch tot een goed resultaat te komen.