L'azienda ha risposto
Prenuptia werd in Limburg opgericht in 1945 door Prosper Lus & Maria Remans. Op meer dan 70 jaar is er veel veranderd. Met ondertussen 2 meubelswinkels tegenover elkaar. Een winkel gespecialiseerd in alles voor Wonen. De andere gespecialiseerd in alles voor een goede nachtrust. Beide winkels gelegen op de Hasseltweg in Genk.
Hasseltweg 240, 3600, Genk, Belgio
Ha risposto al 30% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop van een Hasena bed bij Prenuptia. De service was goed en vlot: ik werd vriendelijk geholpen en alles verliep correct. Nu geduldig wachten op de levering van ons bed. We kijken er naar uit!
Daarnaast bood Prenuptia ook de beste prijs in vergelijking met andere beddenwinkels op de Hasseltweg. Voor exact hetzelfde bed betaalden we €300 minder.
Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit, goede service en een correcte prijs.

Risposta di Prenuptia
Super tevreden. Snelle service. Prettig contact en goed advies. Persoonlijke benadering en goed geholpen door Sabine. Duidelijke info en goed bereikbaar.

Risposta di Prenuptia
We zijn hier uitstekend geholpen bij de aankoop van een nieuwe zetel. Van nauwkeurige opmeting tot het maken van een schets. Werkelijk niets was te veel gevraagd. Er werd alle tijd voor ons genomen en dat steeds met een grote glimlach. Een absolute aanrader als je op zoek bent naar kwaliteit en topservice!
Bij het bestellen van de zetel werden we ook goed geïnformeerd over eventuele bijkomende kosten of zaken die aangeraden werden, zoals het onderhoud.

Risposta di Prenuptia
We zijn enorm goed geholpen door de medewerkers. Daarnaast was er enorm veel keuze

Risposta di Prenuptia
Zeer vriendelijk en behulpzaam personnel.die heel goede uitleg geven. Geholpen geweest door Sandra.zeer tevreden van.

Risposta di Prenuptia
Ze zijn heel eerljk en behulpzaam, nemen goed de hun tijd. We zijn snel geholpen en stelde goede vragen, denkt met mij mee.

Risposta di Prenuptia
Vandaag ben ik bij Prenuptia langs geweest om een bed en kleerkast te bestellen, en ik ben super goed geholpen door Semra. Ze was ontzettend vriendelijk, behulpzaam en nam echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Dankzij haar professionele en warme aanpak ging ik met een heel goed gevoel naar buiten. Topservice, bedankt Semra!

Risposta di Prenuptia
We zijn zeer goed geholpen door Sabine. Ze heeft ons meerdere keuzes aangeboden die binnen onze stijl, afmetingen en budget pasten. Zeer tevreden van de service!

Risposta di Prenuptia
We hebben vandaag onze hoeksalon besteld na een lange zoektocht. Mijn partner en ik hebben beiden een slechte rug en Sabine heeft ons alle mogelijke modellen laten uittesten die voldeden aan onze eisen. Uiteindelijk een goede zetel gevonden die ook nog eens in een super toffe groene kleur te verkrijgen was. Ik kan niet wachten tot deze bij ons in de living staat!

Risposta di Prenuptia
De verkoopster Kyara was enorm behulpzaam en was enorm begripvol

Risposta di Prenuptia
Ik ben vandaag zeer goed verder geholpen met de aankoop van een lounge en parasol door Lauren, bedankt!

Risposta di Prenuptia
Zoals steeds zeer vriendelijke en behulpzame verkopers. Nemen tijd voor een woordje uitleg en advies. Prijs kwaliteit zit je zeker goed, ik kom er heel graag en heb altijd veel plezier gehad van mijn aankopen. Absoluut een aanrader om eens langs te gaan.

Risposta di Prenuptia
De verkoopsters zijn 2 keer komen vragen of ze konden helpen maar waren niet opdringerig.
Mia heeft ons goed geholpen, ze heeft ons ook alle mogelijke stoffen laten zien. Ze was vriendelijk!
Mooie winkel, voor verschillende prijsklassen.
Fijne geur in de winkel, er mocht wel op bepaalde plekken wat meer licht zijn.
Ook een verzorgd toilet in de winkel.

Risposta di Prenuptia
Het is niet de eerste keer dat ik hier iets koop, en elke keer ben ik heel erg blij met de ongelofelijke vriendelijke service. Deze keer had John mij geholpen, hij voelt precies aan wat je nodig hebt en niets is teveel: hij zoekt samen met jou tot je gevonden hebt wat je nodig hebt en geeft en wat helemaal past in je interieur. Ik ben fan!

Risposta di Prenuptia
Wij zijn geholpen door Sabine.
Het is een hele vriendelijke dame en ze heeft ons goed geholpen, ze geeft heel goed uitleg en weet waar ze mee bezig is. Wij gaan vaker iets kopen bij Prenuptia

Risposta di Prenuptia
Wij kwamen kijken voor een hoekzetel met zeer specifieke wensen in ons hoofd. Sabine heeft ons heel goed en vlot geholpen en wij zijn naar huis gegaan met een zetel die iedere verwachting vervult en meer. Super tevreden!

Risposta di Prenuptia
Semra heeft ons heel goed begeleid bij de aankoop van ons bed. Een heel vriendelijke verkoopster. Yasmine hielp ons bovendien met de glimlach verder aan de kassa. Heel aangename dames!

Risposta di Prenuptia
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.