Wij zijn zeer tevreden over de meubels die wij aankochten. Zeer goede en vriendelijke verkoopster die erg behulpzaam was en bij de afhaling van een gedeelte ook de behulpzaamheid van de jongen in h... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na heel lang twijfelen over een salon heb ik met behulp van Sabine zondagnamiddag mijn beslissing kunnen nemen. Super vriendelijk en behulpzaam in alle opzichten. Kreeg ook heel veel tips voor het o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We brachten gisteren een bezoek aan prenuptia in Genk voor de aankoop van een boxspring, extra matras en kleerkast. We werden hierbij geholpen door de vriendelijk Filiz, die een gedegen kennis van zak... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vandaag 31/07/2026 zeer goed geholpen door Sabine. Tafel en stoelen waren we al snel uit. Voor de zetel twijfelde ik nog om deze al onmiddellijk mee te bestellen omdat ik nog niet zeker was ov... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Prenuptia werd in Limburg opgericht in 1945 door Prosper Lus & Maria Remans. Op meer dan 70 jaar is er veel veranderd. Met ondertussen 2 meubelswinkels tegenover elkaar. Een winkel gespecialiseerd in alles voor Wonen. De andere gespecialiseerd in alles voor een goede nachtrust. Beide winkels gelegen op de Hasseltweg in Genk.
Hasseltweg 240, 3600, Genk, Belgio
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Vandaag de eerste keer in de prachtige zaak geweest was op zoek naar het outdoor meubelen. Grote en zeer mooi collectie. Bediening door een jonge dame die ontzettend veel moeite heeft gedaan Afmetingen kleuren etc goede prijs verhouding. Aan te bevelen.

Risposta di Prenuptia
Professioneel en vriendelijk geholpen door Sabine bij de aankoop van stoelen voor de eetkamer. Ook heel duidelijke communicatie over wat je koopt, wat de kosten van levering zijn enz.
Nu hopelijk nog een vlotte levering, dan ben ik helemaal tevreden.

Risposta di Prenuptia
Ruim assortiment. Voor iedereen wat wils.
Volgen alle trends. Al bij al, een topwinkel!

Risposta di Prenuptia
We werden supergoed geholpen, zowel bij het vinden van onze zetel als onze keukentafel. We kregen duidelijke uitleg en konden met al onze vragen en voor advies bij hen terecht. Na vijf keer in drie weken tijd langs te zijn gekomen, voelden we ons al helemaal thuis in de winkel.

Risposta di Prenuptia
Prachtige winkel met veel diversiteit, je krijgt erbovenop zeer gemotiveerde verkopers die je graag helpen indien gewenst met je keuzes te zoeken (zeker niet opdringerig wat ik apprecier)
Ook management van deze winkelketen is TOP er was namelijk ook wat leuks voor ons dochtertje Marie-Louise namelijk de Paashaas prachtig!

Risposta di Prenuptia
Dankjewel voor de fijne aangename begeleiding van onze sofa.

Risposta di Prenuptia
Heel mooie winkel, goed geholpen geweest door Mia. Vriendelijke verkopers, bestelling is vandaag geleverd. Alles was naar wens. Nu nog een bezoekje brengen voor nieuwe verlichting.

Risposta di Prenuptia
We hadden een bankstel van Belgische makelij gekocht waarvan de leverduur ongeveer 6 tot 8 weken zou zijn. Dat is vrij kort, maar daarom ook onze keuze voor dit merk. Verder nog twee barkrukken en vier bijhorende eetkamerstoelen. Na acht weken bleek, door een productiefout, het bankstel niet leverbaar in de aangegeven levertijd. Het werd maar liefst met zes weken verlengd. Dat is vervelend maar dat kan gebeuren. We vroegen dan wel om de barkrukken en eetkamerstoelen wel al te leveren, want die waren reeds aanwezig. Tot mijn verbazing kon dat alleen tegen een betaling van 85 euro! Het werd zogenaamd een deellevering. Ik had hier iets meer service verwacht van Prenuptia, maar ze bleven stellig, ook als we aangaven dat ze zelf konden kijken wanneer het hun paste en dat wij ons zouden aanpassen, maar daar geen beweging. Uiteindelijk maar betaald, omdat we anders niets zouden hebben. Ik heb daarvoor geprobeerd om een klachtenformulier in te vullen, maar die is niet beschikbaar! Dan maar een mailtje met mijn uitleg, maar ook daar komt totaal geen bericht retour.
Ik merk dat in de zaak alles heel soepel loopt en netjes wordt geholpen, maar zodra er is betaald dan is die service helaas verdwenen. Zeer jammer van zo'n mooie zaak waar we enthousiast waren om meer spullen te kopen, maar daar twijfel ik nu zeer aan.
Ik hoop op nog een mooie afhandeling, waarop dan ook een positieve beoordeling zal geven voor de oplossing.

Risposta di Prenuptia
We werden heel vriendelijk ontvangen, zonder een dwingende push om te kopen. Na de ganse toonzaal doorlopen te hebben, hebben we een vakkundige uitleg gekregen over de aankoop van een boxspring. De verkoopster wist waarover ze sprak. Ze nam ruimschoots de tijd om ons te begeleiden voor de aankoop van onze boxspring. Prenuptia is een topzaak!

Risposta di Prenuptia
VEEL LANGER MOETEN WACHTEN DAN AFGESPROKEN. dan koop je een belachelijk duur bed, in een veel te dure winkel, en laten ze je zo wachten.

Risposta di Prenuptia
We hebben onlangs een kinderbed gekocht bij Prenuptia en zijn echt super tevreden over de hele ervaring. Alles verliep heel vlot en aangenaam.
We werden geholpen door Filiz, een zeer vriendelijke en behulpzame vrouw. Ze nam de tijd om ons goed te adviseren en zorgde ervoor dat we meteen op ons gemak waren.
Als extra verrassing gaf ze onze kindjes nog schattige knuffelpopjes mee, wat het bezoek extra speciaal maakte.
Kortom: een topservice en een heel fijne winkelervaring. Zeker een aanrader!

Risposta di Prenuptia
Goede uitleg, veel keuze. Rustige, niet-opdringerige verkoper.

Risposta di Prenuptia
Zeer zeer goed geholpen door John. Top ervaring. Mooie winkel, en ook nog eens hondvriendelijk.

Risposta di Prenuptia
Zeer goed geholpen door John, en als afsluiter van de verkoop nog een lekker flesje rode wijn gekregen die we zullen kraken als ze de zetel komen leveren 😆

Risposta di Prenuptia
De rugleuning van mijn zetel is stuk gegaan bij normaal gebruik. Hoewel de garantie slechts een half jaar verlopen is, lijkt dit mij absoluut niet normaal voor een zetel.
Ik heb hiervoor contact opgenomen met de winkel. In eerste instantie werd mij in de winkel gezegd dat zij dit ook niet normaal vonden en dat zij dit met de fabrikant zouden bespreken. Achteraf krijg ik een mail waarin staat dat er niets gedaan kan worden en dat de enige oplossing is om een nieuwe 3-zit te kopen voor €513.
Dit vind ik geen oplossing voor een defect product.
Er werd ook gezegd dat men het niet eens is met de fabrikant, maar wanneer ik vraag om de communicatie hierover te zien, wil men deze niet tonen. Dat geeft mij helaas weinig vertrouwen in hoe mijn klacht wordt behandeld.
Als klant verwacht je dat een winkel verantwoordelijkheid neemt voor de producten die zij verkopen, zeker wanneer een defect optreedt bij normaal gebruik.
Ik hoop dat Prenuptia deze klacht alsnog serieus neemt en met een eerlijke oplossing komt.

Risposta di Prenuptia
Wat een mooie winkel! Enorm veel keuze, maar de verkopers helpen enorm goed als je twijfelt. Met de juiste uitleg de meubels gekozen, laten leveren en plaatsen. Een zeer goede service! Nog steeds geen spijt van onze aankoop!

Risposta di Prenuptia
Mijn ervaring met prenuptia slapen is diep teleurstellend. Er is een bed geleverd in de verkeerde kleur. Je zou verwachten dat de winkel dit kosteloos en zonder moeite voor de klant herstelt, maar niets is minder waar
De klantenservice weigert de chauffeurs de opdracht te geven om het bed te demonteren en het nieuwe bed te monteren. Ze eisen dat ik het bed zelf uit elkaar haal en beneden klaarzet, terwijl de fout volledig bij hen ligt. Dit is volgens de wet "ernstige overlast" voor een consument bij een ondeugdelijk product, maar daar hebben ze bij prenuptia slapen geen boodschap aan.
Zelfs na herhaaldelijk blijven ze star en onvriendelijk. Een bedrijf dat zo met zijn klanten omgaat, verdient geen cent van je zuurverdiende geld. Blijf hier weg als je waarde hecht aan service en kwaliteit.
Wij hadden via mail een lamp besteld. Deze bleek na openen niet zo mooi als in de winkel hing. Wij hebben na veel emailverkeer en “dreigen” met het herroepingsrecht binnen de 14 dagen, eindelijk akkoord gekregen om de lamp terug te brengen. Het geld zou binnen de 14 dagen terug op onze rekening gestort worden maar natuurlijk is dit niet gebeurd tot op heden. In de winkel zelf willen ze je niet verder helpen hiermee. “Bel maar naar de klantendienst doorheen de week”. Prenuptia is een winkel die vooral geld wilt innen en klanten alleen goed behandeld als je betaald.
Mooie collectie , en een zeer goede dienst na verkoop