Poster StoreRecensioni

TrustScore 4 su 5

4,0

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Na ten moment czekam na zamówione dwa plakaty. Jestem ciekawa jak wyglądają w rzeczywistości. Miałam problem z wyborem :) jest tak dużo ładnych plakatów!

Valutata 5 stelle su 5

To mój drugie zakupy w tym sklepie. Plakaty poprzednio zapakowane były solidnie. Mam nadzieję że i tym razem tak będzie i że będą ładnie prezentowały się na mojej ścianie. Czekam z niecierpliwością.

Valutata 4 stelle su 5

Plakaty piękne. Do poprawy : nie mogę znaleźć miejsca, gdzie mogę się zalogować na swój profil w poster store. To co miałam zapisane w „ulubionych” niestety się nie zapisało i musiałem szukać jeszc... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

a ja nie polecam, wysyłka nadana 3.06 dotarła do mnie 12.06, zamówiony plakat to po prostu abstrakcyjne wzory. Podobały mi się kolory, była tam między innymi dość żywa zieleń. Po otrzymaniu przesyłki... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di poster
  2. Artista
  3. Negozio di arredi e di design d'interni
  4. Negozio di cornici

Scritti dall'azienda

Masz pytania dotyczące zamówienia, płatności, terminów wysyłki lub ogólne pytania dotyczące Poster Store? Wyślij maila na adres info@posterstore.pl, a otrzymasz odpowiedź w ciągu 24 godzin (obsługa klienta jest czynna od poniedziałku do piątku między 9:00-17:00).

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 44% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

26 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Bardzo słaba jakość

Bardzo słaba jakość papieru, krzywy druk.
Współpraca możliwa tylko z DHL który opóźniał co chwilę dostawę.

Druga gwiazdka za wysyłkę na czas

29 novembre 2024

Dziękujemy za opinię.

Bardzo przykro nam z powodu wszelkich niedogodności związanych z zamówieniem.

Niestety nie znajdujemy Pani danych kontaktowych w tej opinii. Czy mogłaby Pani skontaktować się z naszym działem obsługi klienta? Będziemy mogli wspólnie przyjrzeć się sprawie i znaleźć najlepsze rozwiązanie.

Valutata 3 stelle su 5

To już moje kolejne plakaty ze sklepu

To już moje kolejne plakaty ze sklepu. Tym razem padło na świąteczno-zimowe plakaty. Sam proces realizacji przebiegł bardzo sprawnie i szybko, paczka była dobrze zabezpieczona. Mam jednak kilka wątpliwości co do jakości. Ponieważ gdy wyciągnęłam z ramy wcześniejsze plakaty były wydrukowane na sztywnym i solidnym papierze. Te które przyszły teraz zostały wydrukowane jak na lepszej jakości kartce z bloku. Nie ma porównania do tych wcześniejszych .

Dziękujemy za opinię.

Bardzo przykro nam, że nie jest Pani zadowolona z jakości naszych plakatów. Dokładamy wszelkich starań, by nasze produkty zachowały najwyższy standard, dlatego też plakaty powstają z połączenia trwałego atramentu i wysokiej jakości papieru o gramaturze 200gr, z matowym wykończeniem.

W przypadku jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta.

Valutata 1 stelle su 5

Przesyłka szła bardzo długo ( 2 tygodnie), wymiary także nie są takie jak było w opisie, brak odpowiedzi na wiadomość o złych wymiarach - także nie polecam.

Dziękujemy za opinię.

Bardzo przykro nam słyszeć, że Pani zamówienie nie zostało dostarczone w przewidywanym terminie, oraz że nie jest Pani zadowolona z zakupionych plakatów.

Zależy nam, by zakupy w naszym sklepie przebiegały płynnie na każdym etapie.

Widzimy, że jest Pani w kontakcie z naszym Działem Obsługi Klienta. Mamy nadzieję, że uzyska Pani niezbędną pomoc.

Valutata 1 stelle su 5

Niestety plakaty nie spełniły moich…

Niestety plakaty nie spełniły moich oczekiwań, chodzi o wydruki plakaty nie są tak "soczyste kolorami" jak jest to pokazane w galerii. Nie ma w nich głębi są wydrukowane jak z neta nie polecam za tą cene

26 novembre 2024

Szanowna Pani Agnieszko,

Dziękujemy za wystawioną opinię.

Przykro nam, że nie jest Pani zadowolona z jakości naszych plakatów. Dokładamy wszelkich starań, by nasze produkty zachowały najwyższy standard, dlatego też plakaty powstają z połączenia trwałego atramentu i wysokiej jakości papieru o gramaturze 200gr, z matowym wykończeniem.

W przypadku jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta.

Życzymy miłego dni!

Valutata 1 stelle su 5

Źle opisany produkt co wprowadza…

Źle opisany produkt co wprowadza kupującego w błąd. Nie biorą odpowiedzialności i nie chcą ponosić kosztów. W odpowiedzi kpią z kupującego.NIE POLECAM.

Szanowna Pani,

dziękujemy za cenną opinię.

Bardzo nam przykro, iż nie jest Pani zadowolona z zakupionych plakatów. Jeśli plakat posiada wbudowaną białą ramkę, staramy się podkreślić to zarówno na zdjęciach, jak i w opisie produktu.

W przypadku jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta.

Świetna jakość

Plakat prezentuje się wyjątkowo estetycznie, a jego jakość wydruku zasługuje na pochwałę. Detale są ostre i wyraźne, co sprawia, że grafika przyciąga wzrok. Wykonany został na grubym papierze, który nadaje mu trwałości i elegancji. Kolory są żywe, a jednocześnie naturalne, co świadczy o wysokiej jakości użytych materiałów i technik druku. Plakat będzie doskonałą ozdobą wnętrza, jednocześnie pozostając odpornym na uszkodzenia. To produkt, który łączy w sobie estetykę i solidność wykonania.

2 novembre 2024

nie polecam

Zamówienie na adres nagle stało się zamówieniem do punktu odbioru! Może to wina DHL, ale brak informacji o przesyłce, brak kodu odbioru. A na stronie sklepu tracking kompletnie nie pasujący do mojej przesyłki. Papier cienki i taki se, jakość druku ok.
Reasumując pierwszy i ostatni raz.

28 ottobre 2024

Szanowny Panie Marku,
dziękujemy za wystawioną opinię.

Bardzo nam przykro, że doświadczył Pan problemy z dostawą zamówienia. Zależy nam, by zakupy w naszym sklepie przebiegały płynnie na każdym etapie.
Jeśli ma Pan jakiekolwiek pytania, zachęcamy do kontaktu z działem obsługi klienta.

Valutata 1 stelle su 5

Na razie od 31 października nie…

Na razie od 31 października nie otrzymałam zamówienia. 1raz przydarzyło mi się coś takiego.

29 ottobre 2024

Dzień dobry,
dziękujemy za wystawioną opinię.

Bardzo nam przykro, że doświadczyła Pani problemów z firmą kurierską. Niestety przesyłka została zgubiona w transporcie, natomiast zaraz po zgłoszeniu przez Panią problemów z dostawą oryginalnego zamówienia, wysłaliśmy do Pani zamówienie zastępcze, które niebawem powinno zostać do Pani dostarczone.

W razie jakichkolwiek pytań, prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta.

Zależy nam, by zakupy w naszym sklepie przebiegały płynnie na każdym etapie.

Valutata 1 stelle su 5

Jakiś dramat jeśli chodzi o komunikację…

Jakiś dramat jeśli chodzi o komunikację z klientem... Nikt nie odpisuje na maile, na wiadomość zostawioną za pośrednictwem formularza kontaktowego dostałam bzdurną odpowiedź, że starają się ulepszać i doskonalić! Odpowiedź w ogóle nie na temat mojego zapytania. Dodatkowo złożyłam inne zamówienie i w ogóle nie dostałam potwierdzenia jego złożenia, numeru zamówienia itp, po prostu zostałam okradziona!

15 novembre 2024

Szanowna Pani Mileno,
dziękujemy za wystawioną opinię.

Zawsze staramy się odpowiadać na wiadomości według kolejności zgłoszeń, aby każdy klient otrzymał informację zwrotną tak szybko jak to możliwe. Zazwyczaj odpowiadamy w ciągu jednego dnia roboczego, natomiast czasami, w związku ze zwiększoną liczbą zapytań ten czas może ulec wydłużeniu.

Nie otrzymała Pani potwierdzenia zamówienia, ponieważ podczas składania zamówienia został podany błędny adres email.

Nasz agent działu obsługi klienta wkrótce się z Panią skontaktuje.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più