Poster StoreRecensioni

TrustScore 4 su 5

4,0

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Na ten moment czekam na zamówione dwa plakaty. Jestem ciekawa jak wyglądają w rzeczywistości. Miałam problem z wyborem :) jest tak dużo ładnych plakatów!

Valutata 5 stelle su 5

To mój drugie zakupy w tym sklepie. Plakaty poprzednio zapakowane były solidnie. Mam nadzieję że i tym razem tak będzie i że będą ładnie prezentowały się na mojej ścianie. Czekam z niecierpliwością.

Valutata 4 stelle su 5

Plakaty piękne. Do poprawy : nie mogę znaleźć miejsca, gdzie mogę się zalogować na swój profil w poster store. To co miałam zapisane w „ulubionych” niestety się nie zapisało i musiałem szukać jeszc... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

a ja nie polecam, wysyłka nadana 3.06 dotarła do mnie 12.06, zamówiony plakat to po prostu abstrakcyjne wzory. Podobały mi się kolory, była tam między innymi dość żywa zieleń. Po otrzymaniu przesyłki... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di poster
  2. Artista
  3. Negozio di arredi e di design d'interni
  4. Negozio di cornici

Scritti dall'azienda

Masz pytania dotyczące zamówienia, płatności, terminów wysyłki lub ogólne pytania dotyczące Poster Store? Wyślij maila na adres info@posterstore.pl, a otrzymasz odpowiedź w ciągu 24 godzin (obsługa klienta jest czynna od poniedziałku do piątku między 9:00-17:00).

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 44% delle recensioni negative ricevute

Scrivi una recensione

Problem z DHL

problemy z dostarczemniem przesyłki

dziękujemy za wystawioną opinię.

Bardzo nam przykro, że doświadczyli Państwo problemów z firmą kurierską. Zależy nam, by zakupy w naszym sklepie przebiegały płynnie na każdym etapie.

W przypadku jakichkolwiek pytań serdecznie zapraszamy do kontaktu z Działem Obsługi Klienta.

Skorzystałem 2x pierwszy i ostatni

Skorzystałem 2x pierwszy i ostatni! Wysyłka zamiast na adres do jakiegoś punktu odbioru, bez informacji, bez kodu odbioru. Jakość ok. Wysyłka z Czech. Nie polecam.

16 novembre 2024

Szanowny Panie Marku,

dziękujemy za wystawioną opinię.

Bardzo nam przykro, że doświadczył Pan problemów z dostawą zamówienia. Zależy nam, by zakupy w naszym sklepie przebiegały płynnie na każdym etapie.
Jeśli ma Pan jakiekolwiek pytania, zapraszamy do kontaktu z Działem Obsługi Klienta.

Brak przesyłki od 2 tygodni

Brak przesyłki od 2 tygodni

15 novembre 2024

dziękujemy za wystawioną opinię.

Przykro nam, że nie otrzymała Pani jeszcze przesyłki. Niestety nie znajdujemy Pani danych kontaktowych w tej opinii, w związku z czym prosimy o kontakt z działem obsługi klienta, abyśmy mogli bliżej przyjrzeć się tej sprawie. Nasz adres email to [info@posterstore.pl](mailto:info@posterstore.pl)

Valutata 2 stelle su 5

Średnia jakość plakatu

Średnia jakość plakatu

30 ottobre 2024

Dzień dobry,
dziękujemy za wystawiony komentarz.

Przykro nam, że nie jesteście Państwo zadowoleni z jakości naszych plakatów. Dokładamy wszelkich starań, by nasze produkty zachowały najwyższy standard, dlatego też plakaty powstają z połączenia trwałego atramentu i wysokiej jakości papieru o gramaturze 200gr, z matowym wykończeniem.

Jeśli będą mieli Państwo jakiekolwiek pytania, zachęcamy do kontaktu z naszym działem obsługi klienta.

Bardzo powolny czas realizacji

Bardzo powolny czas realizacji. Po dwóch tygodniach od zapłaty nadal nie otrzymałem towaru. Reklamacja skutkowała informacją, że paczka nie została odebrana w punkcie odbioru choć strona DHL świadczyła, że przesyłka nawet nie opuściła magazynu firmy. Nie zrobiło to większego wrażenia na konsultantce, choć dostarczyłem print screen stanowiący, że przesyłka nadal nie jest nadana. Był to mój pierwszy zakup i zdecydowanie ostatni tj. o ile w ogóle dostarczą zakupiony materiał. Miał być fajny prezent a wyszło no w sumie to nie wyszło z magazynu :P

30 ottobre 2024

Dziękujemy za wystawioną opinię.

Bardzo nam przykro, że nie otrzymał Pan zamówienia. Zależy nam, by zakupy w naszym sklepie przebiegały płynnie na każdym etapie.

Nasz agent działu obsługi klienta wkrótce wyśle do Pana wiadomość.

Brak kontaktu z firmą

Brak kontaktu z firmą. Bot na stronie zadaje te same pytania. Moje zamówienie powinno być dostarczone przedwczoraj, ale nadal nie zostało nadane. Po długim oczekiwaniu i kilkukrotnym podaniu danych botowi na chat udało się porozmawiać z operatorem, który potwierdził, nadanie przesyłki. Kilka godzin później przesyłka została przekazana firmie kurierskiej InPost.

Nie jest prawdą, że zamówienia powyżej 199 zł są wysyłane bezpłatnie. Taka informacja jest zamieszczona na stronie Trustpilot w opisie firmy Poster Store. Moje zamówienie kosztowało 458,80 zł w tym koszt wysyłki 20,90 zł. Order: 1960350.

Przesyłka dotarła dwa dni po terminie wyznaczonym przez Poster Store.

13 novembre 2024

Dzień dobry,

dziękujemy za wystawiony komentarz.

Niestety nie odnajdujemy danych kontaktowych w tej opinii. Prosimy zatem o bezpośredni kontakt z naszym działem obsługi klienta pod adresem [info@posterstore.pl](mailto:info@posterstore.pl). Wtedy będziemy w stanie bliżej przyjrzeć się sprawie.

Oferujemy darmową dostawę dla zamówień powyżej 249zł.

uwaga na wymiary

Ładne wydruki. Papier lekko ecru. Trzeba uważać bardzo na wymiary bo niektóre plakaty mają ramkę białą, która wlicza się do wymiarów. I tak zamówiłam za małe obrazki.

12 novembre 2024

Dzień dobry,

Dziękujemy za zwrócenie naszej uwagi na tę kwestię.

Bardzo doceniamy Pani komentarz, gdyż pomoże on w lepszym poznaniu i zaspokajaniu potrzeb naszych klientów.

W przypadku jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta.

Valutata 1 stelle su 5

Brak przesyłki do dnia dzisiejszego

Brak przesyłki do dnia dzisiejszego, brak jakiejkolwiek informacji o opóźnieniu.

Szanowna Pani Małgorzato,

Dziękujemy za wystawioną opinię.

Bardzo nam przykro, że nie otrzymała Pani zamówienia. Zależy nam, by zakupy w naszym sklepie przebiegały płynnie na każdym etapie.
Widzimy, że jest Pani już w kontakcie z jednym z naszych agentów. Mamy nadzieję, że uda nam się znaleźć odpowiednie rozwiązanie dla Pani sytuacji.

Valutata 1 stelle su 5

Plakaty zamówione 30 października z…

Plakaty zamówione 30 października z myślą o wystroju jesiennym nadal nie dotarły. Nie zostały nawet dostarczone do firmy kurierskiej. Plakaty ładne, ale przez dostawę firma staje się nie rzetelna. Za takie opóźnienie w dostawie powiną być przyznana zniżka lub rekompensata.

Szanowna Pani,

Dziękujemy za wystawioną opinię.

Przykro nam, że nie otrzymała Pani zamówienia. Zależy nam, by zakupy w naszym sklepie przebiegały płynnie na każdym etapie.
Nasz agent działu obsługi klienta wkrótce wyśle do Pani wiadomość i wspólnie postaramy się znaleźć satysfakcjonujące dla Pani rozwiązanie.

Valutata 3 stelle su 5

Czas oczekiwania na przesyłkę trochę za…

Czas oczekiwania na przesyłkę trochę za długi.

Szanowny Panie Sławomirze,

dziękujemy za wystawioną opinię.

Bardzo nam przykro, że doświadczył Pan problemów z firmą kurierską. Zależy nam, by zakupy w naszym sklepie przebiegały płynnie na każdym etapie. Czas dostawy zazwyczaj wynosi od 2 do 4 dni roboczych, natomiast czasem dostawa może zająć 1-2 dni dłużej ze względu na opóźnienia w firmie przewozowej lub w przypadku kiedy nasz magazyn zmaga się z nadzwyczaj wysoką liczbą zamówień.

Valutata 1 stelle su 5

Lack of contact and support

Lack of contact and support. No updates about the package status after 14 days.

Szanowny Panie Łukaszu,

dziękujemy za wystawioną opinię.

Nasz Dział Obsługi Klienta jest już w kontakcie z Panem. Postaraliśmy się znaleźć odpowiednie rozwiązanie dla Pana sprawy.

Valutata 3 stelle su 5

Plakaty zgodne z opisem na stronie

Plakaty zgodne z opisem na stronie, do ich jakości nie mam uwag.
Niska ocena wynika z opóźnionek dostawy i braku informacji o dostawie, w tym od kurirera dhl. Dostawę iceniam na zero, stąd ostateczna ocena na trzy.

Szanowna Pani Małgorzato,

dziękujemy za wystawioną opinię.

Bardzo nam przykro, że doświadczyła Pani problemów z firmą kurierską. Zależy nam, by zakupy w naszym sklepie przebiegały płynnie na każdym etapie.

Valutata 2 stelle su 5

Zamówienie złożone 26 października

Zamówienie złożone 26 października, mamy 9 listopad i dalej nie dostałam przesyłki. Zero informacji kiedy będzie

26 ottobre 2024

Szanowna Pani Martyno,
dziękujemy za opinię.

Zespół Poster Store

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più