Portspecialisten Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Jeg har købt en Hørmann port gennem Portspecialisten (selvmontage). Alt gik fint indtil jeg skulle programere porten. Jeg måtte derfor lide det nederlag at ringe efter hjælp over facetime. Jeg havde... Leggi di più

Her til morgen måtte jeg åbne porten manuelt. Motoren trak porten 40 cm op. Ligegyldigt hvor mange gange jeg prøvede at åbne og lukke den, kom den ikke længere op end 40 cm. Jeg måtte have hjælp t... Leggi di più

Jeg har en 10 år gammel ledhejseport fra Portspecialisten. Pludselig ville porten ikke lukket helt i, men låste sig med en revne på ½ meter i hård frost med risiko for frysning af indlagt gulvvarme i... Leggi di più

Service fra start til slut. Kanon god oplevelse. Hele vejen igennem. Fik hjælp med karm skitser fra starten, før garagen var bygget. God og hurtig kontakt når der var nogle spørgsmål. Skud ud til... Leggi di più

1. Fabbro per serrature
  2. Fornitore di porte per garage

Ny garageport eller industriport, vi er leveringsdygtige i alle typer af kvalitetsporte. Ledhejseporte med automatik er den mest anvendte porttype, men vi leverer og monterer også rulleporte, vippeporte, brandporte, hurtigporte m.fl. Vi har gennem 40 år leveret og monteret over 70.000 HØRMANN GARAGEPORTE over hele Danmark. Du kan også som privatperson få en serviceaftale på din port, for virksomheder er det lovpligtigt.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

16 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hej portspecialisten

Hej portspecialisten.

I fortjener stor ros for jeres gode service, da vores port gik i stå på et meget kritisk tidspunkt. Tak for hjælpen. I kan klart anbefales 👍

27 maggio 2021

Hej Til Alle som læser dette.

Hej Til Alle som læser dette.

En søndag aften kl ca kl.20 får jeg en strøm afbrydelse.

I mit værksted har jeg kun porten til at komme ind og ud af rummet. DVS. ingen dør i porten.

Så i nødstilfælde når strømmen har været afbrud og man skal inden for, er der et lille nøgle hul, hvor man trækker en split ud, og porten derefter kan åbnes manuelt, hvilket jeg gjorde, men når motoren skal aktiveres igen, er der en anden lille spilt som skal trykkes på, hvilket jeg ikke vidste, ringer derfor til teknisk support, hvilket ikke har åben på dette tidspunkt, er dog heldig, og komme i kontakt med chefen fra Portspecialisten, som guide mig igennem systemet, derefter virker alt som før strømafbrydelsen.
Det kalder jeg fantastisk service, tusinde tak for hjælpen.
Kan kun anbefale Portspecialisten, hurtig service, leveringen og opsætning.
Mvh Chris

7 marzo 2021

MEGET mærkelig firma

Vi oplevede en plastik del i porten pludselig revnede. Havde snakket med en medarbejder om at dette skulle udbedres uden regning, hvilket medarbejderen lovede. Efterfølgende fik jeg alligevel regning på dette. Da jeg gjorde opmærksom på fejlen fik jeg af en anden medarbejder at vide at det kunne de alligevel ikke, selv om han erkendte de egentlig havde lovet at reparere uden regning. Jeg synes det er dybt uprofessionel, at man først får lovning på at de fixer det uden beregning og så efterfølgende trækker i land. Jeg vil aldrig stole på dem igen, handle der igen eller anbefale dem til nogen!

31 maggio 2019

Arbejde ok men vær opmærksom på at pris er uden moms

Købt elekrisk ledhejseport på ca 2,5 x 2 meter, leveret og monteret. Fik tilbud fra 3 forskellige leverandører hvor Portspecialisten var det dyreste med 500 kr højere end de andre. Fik regningen igår og den er 3300 kr højere end tilbuddet. I min naivitet havde jeg kigget på alle 3 tilbud uden at have bemærket at Portspecialisten opgiver priser uden moms, mens de øvrige opgiver priser incl moms. Godt nok er det ok materialer og arbejde der er leveret, men ikke 3800 kr mere værd end konkurrenterne. Så udover at føle mig dum føler jeg mig også taget ved næsen, idet det aldrig blev sagt at pris er uden moms. Det burde Portspecialisten gøre i fremtiden. På grund af dette kun 3 stjerner (burde nok kun være 2). Redigering: Blev lovet et opkald idag; men har intet hørt. Dette begynder at ligne en af de upålidlige leverandører jeg bare ikke kan udstå.

23 novembre 2011