Jeg har købt en Hørmann port gennem Portspecialisten (selvmontage). Alt gik fint indtil jeg skulle programere porten. Jeg måtte derfor lide det nederlag at ringe efter hjælp over facetime. Jeg havde... Leggi di più
Her til morgen måtte jeg åbne porten manuelt. Motoren trak porten 40 cm op. Ligegyldigt hvor mange gange jeg prøvede at åbne og lukke den, kom den ikke længere op end 40 cm. Jeg måtte have hjælp t... Leggi di più
Service fra start til slut. Kanon god oplevelse. Hele vejen igennem. Fik hjælp med karm skitser fra starten, før garagen var bygget. God og hurtig kontakt når der var nogle spørgsmål. Skud ud til... Leggi di più
Ny garageport eller industriport, vi er leveringsdygtige i alle typer af kvalitetsporte. Ledhejseporte med automatik er den mest anvendte porttype, men vi leverer og monterer også rulleporte, vippeporte, brandporte, hurtigporte m.fl. Vi har gennem 40 år leveret og monteret over 70.000 HØRMANN GARAGEPORTE over hele Danmark. Du kan også som privatperson få en serviceaftale på din port, for virksomheder er det lovpligtigt.
Løgstørvej 152, 9610, Nørager, Danimarca
- post@portspecialisten.dk
- www.portspecialisten.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Skulle skifte koder på mit kodetastatur…
Skulle skifte koder på mit kodetastatur til mine 2 porte da huset jeg boede i var solgt efter 7 år med porte fra portspecialisten. Kontaktede kontoret i Århus og blev henvist til en meget dygtig medarbejder (Sten) som var hurtig til at guide mig igennem processen mens jeg stod ved mine porte. Lyn hurtig service og uden nogen form for betaling :-). Vil bestemt anbefalede dem. Gode porte som har virket upåklagelig i de 7 år jeg har haft dem.
Hurtig og god hjælp
Havde lidt problemer med tastaturet til en 7 år gammel port og ringede til Portspecialisten. Jeg fik at vide, at jeg skulle have fat i deres specialist, Steen, og han fandt ud af, hvad vi havde gjort fejl. Det var nemlig os selv, der havde lukket af for tastaturet. Vi fik hurtig hjælp, og nu virker alt igen, som det skal.
Jeg havde problemer med min…
Jeg havde problemer med min fjernbetjening til min Hørmann port som jeg har købt af Portspecialisten for ca. 18 år siden. Mit først problem i alle de år.
Fjernbetjeningen vil ikke konnekte med porten.
Jeg skriver til Portspecialisten og 5 minnutter efter har jeg forbindelse til dem.
Kl. 19,00 får jeg kontakt med en medarbejder hos Portspecialiste. Jeg skriver om mine fejl og medarbejdern hjælper mig trin for trin igennem nogle muligheder for at løse mit problem.
Nu er fjernbetjeningen konnektet til porten igen.
Tusind tak til Salgskonsulent Mikkel til en hurtig og præsis hjælp på kort tid.
Jeg kan godt anbefale at købe hos Portspecialisten.
Vi havde lidt udfordringer med forventningsafstemning da vi fik leveret portene. Men vi har generelt været tilfredse med den service vi har fået, og som vi stadig får her flere år senere.
Jeg kan godt anbefale at købe hos Portspecialisten.
Fjernbetjening
Hej. Super service. Ringede til dem fik fat i Sten👍altid behjælpelig og godt humør😀, han guidede mig igennem indlæsning af begge fjernbetjeninger. Bare iorden. Kan klart anbefales . Har snakket med dem to gange på de fem år som porten er uden beregning👍Tak for hjælpen igen Sten😀 Og go Weekend hilsen Rene Toustrup👌😀
Super service
Fantastisk service, på et super godt produkt. Min 5 år gamle garageport, kørte ikke som den skulle. Det blev løst over telefonen. Tusind tak for hjælpen Steen 🙏
Fantastisk service
Fantastisk service
Når man ringer får man hurtigt fat i en der kan hjælpe med at løse de spørgsmål man har
Tak til sten for god support
Extrem hurtigt levering
Extrem hurtigt levering. Fin forklaring om udskiftning af defekt komponent.
Steen sparede mig for et servicebesøg…
Steen sparede mig for et servicebesøg ved på telefonen at rekalibrere min 16 år gamle port på 10 min. Virkelig god service og blev bekræftet i mit valg af Portspecialisten og køb af en tysk kvalitetsport i sin tid.
FLOT SERVICE
Vores Port virker stadigt efter opsætning i år 2006. Og ser stadigt flot ud.
Vores Port ville pludselig ikke gå ned.
Så vi fik hjælp pr tlf. og vupti så er den godt kørende igen. Hurtig og perfekt service af Johnny Kristensen.
Garageporten ville ikke gå op
Torsdag i sidste uge gik vores garage portåbner i udu og porten kunne kun gå ca. 50 cm op. Jeg kontaktede Portspecialisten og selv om de havde meget travlt, lovede de at komme dagen efter. Fredag kom en dygtig servicemontør og løste problemet. Noget træværk havde åbenbart udvidet sig, og selv om der ikke var så meget plads, at portåbneren kunne glide problemfrit, fik montøren ved kreative tricks gjort det muligt at portåbneren kunne glide problemfrit. Stor tak for god service og stor hjælpsomhed.
Kodning af ledhejseport
Min 16 år gamle ledhejseport, havde mistet sin opsætning mht. til motorens op-/nedkørsel i det kolde vejr.
Efter en kort snak med Bente fra kontoret, fik jeg via et link fat i instruktionen, til at kode porten igen.
Derved slap jeg for en udgift, på 1.200-1.500 kr. til montørbesøg…🙂
Tak for god kundeservice👍
God service og telefon support til…
God service og telefon support til indlæring af portmotor efter denne var hoppet ud af placering 5 min i telefonen istedet for en montør regning, super hjælp.
Jeg har en 10 år gammel ledhejseport…
Jeg har en 10 år gammel ledhejseport fra Portspecialisten. Pludselig ville porten ikke lukket helt i, men låste sig med en revne på ½ meter i hård frost med risiko for frysning af indlagt gulvvarme i garagen. Porstspecialisten ved montør Sten gav telefonisk øjeblikkelig support. Efter 5-10 min kunne porten atter lukke korrekt. Jeg er meget taknemmelig for hurtig faglig support - og gratis. Tak.
Mvh. Sven Gilberg
Nu åbner porten helt igen
Jeg måtte have hjælp til at få porten koblet på kæden igen.
Guidet over telefonen af Johnni fra Portspecialisten fik mig gamle mand (81år) genprogrameret motoren, så den igen åbner porten helt. Den kører bare.
Jeg beundre Johnni's tålmodighed. Vi måtte igennem et par forsøg.
Godt gået Johnni, du får min varmeste anbefaling,
Super service
Fantastisk hjælpsom og professionel service fra A til Z da de hjalp over telefonen med at få monteret en antenne på min carport
God sælger, Service ikke eksisterende..
Hurtig sælger som virker nede på jorden. Fint tilbud og alt spiller.
Jeg køber en ledhejseport og to lågeåbnere til min indkørsel. Jeg køber montage af porten. Det er desværre ikke muligt at få monteret lågeåbnere, hvilket jeg så selv udfører.
Porten bliver leveret og monteret helt efter bogen og alt er som det skal være, super service indtil videre. Efter at jeg har monteret mine lågeåbnere begynder problemerne. Her oplever jeg fejl på styringen og efter kyndig samtale med en teknikker bliver vi enige om at det er styreboksen. Jeg får snakket flere gange med en leder fra service afdelingen og lovninger på at de vender tilbage osv. Der sker dog aldrig noget og efter flere rykkere er der stadig intet sket.
Nu snart 5-6 måneder senere, har jeg stadig to lågeåbnere som ikke fungere optimalt og ingen hjælp fra portspecialisten.
God service som i gamle dage!
Portspecialisten har den service man ville ønske alle virksomheder havde. Det er mennesker der taler i telefonen og ikke irriterende robotstemmer, og når mekanikken driller, klarer de det gerne over telefonen, hvis det er muligt, og sparer dig for et servicebesøg. 1000 tak for god service🎉
Problemmer med min portautomatik
Ringede til dem da jeg havde et problem med min portautomatik som jeg havde købt for 15 år siden og hos en konkurrent. De hjalp mig via telefonen med problemet og guidede mig igennem programmeringen af styringen på portautomatikken så det hele virker igen. Tak for god service
En god oplevelse
God og venlig service med hurtig ekspedition
Efter en lang periode uden problemer med vores Hormann port, så opstod der pludselig problemer med vores kodetastatur.
I første omgang fik jeg god vejledning over telefonen, og da problemet desværre fortsat var der hurtig ekspedition, hvor jeg fik et nyt tastatur til montering allerede dagen efter.
En fantastisk behagelig oplevelse som jeg gerne vil kvittere for med denne anmeldelse.