Portspecialisten Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Jeg har købt en Hørmann port gennem Portspecialisten (selvmontage). Alt gik fint indtil jeg skulle programere porten. Jeg måtte derfor lide det nederlag at ringe efter hjælp over facetime. Jeg havde... Leggi di più

Her til morgen måtte jeg åbne porten manuelt. Motoren trak porten 40 cm op. Ligegyldigt hvor mange gange jeg prøvede at åbne og lukke den, kom den ikke længere op end 40 cm. Jeg måtte have hjælp t... Leggi di più

Jeg har en 10 år gammel ledhejseport fra Portspecialisten. Pludselig ville porten ikke lukket helt i, men låste sig med en revne på ½ meter i hård frost med risiko for frysning af indlagt gulvvarme i... Leggi di più

Service fra start til slut. Kanon god oplevelse. Hele vejen igennem. Fik hjælp med karm skitser fra starten, før garagen var bygget. God og hurtig kontakt når der var nogle spørgsmål. Skud ud til... Leggi di più

1. Fabbro per serrature
  2. Fornitore di porte per garage

Ny garageport eller industriport, vi er leveringsdygtige i alle typer af kvalitetsporte. Ledhejseporte med automatik er den mest anvendte porttype, men vi leverer og monterer også rulleporte, vippeporte, brandporte, hurtigporte m.fl. Vi har gennem 40 år leveret og monteret over 70.000 HØRMANN GARAGEPORTE over hele Danmark. Du kan også som privatperson få en serviceaftale på din port, for virksomheder er det lovpligtigt.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

16 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mærkelig oplevelse

Dagen efter denne anmeldelse er jeg igen blevet ringet op af Portspecialistens ejer, og jeg har fået en undskyldning, hvor han lægger sig fladt ned, og indrømmer fejlen. Undskyldningen er modtaget, og jeg håber, vi igen kan få glæde af deres ekspertise og service.

Har i flere år oplevet en OK service fra firmaet, men pludselig hoppede kæden af. Dels ville man lave det lovpligtige årlige eftersyn allerede efter 7 mdr. fra seneste eftersyn. Men under servicen kom medarbejderen, med egne ord, til at ødelægge styringen, så vi måtte undvære porten i flere dage. Vi modtog i første omgang ingen faktura på eftersynet, og troede det var en kompensation for ulejligheden. Men efter 3 mdr. kom fakturaen, hvor vi skulle betale det hele, ca. 10 gange normal pris for et eftersyn. Ved henvendelse til firmaet blev jeg mødt af en meget ubehagelig ejer, som påstod at styringen var ødelagt af lynnedslag, og ikke deres problem. Efter en meget kort samtale blev jeg bedt om at betale, hvad jeg syntes var rimeligt, men med besked om, at de ikke kom i mit firma mere.

14 agosto 2023

Rigtig god og kompetent support

Rigtig god og kompetent support.
Vi købte et hus hvor vi ikke havde koden til en tastaturportåbner, så vi desværre ikke kunne åbne porten via denne. Efter et kald til Portspecialisten kunne de i deres database over installerede porte se modellen og kunne via telefonen guide os til at få den resat efterfulgt af en ny kode.
Mange tak til Steen for behagelig support!

3 agosto 2023

Købte port af dem for min

Købte port af dem for min. 10 år siden. Den virker stadig perfekt og står flot. Kom til at nulstille indkøringen på styrringen, men efter 8 min samtale guide de mig igennem ganske gratis. Flot service.

28 giugno 2023

Min port er hen over julen gået i udu…

Min port er hen over julen gået i udu og ville ikke åbne. Her 3. Juledag har Johnny fra portspecialisten hjulpet mig over telefonen og porten kører igen. Super super service. Porten er forøvrigt 16 år gammel og det er kun 3. gang der er problemer med den.

26 dicembre 2022

Crazy - godt

Crazy
Portspecialisten har lige monteret 2 porte, fantastisk oplevelse, super dygtige, flinke og effektive montører har fikset portene.

Vi har 2 andre porte fra Portspecialisten som har kørt 10år nu uden problemer, så kvaliteten er også i top.

De kan varmt anbefales, det vil du ikke fortryde :-)

24 ottobre 2022

Super god service!

Super god service!
Da jeg en søndag stod og min port pludselig hverken vil åbne eller lukke. Ringede jeg til Portspecialisten som derefter vejlede mig over telefonen til hvordan jeg kunne fikse porten. Efter lidt vejledning fik jeg i samarbejde en tekniker porten til at virke igen. Kan

klart anbefale portspecialisten

16 ottobre 2022

Min bedste anbefaling

Vi fik fantastisk rådgivning i forbindelse med skift af porten. Da dagen oprandt blev den sat i meget flot, og jeg kunne ikke se, at de havde været der, for de havde ryddet op efter sig. Min bedste anbefaling af Portspecialisten i Aarhus

12 settembre 2022

Dårlig oplevelse

Et firma hvor ejeren ikke bryder sig om, at der stilles spørgsmål til portene og deres holdbarhed. Vi blev under vores besøg hos Portspecialisten i Nørager i juli måned mødt med div. nedladende bemærkninger i stedet for seriøse svar.

11 agosto 2022

KLAR ANBEFALING

Vi har brugt portspecialisten efter anbefaling og de har igennem hele processen leveret en fantastisk service lige fra rådgivning, levering, opsætning og opfølgning. Altid flinke folk når man ringer og Johnni har bare styr på hele processen. Han rådgav os præcist til hvilken port vi skulle have samt hvordan vi skulle få den integreret i vores hus. Det er blevet så fint og vi kan kun anbefale dem til alle andre. TAK for hjælpen!

2 agosto 2022

Hvis du mangler en port - BRUG DEM !!!!!!!

Skulle bruge en port til vores carport og kom i kontakt med Portspecialisten og det har jeg bestemt ikke fortrudt.
Allerede fra første møde var det en meget positiv oplevelse.
Leveringen tog meget længere end ventet, men det var ikke på grund af firmaet i Danmark, men deres tyske underleverandør.
Endelig kom dagen og i løbet af mindre end 3 timer havde vi vejens flotteste port.
Utrolig venlige montører.
Kan varmt anbefales.
Mvh. Trampedach

11 maggio 2022

Super service

Super service. Havde problemer med porten ikke vil lukke. Hjælp step by step så porten igen kan lukkes på en lørdag før påske 👍👍👍

16 aprile 2022

Outstanding god service

Outstanding god service! Jeg ringede på en helligdag. Da vores port ikke virkede efter en længere strømafbrydelse. Blev guidet igennem step by step og vi fik løst problemet over telefonen. Fejlen lagde ikke hos portspecialisten, men de hjalp mig gennem problemet uden omkostninger. Kan varmt anbefale dette firma til alle andre. Kunne jeg give 10 stjerner havde jeg gjort det.

14 aprile 2022

Havde problemer med en Hørmann port som…

Havde problemer med en Hørmann port som rustede. Johnny fra portspecialisten hjalp mig hurtigt ud af problemet og sendte nye forbedrede dele.
Johnny som ejer Portspecialisten er en mand man kan stole på og tager ansvar for hvad han sælger. Kan kun anbefales.

6 aprile 2022

Min garageportåbner stoppede porten

Min garageportåbner stoppede porten, når den var kørt ca. 1/3 ned. Jeg ringede til Portspecialisten og fik telefonisk support til, hvordan den kom til at virke igen. Det var god og effektiv service, og porten virker igen.

9 marzo 2022

Vi købte for en del år siden porte hos…

Vi købte for en del år siden porte hos Portspecialisten. Portene har fungeret fint, men selv med de bedste porte kan der opstå noget, som kræver en fagmand.
Når vi kontakter Portspecialisten, får vi altid den bedste hjælp vi kan tænke os. Er der brug for en specialist, er de meget hurtig til at komme.
Her for nylig var der problemer med en port, og det viste sig, at det var en dårlig ledninger var årsagen.
Min mand fik en grundig og effektiv vejledning over telefonen, - og det var selvfølgelig gratis. :-)
Vi betragter det, som vi næsten har evighedsgaranti på vores porte, men forventer dog ikke at det altid er gratis.
En stor tak til Portspecialisten.

2 febbraio 2022