Online Vloeren Specialist Recensioni 25

TrustScore 4 su 5

3,9

Valutata 4 stelle su 5

Ik had een bestelling geplaatst die online op voorraad bleek te zijn. (Een foutje kan gebeuren dus geen probleem). Helaas werd de levertijd desondanks toch verschillende keren uitgesteld we... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Bij ontvangst van de plinten bleek echter dat de twee formaten in kleur RAL9016 niet dezelfde kleur hadden. Ondanks vooraf communiceren over het retour zenden (meeg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Casa e giardino

Scritti dall'azienda

Wij leveren GRATIS kwaliteit PVC & Laminaat vloeren voor de laagste prijs van Nederland! Wij beschikken over een showroom en professioneel montageteam.

3,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Misleidende informatie op de productpagina

Mijn advies: controleer voor het bestellen de retourvoorwaarden goed en ga niet alleen af op de informatie op de productpagina!
Op de productpagina van de door mij bestelde PVC-vloer stond onder aan de pagina vermeld dat retourneren binnen 30 dagen mogelijk is. Door juist deze service heb ik voor dit bedrijf gekozen om mijn vloer te bestellen.

Na ontvangst heb ik binnen de bedenktijd een retour aangevraagd. Deze werd geweigerd, omdat PVC-vloeren volgens de retourregels van het bedrijf niet geretourneerd kunnen worden. Het bedrijf beroept zich hierbij op de algemene retourvoorwaarden.

Na telefonisch contact over de misleidende informatie op de productpagina, werd aangegeven dat zij hierover vaker worden gebeld en zich hier niet druk om maken. Daarmee wekt het bedrijf de indruk op de hoogte te zijn van de verwarring die ontstaat. Ondanks deze bekendheid lijkt het bedrijf deze informatie niet aan te passen op de site.

6 febbraio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Goede afwikkeling, fijne communicatie!

Online bestelling, op voorraad. Levering binnen 2 dagen. Ook telefonisch gecheckt, geen probleem! Na betaling krijg ik een mail met leverdatum. Die leverdatum wordt 24 uur later verlengd met, let wel, MINIMAAL 14 dagen. Tja, dat was absoluut niet mijn bedoeling. Ik heb contact opgenomen, bestelling kon worden geannuleerd, betaling werd (binnen 24 uur!) teruggestort én excuses voor de verkeerde info over levering. Kijk, waar gewerkt wordt, kunnen fouten worden gemaakt, maar het feit dat een winkel dan je gelijk weer tegemoet komt, geen gezeur over terugbetaling etc. Dát is ook wel heel fijn en (tegenwoordig) vermeldingswaardig.

15 aprile 2025

PVC tegels van Hebeta

Wij hebben hier Hebeta PVC tegels besteld. Deze waren al binnen 2 dagen bij ons aan huis bezorgd.

Top service, prijzen en levertijd. Zeker een aanrader!

12 marzo 2025

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Ondanks vooraf communiceren over het retour zenden (meegeven aan bezorgbedrijf bij nieuwe levering) zijn ze niet transparant over deze kosten van €17-€20 die hiervoor berekend worden.

6 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Op maandag vloer besteld met…

Op maandag vloer besteld met ondervloer, Plinten en nog wat spullen, en donderdag alles in huis! Perfecte service met alle updates(er waren verschillende pakjesdiensten bij betrokken) over wanneer ze gingen leveren. De chauffeur deed zelfs de moeite om achterwaarts de oprit op te rijden om zo direct het in de garage te kunnen afleveren! En dat alles voor een veel lagere prijs dan de lokale tegelhandel of andere online webwinkels!

De perfecte webwinkel met toptransporteurs bestaan wel degelijk!

Dikke 5 verdiende sterren!!

27 febbraio 2025
Logo di Online Vloeren Specialist

Risposta di Online Vloeren Specialist

Bedankt voor je mooie positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met de geleverde materialen en verleende service.

Het is altijd ons doel om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, het betekent dan ook veel voor ons dat je dit positief hebt ervaren. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Online Vloeren Specialist

Valutata 4 stelle su 5

Helaas werd de levertijd desondanks toch verschillende keren uitgesteld wegens niet op voorraad. (1,5 maand).

De plinten dienden voor een woning dat binnenkort verhuurd werd. Dus het was ondertussen echt dringend geworden na die 1,5 maand.

Vandaar contact opgenomen met hen, en ze hebben de plinten (kosteloos) omgewisseld, tegen een iets groter model in dezelfde kleur. Deze werden de dag nadien geleverd.

Dus goede service en ik bestel bij de volgende woning zeker terug.

6 febbraio 2025
Valutata 3 stelle su 5

Goeie kwaliteit, mindere service

De producten zijn van goede kwaliteit. Echter de levering en service kunnen beter. Heb twee keer een bestelling onvolledig ontvangen en wanneer ik dit probeer uit te leggen snappen ze er bar weinig van dat de facturen aangepast moeten worden.

20 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Goed bereikbaar en sterke service

Ondervloer besteld maar helaas liet DHL het afweten met de bezorging. De Online Vloeren Specialist deed niet moeilijk en stuurde rap een nieuwe doos met ondervloer erachter aan. Goed bereikbaar en sterke service

6 dicembre 2023

Perfect

Ik heb 2 keer wat besteld en beide keren heb ik de bestelling telefonisch aan moeten passen [adres en leverdatum] en beide keren uitstekend geholpen en zeer tevreden over de leveringen. Kan niet anders zeggen.
Fred.

10 giugno 2023
Valutata 2 stelle su 5

Finifloor ondervloer vinyl.

Heb speciaal een ondervloer voor vinylrol gekocht (finifloor), had nog opgebeld en gevraagd of dit ook klopte. Kreeg een antwoord dat het de perfecte ondervloer voor vinyl was. Wordt mijn vinylvloer gelegd, zegt de monteur dat mijn ondervloer voor pvc klik en laminaat is en niet voor vinyl.

6 marzo 2023
Valutata 3 stelle su 5

Jammer

Mooi spul wel, maar let wel op dat je niet teveel besteld. Retour sturen is lastig of kost veel geld. We hebben andere plinten bijbesteld maar als ik vraag of de bezorger (leverancier) weer 2 ongebruikte plinten mee kan nemen kost dit €15,-. Gemiste kans. Ongeopende kit willen ze ook niet mee nemen.

1 dicembre 2021

Een aanrader !

Heb ondertussen al verschillende producten besteld. Goede producten qua prijs/kwaliteit !
De communicatie is ook perfect in mijn geval, houden je goed op de hoogte wanneer levering en antwoorden zeer snel op mails!
Bedankt, een aanrader!!

7 luglio 2021

Erg slechte service

Erg slechte service! Ik had expres plinten besteld die helemaal afgelakt waren, zodat ik er niks meer aan hoefde te doen als alleen laten monteren. Krijg de plinten geleverd, zijn ze alleen voorgelakt, daarnaast ook beschadigingen. Via mail krijg ik te horen dat de beschadigingen niet erg zijn want ze zitten toch op de achterkant en op de zijkant die je waarschijnlijk afzaagt(??). Vervolgens bel ik er heen, krijg ik een andere collega te spreken. Die zegt dat het inderdaad niet zo hoort en belooft dat ze mijn plinten komen omruilen. Dat kan vervolgens wel pas anderhalve week later. Terwijl dat weekend bij mij mensen kwamen om alles te monteren, maar oké prima. Krijg ik uiteindelijk van een andere collega 2 dagen later weer een mail dat het echt zo hoort en de plinten niet omgeruild worden. Waardeloos dit. Bestel je dure plinten zodat je er niks meer aan hoeft te doen...

29 aprile 2021
Valutata 1 stelle su 5

Grootste prutsers die er zijn

Grootste oplichters die er zijn.
na 6,5 uur gewacht te hebben en meerdere malen gebeld te hebben, heb ik nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Ze hebben het ergens in de buurt afgeleverd en ik moet nu de buurt langs om ze te zoeken. Zelf komen ze met geen oplossing en laten me nu gewoon barsten zonder plinten. Nu hopen dat ik mijn geld teruggestort krijg.

19 febbraio 2021

Slechte klantenservice

Levertijd van producten was niet duidelijk en stond niet in track en trace. Hier 3x over gebeld en nog een keer over gemaild i.v.m. vrijhouden tijdkader. Zou twee keer teruggebeld worden maar niet gebeurd. Bedrijf komt afspraken niet na.

7 gennaio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Volledig en geleverd op tijd

Goed advies gehad via de chat en alles besteld en 3 dagen later volledig in België geleverd. Had het voor het weekend nodig en wat beloofd was is gelukt. Ik zou volgende keer rustig weer bestellen

8 dicembre 2020
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più