Lækkert stort center og lækre varer. Dejligt man kan bestille på nettet. Der er dog ofte nogle varer de ikke har og de er slet ikke sprunget med på den “vilde bølge”, forstår det ikke fordi der e... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Kompetent vejledning i dyre afdelingen og super søde og behagelige medarbejdere. Føler sig velkommen og vejledt til fulde. Samtidig vil jeg slå et slag for medarbejderne i kassen...meget smilende og... Leggi di più
The worst shop I’ve been never go again, First I’ve been waiting about 30 minutes so an employee could help me with an aquarium and I had to give up and leave because I couldn’t find anyone with th... Leggi di più
Fik en opringning, med beklagelse om, at der desværre var sket en fejl, men jeg kunne købe en anden og større plante til samme pris, end den jeg købte over nettet. Hvilken skøn meddelelse. Tusind t... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Oplevelsescenter med alt til havelivet, boligelivet og dyrelivet
Informazioni di contatto
Stiftsvej 61, 7100, Vejle, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 92% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Nemt at handle og fik hvad jeg gik efter
Nemt at handle og fik hvad jeg gik efter
gotta love it
The worst shop I’ve been never go…
The worst shop I’ve been never go again,
First I’ve been waiting about 30 minutes so an employee could help me with an aquarium and I had to give up and leave because I couldn’t find anyone with the right knowledge about the aquariums and the fish they have.
Second the employees are not prepared to sell live animals they don’t know much about them.
Gro garanti ?
Kan det virkelig passe
Har fået en masse frugttræer i gave sidste år 11 stk i alt
1 af dem er fra plantorama Vejle (som det fremgår af den lille seddel på træet hvor der også er dato på)
Træet er som det eneste af de 11 død
Den var hårdt ramt af bladlus i sommer og blev behandlet med både brun sæbe og mariehøns men bladene begynde at hænge og jeg tænkte den nok skulle komme sig til næste sæson men grenene er nu helt tørret ud og den er begyndt at skyde fra posestammen den er desværre helt død
Jeg undersøger at der er 5 års grogaranti hos Plantorama
Dem der har givet mig træet har desværre ikke kvitteringen men på træet fremgår det jo at det er købt hos Plantorama Vejle og datoen lyder 26-8-2024 altså kun lidt over 1 år
Men da jeg ringer til kundeservice får jeg afvide at jeg ikke kan benytte mig af gro garanti da jeg ikke har kvitteringen
Men der står jo på træet at det er købt hos jer og datoen er ikke engang tæt på at være overskredet de 5 år
Kan det virkelig være rigtig hvad forskel ville den kvittering gøre ?

Risposta di Plantorama - Vejle
Det er dejligt at det får man får…
Det er dejligt at det får man får leveret og man får en SMS en halv time før og inden chaufføren han er der
Jeg har været i plantorama i vejle
Jeg har været i plantorama i vejle , jeg ville gerne købe nogle planter som jeg har ,jeg siger kan i hjælpe mig med dem og har mange foto med af dem jeg har , lige et øje blik , vi får lige en specialist til at hjælpe dig :-) hun siger det er dem her , jeg synes ikke de ligner helt , det er bare fordi dine planter er gl , ok dem køber jeg , da jeg kommer hjem kunne jeg se det ikke var dem :-( kører der op igen kan jeg godt få byttet ? nej vi tager ikke retur , siger en ung pige ved kassen , ok må jeg snakke med chefen , hun kommer , jeg foklare hinde det hele , hun jeg kan ikke tage dem retur så får jeg hoved hukket af , hold nu op i har lavet en fejl , kan du ikke være sød og hjælpe mig , nej det kan ikke , hvorfor kan du ikke bytte dem , det ved jeg ikke , men det må jeg ikke , så blev jeg da taget et hvis sted :-( der skal jeg ikke komme mere :-( MVH Ingolf Jagd Hansen , Nymarksvej 31 7100 vejle Jeg har nu læst jeres svar , da jeg var i butiken var det bestemt ikke noget at gøre når i hade fået pengene :-( og sådan var det bare :-( så jeg har desvære ikke lyst til at købe mere hos jer eller bruge mere tid på jer , der er heldigvis mange andre i Vejle der handler med planter som ikke er totalt ligeglad med en når de har fået pengene :-) :-)

Avoid at all costs
Avoid at all costs. I spent over 5 thousand krona at Plantorama Vejle and given the wrong instructions on tree maintenance. The majority of my trees died and absolutely no one from Plantorama followed up my multiple requests for help. I drove to the store and was told to try head office, who directed me back to the store. Multiple phone calls, emails, clearly no customer service process.
Shame on you Plantorama
Jeres ekspedient Esben er da en vinder…
Jeres ekspedient Esben er da en vinder i kassen. Giv ham lønforhøjelse. 5 stjerner til Esben
MEN I, generelt i Plantorama Vejle får kun 1 stjerne!
Det giver virkelig minus, at se hvordan den skildpaddes forhold er!!!! I skriver i et andet svar:
"Han har et stort og varieret miljø med en blanding af jord og sand, hvor han frit kan bevæge sig det meste af dagen."
Hvis man at hvad... ca 4x4 meter/16, måske 20 m2 er et stort miljø, til en ca. 50 cm lang skildpadde, så man da helt uden for rækkevidde. Det varierende miljø, består af en hule med en plante ovenpå. Noget jord, nogle sten at skide på, et par træ-kævler og et par vandskåle!!! Nå ja, så kan den se ud af et par vinduer... Dyrevelfærd er det i hvert fald næppe, hvilket da også kunne ses, ved den bare gik rundt i ring og ring og forsøgte at kravle op ad væggen ind i mellem.
Det var sikkert et stort miljø da I fik den i 2015, hvor den var 5 cm og vejede 80 gram.

Endelig en kompetent medarbejder
Jeg har tidligere savnet medarbejdere med faglig viden i Plantorama Vejle. Men efter jeg er begyndt at spørge medarbejderen Bodil, oplever jeg en enorm hjælpsomhed og indsigt. Jeg håber Plantorama er klar over, hvilket aktiv de har I hende.
Meget tilfreds
Meget tilfreds. Ankom som anmeldt og varerne var helt perfekte. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler på denne måde hos Plantorama
Sikke noget forbandet dyrplageri
Det var en rystende trist oplevelse at se, at Vejles Plantorama holder en stor skildpadde i et unaturligt, ensomt og stressfremkaldende fangenskab. Dens lod er at gå hvileløst rundt på et stengulv på meget lidt plads i en trist hundegårdslignende indhegning og være til skue. Tilsyneladende for at fornøje plantekøbende kunder og deres børn i butikslarm, uden fred og mulighed for at være skildpadde. Hvem det så iøvrigt er, der kan have fornøjelse af at se en stor skildpadde gå frustreret rundt i så unaturlige og uværdige omgivelser rammer, må forblive en gåde. Jeg tror, de fleste kunder snarere rammes af vrede og tristesse over, at en velestimeret butik kan være så tankeløs at installere et levende dyr på den måde.
Som ‘marginata.dk’, der ved noget om skildpaddehold, angiver: ‘Succeskriteriet for skildpaddehold er ikke at man lige akkurat undgår at slå dem ihjel. Meningen er selvfølgelig, at man holder dem under så gode forhold at de stortrives. Forholdene skal tilpasses skildpadderne. Skildpadderne kan nemlig ikke tilpasses forholdene!’
Kære Plantorama, vil I ikke nok være så dyrevenlige at sørge for at finde en egnet krybdyrkyndig adoption til den?

Risposta di Plantorama - Vejle
Altid venlig og imødekommende personale
Som de andre gange jeg har handlet i Vejle via Klik og Collect så fungerer det.
Varene er klar når man kommer.
Imødekommende og venlig personale
Stor konduite udvist
Hvilken skøn meddelelse.
Tusind tusind tak fra mig, men sandelig også fra den lykkelige modtager, som nu har planten som baggrund på sit profilbillede.
Tusinde tak til den søde unge kvinde, der udviste den store konduite, og tak til den søde kassedame.
Super god service
Klik og hent ordre. Super god service. Jeg ankom før ordren var pakket, men personalet var lynhurtige til at pakke den, det tog max 5 minutter.
Farven forkert…
Farven på billedet og plante vidt forskellig, det er ikke første gang, jeg lod planten gå retur og købte en fruesko i stedet for med ægte farver

Risposta di Plantorama - Vejle
God service og hjælp til at hente mit…
God service og hjælp til at hente mit indkøb. Det var pakket og klar til at hente.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.