Pedimarkt.nl Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 2 stelle su 5

Duurder dan bij andere webshops maar konden snel leveren. Voorvoetkussen met lus besteld. Werkte zeer goed. Maar na slechts 1 maal dragen tijdens tennissen was de lus al gescheurd. Kreeg geen enk... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Ik was wat vergeten bij mijn bestelling en toen hebben ze alsnog mijn pakketje uit de stapel kunnen halen en mijn extra bestelling erbij kunnen doen. Dit scheelde in de bezorgkosten en ik kon mijn kor... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Centro spa

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Bij Pedimarkt.nl vind je vrijwel alles dat je voor het herstellen van diverse voetproblemen nodig kunt hebben. Ook voor dagelijkse verzorging en ontspanning van je voeten vind je hier het allerbeste!!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

124 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

25 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Ik heb een Bauerfeind ValguLoc…

Ik heb een Bauerfeind ValguLoc Nachtspalk gekocht en wat blijkt ... het ding werkt voor geen meter. Zou hier nog 'ns goed over nadenken als ik jou was. Ik heb er nu een, dus als je wilt proberen ... voor de helft van de prijs is ie van jou :-) ... succes! maar nooit meer ..

24 settembre 2019
Logo di Pedimarkt.nl

Risposta di Pedimarkt.nl

Hallo Lianne, vervelend dat hij bij jou nog niet het gewenste effect heeft. Meestal verwachten mensen heel snel resultaat, maar helaas heeft het wat doorzettingsvermogen nodig. Langzaam beginnen en steeds verder corrigeren is ons advies. Ineens teveel zorgt voor druk op het gewricht, dat pijn kan gaan doen en zelfs voor een ontsteking in de gewrichten zorgen. Langzaam beginnen met druk uitoefenen zou voldoende moeten zijn om steeds een beetje verder te kunnen gaat, zonder klachten en met resultaat. Mocht je vragen hebben, wil je dan even contact opnemen met onze klantenservice? Dan kunnen we je vast verder helpen.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en prima kwaliteit!

Aangekomen bij Pedimarkt kregen we een lekkere kop koffie aangeboden en daarna deedt Martijn zijn uiterste best om de goede pasvorm te vinden. De schoenen zitten dan ook als gegoten. Uiteindelijk zijn we goed geslaagd!

Sabine en Ad

22 agosto 2016

Goedkoop en snel geleverd

Nieuwe Nike sportschoenen gekocht. leuk model maar na enkele dagen begonnen ze erg te stinken. Ook mijn voeten moesten direct gewassen worden als ik ze uit deed. Besloten om een andere inlegzool te nemen. Even rondgekeken en uitgekomen op Pedimarkt. Je wil niet te veel kwijt zijn voor inlegzolen.(ik niet) Besteld en binnen enkele dagen waren ze binnen. De schoenen zitten nu veel beter en de geur is weg. Geen spijt van deze €15,- Ik draag ze ondertussen al enkele weken.

16 febbraio 2016

uitstekend behandeld

Geleverd een `PROMED 2520`
In de gebruikname van het apparaat,was de omschrijving van het openen
van de spantang in het boekje even voor mij niet duidelijk nl (.E)§ naar links
draaien maar je moet door het` zwaarte punt heen draaien` om de tang open te krijgen om een slijpopzetstuk te wisselen.Dat stond niet zo vermeld,
vandaar dat ik daar over geinformeerd heb telefonisch.En met behulp van
een medewerker van PEDIMARKT samen het probleem hebben opgelost
het openen en sluiten van de spantang.

9 luglio 2015

prima

Volgende dag in huis, duidelijke e-mail communicatie. Prima.

19 ottobre 2013
Valutata 5 stelle su 5

het product dat ik heb gekocht!

Ja het product vol doet echt aan de voorwaarden die ik er van verwachte, En heeft mij geholpen .
Ik wil dan ook het bedrijf Medi Markt bedanken voor de service die zij hebben verleend en kom zeker als ik iets nodig heb terug en gat het bij hun bestellen !

18 ottobre 2013
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più