Duurder dan bij andere webshops maar konden snel leveren. Voorvoetkussen met lus besteld. Werkte zeer goed. Maar na slechts 1 maal dragen tijdens tennissen was de lus al gescheurd. Kreeg geen enk... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Aangekomen bij Pedimarkt kregen we een lekkere kop koffie aangeboden en daarna deedt Martijn zijn uiterste best om de goede pasvorm te vinden. De schoenen zitten dan ook als gegoten. Uiteindelijk zi... Leggi di più
Nieuwe Nike sportschoenen gekocht. leuk model maar na enkele dagen begonnen ze erg te stinken. Ook mijn voeten moesten direct gewassen worden als ik ze uit deed. Besloten om een andere inlegzool te ne... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij Pedimarkt.nl vind je vrijwel alles dat je voor het herstellen van diverse voetproblemen nodig kunt hebben. Ook voor dagelijkse verzorging en ontspanning van je voeten vind je hier het allerbeste!!
Groot Overeem 9A-4, 3927 GH, Renswoude, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Duurder dan bij andere webshops maar konden snel leveren.
Voorvoetkussen met lus besteld.
Werkte zeer goed. Maar na slechts 1 maal dragen tijdens tennissen was de lus al gescheurd. Kreeg geen enkele garantie. Wat blijkt deze kan je dus niet gebruiken bij sporten. Jammer dat dat er van tevoren niet bij vermeld wordt.

Risposta di Pedimarkt.nl
Ik heb neuropathie (cidp). De sokken van pedimarkt trek ik 's nachts aan, waardoor ik aanzienlijk minder pijn heb. Geweldig!

Risposta di Pedimarkt.nl
correcte afhandeling product naar verwachting, alles vlot verlopen prima ervaring.

Risposta di Pedimarkt.nl
Ik bestel de schoenen voor mijn zoon. Het is zeker al zijn vijfde paar. Hij wandelt ermee, danst, zelfs bepaalde sporten. Hij heeft maat 48 en die vind je niet overal.

Risposta di Pedimarkt.nl
Zorgvuldige en snelle afhandeling van mijn bestelling.

Risposta di Pedimarkt.nl
Er is precies geleverd wat was besteld en het voldoet aan de verwachting. De bestelling is op tijd geleverd.

Risposta di Pedimarkt.nl
Goede steunzolen. Veel steun en verbetering stand voeten.

Risposta di Pedimarkt.nl
Ik heb het sinds gisteren, ik kan er nog niet veel over vertellen. Geeft zeker steun.

Risposta di Pedimarkt.nl
Ik was wat vergeten bij mijn bestelling en toen hebben ze alsnog mijn pakketje uit de stapel kunnen halen en mijn extra bestelling erbij kunnen doen. Dit scheelde in de bezorgkosten en ik kon mijn korting ook voor het vergeten artikel gebruiken. TOP service

Risposta di Pedimarkt.nl
Heel slechte ervaring met verloren pakje, dus kan de producten ook niet beoordelen...
Netjes en snel verzonden.
Erg mooie en goede sokken!
Voor herhaling vatbaar ❤️
De productomschrijving was niet correct. De alpaca sokken zouden een platte teennaad hebben. Voor gevoelige voeten. Misschien was deze wel plat, maar ook keihard. Ook zouden de sokken zacht zijn. En ze voelden beslist niet zacht aan. De omschrijving klopte niet vergeleken met andere omschrijvingen en enkele van de positieve reviews die dit bevestigden ook niet. Het product viel tegen en voor mij niet bruikbaar. Teruggestuurd.
Korrekt snelle levering en prima producten

Risposta di Pedimarkt.nl
Een vraag van mij werd heel snel beantwoord.
Helaas moest ik het product retourneren. De aanmelding voor het retourneren verliep heel gemakkelijk evenals het terugsturen van het pakket. Pedimarkt stuurde al vrij snel een bericht dat ze het geretourneerde product hadden ontvangen.