Valutata 1 stelle su 5

Wat is deze organisatie slecht geworden. Geen klantenservice bereikbaar, ik moest een geschil escaleren, nergens te vinden hoe dit moet. Ze zeggen ''betaal veilig met paypal'' maar ben benieuwd of ik... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jammer dat je geen min score kan geven. PayPal hoort er voor haar klanten te zijn, maar is dat niet. Ik heb geschil met Birmingham Wear. Ik heb item geretourneerd naar door verkoper opgegeven adres, v... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Soms is het handig en veiliger om bijvoorbeeld bij een buitenlandse winkel te kopen. Aan de andere kant verlengt Paypal jaarabonnementen eigenhandig ook al heb je de betaling geannuleerd en ben je no... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Inloggen gaat niet (op geen enkele manier) Allerlei problemen met de twee traps verificatie. Kon tot voor kort bij mijn rekening; nu helemaal niet meer. Denk dat we als consument "met de voeten" moet... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di pagamento
  2. Servizio di trasferimento di denaro

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Met PayPal kunt u geld overmaken naar iedereen met een e-mailadres. PayPal is gratis voor consumenten en werkt naadloos samen met uw betaalrekening en creditcard. U kunt vorderingen schikken, geld lenen en facturen of onkosten delen met vrienden zonder contant geld nodig te hebben of een geldautomaat te hoeven zoeken.

1,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,3

Tutte le recensioni

45 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Waarschuwing

Waarschuwing! Open nooit een paypal zakenrekening of koppel nooit de paypal app aan uw website!

Extreem slechte ervaring met de paypal betaalapp. op onze websites! Betalingen worden 21 dagen vastgehouden en de vergoeding voor hun zog. "diensten" is extreem hoog!

Zakenrekening openen een absolute ramp, ik ben 4 weken bezig geweest met trachten een zakenrekening te openen, werkelijk alles ging fout! Geen onderlinge communicatie van de helpcenters, je wordt werkelijk het hemd van je lijf gevraagd omtrent gegevens welke je van je bedrijf moet verstrekken. Uiteindelijk tevens een totaal onbegrijpelijke fatca verklaring gevraagd, welke eigenlijk alleen door je accountant is in te vullen, het mij niet gelukt ondanks meerdere pogingen om de fatca goedgekeurd te krijgen.

Software in de app. is hopeloos, veel onderdelen functioneren niet, bijvoorbeel oploaden van bedrijfsgegevens en er is geen melding of dit wel of niet succesvol is, je moet het maar raden.

Uiteindelijk na 4,5 week pogingen gestaakt en de rekening gesloten. Paypal is echt niet van deze tijd, hopeloos slecht, zelfs 1 ster is nog aanzienlijk te veel! Advies: begin er nooit aan!! Er zijn veel betere betaalapps in omloop! Ik heb al mijn paypal betaalapps op mijn website verwijderd, blijf er ver weg van!!

31 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Op 201224 een bedrag overgemaakt naar…

Op 201224 een bedrag overgemaakt naar mijn rekening bij Paypal. Het bedrag is nooit bijgeschreven. Ik heb ze het referentienummer van de betaling verstrekt maar er wordt doodleuk opgemerkt dat men niks kan uitzoeken omdat het van een andere bankrekening kwam. Dit is een waardeloze service!

30 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Geen koperbescherming! Een farce!

Geen koperbescherming!! Zelfs een mail van de verkoper waarin wordt aangegeven dat ze het artikel hebben terug ontvangen wordt als onvoldoende bewijs gezien dat het artikel is teruggestuurd!! Het moet niet gekker worden!

20 gennaio 2025

Zeer slecht

Zeer slecht! Niet veilig!!
Als je ze belt dat iets oplichting is. Zal het nu aan de reet roesten!
In december aangegeven dat ik te maken heb met oplichting en dat er van mijn rekening niet meer zomaar geld van worden afgehaald en het stop gewoon niet. Paypal zegt; het is zoals het is, tja het het zal wel. Je wordt niet geholpen! Onveilig! Totaal niet wat je op de site terug leest!

20 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Voor problemen zijn ze niet thuis

Ik heb een één gegeven omdat als er problemen zijn met de betaling of het product is niet zo zoals het moet zijn. Wat best wel vaak tegenwoordig voorkomt staan ze totaal niet achter op van PayPal vandaar een*en zelfs die vind ik nog te veel en dan sluiten hun het gewoon af, gewoon waardeloos

19 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Onprofessioneel, slecht georganiseerd, en een inbreuk op privacy

Ik heb via iDEAL een betaling gedaan, die via PayPal moest worden verwerkt. Kort daarna kreeg ik een e-mail van PayPal waarin stond dat de betaling niet kon worden voltooid en dat het bedrag binnen enkele dagen zou worden teruggestort. Inmiddels zijn we twee weken verder, en ik heb mijn geld nog steeds niet terug.

De klantenservice van PayPal is ronduit onprofessioneel. De live chat lijkt te worden uitgevoerd door medewerkers uit een lagelonenland (India?) die gebruik maken van slechte vertaalsoftware. Het resultaat is een onbegrijpelijke, grammaticaal incorrecte woordenbrij waarmee je niets opschiet. Niemand neemt verantwoordelijkheid of komt met een duidelijke oplossing.

Daarnaast heeft PayPal een enorme inbreuk op mijn privacy gemaakt door te eisen dat ik mijn volledige bankafschrift van 25 december tot vandaag overhandig om het probleem te kunnen beoordelen. Onder protest heb ik dit gedaan, omdat ze beloofden dat dit de zaak zou oplossen. Dit bleek een loze belofte, want het probleem is nog steeds niet opgelost en ze blijven de verantwoordelijkheid afschuiven.

Mijn bank (ING) heeft bevestigd dat de betaling correct is overgemaakt naar PayPal, maar PayPal blijft ontkennen en wijst naar de bank. Dit is niet alleen frustrerend, maar ook ongelooflijk respectloos naar hun klanten.

Ik raad iedereen aan om twee keer na te denken voordat ze PayPal gebruiken. Als er iets misgaat, krijg je te maken met een compleet onbetrouwbare klantenservice die niet in staat is om problemen op te lossen.

13 gennaio 2025

Thanks for contacting PayPal

Thanks for contacting PayPal. My name is Pinelopi and will be a pleasure to assist you today.

Upon reviewing the case I could verify that it was denied as the seller provided evidence that the service was provided. Even If the case was denied, I would recommend you to contact the seller and try to find a solution.

I hope this information is useful. I wish you a nice day.

09 Jan 2025 13:00
Hello Pinelopi, I thought there was buyer protection. Litfad lies about delivery times and the product was and is not delivered. Then you have rights, right?
In the future, please do not close any case until you have a final resolution - either the refund, or the product in your hands.
I hope that I have been able to resolve your query and the information I have provided to you has been of use.
Thank you for choosing PayPal, I hope you have an amazing day!

Dear Hans,
We have noticed that you have filed a dispute.
Could you please close the case firstly?
Your order was sent via standard ocean shipping and is still on the way.
Please know that, the package is shipped from China. There is no tracking information updating when in abroad transit (air or sea transportation).
The logistics information will be updated when it arrive at the local place.
Best regards,
Litfad
So you (Paypal) offer your service to fraudulent Chinese companies!
Litfad knew how Paypal worked and I didn´t.

Mr Jacob, I'm very sorry about this, but the decision remains the same since you closed the dispute before it was resolved. The Seller's actions have been reported, but we cannot re open a dispute that was closed by the buyer.

Thank you.

3 Feb 2025 11:57
Sorry but I can´t stand injustice! You do offer the possibility to reopen a case. I did that too. But Paypal did nothing with that.

Mr Jacob, as explained in the previous messages, you did not reopen the same case. You changed the reason code, declaring a different issue, which was also not accepted.

The case cannot be reopened. You can follow up with the case outside of PayPal by contacting the local authorities, or any local organization that will help you with your consumer rights.

Thank you.

9 gennaio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Als consument erg snel geholpen

Als consument erg snel geholpen met een klacht van een webshop. Netjes mijn geld weer ontvangen na geen reactie van webshop en geen levering.

Met IDeal kan je dit wel vergeten! Daarom erg blij met paypal. Ik gebruik het all jaren.

3 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Eerst probleemloos, nu een nachtmerrie!

Eerst kon ik paypal gebruiken zonder koppeling van de rekening. Nu had ik een keer de rekening gekoppeld en een maand daarna ''Storing'' met ideal betalingen. Het ging minimaal 4 weken duren om de accounts weer te activeren zodat idealbetalingen kunnen worden gedaan.

Nu inmiddels 8 weken verder zeggen ze dat de koppeling van de rekening nodig is om ideal te gebruiken anders werkt het niet. Dat is gelul, want daarvoor had ik nooit geen koppeling! Ook paypal gaat mee in het alles inkaart brengen van de transacties van alle burgers! bah!

29 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Erg tevreden met Paypal

Erg tevreden met Paypal, een 5 ster sinds dag 1 al jaren geleden, maar afgelopen week heeft Paypal mijn 6de ster verdient, dit was de eerste keer dat er een probleem was met een betaling, in dit geval aan Microsoft (xbox), Paypal vroeg om iets meer informatie die ik erna gegeven had en een week later ofzo was het opgelost (zonder in details te treden)...

Thanks Microsoft voor het niet reageren op mijn eerste en tweede mail, maar Paypal heeft het opgelost wegens wederom geen reactie.

28 dicembre 2024

Paypal is untrustworthy

Paypal is associated with a large influencer scam through the Honey browser extension.
It has also gotten worse as a service to the point where it's no longer trustworthy.

24 dicembre 2024

Klantenservice is nutteloos

Klantenservice is nutteloos, Als er iets fouts is gegaan en je hebt de klantenservice nodig dan kan je er wel naar fluiten. Het geld wat je verliest of wat dan ook zal je niet meer terug zien. Er hangt nu 70 euro van mij ergens in de lucht die niet in mijn paypal zit en ook niet op mijn normale rekening zit. Weet nu ook dat ik deze betaaal service nooit meer ga gebruiken. Als je de optie hebt om een andere betaalservice te gebruiken; gebruik die andere dan want dan heb je zulke problemen niet

12 dicembre 2024

-1 stjärna

-1 stjärna. Vilket lögnar firma. Dom struntarer i sina kunder. Och när man klagar utreder dom inte ens händelsen ,fy faan,Jag skickade 42800 pesos som ett lån til en vän i fillipinerna.sändning nummer transaction id is468424104C5722239 Någonstans på fillipinerna försvann pengarna Någon använde ett falskt ID för att få ut pengarna. Pay pal struntarr vad för leg man använder tydlige.Dom borde stängas ned omedelbart.Så gör man inte. Nu bor min vän på gatan p ga av det här . Han misste sitt hus och sin fina restaurang också + en massa pengar också. Pay pal bara skyller ifrån sig hela tiden Jag bli så förbannad hur dom sköter sina kunder. Jag kommer ALDRIG MER att använda dom ALDRIG Jag förlorade en vän och mycket pengar också. Jag varna alla jag känner och alla jag träffar att inte använda pay pal över huvudtaget Har inte hänt ett Dom trodde väl dom skulle komma undan antagligen som alltid

2 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

een berg ellende en onkundig

wat een shit bedrijf aan de telefoon erg lax weten niet waar ze over praten houden je aan het lijntje overall achteraan bellen al 3 weken niks gehoord 3 x moeten bellen met antwoord weten niet waarom het niet is doorgezet bla bla bla
zogenaamde mooie woorden vertrouwen en snel grappen makers zijn het

16 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Opletten oplichters doen niks voor jouw met een geschil

Ben, schrik niet 4 maanden, bezig geweest om geld terug te krijgen waarvan zij voor zouden zorgen? Ik heb ook bewijs dat ze terug zouden betalen! Inmiddels al 4 maanden bezig 24 keer hetzelfde verstuurt met nu het antwoord regel het zelf maar met de verkoper terwijl Paypal schreef wordt terug betaald en meteen is de case ook gesloten!!!!
Het is weer een partij die met analfabeten werkt en je hebt er niks aan DUS MENSEN NIET AAN BEGINNEN ZE DOEN TOTAAL NIKS JE EIGEN CREDITCARD DIE WERKT VOOR JOUW
Paypal is weer zo’n oplichters verhaal zakken vullen met niks doen ben woest
Het geld is???? Zelf in hun zak gestoken dus mensen gewoon grote oplichters en je kunt niks!
Ze hebben nu de case echt afgesloten en reageren nergens meer op. Betaal gewoon met creditcard die doen iets voor je dus gewaarschuwd mens telt voor 2!

26 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Buyer protection it's worthless.

We bought a wheelchair online and used PayPal for buyer protection. Parts of the item were missing and we tried to resolve this with the company itself. They promised to send it over, and promised it day after day until we lost faith. At that time we were convinced that PayPal would help us based on buyer protection.
Their reply: it has been more than 30 days so we will not accept the case.

We will never, never use PayPal again.

20 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Cursus bij Domestika gekocht om te…

Cursus bij Domestika gekocht om te proberen. Werkte niet naar behoren en de ondertiteling slecht. Vervolgens ineens zie ik dat ik een trial van een maand heb, heb ik gelijk opgezegd voor het einde van de trial en ook bevestigd. Even later ineens een nieuwe mail dat de trial is beëindigd maar nu voor een jaar later. Hierna €104 van mijn rekening geschreven.Heb ik terug geboekt en nu hebben ze Riverty op mij afgestuurd. Domestika zelf reageert niet via mail, de website en social media, alleen via een chatbot. Ook hebben ze me geblokkeerd van de site dus ik kan niet eens gebruik maken van datgene waar zij van beweren dat ik het heb aamgeschaft. Meerdere kwesties geopend maar Paypal geeft de oplichters gelijk. Advocaat al gecontacteerd, deze oplichters moeten worden aangepakt.

19 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Wil mijn paypal rekening sluiten

Wil mijn paypal rekening sluiten. Laatste transactie is al ruim 1 week geleden gedaan en geld ook al dagen geleden van rekening afgeschreven. Kan echter de paypal rekening niet sluiten omdat ze blijven zeuren dat er een transactie in behandeling is terwijl deze transactie al afgerond is. Klantenservice geeft absoluut geen service, doen niets, moet maar wachten totdat hun systeem het afgerond is, wanneer dat is, geen idee.

14 novembre 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più