Påmind  Recensioni 158

TrustScore 4 su 5

4,0

Valutata 5 stelle su 5

Skaffade appen för att testa. Hade inte så höga förväntningar till en början. Men blev uppringd av Gustav Ericson. Som verkligen leverade ett otroligt erbjudande. Samt ett av de bättre bemötande och s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fick reklam om påmind på instagram. Påminde mig om att jag behövde kolla över mina försäkringar. Fyllde i en e-blankett som ny kund hos mitt nuvarande försäkringsbolag och såg att jag betalde mer... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag har inte så mycket erfarenhet av att deala om priser och det man får för pengarna...så när Påmind dök upp så har jag använt mig av deras kunnande och intresse för alla typer av avtal - min erfar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Leo - min privata ekonom! Två gånger har jag nu blivit uppringd av Leo som hjälpt mig att spara pengar genom ett litet knapptryck. Att sitta och jämföra elavtal eller räntor på privatlån är det tr... Leggi di più

1. Servizi finanziari non bancari

Scritti dall'azienda

Vi ser till att företagen ger dig som trogen kund det du förtjänar - bättre avtalspriser, lägre räntor och schyssta erbjudanden. Så som det ska vara i en bra relation helt enkelt!

4,0

1 stella

Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Kunnig personal!

Tack för hjälpen! Betyder mycket att ha bollplank och sakkunniga rådgivare som är pp kundens sida

2 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

RINGER HALV NIO PÅ KVÄLLEN FÖR ATT…

RINGER HALV NIO PÅ KVÄLLEN FÖR ATT BERÄTTA ATT MAN KAN VINNA HOCKEYBILJETTER?!

11 settembre 2025

Hej Mio,

Tråkigt att höra om detta. Dessvärre måste du nog misstagit oss med något annat företag då vi för det första inte har något sådant erbjudande gällande hockeybiljetter och för det andra inte ringer på den tiden. Om du är säker på att det varit vi får du gärna skriva till oss på help@pamind.se så får vi göra en intern utredning på det.

Tack!
//Påmind

Valutata 1 stelle su 5

Påmind säger sig sänka dina kostnader…

Påmind säger sig sänka dina kostnader som kund, genom att jämföra leverantörer av flera olika tjänster.
Detta är inte hela sanningen, påmind önskar att du byter eller tecknar nya avtal så ofta som möjligt, HELT utan att undersöka om du som kund får ett bättre pris. Erbjudanden kan vara tre gånger så dyra och vid påtalande säger påmind att det inte har all information från leverantörer. DET är hela poängen med lösningen för dig som kund, att påmind jämför och har koll på avtal och leverantör.
Där till får du nöjet att samtala med inköpta telemarketing företag, där ungdomar utan känsla läser upp ett dokument som ska få dig till nya avtal, sänker det priset …. Nej

Håll dig långt borta från detta bolag

3 settembre 2025

Hej Fredrik,

Tråkigt att höra att du inte lyckades hitta någon förbättring via oss. Det kan vi tyvärr inte garantera att man gör men vi försöker då bevaka avtalen och se till att du får nya förslag när eventuella rabatter löpt ut på dina befintliga avtal.

Vi ber om ursäkt över att du inte är nöjd med din kundupplevelse.

Hälsningar,
Påmind

Fyfan vad jobbiga

Fyfan vad jobbiga, har sagt till att sluta ringa mig minst 10 gånger nu och dom är som parasiter och vägrar sluta…. SMS får jag också, så jäkla oseriöst företag.

8 maggio 2025

Hej Rebecca,

Vi beklagar att du blivit störd – Det är inte meningen! Ditt konto ska vara borttaget nu.

Vänligen,
Påmind

Valutata 1 stelle su 5

Behöver komma i kontakt med någon hos…

Behöver komma i kontakt med någon hos påmind men dom svarar inte på help-mailen eller på något annat sätt.

21 aprile 2025

Hej Gustav,

Ibland kan det dröja några arbetsdagar innan vi hanterat ditt ärende, som i ditt fall, vi ber om ursäkt över att du behövt vänta. Hoppas att vi hjälpte dig smidigt!

Toppentjänst

Toppentjänst, visste inte vad det var före jag blev uppringd av en pedagogisk säljare som förklarade att jag hade inget att förlora, fortsätt med den leverantör du har idag eller få ett bättre pris av någon annan. Eller att den nuvarande leverantören ger ett bättre pris.
Så superbra och enkelt!

3 febbraio 2025

Risposta di Påmind

Vad kul att du är nöjd med oss och att du gillar idén! Tack för att du delar med dig av ditt fina omdöme.

Smidigt, bra och lätt.

Har haft Påmind ett antal år nu och de tar alltid fram bra förslag på avtal som gör att jag kan spara några kronor varje år.

31 marzo 2025

Risposta di Påmind

Tack för förtroendet år efter år! Vi är jätteglada över att ha fått hjälpa dig hitta besparingar.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più