Valutata 1 stelle su 5

Het is onmogelijk om de overstap te maken van ov- chip kaart naar betaalpas. Men moet de einddatum van de huidige pas instellen maar wat je ook doet het lukt niet. Ook niet handmatig. Verder is de in... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Simpelweg het saldo van mijn oude kaart terugvragen is een buitengewoon ingewikkeld proces! Zelfs ontmoedigend. Uiteindelijk gaat het om een code die je ‘ergens’ moet invoeren! ‘De code is verzonden n... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

de oude OV chipkaart opgezegd en getracht het tegoed van 14 euro terug te krijgen. Tot nu toe niet gelukt door uit de stad verdwenen automaten, klantenservices die je oneindig laten wachten, NS medewe... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

De poging om voor €49 met de trein te reizen is volledig ontspoord doordat mijn OV‑chipkaart kwijt was. De NS verwijst simpelweg door naar OV‑chipkaart, maar daar loop je direct vast: je moet een kopp... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di software

Informazioni fornite da varie fonti esterne

De OV-chipkaart gaat alle vervoerbewijzen in het openbaar vervoer vervangen. Met de OV-chipkaart reist u straks door heel Nederland met één vervoerbewijs.

1,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,2

Tutte le recensioni

62 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. 5x gebeld om het saldo van mijn OV chipkaart over te maken i.v.m. het verlopen van de kaart. Ik heb 5 verschillende antwoorden gekregen. Er wordt o.a. naar je bankrekeningnr. gevraagd maar je naam is kennelijk niet belangrijk t.b.v. het overmaken.
Er werken daar mensen die weinig of niets weten. Ik heb me kapot geërgerd.

21 marzo 2025

1 star is even a lot

1 star is even a lot. My card became invalid, hence I contacted the customer service. They didn't give me a reason as to why my card became invalid - but told me to just get a new one.

11 marzo 2025

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Als je een keer een incasso mist, om wat voor redenen dan ook sturen ze je zogenaamd mails dat je moet betalen, maar die komen niet aan, maar dan komt er een moment dat ze het waardeloze bedrijf INTRUM gaan inschakelen en dan heb je 40 euro kosten erboven op. Mooi verdien model.

10 marzo 2025

OV Chipkaart heeft een bijbaantje

Wat er mis ging? Nou ik wilde een stukje taart bij Dudok halen. Dus ik op Utrecht Centraal door de poortjes. Duur gebakkie geworden. Ik "schijn" in 5 minuten 6x in en uitgecheckt te zijn. Goed toch? Als je dat wil lukt het niet.

Gevolg 60 euro van mijn rekening gehaald. 60 x gebeld en echt lieve dames aan de telefoon gehad maar 60 euro in 5minuten kán niet.

Nu ligt de zooi bij een incassobureau en kan ik 90 euro betalen. Ik wist dat Dudok duur was maar niet zó duur.

5 marzo 2025

Horrible Customer Service

The customer service just puts you in an infinite waiting loop and cannot answer your questions. Horrible service! Just wanted a simple answer about the subscriptions offered and was put on hold multiple times for minutes.

27 febbraio 2025

“Werkt voor geen meter”

“Werkt voor geen meter” is de uitspraak van de medewerkster van NS.

Ik probeerder een nieuwer OV chipkaart te bestellen, omdat de oude is gebroken en niet meer werkt.
Na het aanmaken en bevestigen van de account, kan ik niet inloggen. Dus ik wil het wachtwoord resetten, maar de account bestaat niet. Goed, dan doe ik het nog een keer. Maar de account bestaat al.

Dus ik maak een nieuwe account met een andere naam. Nu lukt het, ik bevestig de account via mijn e-mailadres en wil de kaart bijvoegen. De bevestiging moet via de post, omdat ze mijn (juiste) e-mailadres (die in mijn account staat) niet hebben.

Wat een nachtmerrie!

23 febbraio 2025

Onbeschofte medewerkers bij administratie OV

Het opheffen van je OV-kaart is nog niet zo makkelijk.
Daar waar je tegenwoordig alles vanachter je laptop kunt regelen, zelfs het aanvragen van je OV-kaart moet je voor het opheffen er van eerst langs een station.
De kans dat je daarbij per ongeluk incheckt is groot.
OV stuurt verwarrende mails waardoor de indruk wordt gewekt dat alles is geregeld. Maar vervolgens krijg je een betalingsherinnering. Bij de administratie van OV werkt iemand die beter kampbewaarder kan worden, onbeschoft en zonder enige vorm van empathie. Op de schriftelijke klacht, waar ik binnen 6 dagen een reactie mocht verwachten, is nooit gereageerd. In de betalingsherinnering staat 'betalen uiterlijk 15 dagen NA ONTVANGST" in plaats van 'na dagtekening'. Op dag 13 al een incasso bedrijf op je nek. Gelukkig snapten zij het wel en toonden wél begrip voor de verwarring die door OV zelf was veroorzaakt. Gelukkig nooit meer met OV-chipkaart reizen. Met je bankpas lukt het ook.

5 febbraio 2025

Waardeloos

Wat een bagger website. Compleet waardeloos. Zo een 80x geprobeerd saldo terug te vragen van een verlopen ov chipkaart.

Ik heb het gevoel dat er doelbewust onmogelijk of zo moeilijk mogelijk wordt gemaakt om saldo terug te vragen.

Alles meerdere keren ingevuld, niet gelukt. Account geregistreerd (ook compleet shit, geeft aan wachtwoord verkeerd met kopiere plakken).

Uiteindelijk kom je ergens terecht mag je net als de steentijdperk een formulier invullen en via de post opsturen.

Ik ben blij dat ik nooit gebruik maak van het OV, dit was voor mijn vader.

20 febbraio 2025

Kaart zou per 1-2-2025ten einde z

Kaart zou per 1-2-2025ten einde zijn, dus om saldo terug te vorderen via internet de aanvraag gedaan, moet via een automaat beëindigd worden.
Geen enkele automaat in Barneveld kan dat. Saldo kwijt!
Stond€18 op, was naar Amersfoort gegaan, kost normaal (heden) rond de €10, maar ze hebben er €15 van gemaakt. Saldo van rond de €3 gestolen door het OV maffia

15 febbraio 2025

Sneue bedoeling

Lukt niet eens saldo terug te vragen, website is te sneu. Eerst formulier invullen, kaart weer koppelen, account maken, inloggen, alles ingevuld, gebeurd er niks en kan je weer opnieuw beginnen. 1 ster is nog te veel, schaam je wat een bedrijf. Op deze manier proberen geld van klanten af te troggelen.

4 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Zelfs dat ene ster is te veel voor…

Zelfs dat ene ster is te veel voor jullie. Alle oplaad apparaten in de winkels zijn weggehaald. Nu kan ik meer als 3,5 km lopen naar het station om het OV op te laden. Ja, je kan ook online opwaarderen maar moet het eerst wel ophalen bij een oplaadpunt!! Dus nog steeds 3,5 km! Jullie zijn niet goed snik! Werkelijkwaar niet! Hoe moeilijk is het om het online bestelde tegoed, gelijk op het kaart te activeren?! In de bus kan je het ook niet activeren! Wettig betaalmiddel, contant geld wordt ook niet geaccepteerd in de bussen!! Wat is het achterliggend logica hiervan? Ach ja, de digitale dictatuur, vrijheids beperkingen heel subtiel invoeren in dit K.. land! Nee, ik vertik het met een bankpasje te betalen want daarmee mis ik mijn 40% korting vd dal abonnement! Zolang de schaapjes in dit land alles blijven accepteren, mogen we straks niets eens meer schijten zonder toestemming!! STOP GODV. DE DIGITALE DICTATUUR IN DIT LAND!!

31 gennaio 2025

Dit bedrijf is inefficiënt

Dit bedrijf is inefficiënt, niemand helpt en het zijn amateurs. Je betaalt 11 euro om een nieuwe kaart te krijgen, de vervaldatum verandert automatisch in hun systeem, je neemt contact op met de klantenservice en niemand doet iets, en ze bieden een slechte oplossing.
In 2025 kan een bedrijf met een inefficiënte groep mensen niet overleven. Hoe is het mogelijk dat niemand escaleert naar de IT. Wat voor IT-systeem heeft dit bedrijf. Ze zijn niet capabel, niet professioneel, lage kwaliteit, verschrikkelijk en niet te vertrouwen.
Het is triest dat de overheid, die ook niet te vertrouwen is, niet kan zien wat er allemaal gebeurt in dit land. Dit is onacceptabel, we betalen veel geld en verwachten met respect behandeld te worden.calvinistisch bedrijf alleen voor het geld en geen kwaliteit!

17 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Most worst services. Never use Automatic reloading.

They worst kind of services. Never do Automatisch opladen / automatic credit reload. On their website they do not have link to remove automtic upload in English. I was not able to remove it from ov-chipkaart then i removed it from bank. After that they send payment letter (as per them) but i never receive that later and they blocked my card. Once i called to customer care then they were told me that it was forwarded to debt collection agency. Then i called to debpt collection agency and now i have to pay debt collection charges of 40 euros.

21 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

automatische incasso stopzetten blijkt onmogelijk

Sinds september 2024 bezig om automatische incasso op OV-chipkaart van mijn zoon stop te zetten. Na tig telefoontjes en keurig een formulier te hebben ingevuld wordt er nog steeds elke keer 20 euro afgeschreven. Ondertussen ben ik al 80 euro kwijt en het kan maar niet stop gezet worden. Wau hoe moeilijk kan het zijn OV-chipkaart.nl

15 gennaio 2025

kaart verlopen

kaart verlopen. Nu wil ik mijn restant terug geboekt hebben. Dit maken ze je zo moeilijk. Moet een formulier nu opsturen. Afsluiten kan wel allemaal digitaal maar terugboeken?

13 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Boete gehad voor het rijden met ov van…

Boete gehad voor het rijden met ov van mijn moeder ( ik betaal altijd netjes en had mijn eigen ov verloren, dacht 1 malig met mijn moeder haar persoonlijke ov te reizen) ik legde de situatie uit dat ik snel ergens heen moest en door mijn mentale toestand mijn eigen ov en fiets sleutels was verloren dit was dus een uitzondering ik hou me altijd netjes aan de regels,, nou hier was geen gehoor voor, boete en ov met nog geld erop ingenomen,, wat een nare mensen heb je toch op de wereld.. bij het ov zijn ze echt oplichters nummer 1 is echt te sneu voor woorden,, ik hoop dat dit flink ten onder gaat dat hele ov. Hiervoor ook al vaker opgelicht doordat ik met m’n pinpas reed en die apparaten vaak niet goed uitchekte waardoor ik flink veel moest betalen… en dat kon ik ook niet terug krijgen.. hoop oprecht dat het hele ov totaal Failliet gaat

9 gennaio 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più