Valutata 2 stelle su 5

Så snart man har kjøpt billetter er Öresundstog fullstendig ferdig med all service. At man har kjøpt billett betyr ikke at man kommer med tog eller får en plass. Ikke engang på 1 klasse han man pl... Leggi di più

1. Agenzia di biglietti ferroviari
  2. Servizio taxi
  3. Servizio di trasporto

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Öresundstågtrafiken kör tåg i öresundsregionen och till Växjö, Göteborg

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Ringe service, ingen meddelelser og uberettiget afslag på kompensation - VIRKELIG RINGE

Jeg skulle med toget hjem til Sverige den 27/4 kl. 23.02 efter at være landet i Kastrup lufthavn. Men der kom ingen tog, og der var ingen meldinger på perronen eller på skærmen. Godt nok stod der, at der ville komme tog, og at der ville være sporarbejder og erstatningsbusser fra kl. 0.15 uden for Terminal 3 (man kunne så selv gætte hvorfra). Mange folk omkring mig var forvirret og irriteret, inkl. mig selv. Træt og blot gerne ville hjem. Endelig kom en melding om, at et tog mod Sverige ville køre, men om 5 min fra en ny perron, som ligger en god portions gang derfra. Jeg søgte om refusion men fik afslag, da selskabet påstod, at der ikke var forsinkelser (jeg fik ingen dokumentation for påstanden). Dette og andre historier er årsagen til at jeg ALDRIG har lyst til at rejse med Öresundståget. Jeg tør simpelthen ikke stole på, at jeg når frem til tiden. ØV!!!

27 aprile 2026

Värsta systemet i hela…

Värsta j@vla systemet i hela Sverige. Skulle över min döda kropp lite på Öresundstågen. Vid tentor åker studenter med tåget minimum 2 timmar innan för att ha marginal (underbart när tentorna börjar 07:45). Måste boka ett hotell när jag ska flyga från Köpenhamn för det uber noll omständigheter går att lita på denna privatägda svinsystem, servicen/personalen/biljetterna är det ända som går att räkna med. Och då är det vi kan räkna med att personalen kommer alltid vara otrevlig och biljetterna kommer alltid vara svin dyra och stiga i pris. Tack för mig

22 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Worst train company on this planet

Like always the trains are delayed, theres randonly a 2hour gap on trains that go every 15min just randomly have a 2hour lull. Rails always under construction but nothing every works or improves, ridiculous travel times, abhorrent service and the trains break down all the time. The trains work better in the most corrupt run down countries in the world but kot in Scandinavia where we already pay a lot snd then when we are inconvenienced it even costs us more! A donkey and a cart would be a better option if they were still around

12 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Varje gång man åker med dem från…

Varje gång man åker med dem från Helsingborg eller Malmö är det ofta överfullt, man sätter ingen gräns , det står så mycket folk i gången så kan aldrig vara godkänt att det kan vara så här !!!🙄

12 aprile 2026

Horrible service

Horrible service. Most expensive train for short distances in the whole of Europe, and constantly suffering delays and cancelled trains between Denmark and Sweden. They should lower the prices if they don't want people to keep complaining. Just awful!!

6 aprile 2026

Opålitliga

Jag åker tåg till och från jobbet varje dag. Har börjat ta Pågatågen på morgonen eftersom Öresundstågen är så opålitliga. Det är en restid på 17 minuter som på eftermiddagen tar allt från 25 till en timme. Nästan 3/5 dagar i veckan är det försenat.
Överbokade tåg, ofta fullt. Skriver detta omdöme då jag suttit på en perongg och väntat i 36 minuter

1 aprile 2026

Helt otroligt!!!

Amen ärligt talat!!! Hur lyckas man med konsten att gång på gång misslyckas med tidtabellen. Ni ska vara ett av Nordens ledande tågföretag och agerar som ett gäng blåbär. Det börjar knappt bli lönt att komma i tid till era tåg då man gång på gång kan räkna med att stå och frysa häcken av sig i 30 minuter på perrongen. Inte undra på varför folk tar bilen till jobbet. Nu får ni ge er!!!

20 marzo 2026

Väldigt otrevlig personal

Väldigt otrevlig personal, de stängde dörrarna i våra ansikten vi stog på trappan för att gå på tåget och de stängde dörrarna i våra ansikten även fast en man stod där och kollade så att alla kom på. Han börja skriva på oss att vi håller upp tåget även fast tåget redan var sent och vi var 30 sekunder sena eftersom två av oss är skadade och kan inte springa. De var väldigt otrevliga från första början. Även fast vi var väldigt trevliga och sa förlåt flera gånger försatte de att vara väldigt otrevliga. När vi kollade i appen när tåget gick stod det att det gick 19:15 och då tänkte vi att vi var i bra tid. Vi förklarade detta för biljettkontrollerna men de fortsatte vara otroligt otrevliga. Så fort vi kom på tåget började vi boka biljetterna. Appen laggade så det tog lite längre tid att boka biljetterna, vi förklarade detta för dom men när vi väl visade biljetterna så de att vi inte behövde boka eftersom vi skulle få böter, detta hade de tid och chans att säga till oss innan vi slösade ännu mer pengar men de valde att inte göra det. Vi fick alla böter på 1500kr, de skrattade i våra ansikten medan de gav oss bötern för att vi kom 30 sekunder sent, två av oss var skadade och kunnde inte springa och för att appen laggade. Lite empati kan man ha, det behöver absolut inte ha den attityden och vara så otrevliga och dryga. Jag hade absolut fattat om vi var dryga och otrevliga mot dom, men nu var vi trevliga och de hade absolut ingen anledning till den atetyden de hade mot oss. Det var flera än vi som var missnöjda med personalen och klagade på att de var otrevliga och att de var väldigt onödigt att ge oss böter för detta. De vi pratade med höll med oss till 100% och fattade inte hur personalen kan bete sig så dåligt mot sina passagerare. Detta är verkligen inte okej och hoppas verkligen detta ska ändras på för man ska inte behöva känna sig hotad och hånad för av personalen.

27 marzo 2026

Traumatisk upplevelse.

Personalen var extremt otrevliga och jag blev extremt otrevligt bemött av personalen då de helt saknar empati för andra. De var oförstående och lyssnade inte vad man hade att säga. Extremt besviken på dom och kommer aldrig mer vilja åka öresundståg igen. Rekommenderar ej!

27 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Tragisk. En av världens mest utvecklade länder

Fruktansvärt att man inte kan lita på tågtrafiken. En av de viktigaset sakerna som behöver fungera i ett land för att så mycket beror på det.
Man önskar att bli utvilad när man kommer hem/ till jobbet men man har 20% chans att man inte kommer hem i tid, eller inte alls. Sedan ska man operera patienter dagen efter med sömnbrist. Och några får klaga på vårdkvalitén sedan när man inte är kapabel att pyssla ihop fungerande tågtrafik i Sverige.
Ta exempel från Japan.
Tragisk!

8 marzo 2026

Värsta upplevelsen

Värsta upplevelsen. "Obehöriga på spår" så blir man försenad i 2 timmar och sen blir de så försenade så man måste byta tåg och vänta på perongen och sen blir de försenade igen för de väntar på personalbyte, helt hjärndött. Finns inte ens nån mail man kan höra av sig till utan på deras hemsida ska man höra av sig till alla andra län så de aldrig får nån info till sig

27 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Det er nok et af de værste

Det er nok et af de værste, dyreste og mest bluff-agtige transportmidler, man kan forestille sig. Jeg ville ønske, at der var andre alternativer i form af busser, eller at Skånetrafiken faktisk bekymrede sig om pendlere, der skal nå deres arbejde til tiden. De burde sætte pris på folks arbejdstid, få orden i sagerne og køre efter planen.
Når de indsætter togbusser mod København, lader de flere hundrede mennesker stå og vente forgæves – det har jeg selv oplevet flere gange på Hyllie Station. De betaler heller ikke erstatning og er overhovedet ikke servicemindede.
At betale så dyrt for noget, der ikke virker, er forkasteligt. Jeg pendler dagligt til København og må altid være bekymret for, om jeg når frem i tide. I kan høre, at jeg kun har negativt at sige om firmaet, men jeg er ikke den eneste. Jeg stoler hverken på Øresundstoget eller Skånetrafiken.

8 dicembre 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più