1. Servizio di trasporto

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Här är du alltid välkommen med frågor, synpunkter och tips på förbättringar. Vi eftersträvar en konstruktiv dialog med er kunder och besökare - era synpunkter är värdefulla... Inlägg och kommentarer som upplevs som störande, kränkande eller hotfulla mot...

2,1

3 stelle
2 stelle
1 stella

Nonchalant personal

Bad tågvärden fylla på tvål på toaletten 15.40 från varberg-göteborg den 18/4-26. Fick ett tyket-" får se om vi har någon (???) " sen struntade han i det. Ändå står det på toaletten att man ska säga till om tvålen är slut.

18 aprile 2026

Kundservice urusel.

Råkade köpa fel biljettyp och hörde av mig till kundtjänst och bad dem hjälpa mig få det rätt. Svaret tillbaka var att de normalt inte ersätter någonting och att jag var tvungen att köpa en ny biljett samma dag jag fick informationen från dem för att de skulle "överväga" om en reklamation är möjlig eller ej.
Rent bedrägeri...

11 febbraio 2026
Valutata 2 stelle su 5

We book as it says on the website for…

We book as it says on the website for off season to get from Malmo to Varberg station. We call one hour before to book the taxi and get told he will be 10 minutes late. But ok. We go to the bus station and a cab driver says something timidly through the window and we can’t even make out what he says before he waves us away. (We can speak Danish, Dutch, English and a little Swedish). We call the company to check and sure enough this is the bus (a taxi)… he drives us with another guy in there and proceeds to drive 50 minutes out when we were only 25 minutes away so now our 25 minute drive becomes a 75 minute drive and the guy he drops off could have been after us. But he decides to do it for him the best way with the highways back. We work out it would have been just as much time to hike for us 3k to walk here and we have a booking at 10 we thought as the ticket says 10:03 so we should be there at 10:43 (with the extra random 12 minute delay we get told about from the booking agent from Halladndstrafiken. But now it’s 11:30 and we get there. So my summary is I don’t recommend unless you are four people to fill the cab with one route or it’s summer.

26 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Tiderna stämmer inte överens med appen…

Tiderna stämmer inte överens med appen 17.50 står det i appen att tåget ska gå från Varberg men det är 18.03 uppdatera appen hur svårt är det 😡🥱 och ni undrar varför vi resenärer blir arga för det funkar inte 😉

14 agosto 2025

Noll p faktiskt

Noll p faktiskt. Vi åkte ersättningsbuss från Göteborg till Varberg den 2/7 eftersom det inte gick några tåg. Vi trodde ju, ärligt talat, att det skulle vara en typ av långfärdsbuss med AC o säten för alla. Men nej. En helt vanlig stadsbuss rullar in o fylls, ja helt otroligt, med människor o bagage. Många måste ju då stå upp. Säten finns inte så att det räcker. O sen ut på MOTORVÄGEN!!! Full fart framåt! Är det ens lagligt?! Bältesregler??? Barn, äldre … varmt o svettigt … NOLL (0) riskanalys eller konsekvenstänk!!! SKÄMS! Alltså på riktigt! Skäms!!! 😡

2 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Varför visa förare är inte snäll??

Varför visa förare är inte snäll??? Den som kör bus nummer 11 idag (5e Maj klockan 16:49) i Varberg stan och är invandrare är så arg när jag tryck på ringklockan? Inte alla vet att bussen ska försätta när bussen når bussterminal. Jag trodde att han ska stanna där. Det är bara jag som åker med han. Han försätter att köra. När jag tryck på ringklockan han borjade skrek åt mig! Han skrek “varför ska jag stanna??? Varför?” Kan man inte säga den i lugna läge?

5 maggio 2025

Under all kritik...

För många städer är öresundståg enda alternativet för tågresa. Kundsupport är inte hjälpsamma. Hade ett fall där jag köpt en biljett för en lång resa på upp över 4 timmar, min biljett höll inte hela resan så fick köpa en ny biljett för sista sträckan, kundsupport sa till mig, den ska gälla, det gör den inte!

Appen har teknisktstrul hela tiden där du inte kan köpa eller visa biljett. Av någon anledning slutar även deras sökfunktion att fungera och information funktion om en funktion slutar funka. Helt oanvändbart...

När och om appen funkar är den inte smidig eller enkel att använda. Köpa periodbiljett som går utanför länet är långt från smidigt.

Det är bara ren och skär besvikelse gång på gång och när det väll kommer till kritan med förseningsersättning är det ren tortyr att ansöka om.

25 febbraio 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più