Bliver ved med at modtage regninger for fotos der aldrig er modtaget eller bestilt. Trods flere henvendelser bliver de ved. Hold jer langt væk fra det firma.
L'azienda ha risposto
Billederne er ok. Vi har dog oplevet at modtage billeder af et andet barn end vores eget, mens vores barns billeder var sendt til andre. Meget hård rykkerpolitik, hvor der sendes rykkere på rykkerbel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har haft et SÅ fint og trygt forløb hos Odense Skolefoto. Hele vejen igennem har kommunikationen været imødekommende, hurtig og yderst hjælpsom. Enya gik langt ud over det forventede for at hj... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L*r*e billeder. Gruppe billedet er der så meget mellemrum mellem eleverne de høje sidder foran de små står bagved så det vil sige man ikke ser to af eleverne der står. Alene billederne der har min... Leggi di più
Scritti dall'azienda

Andkærvej 18, 7100, Vejle, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Mage til dårlig service skal man da lede længe efter! Har skrevet til firmaet 18/9-25 og får kun autoreply svar retur. Har stadig intet hørt fra en firmaet. Hvis jeg skyldte dem penge ville det nok se lidt anderledes ud.
Hjemmesiden er skod at finde rundt på og er ikke retvisende. Jeg har fået et andet billedet end det jeg (troede, jeg) bestilte ud fra hjemmesiden.
Dyre billeder generelt og ekstra gebyrer (for at levere på skolen...).
Håber virkelig at skolen vælger en anden leverandør næste år. Surt at være tvunget til at støtte sådan et firma, fordi man jo gerne vil have klassebilledet.
Opdatering: Jeg har stadig ikke hørt fra Odense skolefoto med svar på min henvendelse fra 18/9. Jeg har spurgt ind til svartider og der var auto-reply at der gik 8-10 hverdage... Nu er der gået 11!!

Risposta di Odense Skolefoto
De har noteret min søn som at gå i 6. Klasse, selvom han går i 0.! Dvs jeg kan ikke se hans klassebillede, kan kun se og bestille billedet af 6. Klasse, det er simpelthen en fejl der ikke må ske. De har 8-10 dages behandlingstid og ekstra travlt, så de kan ikke nå at gøre noget før jeg ikke kan bestille mere, og den pakke jeg havde bestilt er væk, kan kun vælge dyre billeder på deres hjemmeside nu..

Risposta di Odense Skolefoto
Har forsøgt at kontakte dem både telefonisk (6 gange) og pr mail. Har kun opnået at få en bekræftelse på at mailen er modtaget.
519 kr for et digitalt billede som jeg ikke selv har valgt, samt et gruppe foto. Det er længe siden at jeg har følt mig så snydt.

Risposta di Odense Skolefoto
Vanvittig løsning, at man skal betale dyre domme for et klassefoto (105 kr.), og 15 kr. for ekspeditionsgebyr og 49 for porto. Jeg håber, at vores skole finder en anden løsning, da det er tåbeligt dyrt.

Risposta di Odense Skolefoto
Firmaet reagerer hurtigt (samme dag) når det er henvendelser omkring login og den slags. Men nu er det over en uge siden, at jeg skrev at de havde trukket penge to gange, og jeg har intet hørt fra dem.
Jeg har også prøvet at ringe, men de er ikke til at få fat i.
Jeg havde bestilt nogle billeder, og fik nogle dage senere en sms om, at de havde haft en systemfejl, så de måtte annullere ordren. Som et plaster på såret kunne jeg få rabat på en ny ordre. Jeg gik derfor ind med det samme og bestilte varen igen.
Den 16. september kan jeg så se, at de alligevel har trukket penge for begge ordrer, selvom de skrev til mig at den første ordre var annulleret.
Det er rent ud sagt virkelig irriterende, og møg uprofessionelt, at de ikke reagerer på min henvendelse.

Risposta di Odense Skolefoto
Hvordan kan man have så useriøs en virksomhed?
Der kan hverken bestilles billeder online (mange forskellige browsere, tlf og computer er forsøgt) ej heller komme igennem til kundeservice. Ikke engang en køfunktion når der ringes til kundeservice.

Risposta di Odense Skolefoto
Da Odense foto havde lavet en fejl på deres hjemmeside så rettede de det uden omkostning for mig.

Risposta di Odense Skolefoto
Vil du have et elendig firma, service og billeder, så vælg Odense skolefoto.
Det er 4 år i træk vores skole bruger dette firma, intet er ændret.
Jeg har modtaget billeder der er tydelig plettet, uden firmaet selv havde opdaget det.
Hjørnet på billedet var bukket, tydelig at se billederne bare var blevet trykket ned i kuverten.

Risposta di Odense Skolefoto
Odense Skolefoto fremstår som en uprofessionel virksomhed, hvor både kvalitet, service og kommunikation halter på et niveau, jeg sjældent har oplevet. Dette er tredje gang, mine børn er blevet fotograferet af dem i skolen, og desværre har resultatet hver gang været direkte ubrugeligt. Det virker ærligt talt, som om der højst bruges ti sekunder pr. barn.
Det værste er dog ikke kvaliteten, men den totale mangel på kundeservice. Jeg har forsøgt at ringe mere end ti gange, men hver gang er telefonen “lukket” – selv midt på dagen. Der oplyses ingen åbningstider hverken i telefonsvareren eller på hjemmesiden, hvilket giver indtryk af en virksomhed, der kun åbner, når det passer dem. Den eneste gang, jeg rent faktisk kom igennem, var der 47 minutters ventetid, hvilket siger en del om, hvor mange andre forældre der også må opleve de samme problemer. På e-mails får man heller aldrig svar.
Oven i det er der konstant bøvl med login til deres system, selvom oplysningerne er korrekte. Min søns gruppebillede er af uvisse årsager ikke blevet taget som planlagt, uden at jeg på noget tidspunkt er blevet informeret. Alligevel opfordres jeg til at bestille og betale for billedet, selvom jeg ikke har set det færdige produkt – hvilket naturligvis er helt uacceptabelt. Da jeg ikke får hjælp til at løse problemet, mister jeg også retten til søskenderabat og ender i stedet med dobbelt fragt og dobbelt håndteringsgebyr.
Alt i alt fremstår Odense Skolefoto som en virksomhed uden respekt for kundernes tid, penge eller forventninger. Hvis man sætter pris på gode portrætbilleder, ordentlig service og fair priser, kan jeg på ingen måde anbefale dem.

Risposta di Odense Skolefoto
Ikke professionelle billeder. Efter at have betalt for billederne, kom der en opkrævning på 294 kroner for at levere to klassebilleder med posten. Rent svindel

Risposta di Odense Skolefoto
Poor photography and customer service
The portrait of our daughter was really poorly done - more like a passport machine photo, so we decided not to order it. Instead we ordered the group photo but the ordering page showed exact same group photo in two places, so it was not clear that one of them were of all children separately. We received one they call composite but asked to change it. They insisted that we should cut our daughter's image in half but I couldn't make myself do that to her face. When they insisted, I asked for a refund but they refused. I am so disappointed with their lack of willingness to correct a mistake that was due to the order site not being clear. Cannot recommend them to any school or parent.

Risposta di Odense Skolefoto
God og hjælpsom telefonisk service

Risposta di Odense Skolefoto
Vi glemte at bestille billeder. Vores anmodning blev hurtigt besvaret. Vi fik adgang til billederne og vi afgav ordren. Tusind tak.

Risposta di Odense Skolefoto
God kundeservice. Dog forvirrende, hvorvidt man betaler gennem websiden eller via fakturaen.

Risposta di Odense Skolefoto
Dygtige fotografer og god service, når man henvender sig med spørgsmål.

Risposta di Odense Skolefoto
Flotte billeder og god kontakt med hurtig respons på spørgsmål.

Risposta di Odense Skolefoto
Enormt dårlig hjemmeside og alt alt alt for høje priser + skjulte gebyrer når man skal godkende ordren. Dertil unødvendig omkostninger til levering på 49,- ekstra - skolefotos kunne snildt sendes samlet pr. klasse til afhentning.

Risposta di Odense Skolefoto
Uprofessionelt firma. Virkelig dårlige billeder - både klassefoto og portrætter. Helt skør belysning og mærkelig opstilling på klassebilledet. Meget dyre billeder især i forhold til den ringe kvalitet.
Firmaet svarer ikke på beskeder med kritik.
Kan absolut ikke anbefales.

Risposta di Odense Skolefoto
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.