Top service. Geen gladde verkooppraatjes. Vriendelijk, duidelijk, what you see is what you get. Alles is hier netjes en geordend. We mochten een proefrit maken wanneer we wilden, afspraak was niet... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
L'azienda ha risposto
Super freundlich Mitarbeiter, helfen schnell und unkompliziert. Probefahrt war ohne Probleme möglich. Kauf und Abwicklung mit neuen TÜV schnell abgewickelt. Das Auto hatte normale gebrauchsspuren... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Freundliches und sehr professionelles Personal. Konnten das Auto direkt Probefahren und alle unsere Fragen wurden kompetent beantwortet. Nach 3 Wochen zeigte der Boardcomputer eine Fehlermeldung, na... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
|Nederlands: Eurodecars is een internationale autohandel dichtbij het drielandenpunt. De vestiging in Kerkrade ligt direct aan de grens van het Nederlandse Kerkrade en het Duitse Herzogenrath. Dit gebied wordt door de gemeentelijke samenwerking ook wel het “Eurode” gebied genoemd. Wij staan voor eenvoud, transparantie en een snelle afwikkeling vanaf de aankoop tot en met de daadwerkelijke aflevering. Streven naar transparantie en een hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs staat daarbij altijd voorop. |Deutsch: Eurodecars ist ein internationaler Autohandel in der Nähe vom Dreiländereck. Die Niederlassung in Kerkrade liegt direkt an der Grenze zwischen der Kerkrade (Niederlanden) und Herzogenrath (Deutschland). Dieses Gebiet wird von der kommunalen Zusammenarbeit auch als “Eurode“ bezeichnet. Wir stehen für Einfachheit, Transparenz und schnelle Abwicklung vom Kauf bis zur tatsächlichen Lieferung. Streben nach hochwertige Qualität zu einem wettbewerbsfähigen Preis ist unsere Priorität. |English: Eurodecars is an international Automotive Company operating on the European market for young used cars. The branche in Kerkrade is located directly to the German Border of Herzogenrath. This area is also called “Eurode” by the municipal cooperation. We stand for simplicity, transparency and a quick settlement from the purchase up to the actual delivery of the car. Striving for transparency and high quality at a competitive price always comes first.
Informazioni di contatto
Tunnelweg 108, 6468EK, Kerkrade, Paesi Bassi
- 0031(0)6 45 388 499
- info@eurodecars.com
- eurodecars.com
Le persone hanno visualizzato anche
Top service
Alles is hier netjes en geordend. We mochten een proefrit maken wanneer we wilden, afspraak was niet nodig.
We konden onze eigen auto inruilen tegen een realistische inruilwaarde. De nieuwe auto is goed, netjes en in orde. We zijn erg tevreden.
Heel goed en net bedrijf
Heel goed en net bedrijf. Eerlijke inruilprijs gekregen en mooie Audi gekocht. Heel tevreden over alles. Een aanrader met heel veel keus van auto’s.

Besichtigung und Kauf
Bei unserem ersten Besichtigungstermin konnten wir uns das ausgewählte Fahrzeug n Ruhe solange ansehen wie wir wollten. Das war sehr angenehm ohne gleichzeitig ein Verkaufsgespräch zu führen. Nach Anfrage wurde das Auto sofort für eine Probefahrt bereitgestellt. Diese Vorgehensweise haben wir als sehr angenehm empfunden.

Goede service
De medewerkers waren vriendelijk, behulpzaam en geduldig.
Onze 'oude' auto werd probleemloos overgenomen en wij zijn blij met onze nieuwe aanwinst!
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit.

Risposta di Eurodecars
Freundliches und sehr professionelles…
Freundliches und sehr professionelles Personal.
Konnten das Auto direkt Probefahren und alle unsere Fragen wurden kompetent beantwortet. Nach 3 Wochen zeigte der Boardcomputer eine Fehlermeldung, nach einem Telefonat konnten wir das Auto direkt zu einer Analyse vorbei bringen. Die Fehlermeldung wurde ohne wenn und aber behoben, ohne das uns Kosten entstanden sind. Vielen Dank
Claudia Stollenwerk

Freundlich, professionell, stehts bemüht & fair im Preis
Ausgesprochen freundliches und professionelles Team und gute Preise. Auch Monate nach meinem Autokauf war man hier stehts sehr bemüht, mir weiterzuhelfen, als ich Kontakt zum Vorbesitzer/ Nachweise über durchgeführte Wartungen benötigte. Warmherzig weiterzuempfehlen!

Risposta di Eurodecars
Sie waren sehr kundenfreundlich gute…
Sie waren sehr kundenfreundlich gute kommunikation

Risposta di Eurodecars
Zeer tevreden met de aankoop van mijn…
Zeer tevreden met de aankoop van mijn nieuwe auto. Overschrijven naar België of Duitsland is geen enkel probleem en tevens mijn vorige auto ingeruild. Duidelijke communicatie en snel geregeld.

Risposta di Eurodecars
Sehr freundliche und kompetente…
Sehr freundliche und kompetente Mitarbeiter. Kann ich nur empfehlen!

Top bedrijf
Top bedrijf, goede service. Goed advies. Super prijzen!!!

Sehr liebevolle und nette Beratung
Sehr liebevolle und nette Beratung. Individuelle Auswahl für jeden.

Risposta di Eurodecars
Ich habe mein Auto bei diesem Händler…
Ich habe mein Auto bei diesem Händler gekauft und bin sehr zufrieden. Die Beratung war ehrlich und unkompliziert, man hat sich Zeit genommen und keine leeren Versprechen gemacht. Auch nach dem Kauf war der Kontakt freundlich und hilfsbereit. So stellt man sich einen Fahrzeugkauf vor.

Risposta di Eurodecars
Sehr netter Service und Hilfsbereit.
Sehr netter Service und Hilfsbereit.

Top Händler
Top Händler sehr kompetent. Bin sehr zufrieden mit der Beratung.

Risposta di Eurodecars
Ich bin echt begeistert alles lief…
Ich bin echt begeistert alles lief einfach und reibungslos also einfach nur richtig klasse.

Risposta di Eurodecars
Ik ben meer dan tevreden over…
Ik ben meer dan tevreden over Eurodecars. Super service gericht, klantvriendelijk, duidelijke communicatie en hele aardige medewerkers. Oh en de auto die ik daar heb gekocht is ook top ;-)
Voor mij een rit van bijna 3 uur enkele reis de moeite waard. Als ik meer sterren had kunnen geven had ik dat zeker gedaan.

Vriendelijke personeel
Vriendelijke personeel. Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

Risposta di Eurodecars
Snelle eerlijke duidelijke service en…
Snelle eerlijke duidelijke service en communicatie

Risposta di Eurodecars
Ik ben ontzettend goed geholpen bij de…
Ik ben ontzettend goed geholpen bij de aankoop van mijn auto. Vanaf het eerste moment werd ik vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ik kreeg eerlijk en duidelijk advies.
De afhandeling verliep vlot en zorgvuldig, en de auto werd in perfecte staat afgeleverd. Geen opdringerige verkooppraatjes, maar oprechte betrokkenheid en service.
Kortom: een betrouwbaar autobedrijf dat klanttevredenheid echt belangrijk vindt. Zeker een aanrader!

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.