Nordsjællands Hospital Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,4

Til Gynækologisk operation/ sengeafsnit 0121 og ambulatorium. Gynækologisk kirurg: Gudbjørg Andresdottir og Gynækolog Johanna Scholler , en stor tak for alt under mine 2 store operationer ( ogs... Leggi di più

Stor ros og tak til gynækologisk afdeling 0121 på Hillerød Hospital. Jeg ringer til 1813 lørdag aften den 1.8. og får en tid næste dag kl. 10 på afd. 0121. Her bliver jeg mødt af en venlig, imødekomme... Leggi di più

Ja, ganske enkelt et forfærdeligt oplevelse for mig. Der var mistanke om at jeg havde blodprop i benet. Fik taget blodprøver og måtte vente 5 timer på at komme til at tale med en læge og det efter sto... Leggi di più

Dags dato ringeste behandling & service på Hillerød akutafdelingen. Lunge medicin adf. 6 timer uden medicinsk behandling. Modtaget af læge der laver notaterne, Konstaterer infektion ifølge... Leggi di più

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

18 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hillerød Hospital er landets dårligste

Hillerød Hospital er landets dårligste. Min mor på 74 var på akutafdelingen efter et fald og havde ondt i ryggen. Hillerød valgte at sige det bare var et slag og sendte hende hjem. 2 dage senere valgte hun at købe sig til en røntgen på Hamlet, hvor det viste sig at hun havde et fraktur på ryggen, samt sammenfalden lændehvirvl. Efter smerter i en måned blev hun igen indskrevet på Hillerød, hvor de prøvede at smertebehandle hende, i den uge hun lå der blev hun mere og mere sløv, fraværende og dement, vi bad lægerne gentagende gange om at skanne hendes hoved. Til sidst lykkedes det og det viste sig ganske rigtigt at hun havde væske i hjerne. Hun blev herefter sendt til Rigshospitalet til operation.
Hillerød hospital = Danmarks ringeste/farligste hospital

17 febbraio 2021

Jeg blev indlagt ambulant og har kun…

Jeg blev indlagt ambulant og har kun godt at sige om Hillerød Sygehus. Jeg var på den ambulante modtagelse, på neurologisk afsnit og på øjenambulatoriet. Overalt blev jeg mødt af kompetente og venlige personer til trods for corona-travlheden. Jeg fik også taget angiografi scanning, og alle resultaterne blev samlet og koordineret af overlæge Parvez på eksemplarisk vis. Øjenlæge Ba-Ali's undersøgelse var utrolig grundig, og han indkaldte en kollega, som ellers havde fri, for at diskutere resultaterne. Sikke et sundhedsvæsen vi har. Det er ærgerligt, at det mest er folk med dårlige erfaringer, der skriver på Trustpilot.

23 dicembre 2020

Hillerød Hospital

Mit ophold og min behandling på Hillerød Hospital har gjort mig mange erfaringer rigere - gode og især dårlige.
Helt overordnet handler det om, hvilken læge eller hvilket sundhedspersonale, du møder, i forhold til kvaliteten.
Måske drejer det sig om penge til sundhedsvæsenet og måske handler det om ledelse og dårlig planlægning - jeg tror begge dele.
Næste gang jeg skal på hospitalet vil jeg benytte mit ret til frit sygehusvalg og vælge et andet hospital.

16 settembre 2020

Man kommer ind på akutten og videre til…

Man kommer ind på akutten og videre til basen. Det er rimeligt men så kommer man op på afd 0151. Man venter og venter og først når man rå er op sker der noget. Jeg var indlagt seneste igår. Hvor der ikke kom stuegang på mig. Der fes læger rundt, men ingen kom til mig. Jeg fik afvide at jeg var på forkert afd. Men igen sket der ikke videre. Jeg udskrev mig selv kl 15.30 (Jeg kender min sygdom rigtigt godt) jeg kan så læse i min journal igår aftes at der havde været tilsyn på mig kl 16.41. Derudover kan jeg se, at rigtigt mange har været inde og kigge i min journal efterfølgende.

9 settembre 2020

Tak til personalet på endoskopi afd

Tak til personalet på endoskopi afd. som var meget venlige da jeg blev undersøgt d 14.8
Og særligt til lægen som fik mig til at tænke på noget andet da jeg var nervøs over undersøgelsen, ved at spørge ind til hvor jeg boede bl.a.
meget professionelt

14 agosto 2020

Neonatal afdeling Hillerød Hospital

Sygeplejerskerne stresser en og skal kun være på deres måde i følge amning og andet. Ville aldrig råde første gangs fødende til at komme derhen.
De er efter en konstant og bare man er det mindste usikker bliver du sendt videre i systemet. Har hørt flere episoder

Det burde være et sted hvor der rart at være efter man har født og de burde støtte en i stedet for at være efter en

24 luglio 2020

Du skal være din egen læge

Du skal være din egen læge! De er hammer ligeglade med patienter. Fejl diagnoser er der massér af her.
Og der bliver ikke tjekket ordentligt med hensyn til corona! Alle kan vade ind og ud uden at blive stoppet eller tjekket. Tag til et andet hospital...
Jeg var indlagt på neurologisk afdeling, der var en ældre dame også indlagt, hun var sat til slanger og ilt og alt muligt. Jeg overhørte sygeplejerskerne snakke om at hun havde ligget der i 3 dage uden nogen havde gjort noget, hverken læger eller fundet en diagnose eller noget. Hun endte med at få det så dårligt at hendes familie kom for at sige farvel. Jeg er så enig med de andre anmeldelser, det "hospital" burde lukkes!! Det er en dødsfælde..

17 giugno 2020

Et dygtigt sundhedspersonale i en dårlig planlægning…

Møder som multikroniker næsten kun et venligt og kompetent sundhedspersonale, som arbejder i et system med en usædvanlig dårlig planlægning.
De flest indlagte patienter er ældre ofte med en beskeden appetit. Maden er ikke god, der mangler et lille menukort med lidt men god mad feks. smørrebrød.
Der køres meget urørt mad retur, og der kunne spares mange penge med den nævnte valgmulighed. Jeg har selv oplevet som 86-årig, at at få en klump kød som en knytnæve og 17 kartofler, så jeg får mad hjemmefra. På sommerdage med soloplyste trapper og lokaler brænder der lys i dagtimerne for tusinder kw-timer,. Ved indgang 08 er der 5 handikapparkeringer ud af mange hundreder, og de 2 er spærret med en toiletvogn, altså 3 pladser til de mange dårligt gående ældre. En desværre symptomatisk tåbelig løsning blandt mange. Samfundet har beskyttende adfærsregler, men på laboratoriet sad personalet tæt på de mange patienter helt ubeskyttet uden at ane om de videregav smitte fra en patient der var i inkubationstiden, altså en total uprofessionel mangel på patientbeskyttelse.
Der er mange andre eksempler på funktions - og planlægningssvigt, og det er tydeligt, at regionens hospitaler ikke deler erfaringer, hvilket jeg ser som patient på 3 hospitaler.

13 giugno 2020

Jeg blev sent af egen læge på…

Jeg blev sent af egen læge på akutmodtaelsen den14/5 der var jeg 12 timer var heldig at få en sandwich og saftevand .den19/5 blev jeg ringet op at jeg skulle komme til covi test 26/5 blodprøve 27/5 og skanning 28/5 ,så fik jeg besked i eboks at jeg skulle komme til covi test den 28/5 blodprøve 28/5 og skanning 28/5 så blev jeg i tvivl og ringet til Hillerødsyghus og fik at vide de holder fri fredagpå den afdeling ,så ringet jeg til Frederikssund sygehus hvor jeg skulle skannes og fik at vide først skulle skannes den 25/6 .Så blev jeg ringet op 23/5 af en læge at det var blevet aflyst og egen læge tage over .den bliver jeg ringet ny læge 24/5 som jeg fortalte om forløbet meget forstående ville så finde ud af noget og ringe tilbage ,det gjorde lægen også .så skulle indlægges 25/5 det blev jeg så ,covi test blodprøver så kom der en læge og spurgte ind til masse ,jeg fik så en SMS om at covi test 26/5 lægen sagde at det skulle jeg bare se bort fra .jeg blev ringet 28/5 at jeg at ikke har fået taget blodprøve så ikke kan komme til samtale med en læge den 29/5 som aftalt .ny blodprøve 29/5 ny tid samtale med læge 4/6 Kent

28 maggio 2020

Jeg var i akutmodtagelsen i slut feb

Jeg var i akutmodtagelsen i slut feb. Der var 2 t og 21 min ventetid indtil jeg kom ind i triagen. Men følte mig hele tiden taget alvorlig og der blev taget sig godt af mig. Det er desværre tydeligt at sundhedsplatformen spænder ben for den info der gives til patienten... på 7 timer fik jeg alverdens forskellig info. Det endte i akut operation kl. 02.30.

Fik den bedste behandling af sygeplejersker og studerende og læger på 0121.

Så trods ventetiden skal det siges at jeg havde det behagelig under hele forløbet og at man ikke mærkede travlheden der foregik om ørene på en.

Synd de bøvler med sundhedsplatformen.

10 marzo 2020

Advarsel hold jer væk

Advarsel hold jer væk

Jeg troede, at når man kom på hospitalet var man bedre stillet, end hvis man blev hjemme. Men dette er ikke tilfældet med Hillerød sygehus. De har åbenbart ikke ekspertise i noget som helst. Min mor er for anden gang blevet indlagt på Hillerød sygehus og har fået konstateret blærebetændelse og vi skulle se tiden an - og for anden gang var det ikke blærebetændelse, men en blodprop i hjernen. Jeg tænker, hvor svært er det at læse en journal. Første gang kan man kan fejl, men anden gang burde der være en klokke der ringede, men nej. Så tænker man, at der kan jo ske fejl og ja, jeg har selv været indlagt der med vejrtrækningsproblemer. Her fandt de ikke noget, der kunne give en forklaring og sendte mig hjem med en hvilepuls, der svingede mellem 30 og 200, med en forklaring på, at det nok var lidt stress – det var så en virus. En anden gang jeg var indlagt konstaterede de også at der ikke var noget, men efterfølgende har en hjertelæge konstateret, at jeg har en hjerteklap der ikke lukker rigtigt - men her stopper historien ikke. Da min datter var 4 år havde hun ondt i maven, her konstaterede de, at hun havde blindtarmsbetændelse, men da hun ikke havde feber ville de ikke operere, men se tiden an. Til sidst havde hun så ondt, at hun kun kunne ligge på knæ og albuer - også her tog de fejl. Det var ikke blindtarmsbetændelse, men en cyste på størrelse med en tennisbold, der sad på tarmen. Der vil jeg sige, at lægerne på Rigshospitalet, var ikke helt tilfredse med forløbet, da hun på vores foranledning blev flyttet dertil. Her kom hun ind om aftenen, blev undersøgt, sat til at faste og blev opereret næste morgen. Jeg kan kun have den holdning, at Hillerød sygehus skulle lukkes, da der ikke kan være en mere inkompetent ledelse af dette hospital og man er nødt til, at starte på en frisk med alt personale - ikke fordi de nødvendigvis er dårlige, men det er tydeligt at de ikke, som de er ledet, magter at udføre deres job. Så for at få tillid til stedet og for at personalet kan starte på en frisk og få selvtilliden tilbage.

Jeg ville give nul stjerner, men det er ikke muligt.

Man tænker på, om mine forældres nabo, som lige er død af en blodprop, kunne være reddet hvis han var kommet på et andet hospital.

30 gennaio 2020

Akutmodtagelsen d.30-12.

Akutmodtagelsen d.30-12.
Det er 2 gang jeg oplever akutafdeling som pårørende..Hold nu op .Det er ren middelalder...Der er manglende information om forløb på afdelingen. Personalet er meget lidt imødekommende,sure og afvisende ...Der er manglende omsorg for de personer der ligger i timevis og venter uden at få tilbudt hverken vådt eller tørt. Personalet er mere optaget af deres computere og hinanden end af patienterne.Jeg vil kalde afdelingen for et sted med en syg kultur og et menneskesyn der ikke burde være muligt på et dansk hospital i 2019..

1 gennaio 2020

Ubeskrivelig og dårlig.

Ubeskrivelig og dårlig.
Det er et ulands hospitalet som ikke hører noget land slet ikke til Danmark.
Jeg har været 2 gange til akutmodtagelse og her må jeg sige der er utroligt mangel af behandlingen, forståelse, respekt til patienter.
De som arbejder,læger, sygeplejerske har ikke andet end at sige "vi kan desværre ikke hjælpe dig mere". Jeg har så meget dårligt at sige om dem, at der ikke er plads nok til skrive alle ordene. Det er syndt for os der betaler deres løn for ikke at få de behandlinger som der skal til.

22 dicembre 2019

Har fået den mest inkompetente dårlige…

Har fået den mest inkompetente dårlige behandling..
Kom ind i okt. Med smerter i armen efter en arbejdsskade..
Bliver undersøgt og sendt til ULS som viser en delvis overrevet sene i albuen..
Den ene læge vil operere nu en anden mener ikke det er nødvendigt.. bliver sendt hjem med slynge i 3 uger, skal derefter starte hos fys til træning.
Er så hos fyssen 2 gange og hun sender mig tilbage til Hillerød..
2 forskellige læger mener nu at den burde ha været opereret da jeg kom første gang.
Her mener en ny kirurg så at de skal lave en MR scanning. Den vise at nu er senen revet helt over og skal opereres.. Der går så én uge, jeg bliver indkaldt til OP.
Møder op kl 08:30 fastende. Bliver så udskudt flere gange og ender med at blive sendt hjem og vil blive ringet op dagen efter, men at jeg skal være fastende.
De ringer kl 8:30 og siger nu at de ikke vil operere alligevel..??? Der er gået for lang tid side skade og senen er trukket for langt tilbage og vedhæftet sig et forkert sted.. Det vil de ikke operere pp da der ikke er garanti for det vil blive bedre... Så nu er jeg afsluttet med besked om At hos de fleste patienter forsvinder smerten og får næsten fuld kærlighed, men vil nok miste ca. 50% af rotation styrken...?? UNDSKYLD HVAD..??! Ja de kan desværre ikke gøre mere..
TAK FOR FUC... LOR..🤬🤬🤬
KOMMER ALDRIG PÅ HILLERØD SYHEHUS MERE..

20 dicembre 2019

Jeg må bare sige at jeg kommer her halv…

Jeg må bare sige at jeg kommer her halv 8 . Får besked på jeg skal opereres kl 11. Får ikke en seng på et værelse men ude på gangen . Har i hvert fald set 4-5 andre komme og få en seng på et værelse efterfølgende. Fortæller så min sygeplejerske om det og hun siger det tilfældigt og det vigtigste er at jeg er på en stue efter operationen. Mit problem er forskelsbehandling . Hvorfor skal jeg behandles anderledes. Der sjovt nok ingen andre der har stue på gangen og skal skifte tøj på venteværelses toilettet. Og Sjovt nok er jeg også den eneste med tydelig udenlandsk baggrund. Jeg mener selv at det er uacceptabelt at jeg skal skifte tøj på et toilet. Jeg skal sidde ude på gangen i 3,5 time.. hvor alle andre får en seng på et værelse .. føj man. Det til grin . Og småracistisk, Med vilje eller ej.

26 novembre 2019

Nærværende personale

Havde en god indlæggelse tilbage i oktober på 5 dage, først på akut modtagelsen og senere på lungemedicinsk afd.
Det søde personale, der havde utrolig travlt, gjorde alt hvad de kunne for at berolige og informere om hvor vi var henne i processen. Meget nærværende, tak.

20 novembre 2019

Tag aldrig til Hillerød sygehus…

Tag aldrig til Hillerød sygehus akutmodtagelsen: der er ikke nogen til rådighed!
Jeg skriver her Hillerød sygehus akutmodtagelsen (kirurgitisk område) lige nu og har pisse meget smerter. Jeg kom her 3 dage i træk og med lægeanvisning. Der er ikke en læge der kigger forbi, de har alle sammen travlt. Jeg har ventet 8 timer i dag uden en opsyn af lægen. 5 timer dagen før og 7 timer forgårs. Der er noget der undrer mig, skal vi virkelig dø før sundhedsfolk tager os alvorlig? Det eneste behandling jeg har fået er smertestillende.. Tak fordi I er så omsorgsfulde og kvikke, I fortjener helt sikkert jeres LØN!

27 agosto 2019

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito