Capio Privathospital Recensioni 1.541

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Det kan være vanskeligt at hjælpe nogen med at blive bedre, hvis ikke man har et eneste kritisk punkt. Men det har jeg ganske enkelt ikke. Fra indtjekning til udtjekning efter operation (blev o... Leggi di più

God og behagelig oplevelse - struktureret og effektiv ifm. min menisk operation. Medarbejderne var søde og dygtige - og jeg blev mødt i øjenhøjde 👏🏼 Tak for det 😀 - håber ikke vi ses igen 😅

Jeg er blevet MR-scannet hos Capio i Hellerup super service og kompetente medarbejdere- Hvis jeg skal kommentere noget, er det man skal tjekke ind i receptionen og gå om på den anden side af bygning... Leggi di più

Jeg var til mammografi, undersøgelse og ultralydsscanning da jeg havde fundet forandringer i mit ene bryst. Blev henvist videre fra det offentlige til Capio. Sådan en undersøgelse vil nok altid frem... Leggi di più

1. Ospedale privato
  2. Dermatologo
  3. Policlinico
  4. Servizio di mammografia
  5. Chirurgo ortopedico
  6. Clinica di chirurgia plastica

Vi henviser til vores Facebook for yderligere brugeranmeldelser: www.facebook.com/capioprivathospital/ ____________________________________________________________________________ Capio er et landsdækkende privathospital med afdelinger i Hellerup, Odense, Aarhus, Viborg og Aalborg. Vi tilbyder udredning og behandling hos nogle af landets dygtigste specialister, der sikrer dig et professionelt og sammenhængende behandlingsforløb. Vi har patienten i centrum og på den måde kan du være sikker på, at du altid er i trygge hænder hos os. Vi tilbyder desuden forebyggende sundhedsydelser som helbredstjek, helbredsundersøgelser, seismofit-målinger og MR-helkropsscanninger til virksomheder og privatpersoner.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Fantastisk personale og behandling

En meget venlig og rolig kirurg, der forklarede omkring min MR-skanning og grunden til mine smerter.
Meget venligt og smilende personale med god pleje og forplejning.
Rigtig god information omkring hele forløbet og efterforløbet fra både anæstesien, kirurgen, sygeplejersker og fysioterapeuten.

15 aprile 2026

Hej Lykke

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet både ro, tryghed og god information gennem hele dit forløb.

Vi sætter stor pris på dine ord om både kirurgen og vores øvrige personale – det er vigtigt for os, at du føler dig godt informeret og godt taget hånd om hele vejen.

Stor ros til Dina Matzen fra Capio

Før:
I 2001 fik jeg indopereret brystimplantater af Benedicte Thuesen. Efter ca. 25 år skulle de udskiftes, og jeg søgte derfor kontakt med Benedicte Thuesen, som dog var pensioneret.
Jeg fandt, at hun havde været på Capio, og valgte derfor det sted. Jeg blev henvist til Dina Matzen til en forundersøgelse. Et supergodt valg skulle det vise sig.
Jeg tror aldrig, jeg har mødt en læge, som havde så stor faglighed og empati og undersøgte og vejledte mig så grundigt. Efter undersøgelsen var jeg ikke i tvivl om, at det var Dina, som skulle foretage operationen.
Under:
Jeg mødte op på aftalte dato og tid og blev taget godt imod af personalet og vist hen på en stue.
Her fik jeg en grundig gennemgang af hele forløbet og hilste på anæstesisygeplejersken. Endelig kom Dina også og tegnede en masse hjælpelinjer på mig.
Efter:
Noget af det første jeg husker, da jeg vågnede op, var at jeg hørte Dinas stemme, som sagde, at det havde været anderledes, at sy mig, idet jeg havde ”smørhud”.
Denne fine og sarte hud gjorde bl.a., at hun indlagde en ekstra kontroldag ind. Heldigvis var alt godt og uden komplikationer.
Det viste sig, at Dina, med min tilladelse, havde valgt et par mindre ændringer for at få et så pænt, æstetisk, velproportioneret og naturligt resultat som muligt.

Jeg er SÅ glad for resultatet og kan på det kraftigste anbefale at kontakte Dina Matzen, hvis man går med tanker om en plastikkirurgisk operation af brysterne.

10 marzo 2026

Hej Katarina

Tusind tak for din meget grundige og flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os at læse om dit trygge og positive forløb – fra første konsultation til det endelige resultat.

Vi er særligt glade for dine ord om Dina Matzen. Hendes faglighed, omhu og empati er netop det, vi ønsker, at alle vores patienter oplever, og det er skønt at høre, hvor tilfreds du er med både processen og resultatet.

Tak fordi du deler din oplevelse og anbefaling.

Capio Privathospital

Fin service fra start til slut og…

Fin service fra start til slut og rigtig dejlig jargon. Vellykket og prof operation.

16 aprile 2026

Hej Birger

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft et godt forløb og en vellykket operation.

Capio Privathospital

Jeg har oplevet en fantastisk faglighed…

Jeg har oplevet en fantastisk faglighed og omsorg i forbindelse med en prostata operation, intet mangler.

15 aprile 2026

Hej Kenneth

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet både høj faglighed og omsorg i forbindelse med din prostataoperation. Det er netop den kombination, vi hver dag arbejder for at levere til vores patienter.

Vi er glade for, at du har følt dig godt taget hånd om hele vejen, og vi sender din ros videre til det involverede team.

Rigtig god bedring fremadrettet.

Topklasse

Fra indtjekning til udtjekning efter operation (blev opereret i knæ), går alt på skinner. Højt informationsniveau, fokus på tryghed, altid nogen i rummet.
På operationsstue stor imødekommenhed og god stemning (det betyder virkelig noget). Og efter operation højt serviceniveau med frugt og grønt, kiks og sågar en sandwich, mens alle har 100 procent styr på, hvad der er foregået, og hvad der skal ske.
Topklasse og meget imponerende, for der køres godt nok mange igennem.
Tak herfra
Jens Rohde
Fodbolddommer

14 aprile 2026

Hej Jens

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse – det betyder rigtig meget for os. Det glæder os at høre, at du har oplevet et trygt og velfungerende forløb hele vejen igennem, og at både information, stemning og service levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på dine ord om vores personale og den gode atmosfære – det er noget, vi gør os umage for hver dag.

Tak fordi du delte din oplevelse.

Capio Privathospital

Jeg er blevet MR-scannet hos Capio i…

Hvis jeg skal kommentere noget, er det man skal tjekke ind i receptionen og gå om på den anden side af bygningen for at komme ind, men dette er nede i bagateller så derfor får de 5 stjerner.

11 aprile 2026

Hej Søren

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os at høre, at du oplevede både god service og kompetente medarbejdere.

Tak også for din kommentar om indgangen – den tager vi med videre i vores arbejde med at forbedre patientoplevelsen.

Capio Privathospital

Venlighed og forståelse !!!

Der var venlighed, forståelse og hjælp hele vejen igennem, fra jeg kom til jeg skulle afsted igen !!!

30 marzo 2026

Hej Elsebet

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har oplevet både venlighed, forståelse og god hjælp hele vejen igennem dit forløb.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kom hurtigt til

Kom hurtigt til. God forklaring på hvad der skulle ske og risikoen ved operationen
Hjælpsomme personale

7 aprile 2026

Hej Lone

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du hurtigt kunne komme til, og at du oplevede en god og grundig forklaring på både forløbet og de risici, der er forbundet med operationen. Vi er også rigtig glade for, at du fremhæver vores hjælpsomme personale.

Tak fordi du delte din oplevelse med os.

Capio Privathospital

Super god, imødekommene og professionel hkælp

Super god og professionel

8 aprile 2026

Hej Johnny

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord. Det glæder os at høre, at du har oplevet både en imødekommende og professionel hjælp hos os – det er lige præcis det, vi stræber efter hver dag.

Capio Privathospital

En fuldstændig fantastisk ,både dygtig…

En fuldstændig fantastisk ,både dygtig og usædvanlig empatisk plastik kirurg,Dina Reem Matzen.
Magen til gode behandling skal man lede længe efter.

7 aprile 2026

Hej Charlotte

Tusind tak for din gode anmeldelse og de meget rosende ord. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft så god en oplevelse, og at du især fremhæver både fagligheden og empatien hos Dina Reem Matzen.

Vi er meget stolte af at have så dygtige og engagerede kolleger, der gør en reel forskel for vores patienter.

Dygtig personale

Dygtig personale god rådgivning

30 marzo 2026

Hej Christian

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores personale og rådgivning. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os

Capio Privathospital

En meget behagelig oplevelse.

Kom ind til tiden.
Havde et par spørgsmål. Fik svar på det hele.
Var yderst behjælpelig med, hvad jeg kunne gøre.

1 aprile 2026

Hej Charlotte

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du havde en behagelig oplevelse hos os, kom ind til tiden og fik svar på alle dine spørgsmål.

Et helt fantastisk personale

Et helt fantastisk personale, alle søde, smilende og meget hjælpende ved behov
Følte mig tryg og i gode hænder under mit ophold/operation på Capio

16 marzo 2026

Hej Birgitte

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og de varme ord om vores personale. Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har følt dig tryg og godt taget hånd om under dit ophold og din operation hos os.

Vi lægger stor vægt på både faglighed og omsorg, så det glæder os meget, at du har oplevet netop dette.

Venlig op præcis'

Venlig op præcis modtagelse og vejledning. Ingen ventetid

28 marzo 2026

Hej Anny

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede en venlig, præcis og imødekommende modtagelse samt god vejledning gennem hele forløbet.

Vi er også meget glade for, at du oplevede, at der ikke var nogen ventetid. Din feedback betyder meget for os og for vores medarbejdere.

Capio Privathospital

Virkelig god behandling hele vejen…

Virkelig god behandling hele vejen igennem

31 marzo 2026

Hej Tove

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en virkelig god behandling hele vejen igennem. Vi sætter stor pris på dine ord og er glade for, at du har følt dig godt taget hånd om under hele dit forløb.

Capio Privathospital

Meget hurtig til at få en tid

Meget hurtig til at få en tid. Personalet var i imødekommende.

25 marzo 2026

Hej Dorthe

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du hurtigt fik en tid, og at du oplevede vores personale som imødekommende – det er noget, vi lægger stor vægt på hver dag.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Capio Privathospital

Personalet var meget imødekommende og…

Personalet var meget imødekommende og information der blev givet var fyldestgørende. En rigtig god oplevelse

27 marzo 2026

Hej Iain

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede vores personale som imødekommende, og at informationen undervejs var fyldestgørende. Vi lægger stor vægt på, at vores patienter føler sig godt informeret og trygge gennem hele forløbet, så det betyder meget for os at læse om din gode oplevelse.