Til Gynækologisk operation/ sengeafsnit 0121 og ambulatorium. Gynækologisk kirurg: Gudbjørg Andresdottir og Gynækolog Johanna Scholler , en stor tak for alt under mine 2 store operationer ( ogs... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Stor ros og tak til gynækologisk afdeling 0121 på Hillerød Hospital. Jeg ringer til 1813 lørdag aften den 1.8. og får en tid næste dag kl. 10 på afd. 0121. Her bliver jeg mødt af en venlig, imødekomme... Leggi di più
Ja, ganske enkelt et forfærdeligt oplevelse for mig. Der var mistanke om at jeg havde blodprop i benet. Fik taget blodprøver og måtte vente 5 timer på at komme til at tale med en læge og det efter sto... Leggi di più
Dags dato ringeste behandling & service på Hillerød akutafdelingen. Lunge medicin adf. 6 timer uden medicinsk behandling. Modtaget af læge der laver notaterne, Konstaterer infektion ifølge... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Adm møgbunke men der er meget adm har…
Adm møgbunke men der er meget adm har ikke styr på noget som helst
De varme hænder gjorde et stort arbejde på at rydde op i deres ledelses rod.
Skal aldrig mere på Hillerød sygehus
Skal aldrig mere på Hillerød sygehus.
Det er ikke Deres skyld med den ekstreme lange ventetid, de gør hvad de kan de har mega travlt.
Men når man så kommer ind og man har en følelse af, at de ikke tror på en, om det man fortæller dem, det er så ubehageligt at opleve. Har det så skidt i dag efter min oplevelse i går med 7 timers ventetid
Tog hjem med en følelse af at de ikke troede på mig og om min hændelsesforløb
Er dybt rystet og så ked af det
Tak for denne gang
Akutmodtagelsen i Hillerød
Lidt ventetid ved modtagelsen, hvilket man ikke kan klage over en fredag aften.
Professionel og venlig behandling.
Udskrevet knapt 20 timer senere.
Tak herfra.
Overskud, venlighed og smil
Lige nu, vælter det ind med syge børn og også voksne. Som en følge af corona og vores svækkede immunforsvar. Vi var selv i sidste uge inde med vores pige på 5 måneder, og på trods af travlhed blev vi mødt med overskud, venlighed og smil.
Gang på gang beviser Hillerød hvor gode de er og hvor trygt et sted det er at komme.
Tusind tak til læger og sygeplejersker for at blive ved med at gøre et fantastisk arbejde.
Meget dårlig
Meget dårlig - Hillerød hospital lange lange vente tider dårlig service og dårlig mad og drikke i forhold til andre hospitaler, har oplevet andre hospitaler tilbyder mad el drikke fra personalet og maden var så godt.
Hillerød har ingen tid til dig andet at man skal vente og vente og når man ringer på klokken kan man næsten høre personalet tænke åh nej dem igen. Er det det vores skattepenge går til. Godt man ikke er tilknyttet Nordsjælland - Hillerød hospitaler mere. Der var engang Hillerød var godt for 25 år siden.
Hillerød kan anbefales
Hillerød kan jeg anbefale med tryghed👌
Jeg har lige født mit andet barn med kejsersnit på Hillerød hospital.
Barn nr 1 blev født på Hvidovre også med kejsersnit. Det var en meget dårlig oplevelse med smerter og utryghed.
Hillerød var helt klart en meget bedre oplevelse!
Personalet var meget venlige, smilende og hjælpsomme. Jeg fik en god vejledning ( amning) af sygeplejerskerne og generelt rigtig god oplevelse af personalet. Kompetente læger og jordemødre. 👌👌
Blev modtager i AKUT modtagelsen af…
Blev modtager i AKUT modtagelsen af meget venligt personale. Blev undersøgt af læge. Fik smertestillende. Jeg blev kørt på kirurgisk afsnit K0151. Her fik jeg at vide at der var bestilt tid til CT scanning og hvis nødvendigt også til operation. Blev opereret. SUPER Oplevelse. Virkeligt godt personale. Tak😊😊😊
akutmodtagelse Frederikssund
Jeg kom til skade med min finger, som skulle syes.
Behandlingen startede uden ventetid. Personalet var meget venlig, hjælpsom og virkede yderst kompetent!
Tak for en rigtig god oplevelse!
Indlagt til at få en ny hofte,
Indlagt til at få en ny hofte,
Min kritik går alene på det faste personale på afd. 0661 , respektløs behandling af en ældre medpart, ubehagelig omgangstone , manglende empati ( mennesker er jo forskellige ) det hele bar præ af en fabrik hvor båndet ikke måtte gå i stå.
Hjemmelavede Corona besøgsregler , der medførte at kun en på en 4 sengsstue måtte have besøg, ubehagelig omgangstone i forhold til pårørende.
Ønsker aldrig at opleve den afd. igen.
Vælg et andet hospital
Vælg et andet hospital. Så enkelt kan det siges.
Jeg er født og opvokset i Hillerød og hat prøvet at være indlagt på Nordsjællands Hospital to gange i mit voksne liv. Den ene gang med en blindtarmsbetændelse og anden gang med en frygtelig smerteoplevelse i underlivet. Min mand har været indlagt et par gange også med fåresyge og infektion i fingeren.
Alle disse ting skal tages alvorligt så de ikke udvikler sig potentielt til noget dødeligt. Samtlige gange uden undtagelse har vi enten oplevet at side minimum 8 timer i akutmodtagelsen, blive mødt at forvirret eller uforskammet, nedladende personale som ikke taler sammen, et hav af forskellige læger og uendelige ventetider uden information. Forplejningen er rædselsfuld men det kan man leve med hvis man ellers blev behandlet ordentligt. Det gør man ikke, og når man fejler noget alvorligt bliver man nervøs for sit helbred af at være på det sted.
Udsæt ikke jer selv for en direkte modbydelig oplevelse når man er syg og har brug for hjælp. Det får man kun når man begynder at sige alvorligt fra efter minimum 10 gange på Nordsjællands. Ellers er man fuldstændig overladt til sig selv.
Jeg sætter aldrig mine ben der igen, det tør jeg simpelthen ikke.
Min datter var indlagt og blev opereret…
Min datter var indlagt og blev opereret på børneafdelingen, og det var en super god oplevelse. Meget søde sygeplejersker og læger, de var meget grundige og min datter blev slet ikke bange eller ked af det mens hun var der, på trods af operation. Det var virkelig en god oplevelse, tak til børneafdelingen for al hjælpen, I er virkelig gode :-)
brok operation på Hillerød
ifm brok operation er jeg til undersøgelse på Hillerød fredag 19/3 på Dagkirurgisk Afsnit 0162 og alt går som planlagt og uden ventetid. Venlige og smilende ansigter, oplysende personale - herligt og nemt.
Torsdag 22/4 er jeg indkaldt til operation til kl 07:30 og igen går det som planlagt - jeg møder kun søde og smilende ansigter, får rigelig med information om hvad der nu skal ske - ingen panik eller stress og alle vil mig det bedste. Operation foregår som fortalt og jeg vågner op lidt over middag omtåget selvfølgelig, men omgivet af hjælpende personale - smilende ansigter, får tilbudt sandwich, vand, kaffe, banan, jeg går et par ture på gangen og for lov at gå hjem, efter at systemet er gået igang igen. Masser af information, kompetente sygeplejerske samt en yderst venlig praktikant som fik lov at være med under hele mit forløb.
Fantastisk oplevelse taget alt det negative i aviserne i betragtning - her var der ikke andet en positivt at sige og jeg MENER det. Dette er de-fakto. STORT tak til alle på afdelingen for - når det skal være - en fed oplevelse. 5 store stjerner.
Hillerød hospital lederen skulle skamme…
Hillerød hospital lederen skulle skamme sig!!!! I viser igen og igen at fagligheden ikke tælles, men derimod så snakker i om racer, religion, og køn!!!! Føj
Dårlig Dårlig det har ikke hjælpe min…
Dårlig Dårlig det har ikke hjælpe min kæreste
Er kronisk syg og går til kontrol
Er kronisk syg og går til kontrol hvert kvartal, hvor jeg i løbet af de sidste 3-4 år har mødt 8-10 forskellige læger - ingen “rød tråd” I kommunikation og tit manglende/mindre erfaring!
Har været udsat for at blive indkaldt til samme undersøgelser med 1 uges mellemrum.
Akut modtagelsens receptionist er ikke…
Akut modtagelsens receptionist er ikke god til at kommunikere med pårørende. Ingen empati og dårlige kommunikationsevner. Patienten får ikke noget at drikke og ingen info.
Hold Jer væk fra dette elendige…
Hold Jer væk fra dette elendige hospital!
Forfærdelig fødselsoplevelse. Virkelig ringe forhold og noget af det mest usympatiske, vi har mødt. (Der var naturligvis få gode mennesker...)
Personalet er inkompetent og deres faglighed var grund til at de næsten dræbte vores søn. De fejlvurdere og fejl behandlede vores søn, som endte på RH på deres akut afsnit. Gang på gang forsøgte vi at fortælle personalet at der er noget galt og hver gang fik vi en arrogant bemærkning om at det var en almindelig baby reaktion. Det er basic viden i medicin at man klinisk observere farver og mærker efter patienterne. Det endte ud i at vores baby fik forkert behandling i 24 timer. Situationen blev værre og værre og heldigvis fandt jeg en tilfældig læge, som undersøgte vores søn og fandt ud af fejlbehandlingen. Dette fejlbehandling kunne opdages langt hurtigere, hvis personalet fokuserede på deres job og var mere engagerede. De rendte rundt og brugt deres tid på hyggesnak med kolleger og meget af deres tid gik på kontorerne.
Vi fik intet instruktion ift indlæggelse og det var tilfældigt, hvornår der kom mad osv. min kone var også indlagt og kunne ikke bevæge sig pga kejsersnit men vi fik ingen hjælp eller undersøgelse af hende. Personalet ignorerede os, og ville ikke hjælpe med pleje af vores søn.
Til dem der skal føde på Hillerød hospital:
Lad vær stol blindt på at personalet har styr på deres, og vær kritisk overfor alt, hvad de foretager sig! Vores kamp fortsætter mod disse usympatiske og inkompetente mennesker!
Tak for en rigtig god oplevelse på…
Tak for en rigtig god oplevelse på fødegangen!
Super søde og hjælpesomme jordemødre!
MEN det skulle desværre ødelægges af barselsgangen hvor vi blev mødt af en dame som min kone kalder for heksen efter hun havde præsenteret sig selv og afdelingen.
Snakker ned til os forældre og der er INGEN hjælp at hente.
Der er ikke fjernbetjeninger til deres tv fordi folk “stjæler” dem.. fjernsynet er bare af et mærke jeg muligvis kun kunne finde hos Harald Nyborg så det er mig uklart hvem der skulle stjæle dem.
På barselsgangen spørger de os om vi er sultne og vi takker ja med det forbehold at vi ikke vil have kogt skinke som vi heller ikke kunne få ned på fødegangen, og hvad kommer heksen med? KOGT SKINKE!
Tak for at du som i overhovedet ikke gider lytte til dine gæster!
79 årig mand bliver indlagt af egen…
79 årig mand bliver indlagt På Hillerød sygehus, af egen læge med ambulance, han kan ikke gå, grundet stærke ryg/hoftesmerter, hvilket han har haft nogle dage, og det er blevet så slemt, at han ligger skriger når man rør ham. Han får lov at ligge på akutmodtagelsen i ca. 7,45 timer, hvor han bliver tilset af en læge der ser på ham, som beder en anden læge se ham, og som så siger, du får noget morfin, og kan tage hjem, det er nok en discuspolaps, manden kan ikke gå, og bliver kørt hjem med liggende transport,( han er ikke i stand til at klare sig selv). Manden har fået en tør sandvich, der er ikke taget røgntenbilleder, selvom de faktisk er bestilt af egen læge i forvejen, hans kone må ringe flere gange, for at få af vide hvor han er, og hvad der sker, hun får forskellige oplysninger, blandt andet at der er tageet røngten, hvilket ikke passer. Alt i alt en meeget dårlig oplevelse.
89 årig dement mand
89 årig dement mand, indlagt grundet bakterier i blodet. Under indlæggelsen smittet med Corona. Lungemedicinsk afdeling vælger at Udskrive patienten til 84 årig kræftsyg hustru, som endvidere har nedsat lungefunktion. Afdelingen ser ingen problemer med dette tiltrods for, at pårørende påpeger, at patient ikke kan finde ud af, at opretholde isolation ej hellere huske mundbind eller spritte af. Egen læge har forsøgt, at gøre afdelingen opmærksom på, at hustru ikke kan klare mulig smitte med Corona, uden at kunne trænge igennem og udskriver patienten.
Synes at lægerne og sygeplejerskerne mangler total forståelse for situationen i hjemmet og overlader ansvaret for at bremse smitten, som patienten vel og mærket, har pådraget sig under indlæggelsen, til en syg hustru.
Patient kommer hjem og det første han gør, er at bevæge sig rundt i huset uden maske og siden går tur med hund. Godt gået Hillerød sygehus.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.