Den 8. juli lejede jeg for et døgn en slagleklipper til at gå bagefter hos Nordjysk Lift i Randers. Jeg betalte det beløb de krævede for lejen, da jeg afleverede den, 3.162,50 kr., og tænkte f... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg har lejet minilæsser hos Nordjysk Lift for første gang. Fin service og køreklar maskine - leveret og afhentet som aftalt. For gennemskuelighedens skyld skal i måske skrive på jeres hjemmeside h... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Største svindler på markedet. Overholder ikke deres aftaler og sender større regninger. Når man kontakter dem, jo jo de sender kreditnota, men så får man en mail til lukketid, nej ingen kreditnota…... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Første og sidste gang. Som aftalt fik vi leveret en lift. Chaufføren valgte dog at sætte den et sted hvor det stort set var umuligt at få den frem til hvor den skulle benyttes pga. blødt underlag... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Vi er specialister i udlejning af alle former for materiel til byggeriet, såvel små som store kunder. Virksomheden beskæftiger mere end 100 veluddannede medarbejdere, der alle besidder et stort branchekendskab, således at kunderne altid er sikre på at komme til at arbejde sammen branchens mest professionelle udbyder. Med landsdækkende bookingsystem og egen vognpark kan vi allerede ved første kontakt fastsætte leveringstidspunket af det bestilte materiel.
Informazioni di contatto
Frederikshavnsvej 315, 9800, Hjørring, Danimarca
- 99 245 245
- salg@nordjysklift.dk
- www.nordjysklift.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Leje af minigraver
Leje af minigraver. Man bestiller online og får en bekræftelse via mail samt prisen. Nå man så får den rigtige regning, er beløbet væsentligt højere.

Risposta di Nordjysklift
I bund og grund handler det om…
I bund og grund handler det om tilfredse kunder. Det er dem man lever af og dem der skal være i fokus. Og selvfølgelig skal man opgive den korrekte dagspris alt inklusiv så kunden ved hvad det koster Pr dag og fortælle hvad det koster i levering/afhentning. Tillid mellem kunde og udlejer er sindsygt vigtig.! En anden vigtig del af at have et udlejningsfirma er vask/klargørings delen.! Det er uhørt vigtigt at alt grej bliver ordentligt kontrolleret ved hvert endt lejemål. Det værste for en kunde er noget der ikke virker eller går i stykker i felten.! Min erfaring er at det gør ikke noget grejet har nogle år på bagen så længe det bliver serviceret ordenligt, Sendt til maler i ny og næ så det ser godt ud. Skifter slid dele og overholder de serviceintervaller maskinen har brug for.! God service, godt grej skaber glade kunder og god økonomi. Mvh en tidligere medarbejder hos nordjysk lift.
Præcis som forventet pris, og god kundeservice
Kan ikke forstå alle dem der bliver "overraskede" over prisen, når alle betingelser er listet på deres hjemmeside. Selvfølgelig er der leveringsomkostninger på tonstungt udstyr!
Ringede ind og bestilte en Volvo EC20D minigraver på tilbud og ville høre om de kunne levere med kort varsel. Den stod i indkørslen morgenen efter da jeg vågnede op.
Havde bestilt 2 dages brug, torsdag/fredag. De kunne ikke nå afhentning fredag, så ville komme mandag morgen, helt fint med mig. Pga. lidt fejlkommunikation forstod jeg det som om jeg kunne bruge den nogle timer i weekenden da jeg ikke havde brugt den 2 fulde arbejdsdage. Jeg stod derfor til en ekstra lejedag + weekendtillæg.
Jeg forklarede situation, og medarbejderen var enig i at det ikke var min fejl da jeg havde fået noget andet at vide i telefonen fredag.
Så alt i alt en super positiv oplevelse, og beløbet blev præcis det jeg selv havde beregnet/forventet med god behandling fra Nordjysk Lift, og hurtig smertefri service!
PS: Hvis man selv sørger for at rengøre og fylde brændstof på udstyret slipper man også for den post.
Dårlig service
Dårlig service ! Skulle bruge en lille motorsav 179kr pr. dag. lejet på nettet 3 dage i forvejen, den virkede ikke ved afhentning og fik derfor en stor 60cm 500kr pr. dag åbenbart.Skulle betale fuld skrue for en stor sav. Endvidere skærpning af kæde 149kr.som ikke var oplyst.Rund regnet 500kr i leje. Og så sender de regning selv om man har betalt med MobilPay på dagen.
Personalet render rundt som høns uden hoveder,den ansatte som skulle finde motorsaven frem kom trækkende med en mosfjerner til græsplæne,hvor jeg måtte påpege at det var en motorsav jeg skulle bruge.
Jeg reservere en Stubbe fræser mandag…
Jeg reservere en Stubbe fræser mandag til afhentning fredag samt en trailer til at køre den på. Jeg får at vide at det er helt ok at jeg kommer bare fredag. Da jeg så skal hente denne Stubbe fræser kender afdelingen ikke noget til den. da vi får snakket lidt så kunne de vist godt huske den. Men de var desværre kommet til at lave en fejl. Men det viser sig at man slet ikke har lavet denne ordre i deres afdeling. Men det er da en flot tur fra Skive til Randers for at fået vide at man slet ikke har reserveret denne maskine til en. Samt de oplysninger man har fået på mig over telefonen kunne han ikke finde. Det vil sige adresse CPR-nummer telefonnummer ja kort sagt der er godt styr på det med personfølsomme data i denne forretning. vil hellere betale to gange så meget for den hvis man så få Lov At leje den.
Kan ikke absolut anbefales
Kan ikke absolut anbefales, da de snyder kunderne til at betale for slid på maskinerne, hvilket i vores tilfælde betød en ekstra regning på 500 kroner. Denne udgift blev slet ikke nævnt, da vi lejede maskinen.
Lejede en minigraver for en dag og…
Lejede en minigraver for en dag og aftalte en pris på 1000kr eks moms. Da jeg så efterfølgende får regningen lyder den på 2750kr. Jeg kontakter kundeservice og forklarer at der må være sket en fejl. Her får jeg at vide at der er 1250kr i leveringsomkostinger + diverse afgifter(bor 5km fra stedet) som jeg på intet tidspunkt har fået oplyst.
Det er tydeligt at se her på Trustpilot at det er en del af deres forenings koncept og de er fuldstændig ligeglade med kundepleje og etik.
Man kan leje udstyr mange andre steder i Ålborg så vil råde alle til at søge andre steder.
Hej igen
Hej igen
Jeg skrev i går en negativ anmeldelse af Nordjysk Lift. Senere skrev jeg en mail til direktionen. Jeg har efterfølgende fået en kreditnota på den ene dags leje, da de godt kunne se, at den ikke var blevet brugt den første dag i nævneværdigt omfang. Det vil jeg gerne kvittere for. Jeg forsøger selv at behandle andre mennesker ordentligt og stoler som udgangspunkt på hvad de siger. Det gør mig glad når jeg selv bliver mødt med tillid og ordentlighed.
ugennemsigtige priser....
Havde set i deres katalog, at jeg kunne leje en nedbrydningshammer for
129,- plus moms - i alt 162,25,-
Da regningen senere på dagen skal betales lyder den på 340,-
Af regningen fremgår de enkelte tillæg ikke. Jeg ringer efterfølgende for yderligere forklaring. Der er bl.a. lagt et slidgebyr til på ca 100 kr og et par andre poster.
Jeg er personligt ikke vild med den slags "overraskelser".
Brugte Hvidovre afdelingen
Brugte Hvidovre afdelingen, meget hjælpsomme, kom med liften til tiden, problemfrit
Leje af stubfræser
Jeg mødte op mandag morgen for at aflevere en minigraver jeg har lejet, og spørger manden (vil ikke hænge en bestemte person ud) i Aalborg afdelingen om jeg kan leje en stubfræser med det samme til en enkelt top på en rod som jeg ikke kunne grave op med minigraveren. Personen oplyser mig om at den lille stubfræser ikke er til rådighed, men jeg kan leje den store til den lilles pris. Helt okay, tager den med og kommer retur med den 2 timer efter. På fakturaen står prisen rigtig, undtagen der lige er kommet en pris med for 5 enheder diamanttænder, ringer og spørger om dette er korrekt, da det kun var en 20 cm stub, og den blev ikke en gang fjernet i jorden. Den samme person oplyser så om at dette er standard for at dele "forbruget" ud på de forskellige lejere på tændernes slid. Prisen for leje af maskine 439 excl moms og tænderne 495 excl moms. Lejen blev derved dobbelt så dyrt og personen ved nordjysk lift mente bestemt ikke dette kunne fjernes på fakturaen da dette er normalt.
Kreditvurderet via Google
jeg bestilte d. 1. februar 2018 kl. 08:00 et par maskiner i forbindelse med renovering af grund samt sommerhus.
jeg have bestilt en motorsav, sikkerhedsudstyr, en mini graver, en ATV samt en åben container. samlet udstyr for ca. 2000,- pr. dag.
det hele var betstilt til samme dag kl. 12:00
kl. 12: 30 har jeg fortsat intet hørt fra nordjysk lift, jeg ringer derfor til nordjysk lift for at høre hvad problemet består i, om det måske er den korte tidsfrist.
Her får jeg fat I en ung mand ved navn lasse, han fortæller mig at ordren endnu ikke er behandlet men at han vil kigge på den og vende tilbage hurtigst muligt.
ca. 20 minutter senere vender Lasse tilbage og fortæller mig at de ikke kan oprette mig som kunde da jeg ikke kunne godkendes.
jeg spørger ind til hvad dette bunder i.
her fortæller Lasse mig at virksomheden har fortaget en søgning på mit navn på google. udfra denne søgning kunne jeg ikke godkendes.
Lasse fortæller mig at ved at google mit navn er der dukket enkelte artikler op hvor mit navn omtales i forbindelse med Bedrageri.
jeg undre mig over måden dette baggrundstjek er fortaget.
Jeg google så mit eget navn og helt rigtigt dukker der enkelte artikler op. dog drejer de sig om en sag om en facebook side der tilhørte støtter til Jensens-fiskerestaurant sagen. Dette er ikke en sag jeg har noget med at gøre og læser man artiklen så opdager man også at mit navn ikke er nævnt, dog har jeg kommenteret artiklen tilbage i sin tid og derfor falder mit navn sammen med denne artikel, og det samme er gældende fra en sag om et million bedrageri i københavn. Her dukker mit navn også op i kommentar feltet grundet min interesse i at kommenterer på nyheder.
Så hvor alt er så er jeg som person blevet kredit vurderet via google hvor man ud fra 2 overskriftet har valgt mig fra som kunde. dette synes jeg da er fuldstændig sindsyg en måde hvorpå man fortager sig vurderinger om folk. en udadtil stor og velfungerende virksomhed der tydeligvis ingen teknisk eller menneskelig sans har.
Det skal lige siges at i min bestilling sågar har givet min selvstændige virksomheds oplysninger, lavede man et baggrunds tjek her på cvr.dk kunne man se at vi på 3 måneder har fået lavet en kapital på 13.000,-
ikke meget men et tegn på fremdrift.
Min traktor brød sammen en vinter og Nordjysklift hjalp mig
Min traktor brød sammen en vinter og Nordjysklift hjalp mig til ug ..
Jeg kan forstå at det måske er galt i visse afdelinger...
Jeg har lejet hos dem i flere år og har været meget glad for den service jeg har fået.
Jeg er kommet mest i Hillerød afd. men jeg fornemmer også en god service de andre afd. jeg har været i kontakt med.
ofte ikke sammenhæng med lovet og reelt …
ofte ikke sammenhæng med lovet og reelt givet.
Vi kan IKKE anfefale denne virksomhed, tværtimod

Risposta di Nordjysklift
Det gik nu meget godt...
På basis af de anmeldelser, der er her på Trustpilot, tænkte jeg: "De burde være krakket for år tilbage, hvis dét er linjen de følger.."
Et kort opkald; "Jeg skal bruge en pris, der passer!", efterfølges af et venligt svar.
Jeg lejer en graver samt en motortrillebør. Begge ankommer i god tid (havde sagt, at det ville være ok), og afhentes efterfølgende som aftalt.
Motorbøren er helt ok, men tiltet på minigraverne arbejdede ikke optimalt med afretterskovlen. Et opkald, og en ny skovl var straks på plads - sammen med en venlig beklagelse.
Jeg er absolut tilfreds, og den efterfølgende regning stemte også med aftalen. Jeg lejer gerne maskiner hos dem igen. Er tiltet blevet fikset til den tid, fortjener de at få den sidste stjerne!
Regning med fejl!
Jeg har to ting:
1. Får en regning på anden maskine, end den jeg har lejet, hvilket har gjort lejen dyre.
2. Får regning på påfyldning af benzin, selvom jeg aflevere maskinen tilbage på fuld tank, hvilke jeg også gjorde opmærksom på.
Hold jer Langt væk Fra Nordjysk Lift
Hade haft nogen fra nordjysk lift ude og kikke på en bygning jeg skulle male og de sagde de hade en lift der kunne nå og vi aftalte en fast pris men da jeg endelig får liften kan den kun nå til midten af bygningen og ringer straks og fortæller dem det og de har desværre ikke en lift i firmaet der kan nå og han fortæller mig at der ikke kommer en regning og der kom så en regning alligevel på mere end hvad vi hade aftalt i starten hvor jeg skulle have haft den i 5 dage hold jer fra dem .....
Så ringe at "if" i navnet bør udskiftes med "or", Nordjysk L-o-r-t Udlejning.
Efter at have lejet en lift hos Nordjysk L"or"t Udlejning, er jeg nu i så dårligt humør at jeg føler mig nødsaget til at dele min oplevelse med andre. Og med Nordjysk L"or"t udlejning, mener jeg selvfølgelig Nordjysk Lift Udlejning.
Hele misæren starter i det min kæreste og jeg står og skal flytte fra tredje sal, og gerne vil undgå de mange ture op og ned af trapperne, derfor indhenter vi tilbud fra Nordjysk Lift Udlejning. Vi gør opmærksom på at liften skal kunne gå til tredje sal, og med deres vejledning finder vi frem til at en 8 m. lift skal kunne gøre tricket. Tilbuddet oplyses kun mundtligt, og til min store ærgrelse udbeder jeg ikke at få det på skrift, men efter bedste overbevisning er tilbuddet i alt 1.700 kr. + moms, hvoraf de 500 kr. er for levering, og de 1.200 kr. er for leje.
Da liften kommer frem, viser det sig meget hurtigt at den er ca. 1½ meter for lav i fuld højde, efter kontakt til Nordjysk Lift Udlejning bliver det oplyst at de 8 meter ikke er køre højde, men derimod arbejdshøjde, dvs. liften altså kun kan køre ca. 6 meter op, hvilket efter min bedste overbevisning enhver idiot må vide ikke er nok når det drejer sig om 3. sal, derfor undre det mig grundigt at de altså velvidende at liften skulle kunne køre til 3. sal stadig lejede den ud. Da den ikke kan bruges, afmelder jeg liften kort tid efter modtagelse, og vi bliver enige om at jeg ikke skal betale for leje af liften, men at leveringen jo er sket så den skal betales, hvilket er fint.
Der går en rum tid før jeg modtager regningen, men da den endelig kommer, er den til min store overraskelse ikke på 500 + moms, men derimod 1.000 kr. + moms, da Nordjysk Lift Udlejning altså opkræver et beløb for levering såvel som afhentning, det gør mig vred, for jeg var ikke blevet oplyst at de ville opkræve 2 x 500 + moms, hvorfor jeg syntes det er ret meget at skulle betale 1.250 kr. i dummebøde fordi Nordjysk Lift Udlejning ikke var i stand til at vejlede mig professionelt i valg af lift. Derfor tager jeg kontakt til deres regnskabsafdeling, og kommer i kontakt med en person, jeg bedst kan beskrive som skrup hamrende forvirrende, vi afslutter samtalen med at hun vil undersøge sagen yderligere, og jeg får at vide at jeg vil hører nærmere fra dem. Det næste jeg ser fra Nordjysk Lift Udlejning er en påmindelse om udestående på mail, hvor beløbet ikke er rettet ned. Jeg tager derfor kontakt til dem igen, og forsøger at komme i forbindelse med manden der i første omgang afgav tilbuddet, det lykkedes og vi ender med i telefonen at blive enige om at han vil ordne det, og sende en ny opkrævning med det tilrettede beløb. Det sker dog aldrig, for det næste jeg hører fra Nordjysk Lift Udlejning er en rykker opkrævning hvor de har den frækhed at ligge 100 kr. rykkergebyr på for manglende betaling, selvom jeg har rettet henvendelse til deres regnskab og salgsafdeling. Jeg svarer denne mail, at de simpelthen må få styr på deres sager, og at jeg har betalt halvdelen af beløbet, som jeg retmæssigt mener at skylde dem.
Svaret på dette kommer fra deres salgschef Jacob Sørensen, en mand hvorom ordene imødekommende og venlig er de helt helt helt forkerte. Efter en ophedet diskussion der ender med at jeg gør det klart at jeg ikke vil betale et beløb de ikke har oplyst om i forbindelse med tilbuddet, og han gør det klart at jeg så vil ende i RKI ligger han røret på uden at vi har fundet en løsning. Truslen om RKI vidner om hvor lidt styr de har på sagerne, enten kender Nordjysk Lift Udlejnings Salgschef rent faktisk ikke gældende lovgivning, eller også er det et nærmest komisk forsøg på at true en kunde til at betale, under alle omstændigheder, vil jeg beskrive det som ussel opførsel.
Jeg giver Nordjysk L"or"t Udlejning nul stjerner for deres uprofessionelle, amatøragtige og pinligt ringe opførsel, og jeg vil på det kraftigste fraråde andre at leje lift hos Nordjysk Lift Udlejning, og så kan jeg nu engang ærgre mig over at jeg ikke havde tjekket dem på Trust Pilot før jeg gjorde brug af dem, for så havde jeg med garanti tænkt mig om en ekstra gang.
Lift bliver efterladt i have hele weekenden
Lift blev lejet i forbindelse med tømrerarbejde på lejebolig. Efter endt arbejde er liften defekt, hvilket ifølge tømrerfirmaet er anmeldt fredag.
Da man selv ringer til dem lørdag, bliver man mødt med ligegyldighed, som om at det ikke er firmaets problem. Resultatet er, at haven ikke kan bruges i en hel weekend, da liften står og fylder.
Fair behandling
Vi har opnået enighed i vores uoverensstemmelse og jeg er mere end tilfreds med den endelige løsning.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.