Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Mr. August i Helsingør er stedet hvor du går hen og køber herretøj, når du ønsker at købe mærkevarer i god kvalitet til fornuftige priser. Jeg har lige været forbi og nyde deres sublime service. jeg k... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Bestilte nogle varer og hørte ikke noget. - Kunne se på mit kontoudtog at pengene var trukket, men ingen varer. - Havde ikke fået besked fra GLS - Tog ned til udleveringsstedet, men de kendte ikke nog... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte en dejlig vinterjakke til min søn i efteråret hos Mr i Holstebro. Efter 3 måneder virkede lynlås i jakken og den ene lomme ikke . Jeg reklamerede selvfølgelig over det og fik verdens bedst... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Mr. Næstved -byen Jeres kvindelige ekspedient virker utroligt arrogant og bestemt ikke serviceorienteret. Skulle købe julegave, hvor hun skulle hjælpe. Det var dog en virkelig ubehagelig tur rundt... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Hold jer langt væk fra denne forretning…de snyder og bedrager

Hold jer langt væk fra denne forretning Mr: Mantra på Fisketorvet
de lyver og bedrager så det står ud af dem og står ikke ved de vare de sælger.
jeg købte en Ralph Laurent merino wool sweater som efter anvisning skulle vaskes på 30 grader den viste sig at rynke i alle ribkanterne
jeg bragte trøjen til forretningen som sagde de ville få konsulenten fra Ralph Laurent til at se på den, det skal lige siges det er en trøje til 1200 kr jeg bliver ringet op af en sælger fra butikken der siger at RL har afvist den og jeg skal prøve at stryge den så den retter sig ud "hvilket man ikke må iflg. anvisningen på trøjen, men sælgeren siger at det er ligemeget for de skriver ting på vaske anvisningerne som ikke passer....... jeg beder dem om at gøre det så jeg ikke står med en trøje der er ødelagt hvis det ikke virker, det ville de ikke gøre det var mit eget ansvar.
jeg bliver vred og beder om en ny trøje og sælgeren siger han vil få set på sagen igen og jeg vil blive kontaktet, 15 min efter ringer Ole som udgiver sig for at være ejer af butikken og fortæller det er ham der har afvist den for sådan ser alle trøjer ud efter vask " sjovt nok ser INGEN af mine andre RL trøjer sådan ud efter vask" jeg spørger til hvordan hans sælger kan sige der er RL der har afvist reklamationen når han nu siger det er ham der har afvist den.
og at han vælger ikke engang at foreligge trøjen for RL men afviser den selv, og til det siger han der intet er at gøre og jeg må finde mig i at den ser ud som den gør, dette svar vil jeg ikke acceptere da det ikke er en trøje til 100 kr men 1200.- kr han afviser endnuengang uden at foreligge RL trøjen med de fejl der er opstået, så kære forbrugere hold jer LANGT væk fra den butik for der er intet hjælp a hente hvis der er problemer med et produkt.
profit og fortjeneste kommer åbenbart før kunderne i den butik og man gider ikke ulejlige sig med at behandle kunderne ordenligt....... er meget spændt på hvad løgne og forklaringer at de kan komme med for at tilbagevise denne anmeldelse

25 febbraio 2019

Elendig kundeinformation.

Efter forespørgsel på en jakke hos kundeservice Kolding får jeg at vide at den er på lager i Faaborg og kan se at den også er på lager i Middelfart, men begge steder har ikke haft den i flere uger.

13 febbraio 2019

Gavekort, webshop, ØV

Jeg har fået et gavekort i gave. Jeg fandt nogle fede trøjer i webshoppen (endda for lidt mere end gavekortet var på) og fortsatte til betaling. Jeg kunne kun finde feltet med rabatkode og begyndte nu at undre mig. Jeg finder frem til “gavekort” og læser vilkårene - gavekortet kan købes på nettet, saldoen kan tjekkes på nettet, men gavekortet kan IKKE bruges i webshoppen? Jeg kan ikke sætte mig ind i, hvordan en større butikskæde i 2019 kan have en webshop, som er så oldnordisk? Hvorfor skal jeg bruge 1,5 time for at finde en ting i en butik, når jeg kan finde den på nettet på 10 minutter og få den leveret til døren. Mr.dk har ellers fede varer og fornuftige priser, rigtig ærgerligt.
Jeg vil fremover holde mig til de online platforme, som er up to date og nemme at have med at gøre.

16 gennaio 2019

bondefangeri

Denne anmeldelse handler om Mr Roskilde (monopol)

Da julen lige har været over os har jeg fået en fin skjorte af min kone som hun købte på "black friday"

Inden hun finder den skjorte spøger hun personnelet i butikken hvad hendes returrat er på vare som købets på "black friday" og for af hvide at det er som normalt og at hun godt ville kunne bytte og få penge tilbage dov skal det være inden den 3 januar 2019.

I dag den 2 januar har jeg været i Mr. I Roskilde (monopol) Skomagergade 24, 4000 Roskilde

Og her får jeg af hvide at jeg ikke kan få penge retur fordi vare er købt til nadsat pris.
Da jeg kommer hjem og fortælle at jeg ikke kunne få pengene tilbage selvom det var inden 3 januar
Kigger min kone på mig meget uforståeligt og siger de sage at det ville godt kunne lad sig gøre.
Jeg ringer med det samme til butikken og fortælle hvad min kone var blevet lovet ved køb.
Der til for jeg blot afvide "det kan alle jo komme og sige"
Og nej der stod ikke noget om noget på bon'en
Hvorfor skulle min kone lyve om det ?
Hvorfor ikke bare tilbage betale og få glad kunder i stedet.
Fremover kommer jeg nok ikke i den Butik (kæde) igen når service er så elendig.
Det er en moderne form for bondefangeri
Tænk at snyde sine kunder på den måde. Ad

2 gennaio 2019

Hej Thomas,

Tak for din feedback.

Vi beklager du har haft en dårlig oplevelse i en af de lokale butikker.

Mr kæden består af selvstændigt ejede butikker, det er derfor op til den enkelte ejer hvordan bytte- og returreglerne skal håndteres.

Denne side er for vores online butik mr.dk, så vi er naturligvis rigtig kede af kun at få den ene stjerne.

Vi takker for din tid og giver din anmeldelse videre til butikken.

Du ønskes god dag og godt nytår.

Venlig Hilsen
Rasmus
Mr.dk

Valutata 2 stelle su 5

Ekspedienten kommer hen og spørger om…

Ekspedienten kommer hen og spørger om jeg mangler hjælp, hvortil jeg svarer, at jeg blot kigger mig omkring... Samme ekspedient forfølger mig så bagefter og holder nærmest øje med mig på afstand (som om jeg skulle til at stjæle noget). Det er VILDT irriterende... Da jeg så havde fundet tøj for ca. 4000 kr. Havde ekspedienten meget travlt med at få mig ud af døren, for det var jo snart fyraften... Nu har jeg egentlig fortrudt mine køb desværre...

24 novembre 2018

Hej Christoffer,

Vi beklager du haft en dårlig oplevelse i en af de lokale Mr butikker.

Denne side er for vores online butik mr.dk, så vi er naturligvis kede af kun at få de to stjerner.

Når det så er sagt, vil vi rigtig gerne videregive din konstruktive kritik til butikken.
Har du mulighed for at sende en mail til os på kundeservice@mr.dk omkring hvilken butik sagen omhandler?

Venlig Hilsen
Rasmus,
Mr.dk

Rigtig ringe kundeservice.

Rigtig ringe kundeservice.
Havde igår (Onsdag d. 11 april 2018) købt for 1800.
Ville så idag d. 12 april returnere, men havde dog smidt kvittering væk - det skal dog siges at det er den helt samme ekspedient som betjente mig dagen inden, som ikke ville give pengene tilbage.
Modtog istedet et tilgodebevis på beløbet som jeg nu kan bruge i en butik som jeg aldrig handler i, og som er alt for dyrt i forhold til hvad deres inventar koster på diverse hjemmesider på nettet

1/5 ville aldrig anbefale denne butik til nogen!

12 aprile 2018
Valutata 1 stelle su 5

Undlad at handle i denne netbutik!!!

Undlad at handle i denne netbutik!!!
2 gange har jeg uden held forsøgt at købe en skjorte.
Ved første ordre, som skulle have været en julegave, modtog jeg en ordrebekræftelse straks efter handlen var gennemført. 3 dage senere modtog jeg så en mail om, at der desværre var sket en lagerfejl der gjorde, at skjorten alligevel ikke var på lager.
Nuvel, vi kan alle fejle, så jeg gav det en chance mere, og bestilte derfor en anden skjorte. Også denne gang modtog jeg straks efter en ordrebekræftelse.
Først EN UGE senere (ja, du læste rigtig: EN UGE) modtog jeg endnu en gang en mail om, at der var sket en lagerfejl osv osv osv!
I har flere anmeldelser omhandlende den samme "fejl", hvilket tyder på dårlig lagerføring og dermed ekstrem ringe kundeservice.
Med en meget dårlig rating på kun 2,8 på Trustpilot, håber jeg MR. vil begynde at tage kundekritikken mere seriøst.
Mit råd til MR.: Få et professionelt lagersystem, der er ordentligt integreret med netbutikken og også nogle medarbejdere der er dygtige nok til at håndtere både lagersystem og en professionel kundeservice.

5 gennaio 2018

Hej Birgitte,

Tak for din feedback.

Det er meget beklageligt at du blev "offer" for den samme lagerfejl to gange, den række skjorter det var gået udover bør nu være rettet til.
Vi forsøgte med alt hvad vi kunne at skaffe skjorten hjem til dig uden held, derfor den længere svartid - fremadrettet vil der blive dobbelt tjekket at der er givet besked om dette.

Vi beklager mange gange og håber på at se dig igen i fremtiden så vi kan vise at vi reagere på den feedback vi får.

Mr Kundeservice

Rigtig god service i Aalborg

MR i Aalborg (Walther) har ydet en rigtig god service. De tog ansvar for en rigtig dårlig polo kvalitet fra Sand, selvom Sand ikke ville tage noget ansvar for deres utilstrækkelige produkt.

MR i Aalborg kan derfor varmt anbefales da de har rigtig mange andre gode mærker.

5 gennaio 2018

Fået en fødselsdags gave

Fået en fødselsdags gave, hvor jeg ønsker pengene retur for, da jeg ikke kunne finde noget i butikken efter min smag. Her får jeg så af vide at de kun bytter inden for 8 dage efter købet. Så man skal ikke købe sin gaver i god tid. Jeg prøvede at fortælle at jeg modtog gaven for 4 dage siden. Men det hjalp ikke. Jeg handler ikke i mr igen. Kun for at bruge mit tilgodehavende. Men alle skal vide jeg ikke ønsker gaver herfra.
Jeg skriver kun denne anmeldelse for at advare Andre, da jeg kan se at den stakkel der skriver svar ikke prøver at løse deres kunders problemer.

31 ottobre 2017

Virkelig en dårlig oplevelse

Mr. Roskilde
Virkelig en dårlig oplevelse med dårlig service! Vi havde købt en skjorte som skulle bytte og de sagde vi sagtens kunne få pengene tilbage hvis vi fortrød. Da vi så kommer tilbage for at bytte skal vi medbringe samme dankort. Da det betalende dankort ikke længere er på Sjælland er det ikke muligt for os og de nægter at give pengene tilbage. Ville ikke anbefale stedet til nogen!!! Flabet attitude og bare helt igennem dårlig service!

26 agosto 2017

Hej Lars-Bo,

Tak for din feedback. Har du mulighed for at oplyse hvilken Mr butik du har handlet i? så vil vi gå videre med din feedback der. Det er heldigvis feedback som din der gør at vi hele tiden ved hvor og hvordan vi skal forbedre os i fremtiden.

Jeg håber på at se dig igen i en af vores Mr butikker eller på Mr.dk så vi kan vise hvilken service Mr rent faktisk står for.
Jeg ønsker dig en god dag.

Mr Kundeservice.

Valutata 1 stelle su 5

Så forstår jeg bedre den pinlige karakter på trustpilot.

KORT VERSION
Dårlig kommunikation, forvirret kundeservice, leverede én forkert polo og til sidst kun to ud af de fire, jeg havde bestilt.

LANG VERSION
Den 4. august: Jeg bestiller fire poloer fra hjemmeside. Det tager 32 minutter at tilføje fire poloer til kurven og betale, selvom jeg vidste, hvad jeg skulle have, fordi hjemmesiden er så langsom.

Den 8. august: Jeg får en besked om, at min pakke kan afhentes. Det er kun en enkelt polo, der på dette tidspunkt er nået frem, og da jeg åbner den, finder jeg ud af, at det er en forkert polo, jeg har modtaget. Jeg ringer til kundeservice, som anerkender fejlen, og jeg får her følgende to muligheder. Jeg kan modtage et forudbetalt returlabel og sende poloen tilbage, eller jeg kan indlevere den i Mr i Allerød, hvor jeg ville komme forbi senere på dagen. Da jeg går ind i Mr Allerød fortæller de mig, at jeg kun kan bytte den om til noget andet i butikken eller et tilgodebevis. Bemærk, at medarbejderen i kundeservice brugte denne eksakte formulering ”Du kan bare indlevere den i butikken, og så sender jeg den rigtige hjem til dig, hvis du hellere vil det”. Dette var altså ikke en mulighed, kontra hvad den uoplyste kundeservicemedarbejder havde sagt.

Den 9. august: Jeg ringer igen til kundeservice, for at sige, at jeg skal have et forudbetalt returlabel alligevel. Medarbejderen fortæller mig, at det er hendes kollega, jeg skal snakke med, og at hun vil ringe tilbage om cirka 5 minutter. Efter 20 minutter ringer jeg igen, og det viser sig, at medarbejderen er ledig, men havde glemt at ringe tilbage. Medarbejderen lyder overrasket over, at Mr Allerød ikke ville give mig pengene retur i forretningen. Dette er i sig selv underligt, da det ikke var aftalen, at jeg skulle have pengene tilbage, men at jeg blot skulle indlevere den, så jeg kunne få sendt den rigtige hjem til mig. Medarbejderen fortæller mig, at jeg på mail vil modtage en returlabel og en forklaring på, hvad situationen er med de fire poloer, jeg stadig mangler. Medarbejderen sender senere en mail med returlabel. I denne mail stod der, at ”de to poloer (…) er gået i restordre og vil derfor ikke vil blive leveret”.

Den 9. august står jeg altså nu med én polo, der skal sendes retur, og med kun to af de fire poloer på vej. Jeg vil fra nu af holde mig fra mr.dk og jeg vil råde dig til at gøre det samme.

Hvis ikke der tilføjes mere, er det fordi jeg fik sendt den sidste polo tilbage og modtog de sidste to uden problemer.

OBS.: Hvis trustpilot en dag ændrer minimumsgrænsen, så man kan give 0 stjerner, vil dette opslag blive opdateret. Indtil da får Mr.dk én meget ufortjent stjerne.

Til den medarbejder fra Mr., der ser denne anmeldelse:
- Få ordnet jeres hjemmeside
- Få kompetenceudviklet jeres medarbejdere
- Forbedr kommunikationen mellem mr.dk og jeres enkelte, privatejede butikker, så I ikke sælger ting, "I har på lager".
- I juni i år skrev du "Lageret er up to date nu og vi håber på at se dig på Mr.dk i fremtiden." ... du kan vel se, hvor jeg vil hen med dét citat.

- Emil Ludvigsen

9 agosto 2017

Hej Emil,

Tak for din feedback.

Situationen med din ordre er, som du selv nævner, under alt kritik og feedback som din er heldigvis med til at vi ved hvor i skal forbedre os.

Når det er sagt arbejder vi dog i øjeblikket på flere af de ting du nævner da vi har haft store serverproblemer der forsager flere af problemstillingerne du nævner, men vi er glade for at kunne fortælle at vi fra næste uge får skiftet vores server og derfor igen vil kun tilbyde en langt bedre service på Mr.dk

Vi beklager mange gang og håber på de to poloer der er på vej til dig leveres problemfrit.

Hvis du ønsker yderligere tilbagemelding er du mere end velkommen til at ringe til os igen – du kender jo nummeret 😉

Jeg beklager endnu en gang situationen og håber vi i fremtiden kan få lov til at give dig en langt bedre service. Jeg ønsker dig en forsat god torsdag.

//Mr Kundeservice

Better than expected

Today I went to Amager Centre looking to buy clothes. I stopped by most stores to check out the range, but to be honest few gave me that "feel good" factor. I hate feeling uncomfortable in a clothing store, & the store needs to feel appealing to my tastes. I went into "Mr", whereby I was greeted by Christian. Christian is one of the most helpful fellows I can remember meeting in a clothing store. He was very patient & thorough at meeting my needs, despite over loading him with requests. He knew the store range well, & I didn't feel that I was missing out despite him doing all the running around, basically choosing for me.
I ended up spending 3600,- Kroner plus, & I will be returning. :-)

23 maggio 2017

Hey Jason,

Thank you for your recommendation.

We are pleased to hear about your good experience in Mr. Amager Center. We have forwarded your note to the team, and of course Chrisitan.

Have a good day.

Yours sincerely,
Mr. Customer service.

Holstebro Norreport branch

Pathetic, grumpy, suspicious and very unfriendly salesman (Chubby bold) at the holstebro Norreport Branch.
I asked for a swap of an item bought 2 days earlier, produced receipt and salesman persisted in being rude. I decided not to swap, and get money back.
Doubt I will I ever set foot there.

1 maggio 2017

Hey Sam,

We're sorry to hear about your unfortunate experience in Mr. Holstebro.

The store is notified of your inquiry and we hope to see you again in the future for a much better experience.

Have a good day.

Best regards,
Mr. Customer service.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più